2015 Nisan Anneleri

cok uygunmuş cnm fiyatı bende hacı şeriften almayı düşünüodm nerdeyse yarı yarıya fiyatlar...İstanbul da olup ta bu fiyata yaptıran var mı acaba ??
evet yarı yarıya bence istanbulda rahat bulursun ben ilk gördüğüm dükkanda bu fiyatı aldım ama çikolataların tadını bilmiyorum işte görüntü aynı görüntü de tadı nasıl

Kizlar geldik biz kontrolden 3750 olmus kuzum nstde 99 luk sancilar cikti ben pek hossedemiyorum ama doktorum dinlen dedi normal dogum olacak allahin izni ile keyfim yerinde bugn desteginiz icin cok tesekkirler iyki varsiniz :)

Masallah barekallah kuzuyaaaa:) Normal yolla kuzuna sağlıkla kavuş inşallah:)

Çok sevindim canım. Hayırlı olur senin için inşallah. Öyle doktorlar insanı ürkütüyor gerçekten. Allah'a şükür benim doktorum öyle değil. Hastanenin de geri dönüş yapmaması da ayrı bir vurdumduymazlık. Allah'tan fark etmişsin de kullanmamışsın ilacı. Rabbim korusun kuzularımızı:)

Kızlar cok sukur bebegimin kalp atısı iyi çıktı üç gün sonra yine kontrolüm var oda iyi cıkarsa haftada bir olucak kontrolüm

Çok şükür kuzum:) Allah iyiliğini daha da artırsın kuzunun

Bayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?

cok uygunmuş cnm fiyatı bende hacı şeriften almayı düşünüodm nerdeyse yarı yarıya fiyatlar...İstanbul da olup ta bu fiyata yaptıran var mı acaba ??
bence de cok uygun istda bulsak boyle bi fiyat da alsak bi cikolataya o kadar vermek istemiyorum yok mu alan acaba

Bayanlar bebekler dogdugunda emzik kullanacak varmi?ne dusunuyorsunuz.esim verelim diyor bende verip vermemek arasinda celiskideyim.ne yapmaliyim?benim gibi olan varmi?
Bende cok seviyorum emzik ama her bebek kabul etmiyo dogdugunda bakıcaz artık ben nuk aldım emziğini. Canım herkes onu onerdi. Bana

Canm bi tadina baksaydn nolacak sanki insan bi ikram eder hamilesin ne bicim dukkan sahibiyms :)
tadını soramadım tabi ama sipariş vermeye karar verirsem gidip bi bakayım ama bu dükkan küçücük bebek şekerleri falan yapıyor öyle çikolatacı değil açıp bi tanesini yedirir mi bilmiyorum:)

Canim ben vermeyi düşünüyorum emsin istiyorum oğluma tutsun diye 3 tane emzik aldım birini emer diye hiç birini almadı bundada damakli chicco nun aldık umarım alir

Kızlar bizde dr geldik bende geip vardı oksuruk nstdeyken cok oksurdum sonra onlar sancı olarak cıktı doktorum bebek bayaga aşagı inmis haftaya alttan muane etcektım ama gel edimm desi Allahtan suan bi açılma yok öksürükten olan bişeymiş ilginç zaten gelsede sorun olmaz dedi doktorum gercekten bugun yurumekte zorlanıyorum aşagı indiğini ben bile anladım hafif hafif baskı yapıo yururken artık hayırlısı beklıoz herseyimiz hazır

sağol canım :) beğenmenize sevindim

kızlar artık evdeyim, bilgisayarı da çok açamıyorum hep faceten takip ediyorum sizi, buranın tadı da apayrı ama.. haftaya 37. haftamda doktor çatı muayenesi olcak dedi. biraz tırsıyorum ama inş. iyi geçer. bugün ilk iş olarak bavulumuzu hazırladım çok şükür üzerimden bir yük kalktı. yarın da hastanede ve evde dağıtılacak süslerimizi hazırlıcam inş. bitince sizlerle paylaşıcam tabiki

Kızlar bebeğim artık eskisi kadar hareketli deil tümsek yapmıyo sadece kayıyomuş gibi doktoruma dedim yerî daraldı artık normal dedi sizinkiler ne durumda

ben emzik olayına hiç sıcak bakmıyordum ama etrafta gördüğüm duyduğum kadarı ile emzik çok büyük bir kurtarıcıymış ee herkes kullanıyorsa vardır bi bildikleri diyorum ve ben de kullanacağım :)

Merhaba kızlar :)
32.haftamda çalışabilir raporunu devlet hastanesinden aldım 37.haftamdayım çalışamaz raporunu özelden alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba bilen varmı ?

ben hepsini özelden aldım canım sıkıntı yok. şuana kadar hiç devlete gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…