Canım gitmedim bugün işe. Artık işe de gitmek istemiyorum çok yoruluyorum akşam 9da uykum geliyo. Sabahın köründe kalkıyorum. Muhtemelen bende haftaya izne ayrılıcam cumayı bekleyemem giibi geliyor hatta. Sende dikkat et canım güne gidecekmişsin öpme kimseyi hastayım biraz de .gecmiş olsun canım, hastalık kötü, bir de çalışıyorsan Allah yardımcın olsun, rapor alıp dinlensen evde daha kötü olmadan?
Canim bide normal doğumun su etkiside var.hemen kalkabiliyorsun bebeginle hemen ilgilenme biliyorsun.bide normal yolla doğan bebeklerin bagisiklik sistemi daha kuvvetli oluyormuş.gerçektende öyle bak ben normal doğmuşum hasta olduğunda bile ayaktayim ama Esim sezeryan doğmuş ufacik bi giripte bile yatakta.sezeryanla doğan bebekler cidden bak bagisiklik sistemleri güçsüz oluyor.rabbimmmmm normal dogurmami nasip etsin.normal dogumdan korkan arkadaşlara seslenmek istiyorum, normal dogumun bebek icin olumlu etkilerini düşünün karar vermeden önce, bizim icin degil kuzularımız icin normal dogum daha önemli, her bebegin günunde gelmesini diliyorum...
bir de normal dogumda öyle kesiydi dikişti hissrtmiyorsun, çogunlukla iki- üc dikişle atlatılıyor, asıl sezaryende dikişler daha zor, mecbur olursa katlanılıyor tabi ki...
üfff . . bende normal istiyorumCanim bide normal doğumun su etkiside var.hemen kalkabiliyorsun bebeginle hemen ilgilenme biliyorsun.bide normal yolla doğan bebeklerin bagisiklik sistemi daha kuvvetli oluyormuş.gerçektende öyle bak ben normal doğmuşum hasta olduğunda bile ayaktayim ama Esim sezeryan doğmuş ufacik bi giripte bile yatakta.sezeryanla doğan bebekler cidden bak bagisiklik sistemleri güçsüz oluyor.rabbimmmmm normal dogurmami nasip etsin.
En güzeli normal doğum.benim arkadasim doğurdu çok güzel tamam biraz cekiyorsun ama sonraki çok güzel dedi.gobusunude sarabiliyor.sezeryanda imkansız.bir ay kendine gelemiyorsun.üfff . . bende normal istiyorum
benim büyük ihtimal sezeryan gibi gözüküyor. 4 gün sonra salı günü randevum var o zaman kesin belli olcak. . iş. normal doğum yaparım. . . annem sezeryan olsa bile sana korse giydiricem dedi .En güzeli normal doğum.benim arkadasim doğurdu çok güzel tamam biraz cekiyorsun ama sonraki çok güzel dedi.gobusunude sarabiliyor.sezeryanda imkansız.bir ay kendine gelemiyorsun.
Aynen öyle :))Sevilmeden durulur mu hiç onlar aşklar aşk :)
Dikkat et canim mahfolursun kolay değil dikişlerin yapisir filan arastir bence ondan sonra kullan.benim büyük ihtimal sezeryan gibi gözüküyor. 4 gün sonra salı günü randevum var o zaman kesin belli olcak. . iş. normal doğum yaparım. . . annem sezeryan olsa bile sana korse giydiricem dedi .
inş. canım hayırlısı bakalımDikkat et canim mahfolursun kolay değil dikişlerin yapisir filan arastir bence ondan sonra kullan.
İnş.normal der doktorun.
Bende seninle aynı korkuları yaşıyorum canım ilk doğunumda 3. cm açıklıkla gittim hastaneye 18 saat ağrı çektim bağırdım ağladım. 18 saat boyunca kaç defa bakıldı alttan açılma kaç cm diye hatırlamıyorum bile. Doktora yalvardım sezeryan olayım diye dinlemedi beni. Bebeğimin kalp atışları yavaşladı bebek doğuncada bebeğin kordonu kısaymış itememiş kendini dediler. Dikişim çoktu. Benim yaşadıklarım bunlar ama çok kolay doğum yapanlar da var imreniyorum onlara. Tekrar normal doğumu göze alamıyorum bende..Canim bende bi normal doğum yaptım ve ikinciyi yapmaktan korkuyorum ilki çok zordu bebeğim çok haznede kaldı suyu önce geldiği için kuruluk vardı doğmuyordu kafa şekli bi değişik doğdu trigonosefali diye bi teşhis konuldu 6.aayda ameliyat dediler çok şükür olmadı atlattık gene aynı şeyler olurmu diye korkuyorum bebek ters.duzelsin istiyorum ama bi yanımda dönmesemi diyo hakkımızda hayirlisi
Günaydın kızlar herkesbölük pörçük uyuyor sanırımnapalım bizim kuzucuklar hazırlıyor sanırım bizi
B biliko doğum yaptı cnmGünaydınlar buaralar hiç gelemiyorum foruma eski gönderileri okumaya kalksam tüm gün gider heralde umarım herkes iyidir doğum yapan var mı acaba????Bu gece de bulantı ve geğirme problemi yaşadım hatta şuan ayakta olmamın sebebi de bu sanırım Dediğiniz gibi paşamın ayakları mideme baskı yapıyor
Haklısın Canım ama üzme kendini bebisinde etkilenmesin annesiDoğru canim ama agir konusuyor o yüzden sinirlendim.neyse artik bakalim sabah ne olacak.
İnşallah bitanem ya... Düşene kadar zarar vermese bari. Bana verdiği zarara razıyım da yavruma kıyamam... kendi telefonum yetmedi eşimin telefonuna da alarm kurdum. Evin her yerine tiroid ilacını unutma yazdım:) İnşallah düşer... Yarın da doktoru arayacağım zaten... Sağol kuzum içimi rahatlattın inan ki...
İnşallah bitanem sağolasın
benim büyük ihtimal sezeryan gibi gözüküyor. 4 gün sonra salı günü randevum var o zaman kesin belli olcak. . iş. normal doğum yaparım. . . annem sezeryan olsa bile sana korse giydiricem dedi .
ohh iyi sevindim içimi rahatlattın. .Gunaydin kizlar
forumun baslarinda bende sizlerle birlikteydim ama asiri bulantilardan birdaha giremedim :)
Mayis 2012 annesiyim hatirlarsiniz belki
son zamanlarda sik sik takip ediyorum
sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz
3 yil once ayni sorularla mesgulduk bizde:)
Korse hastaneden cikarken takabilirsiniz
bana dr takmisti
6 ayda cikarmamistim
simdi daha profesyonel bir korse aldim sezeryan korsesi
cantama koydum bile
asla sikinti olmuyor
aksina dogumdan sonra balon gibi oluyor gobekler
sallandikca aciyor ve korse acimasini onluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?