- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canım bulundugun ilçenin toplum saglıgı merkezinin bagısıklama birimini arayıp durumu anlat.onlar arayıp uyarırlar...Kızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
Ne kadar canım çikolatanin fiyati? Tadı, kalitesi nasıl? Bir tanesini tadıp bakar mısın?Arkadaşlar bu arada erken doğum riskimi öğrenince dün çikolata siparişimi verdim hacı şerifren helal olsun 1 gün sonra yolladılar seçtiğim modeli.6 ay raf ömrü varmış bizim durum net olmayınca diparişi verdim 10 nisana kadar sabredemeyecek gibi benimkiEki Görüntüle 1453449 Eki Görüntüle 1453450
Canim uyurken kasilmis girilmiş olabilir misin acaba
Valla çarşamba günü gittim 10 gün sonra bida çağırdı gelmeyincede arıyo yani ama birşey yaptığı yokben 2 kez gittim. Ne arandım ne çağrıldım sonrasında. gittiğimde de yarım ağız bi iki bişey sordu.cevapladım. 30. haftada bekliyorum dedi. erinip gitmedimsizinkiler ne ilgili öyle.maaşallah
canım zaten bende gitme taraftarı deilim bişi yapmıyolar ama onların boyle yararlanması tuhafıma gıttı kendi olçmeden gormeden benim kendi doktorumdaki tansiyonu kiloyu oraya kopyalıyo işin kolayını bulmuşlar banada dogum yapınca ara dedi dediğin gibi topuk kanı ve aşılar içn heraldeBende telefonda bilgi veriyorum ama bunu kendim istedim tahlillerimi mail atıyorum dr a ebe de arada arıyor o kadar işten izin al git sonra işe dön uğraşmak istemedim.
Dün de aradı doğumdan 4 gün sonra topuk kanı için mutlaka gelmeniz gerek diye
her saglık acogı farklı yada ebe diyelim kimisi cok ilgili kimi ilgisiz bizede ilgisiz düşmüsben 2 kez gittim. Ne arandım ne çağrıldım sonrasında. gittiğimde de yarım ağız bi iki bişey sordu.cevapladım. 30. haftada bekliyorum dedi. erinip gitmedimsizinkiler ne ilgili öyle.maaşallah
haklısın canım en azından bizimki hadi oyle boyle bitii gebelik ama baska insanlara yapmasınlar kolay yolu bulmuşlar zaten cok ters birisi soru bile sorulmuyo bide bikere bana bebğin kalp atısı yok demişti 5 aylıkken korkutmustu okadar ondan berride uyuzum ona napımcanım bulundugun ilçenin toplum saglıgı merkezinin bagısıklama birimini arayıp durumu anlat.onlar arayıp uyarırlar...
canım doktorunu bi arasanya bukadar kafana takıp canını sıkıcagına için rahatlar belki gel bakalım der yönlendirir seniuyuyamiyorum ki surekli donuyorum top gibi cok yorgun hissediyorum tabi ama o agri gitmiyor hic sanki cocuk cikma calisiyor
Çok beğendim CNm kaç tl tuttu ve internet adresi ne CNm bende aynısından istiyorum :)) elimi çabuk tutmam lazım eşim haftaya cuma ist da olucak görümceye buraya getirmek için . O zamana yetişir inş .Arkadaşlar bu arada erken doğum riskimi öğrenince dün çikolata siparişimi verdim hacı şerifren helal olsun 1 gün sonra yolladılar seçtiğim modeli.6 ay raf ömrü varmış bizim durum net olmayınca diparişi verdim 10 nisana kadar sabredemeyecek gibi benimkiEki Görüntüle 1453449 Eki Görüntüle 1453450
Güzel CNm abartı olmamış , gelinler gibi ne güzel Süslü olucaz . Gerçi ben olamıyacam burda böyle şeyler yapılmıyor dikkat çekmek istemiyorum . Kafama sade bir kırmızı taç bakıyorum bulursam alıcam bulamazsam oda kalır artık.Kızlar bunlarda benim tacım terligim ve takı yastıgımız sonunda bitirdim ama cokmu abartılı yapmısım bilemedim
hergun 1 tane içiyorum canımKızlar maden suyu içiyor musunuz
Canim bu hangi cikolatadanmis boyle suslu puslu gelmis. Bide badem sekeri falan var. Hangisi bu banada link atsan :)Arkadaşlar bu arada erken doğum riskimi öğrenince dün çikolata siparişimi verdim hacı şerifren helal olsun 1 gün sonra yolladılar seçtiğim modeli.6 ay raf ömrü varmış bizim durum net olmayınca diparişi verdim 10 nisana kadar sabredemeyecek gibi benimkiEki Görüntüle 1453449 Eki Görüntüle 1453450
Maşallah CNm gayet iyi fıstık , böyle günler geldikçe sanki bende sizinle doğuracak gibi oluyorum çok Heyecanlı bekleyiz , Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inş . Tüm dualarımız o gün geldiğinde birbirimizle olsun Rabbimin izni ile .Kontrolden geldim nst iyi. Suyu iyi kgsi bugun tam 36+0 iz 2900 gr 1 hafta da 200 gr almis bana az geldi. Dr gayet iyi dedi. dogumu konustuk sezeryan 38+1 ken planladik 28 mart ctesi. Ama haftaya cuma netlestrrz dedi. Haftada 2 kere gdcm endiseleniyorum dedim. Dr da sagolsun tibbi bi gereklilik yok ama psikolojin rahat etsin tamam gel dedi. Haftaya sali ve cuma gunu 2 kere gdcm. Cok heyecan li. Allahim bizi ve bebeklerimizi sag salim sonuca ulastrsn inşallah.
masallah ya sizleri gördükçe içim açılıyor ben her yerden aldığım için sade göbüşlüler çok hoşuma gidiyor :)Buda gobusumEki Görüntüle 1453582
doğuma kadar iğneye devam edecekmisin peki? bu arada insaAllah normal ve kolay bi doğum olur canimyazmayı unuttum arkadaşlar ben gebelğin başından beri clexane 0.6 iğne oluyorum..DR 37.haftadan sonra dozunu 0.4 yapmam gerektiğini söyledi.Aspirinide bugun itibaryle bırakıyorum..Rabbimin izniyle normal doğum olacak inş.
Benimle aynı durumda olan arkadaşları bilgilendirmek için yazdım..
maşallah aynı benim gobuş seninkide benim gibi inmiş artık aşağıBuda gobusumEki Görüntüle 1453582
insaAllah düzelir canım Yaa, bnde bir haftadır ishal sorunu yaşıyorum insaAllah iyidir bebeklerimizEvet canım suyun azalmış 32. Haftada gayet iyiydi noldu bilmiyorum hem üzgün hem endişeliyim 3 hafta süren bir ishal sorunu yaşamıştım alakası olabilir mi bilmiyorum çarşambayı bekliycez su daha da azalmazsa 1 hafta kazancaz ama bu kadar erken olmasına çok üzüldüm herşey iyi gidiyoken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?