2015 Nisan Anneleri

günaydın kızlar hayırlı cumalar
oğlumu bugün erken doyurdum
sürekli yumurta yemekten çok sıkıldım

dün akşam sormuştum ama cvp beklemeden kullandım
şu çatlaklar için fito krem yazdı dr çok iyi geldi
kuruyan yerler pul pul döküldü süper bişiymiş
bugün sürücem 2 defa daha inş. doğuma kadar düzelir
yoksa yavrumu emzirmek çok zor olacak

yarın kontrolüm var bugün banyo yapıcam kişisel temizliğimi yapıcam
heryerimde sürekli tüylenme oluyor
ben jilet yapıyorum ağda yapmıcam sürekli temiz tutuyorum gün aşırı alıyorum
bacaklarıma en son ağda yapmıştım zaten çok cılız çıkıyorlar henüz çıkmadılar çıkan başlarından üstünden geçicem artık

inş. yarın dr la konuşabilirim doğum işini
eşimde gelicek
hatta hasta yatış servisine gidip neler lazım olucak onlarıda öğrenmek istiyorum

rüyalarımda sürekli doğum yapıyorum off sıkıntılar içindeyim

birde beni geceleri kaşıntı tutuyor yatınca kollarım özellikle feci kaşınıyor uyuyamıyorum hatta

tüm gece ayaktayım wc ye kalkmalarım hariç tabii

sezeryan o an iyi ama sonra çok ağrı oluyormuş
hiç ağrı kesici fln yapmıyorlar mı acaba

Gunaydin....

Bebegim kendini sag tarafta toplayip kasiliyor ve gobegimin sag tarafi diklesiyor. Birkac dakika boyle kaliyor.ustelik bu saatte 6 7 kere olmaya basladi. Kasiklarimda da baski ve agri hissediyorum. Doktor randevum pazartesi gunu. Bu yasadiklarim kasilma mi? Sanci gibi bir belirtim hic yok ama.

Günaydın anneler :) herkese bol sağlıklı günle diliyorum. Bugün rüyamda doktorum sezeryan doğum diyordu bilinçaltım ne kadar kötü durumda Allah hepimizin yardımcısı olsunn

Aynı şekilde bende oyle canım keşke benimki de bana yardım etse sen otur diye kızsa dahası bi bardak suyu herseyi benden ister tamm eger soylersem yapar ama söylemezsem kendi düşünmez yada beni cok aktîf yapabilcek durumda gordugu için belki cok önemsemiyo nasıl olsa yapıo diye ama insan genede ben soylemeden dese bulasıkları makinaya yerleştirse mesela yemege yardım etse evi süpürse faln isterim gercekten mskinaya camaşır atmak bile cok zor hele cıkarıp asmak üşeniyo insan bulasık makinasının kaşıklık bolymunden en küçük kasıgı aramak off bunları yapcak koca istiyorum cok konuştum

Gercek sancı sırttan baslayıp bele yayılanmış canım benimde kasıklarımda agrı oluyo artık bebekler aşagı indiği için kasıklara baskı yapar toplanma bendede oluyo yani korkma bunlar normal ama agrıların cok uzun sürerse dinlenmrkle gecmez kan yada su ve düzenli sancın olurda doktorunu ara yoksa anlattığın durumm bende haftalardır var

günaydın kızlar bugün işyerinde son günüm pazartesi izne ayrılıyorum artık..Çok şükür rabbime bugünlere kadar gelebildik..Aslında 1 hafta daha idare edebilirim ama koca göbüşle gezinmek zor oluyor biraz.
dün kontrolüm vardı bebeğim baş aşağı dönmüş şükürler olsun..boyu 48 cm kılosu 2900 dr.
kanım 10.5 düşmüş ilaçlarımı daha düzenli kullanmam gerek...

yazmayı unuttum arkadaşlar ben gebelğin başından beri clexane 0.6 iğne oluyorum..DR 37.haftadan sonra dozunu 0.4 yapmam gerektiğini söyledi.Aspirinide bugun itibaryle bırakıyorum..Rabbimin izniyle normal doğum olacak inş.
Benimle aynı durumda olan arkadaşları bilgilendirmek için yazdım..

kızlar kontrolden çıktık şükürler olsun herşey yolunda minik kızım 2800 g olmuş :) her hafta kontrol var artık veeee büyük gün belli oldu 31 martta doğuruyorum Allahım nasip ederse :) ama daha çok var

Canım bende aynı seyleri yasıyorum son zamanlarda sırtımada vurmaya basladı agrı. Nts deykende oldu ama sancı cıkmadı sanırım bebek toplanıyo icerde cünkü benim cok erken olmaya basladı böyle sancı ve acılma yoktu ama sen yine dr bu konuyu konus canım

maşallah cimcimeye
gününde belli olmuş hayırlı olsun darısı başıma

kızlar çok masraflıyım biliyorum ama siz şu şişeleri gitti gidiyordan mı aldınız
satıcının adı neydi
25 cc mi aldınız
kolonya alanlar bir şişe kolonya yeterlimi
35 tane fln yeter bana 1lt miş onlar

Masallah buyumus kızın annesi hadi hayırlısı biz artık sabırsızlıkla bekledigimiz icin cok geliyo halbuki 31 marta ne kadar var ay cok heyecandım yine. İnsallah hepimiz saglıcakla alırız yavrularımızı kacagımıza ilk kucagıma alınca önce onun kokusunu icime cekmek istiyorum: )

maşallh kızına canım..
cok az kalmış minişe kavuşmana..son günlerin sağlıkla sıhhatle geçsin ..

gunaydin kızlar dun 4 gibi sol bacagimla kasik arasina bi agri girdi yuruyemedim bile arkdslarim utu yapmaya gelmisti aksam icin ikramlik biseyler hazirladim yoruldm sanirim agri kasiga vurdu ve acile gittik nst de sanci falan cikmadi ebe alttan muayene etti mantar var dedi idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı ilac ictim mantar icin de haftaya kendi dr uma sorcam ama bi an korktum acaba bnm kizim da mi erken gelcek diye panik yaptim bizden bu kadar herkese hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…