2015 Nisan Anneleri

canım bulundugun ilçenin toplum saglıgı merkezinin bagısıklama birimini arayıp durumu anlat.onlar arayıp uyarırlar...

ben 2 kez gittim. Ne arandım ne çağrıldım sonrasında. gittiğimde de yarım ağız bi iki bişey sordu.cevapladım. 30. haftada bekliyorum dedi. erinip gitmedim sizinkiler ne ilgili öyle.maaşallah
Valla çarşamba günü gittim 10 gün sonra bida çağırdı gelmeyincede arıyo yani ama birşey yaptığı yok

canım zaten bende gitme taraftarı deilim bişi yapmıyolar ama onların boyle yararlanması tuhafıma gıttı kendi olçmeden gormeden benim kendi doktorumdaki tansiyonu kiloyu oraya kopyalıyo işin kolayını bulmuşlar banada dogum yapınca ara dedi dediğin gibi topuk kanı ve aşılar içn heralde

ben 2 kez gittim. Ne arandım ne çağrıldım sonrasında. gittiğimde de yarım ağız bi iki bişey sordu.cevapladım. 30. haftada bekliyorum dedi. erinip gitmedim sizinkiler ne ilgili öyle.maaşallah
her saglık acogı farklı yada ebe diyelim kimisi cok ilgili kimi ilgisiz bizede ilgisiz düşmüs

canım bulundugun ilçenin toplum saglıgı merkezinin bagısıklama birimini arayıp durumu anlat.onlar arayıp uyarırlar...
haklısın canım en azından bizimki hadi oyle boyle bitii gebelik ama baska insanlara yapmasınlar kolay yolu bulmuşlar zaten cok ters birisi soru bile sorulmuyo bide bikere bana bebğin kalp atısı yok demişti 5 aylıkken korkutmustu okadar ondan berride uyuzum ona napım

uyuyamiyorum ki surekli donuyorum top gibi cok yorgun hissediyorum tabi ama o agri gitmiyor hic sanki cocuk cikma calisiyor
canım doktorunu bi arasanya bukadar kafana takıp canını sıkıcagına için rahatlar belki gel bakalım der yönlendirir seni

Çok beğendim CNm kaç tl tuttu ve internet adresi ne CNm bende aynısından istiyorum :)) elimi çabuk tutmam lazım eşim haftaya cuma ist da olucak görümceye buraya getirmek için . O zamana yetişir inş .

Kontrolden geldim nst iyi. Suyu iyi kgsi bugun tam 36+0 iz 2900 gr 1 hafta da 200 gr almis bana az geldi. Dr gayet iyi dedi. dogumu konustuk sezeryan 38+1 ken planladik 28 mart ctesi. Ama haftaya cuma netlestrrz dedi. Haftada 2 kere gdcm endiseleniyorum dedim. Dr da sagolsun tibbi bi gereklilik yok ama psikolojin rahat etsin tamam gel dedi. Haftaya sali ve cuma gunu 2 kere gdcm. Cok heyecan li. Allahim bizi ve bebeklerimizi sag salim sonuca ulastrsn inşallah.

Kızlar bunlarda benim tacım terligim ve takı yastıgımız sonunda bitirdim ama cokmu abartılı yapmısım bilemedim
Güzel CNm abartı olmamış , gelinler gibi ne güzel Süslü olucaz . Gerçi ben olamıyacam burda böyle şeyler yapılmıyor dikkat çekmek istemiyorum . Kafama sade bir kırmızı taç bakıyorum bulursam alıcam bulamazsam oda kalır artık.

Canim bu hangi cikolatadanmis boyle suslu puslu gelmis. Bide badem sekeri falan var. Hangisi bu banada link atsan :)

Maşallah CNm gayet iyi fıstık , böyle günler geldikçe sanki bende sizinle doğuracak gibi oluyorum çok Heyecanlı bekleyiz , Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inş . Tüm dualarımız o gün geldiğinde birbirimizle olsun Rabbimin izni ile .

Reactions: nix
doğuma kadar iğneye devam edecekmisin peki? bu arada insaAllah normal ve kolay bi doğum olur canim

insaAllah düzelir canım Yaa, bnde bir haftadır ishal sorunu yaşıyorum insaAllah iyidir bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…