2015 Nisan Anneleri

Maşallah maşallah canım gayet iyi kilosu Bence bişey kalmadı 31 marta hem bu ayın yarısı bitti zaten kaldı 2 hafta falan :) Gözünaydın şimdi beklemek daha heyecanlı :)

herkes için en hayırlısı neyse o olsun canım

Kızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan

Sağol cnm verdiğin bilgi için bende 4 luk kullanıyorum doktorum iğneyle ilgili henüz bişey demedi normal yaparım diyo ama ben korkuyorum bakalım ne olacak

Benide durmadan çağrıyo sağlık ocağı ya ben gitmiyorum çünkü yaptığı bişe yok ultrasonda yok aşılarımıda oldum ne istiyo benden anlamadım

valla benimle ilgilenen ebe çok tatlı bir kadın her gittiğimde tansiyon ölçer bebegın kalp atısına bakar beslenmemi sorar devlet hastanesindeki doktordan daha güzel ilgileniyor her konuda yardımcı oluyor

Benimki gitmedigmde ariyo bide kadin cok pozitif seviyorum ben gecen hafta son kontrolumuz vardi her gittimde kilomu tansionumu bebegin kalp atislarini dinliyor :)

CANIM SUYUNMU AZALDI? NEDİR ÖLÇÜSÜ
Evet canım suyun azalmış 32. Haftada gayet iyiydi noldu bilmiyorum hem üzgün hem endişeliyim 3 hafta süren bir ishal sorunu yaşamıştım alakası olabilir mi bilmiyorum çarşambayı bekliycez su daha da azalmazsa 1 hafta kazancaz ama bu kadar erken olmasına çok üzüldüm herşey iyi gidiyoken

Arkadaşlar bu arada erken doğum riskimi öğrenince dün çikolata siparişimi verdim hacı şerifren helal olsun 1 gün sonra yolladılar seçtiğim modeli.6 ay raf ömrü varmış bizim durum net olmayınca diparişi verdim 10 nisana kadar sabredemeyecek gibi benimki

maaşallah bebeğine..2 hafta var farkında mısın , ne çoğu8 ay hemencik geçti.hayırlısıyla gelsin süslü kızın

Bende telefonda bilgi veriyorum ama bunu kendim istedim tahlillerimi mail atıyorum dr a ebe de arada arıyor o kadar işten izin al git sonra işe dön uğraşmak istemedim.
Dün de aradı doğumdan 4 gün sonra topuk kanı için mutlaka gelmeniz gerek diye

Canım böyle mi gönderdiler
şeker mi çikolata mı? içerisinde kaç adet var son olarak fiyat da yazar mısın
Bende alacağım tadına baktınız mı?

aynen canım aynı benimkide öyle suyunu bile ben götürüyorum aynı sekilde nasıl olsa yapıyo diyo söyleyince yapıyo ama istiyorumki o kendi istesin ben demeden yapsın benimki agır seyleri kaldırıyo bi sagolsun bide yemekli misafirim geldi 2 hafta önce onda lagaboyu yıkadıbu bile benim için bi gelişme:).yüregime tercüman olmussun valla.ahhh ahhhhh nerdeeeeeeeee

Benide durmadan çağrıyo sağlık ocağı ya ben gitmiyorum çünkü yaptığı bişe yok ultrasonda yok aşılarımıda oldum ne istiyo benden anlamadım

valla benimle ilgilenen ebe çok tatlı bir kadın her gittiğimde tansiyon ölçer bebegın kalp atısına bakar beslenmemi sorar devlet hastanesindeki doktordan daha güzel ilgileniyor her konuda yardımcı oluyor

Benimki gitmedigmde ariyo bide kadin cok pozitif seviyorum ben gecen hafta son kontrolumuz vardi her gittimde kilomu tansionumu bebegin kalp atislarini dinliyor :)

ben 2 kez gittim. Ne arandım ne çağrıldım sonrasında. gittiğimde de yarım ağız bi iki bişey sordu.cevapladım. 30. haftada bekliyorum dedi. erinip gitmedim sizinkiler ne ilgili öyle.maaşallah

canım korsen nasıl birsey resim varmı örnek olarak bende aldım ama bilmiyorum içime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…