evet yarı yarıya bence istanbulda rahat bulursun ben ilk gördüğüm dükkanda bu fiyatı aldım ama çikolataların tadını bilmiyorum işte görüntü aynı görüntü de tadı nasılcok uygunmuş cnm fiyatı bende hacı şeriften almayı düşünüodm nerdeyse yarı yarıya fiyatlar...İstanbul da olup ta bu fiyata yaptıran var mı acaba ??
Kizlar geldik biz kontrolden 3750 olmus kuzum nstde 99 luk sancilar cikti ben pek hossedemiyorum ama doktorum dinlen dedi normal dogum olacak allahin izni ile keyfim yerinde bugn desteginiz icin cok tesekkirler iyki varsiniz :)
Teşekkür ederim canım içime sinen doktor buldum şükür gazi.de bir hocaya gidiyorum öğrencisinin tavsiyesiyle. Sezaryen istemiyorum dediğimde gevşek gevşek ol sanki nolcak diyen doktor beni ürküttü şahsen. Bi de ilaç veren doktoru şikayet edince hastanenin geri dönmemesi arayıp sormaması etkiledi. Ya bebeğime birşey olsaydı? Yoksa yakınlığı açısından istiyordum. Nasip işte..
Kızlar cok sukur bebegimin kalp atısı iyi çıktı üç gün sonra yine kontrolüm var oda iyi cıkarsa haftada bir olucak kontrolüm
bence de cok uygun istda bulsak boyle bi fiyat da alsak bi cikolataya o kadar vermek istemiyorum yok mu alan acabacok uygunmuş cnm fiyatı bende hacı şeriften almayı düşünüodm nerdeyse yarı yarıya fiyatlar...İstanbul da olup ta bu fiyata yaptıran var mı acaba ??
Ben vermeyi düşünüyorum alırsa tabi :)Bayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?
taam gülüm afiyet olsun :) ben de alacagım insallahYok tatlım normal madlen çikolata boyutunda
verme gülüm onu emip hem agzı yoruluyo emmeyi reddedebilir.hem alısır.ben vermiycemBayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?
Canm bi tadina baksaydn nolacak sanki insan bi ikram eder hamilesin ne bicim dukkan sahibiyms :)evet yarı yarıya bence istanbulda rahat bulursun ben ilk gördüğüm dükkanda bu fiyatı aldım ama çikolataların tadını bilmiyorum işte görüntü aynı görüntü de tadı nasıl
Bende cok seviyorum emzik ama her bebek kabul etmiyo dogdugunda bakıcaz artık ben nuk aldım emziğini. Canım herkes onu onerdi. BanaBayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?
tadını soramadım tabi ama sipariş vermeye karar verirsem gidip bi bakayım ama bu dükkan küçücük bebek şekerleri falan yapıyor öyle çikolatacı değil açıp bi tanesini yedirir mi bilmiyorum:)Canm bi tadina baksaydn nolacak sanki insan bi ikram eder hamilesin ne bicim dukkan sahibiyms :)
Canim ben vermeyi düşünüyorum emsin istiyorum oğluma tutsun diye 3 tane emzik aldım birini emer diye hiç birini almadı bundada damakli chicco nun aldık umarım alirBayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?
bende kontrolden geldi.nst de sanci cikmadi.49 cm. 3040.gr olmus.haftaya yine gidicez
Maşallah canım çok güzel olmuş. Evim güzel evim programı gibi oldu. Öncesi ve sonrası fotoğraflarla... Çok süper bir değişim olmuş. Çok da akıllıca seçimler yapmışsınız. Rabbim sağlıklı, güzel günlerde, Güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?
Merhaba kızlar :)
32.haftamda çalışabilir raporunu devlet hastanesinden aldım 37.haftamdayım çalışamaz raporunu özelden alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?