- 24 Ekim 2014
- 451
- 551
- 123
- 39
Anladım canım bende sezaryan olcam canım nasıl zormubenim bir buçuk sene öncesinde bir sezeryanim daha var o yüzden tatlım :)
Aynı şekilde bende oyle canım keşke benimki de bana yardım etse sen otur diye kızsa dahası bi bardak suyu herseyi benden ister tamm eger soylersem yapar ama söylemezsem kendi düşünmez yada beni cok aktîf yapabilcek durumda gordugu için belki cok önemsemiyo nasıl olsa yapıo diye ama insan genede ben soylemeden dese bulasıkları makinaya yerleştirse mesela yemege yardım etse evi süpürse faln isterim gercekten mskinaya camaşır atmak bile cok zor hele cıkarıp asmak üşeniyo insan bulasık makinasının kaşıklık bolymunden en küçük kasıgı aramak off bunları yapcak koca istiyorum cok konuştumne güzel ya keske benim esimde temizlik yapıyom diye kızsa bana nerdeeeeeeeeeee.benimki yardım edeyim diyo sagolsun bunuda 8. ayımda dedi misafir gelecegi zaman.her işi ben yapıyorum isten gelip yemek bulasık...esime bu konuda kızıyorum...cok anlayıslıymıs esleriniz kızlar....
Gercek sancı sırttan baslayıp bele yayılanmış canım benimde kasıklarımda agrı oluyo artık bebekler aşagı indiği için kasıklara baskı yapar toplanma bendede oluyo yani korkma bunlar normal ama agrıların cok uzun sürerse dinlenmrkle gecmez kan yada su ve düzenli sancın olurda doktorunu ara yoksa anlattığın durumm bende haftalardır varGunaydin....
Bebegim kendini sag tarafta toplayip kasiliyor ve gobegimin sag tarafi diklesiyor. Birkac dakika boyle kaliyor.ustelik bu saatte 6 7 kere olmaya basladi. Kasiklarimda da baski ve agri hissediyorum. Doktor randevum pazartesi gunu. Bu yasadiklarim kasilma mi? Sanci gibi bir belirtim hic yok ama.
Canım bende aynı seyleri yasıyorum son zamanlarda sırtımada vurmaya basladı agrı. Nts deykende oldu ama sancı cıkmadı sanırım bebek toplanıyo icerde cünkü benim cok erken olmaya basladı böyle sancı ve acılma yoktu ama sen yine dr bu konuyu konus canımGunaydin....
Bebegim kendini sag tarafta toplayip kasiliyor ve gobegimin sag tarafi diklesiyor. Birkac dakika boyle kaliyor.ustelik bu saatte 6 7 kere olmaya basladi. Kasiklarimda da baski ve agri hissediyorum. Doktor randevum pazartesi gunu. Bu yasadiklarim kasilma mi? Sanci gibi bir belirtim hic yok ama.
maşallah cimcimeyekızlar kontrolden çıktık şükürler olsun herşey yolunda minik kızım 2800 g olmuş :) her hafta kontrol var artık veeee büyük gün belli oldu 31 martta doğuruyorum Allahım nasip ederse :) ama daha çok var
Masallah buyumus kızın annesi hadi hayırlısı biz artık sabırsızlıkla bekledigimiz icin cok geliyo halbuki 31 marta ne kadar var ay cok heyecandım yine. İnsallah hepimiz saglıcakla alırız yavrularımızı kacagımıza ilk kucagıma alınca önce onun kokusunu icime cekmek istiyorum: )kızlar kontrolden çıktık şükürler olsun herşey yolunda minik kızım 2800 g olmuş :) her hafta kontrol var artık veeee büyük gün belli oldu 31 martta doğuruyorum Allahım nasip ederse :) ama daha çok var
Hayir cainimbence cok guzel olmus ellerine saglikKızlar bunlarda benim tacım terligim ve takı yastıgımız sonunda bitirdim ama cokmu abartılı yapmısım bilemedim
güle güle kullan..Kızlar bunlarda benim tacım terligim ve takı yastıgımız sonunda bitirdim ama cokmu abartılı yapmısım bilemedim
maşallh kızına canım..kızlar kontrolden çıktık şükürler olsun herşey yolunda minik kızım 2800 g olmuş :) her hafta kontrol var artık veeee büyük gün belli oldu 31 martta doğuruyorum Allahım nasip ederse :) ama daha çok var
çok güzel olmuş canım güle güle kullanKızlar bunlarda benim tacım terligim ve takı yastıgımız sonunda bitirdim ama cokmu abartılı yapmısım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?