Maşallah maşallah canım gayet iyi kilosukızlar kontrolden çıktık şükürler olsun herşey yolunda minik kızım 2800 g olmuş :) her hafta kontrol var artık veeee büyük gün belli oldu 31 martta doğuruyorum Allahım nasip ederse :) ama daha çok var
Ay iyi bari sevindim Sağol CanımHayir cainimbence cok guzel olmus ellerine saglik
Sağol Canımgüle güle kullan..
Ben bundan aldım elime ulaştı gayet sağlamlar canım 30 cc.http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/30cc-mantar-tipali-cam-sise-154413235maşallah cimcimeye
gününde belli olmuş hayırlı olsun darısı başıma
kızlar çok masraflıyım biliyorum ama siz şu şişeleri gitti gidiyordan mı aldınız
satıcının adı neydi
25 cc mi aldınız
kolonya alanlar bir şişe kolonya yeterlimi
35 tane fln yeter bana 1lt miş onlar
Çok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallahKızlar bunlarda benim tacım terligim ve takı yastıgımız sonunda bitirdim ama cokmu abartılı yapmısım bilemedim
Bende seninle aynı korkuları yaşıyorum canım ilk doğunumda 3. cm açıklıkla gittim hastaneye 18 saat ağrı çektim bağırdım ağladım. 18 saat boyunca kaç defa bakıldı alttan açılma kaç cm diye hatırlamıyorum bile. Doktora yalvardım sezeryan olayım diye dinlemedi beni. Bebeğimin kalp atışları yavaşladı bebek doğuncada bebeğin kordonu kısaymış itememiş kendini dediler. Dikişim çoktu. Benim yaşadıklarım bunlar ama çok kolay doğum yapanlar da var imreniyorum onlara. Tekrar normal doğumu göze alamıyorum bende..
Sağol Canım benimçok güzel olmuş canım güle güle kullan
Amin Canım insallahÇok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallah
Sağol cnm verdiğin bilgi için bende 4 luk kullanıyorum doktorum iğneyle ilgili henüz bişey demedi normal yaparım diyo ama ben korkuyorum bakalım ne olacakyazmayı unuttum arkadaşlar ben gebelğin başından beri clexane 0.6 iğne oluyorum..DR 37.haftadan sonra dozunu 0.4 yapmam gerektiğini söyledi.Aspirinide bugun itibaryle bırakıyorum..Rabbimin izniyle normal doğum olacak inş.
Benimle aynı durumda olan arkadaşları bilgilendirmek için yazdım..
Benide durmadan çağrıyo sağlık ocağı ya ben gitmiyorum çünkü yaptığı bişe yok ultrasonda yok aşılarımıda oldum ne istiyo benden anlamadımKızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
valla benimle ilgilenen ebe çok tatlı bir kadın her gittiğimde tansiyon ölçer bebegın kalp atısına bakar beslenmemi sorar devlet hastanesindeki doktordan daha güzel ilgileniyor her konuda yardımcı oluyorKızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
Benimki gitmedigmde ariyo bide kadin cok pozitif seviyorum ben gecen hafta son kontrolumuz vardi her gittimde kilomu tansionumu bebegin kalp atislarini dinliyor :)Kızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
Evet canım suyun azalmış 32. Haftada gayet iyiydi noldu bilmiyorum hem üzgün hem endişeliyim 3 hafta süren bir ishal sorunu yaşamıştım alakası olabilir mi bilmiyorum çarşambayı bekliycez su daha da azalmazsa 1 hafta kazancaz ama bu kadar erken olmasına çok üzüldüm herşey iyi gidiyokenCANIM SUYUNMU AZALDI? NEDİR ÖLÇÜSÜ
maaşallah bebeğine..2 hafta var farkında mısın , ne çoğukızlar kontrolden çıktık şükürler olsun herşey yolunda minik kızım 2800 g olmuş :) her hafta kontrol var artık veeee büyük gün belli oldu 31 martta doğuruyorum Allahım nasip ederse :) ama daha çok var
Kızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
Arkadaşlar bu arada erken doğum riskimi öğrenince dün çikolata siparişimi verdim hacı şerifren helal olsun 1 gün sonra yolladılar seçtiğim modeli.6 ay raf ömrü varmış bizim durum net olmayınca diparişi verdim 10 nisana kadar sabredemeyecek gibi benimkiEki Görüntüle 1453449 Eki Görüntüle 1453450
aynen canım aynı benimkide öyle suyunu bile ben götürüyorum aynı sekilde nasıl olsa yapıyo diyo söyleyince yapıyo ama istiyorumki o kendi istesin ben demeden yapsın benimki agır seyleri kaldırıyo bi sagolsun bide yemekli misafirim geldi 2 hafta önce onda lagaboyu yıkadıbu bile benim için bi gelişme:).yüregime tercüman olmussun valla.ahhh ahhhhh nerdeeeeeeeeeAynı şekilde bende oyle canım keşke benimki de bana yardım etse sen otur diye kızsa dahası bi bardak suyu herseyi benden ister tamm eger soylersem yapar ama söylemezsem kendi düşünmez yada beni cok aktîf yapabilcek durumda gordugu için belki cok önemsemiyo nasıl olsa yapıo diye ama insan genede ben soylemeden dese bulasıkları makinaya yerleştirse mesela yemege yardım etse evi süpürse faln isterim gercekten mskinaya camaşır atmak bile cok zor hele cıkarıp asmak üşeniyo insan bulasık makinasının kaşıklık bolymunden en küçük kasıgı aramak off bunları yapcak koca istiyorum cok konuştum
Kızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
Benide durmadan çağrıyo sağlık ocağı ya ben gitmiyorum çünkü yaptığı bişe yok ultrasonda yok aşılarımıda oldum ne istiyo benden anlamadım
valla benimle ilgilenen ebe çok tatlı bir kadın her gittiğimde tansiyon ölçer bebegın kalp atısına bakar beslenmemi sorar devlet hastanesindeki doktordan daha güzel ilgileniyor her konuda yardımcı oluyor
Benimki gitmedigmde ariyo bide kadin cok pozitif seviyorum ben gecen hafta son kontrolumuz vardi her gittimde kilomu tansionumu bebegin kalp atislarini dinliyor :)
canım korsen nasıl birsey resim varmı örnek olarak bende aldım ama bilmiyorum içime sinmediGunaydin kizlar
forumun baslarinda bende sizlerle birlikteydim ama asiri bulantilardan birdaha giremedim :)
Mayis 2012 annesiyim hatirlarsiniz belki
son zamanlarda sik sik takip ediyorum
sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz
3 yil once ayni sorularla mesgulduk bizde:)
Korse hastaneden cikarken takabilirsiniz
bana dr takmisti
6 ayda cikarmamistim
simdi daha profesyonel bir korse aldim sezeryan korsesi
cantama koydum bile
asla sikinti olmuyor
aksina dogumdan sonra balon gibi oluyor gobekler
sallandikca aciyor ve korse acimasini onluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?