2015 Nisan Anneleri

gecmiş olsun canım, hastalık kötü, bir de çalışıyorsan Allah yardımcın olsun, rapor alıp dinlensen evde daha kötü olmadan?
Canım gitmedim bugün işe. Artık işe de gitmek istemiyorum çok yoruluyorum akşam 9da uykum geliyo. Sabahın köründe kalkıyorum. Muhtemelen bende haftaya izne ayrılıcam cumayı bekleyemem giibi geliyor hatta. Sende dikkat et canım güne gidecekmişsin öpme kimseyi hastayım biraz de .

Günaydın kızlar herkesbölük pörçük uyuyor sanırım napalım bizim kuzucuklar hazırlıyor sanırım bizi

Canim bide normal doğumun su etkiside var.hemen kalkabiliyorsun bebeginle hemen ilgilenme biliyorsun.bide normal yolla doğan bebeklerin bagisiklik sistemi daha kuvvetli oluyormuş.gerçektende öyle bak ben normal doğmuşum hasta olduğunda bile ayaktayim ama Esim sezeryan doğmuş ufacik bi giripte bile yatakta.sezeryanla doğan bebekler cidden bak bagisiklik sistemleri güçsüz oluyor.rabbimmmmm normal dogurmami nasip etsin.

üfff . . bende normal istiyorum

En güzeli normal doğum.benim arkadasim doğurdu çok güzel tamam biraz cekiyorsun ama sonraki çok güzel dedi.gobusunude sarabiliyor.sezeryanda imkansız.bir ay kendine gelemiyorsun.
benim büyük ihtimal sezeryan gibi gözüküyor. 4 gün sonra salı günü randevum var o zaman kesin belli olcak. . iş. normal doğum yaparım. . . annem sezeryan olsa bile sana korse giydiricem dedi .

benim büyük ihtimal sezeryan gibi gözüküyor. 4 gün sonra salı günü randevum var o zaman kesin belli olcak. . iş. normal doğum yaparım. . . annem sezeryan olsa bile sana korse giydiricem dedi .
Dikkat et canim mahfolursun kolay değil dikişlerin yapisir filan arastir bence ondan sonra kullan.
İnş.normal der doktorun.

Bende seninle aynı korkuları yaşıyorum canım ilk doğunumda 3. cm açıklıkla gittim hastaneye 18 saat ağrı çektim bağırdım ağladım. 18 saat boyunca kaç defa bakıldı alttan açılma kaç cm diye hatırlamıyorum bile. Doktora yalvardım sezeryan olayım diye dinlemedi beni. Bebeğimin kalp atışları yavaşladı bebek doğuncada bebeğin kordonu kısaymış itememiş kendini dediler. Dikişim çoktu. Benim yaşadıklarım bunlar ama çok kolay doğum yapanlar da var imreniyorum onlara. Tekrar normal doğumu göze alamıyorum bende..

B biliko doğum yaptı cnm

Gunaydin hanimlar hayirli cumalar bugun iste son.gunum pazartesi gunu izne.ayriliyorum artik cok.yoruldum dinlenecegim ins hastane valizimiz.hazir sut sagma makinam.ve bebek cikolatalarimiz kaldi babamizda 10gun sonra geliyor kayinvalidemde biletini almis.oda.9gun sonra burda aksam biletimi aldim.dedi oglundan once gelecek hayirlisi ile oglusumu kucagima alayim gobegi fln dusunce.annemide kayinavlidemide.gondercez esimle biz bakica bebege esimin gidecegine yakin tekrar annem gelecek

Canım benim dikkat et Rabbim yardımcın olsun düzelecek yine merak etme :)

Gunaydin kizlar
forumun baslarinda bende sizlerle birlikteydim ama asiri bulantilardan birdaha giremedim :)
Mayis 2012 annesiyim hatirlarsiniz belki

son zamanlarda sik sik takip ediyorum
sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz
3 yil once ayni sorularla mesgulduk bizde:)

Korse hastaneden cikarken takabilirsiniz
bana dr takmisti
6 ayda cikarmamistim
simdi daha profesyonel bir korse aldim sezeryan korsesi
cantama koydum bile
asla sikinti olmuyor
aksina dogumdan sonra balon gibi oluyor gobekler
sallandikca aciyor ve korse acimasini onluyor

ohh iyi sevindim içimi rahatlattın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…