- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Canım sepetle geldi modeli böyle seçtim içinde 50 tane tül kese var her kesede bebeğin ismine göre paketlenmiş bir çikolata ve 3 badem şekeri var. Yani toplam 50 çikolata 150 badem şekeri var 71 lira ödedim dün öğlen verdim siparişi bugün 12 de geldiCanım böyle mi gönderdiler
şeker mi çikolata mı? içerisinde kaç adet var son olarak fiyat da yazar mısın
Bende alacağım tadına baktınız mı?
Tadı güzel canım 6 ay ömrü varmış 71 lira ödedim her kesede 1 çikolata 3 badem şekeri var sepeti hediye ve çok şıkNe kadar canım çikolatanin fiyati? Tadı, kalitesi nasıl? Bir tanesini tadıp bakar mısın?
Ben buldum CNm hacı Şerif çikolataları diye arattım çıktı ve ayrıca üye olunca indirimi oluyor . Ben tüllü Almıcan galiba buraya gelene kadar bozulur onun yerine şişede alıcam hem ezilmez hemde bozulmaz . Sen alabilirsin bende tr de olsaydım onu seçerdim çok hoş geldi Gözüme . Fiyatta 71 tl çok değil bence .Canim bu hangi cikolatadanmis boyle suslu puslu gelmis. Bide badem sekeri falan var. Hangisi bu banada link atsan :)
Valla yetişçeği kesin canım bana 1 günde geldi direk hacı şerifin kendi sitesine girip bebek çikolatalarını inceleyip seçtim bu şekilde set 71 lira tuttuÇok beğendim CNm kaç tl tuttu ve internet adresi ne CNm bende aynısından istiyorum :)) elimi çabuk tutmam lazım eşim haftaya cuma ist da olucak görümceye buraya getirmek için . O zamana yetişir inş .
Anacım artis gibi hatunlarsınız nasıl böyle fıstık olmasın ki :)) bayıldım Süpersin . Maşallah sana ve minnoşuna .Buda gobusumEki Görüntüle 1453582
esas link burası canım modeller burdaCanim bu hangi cikolatadanmis boyle suslu puslu gelmis. Bide badem sekeri falan var. Hangisi bu banada link atsan :)
canım doktorunu bi arasanya bukadar kafana takıp canını sıkıcagına için rahatlar belki gel bakalım der yönlendirir seni
canım zor günler gecirmissin ama olumsuz düşünme, inşallah herşey yolunda gider bu defa, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Canim bende bi normal doğum yaptım ve ikinciyi yapmaktan korkuyorum ilki çok zordu bebeğim çok haznede kaldı suyu önce geldiği için kuruluk vardı doğmuyordu kafa şekli bi değişik doğdu trigonosefali diye bi teşhis konuldu 6.aayda ameliyat dediler çok şükür olmadı atlattık gene aynı şeyler olurmu diye korkuyorum bebek ters.duzelsin istiyorum ama bi yanımda dönmesemi diyo hakkımızda hayirlisi
Canım aman dikkat et et benim gıdaya bağlı ishaldi önce pekmez neden oldu sonra da süt perişan oldum 20 güne yakın anca düzeldim sonra da suyumun azaldığını öğrendim ishalle bir ilgisi olabileceğini düşünüyoruminsaAllah düzelir canım Yaa, bnde bir haftadır ishal sorunu yaşıyorum insaAllah iyidir bebeklerimiz
Canım öyle düşünme şahane bir kutulama yapmışlardı bildiğin koca karton kutuya koymuşlar kutunun içini komple köpükle kaplamışlar sepeti içine koymuşlar sepetin yanına sağına soluna her yerine mobilya köpüklerinden koymuşlar çok iyi paketlemişlerdi beğendiysen al bence sorun olmazBen buldum CNm hacı Şerif çikolataları diye arattım çıktı ve ayrıca üye olunca indirimi oluyor . Ben tüllü Almıcan galiba buraya gelene kadar bozulur onun yerine şişede alıcam hem ezilmez hemde bozulmaz . Sen alabilirsin bende tr de olsaydım onu seçerdim çok hoş geldi Gözüme . Fiyatta 71 tl çok değil bence .
çok güzelmiş ya sepeti tülü fiyatı da uygun ama 50 tane az işte benim içinTadı güzel canım 6 ay ömrü varmış 71 lira ödedim her kesede 1 çikolata 3 badem şekeri var sepeti hediye ve çok şık
Canım normal en iyisi doktor bana sezeryan dede dünya başıma yıkılmaz hayırlısı derim ama bir şeyin doğalı varken onu seçmemek yanlış olur bence. Bebek hazır olduğunda gelmeli ve emin ol doğum kanalından geçiş bir bebek için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı olsunAllahım yazdığım cevapta dünkü yazı üstte kalmış :) sonda muhabbeti vardı okudukça normal doğum mu yapsam acaba dedim:) iki türlü doğumdan da çok korkuyorum ya nasıl çıkacak bu çocuk
ben de artık Allah a bıraktım işimi şimdilik sezeryan diye gün aldık ama olur da erken sancım gelir baya yolu yarılarız o zaman normal olabilir bizim için nasıl sağlıklı olacaksa o olsun başka bişey istemiyorumCanım normal en iyisi doktor bana sezeryan dede dünya başıma yıkılmaz hayırlısı derim ama bir şeyin doğalı varken onu seçmemek yanlış olur bence. Bebek hazır olduğunda gelmeli ve emin ol doğum kanalından geçiş bir bebek için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım asidini kaçırıp mı içiyosun direk mîhergun 1 tane içiyorum canım
Canım benim sagolsun begenmene sevindim. Nisan anneleri olarak süslüyüz : ) Canım bulamazsan normal bir tacı kurdeleyle sarıp sade dikkat cekmeyen bisi yapabilirsinGüzel CNm abartı olmamış , gelinler gibi ne güzel Süslü olucaz . Gerçi ben olamıyacam burda böyle şeyler yapılmıyor dikkat çekmek istemiyorum . Kafama sade bir kırmızı taç bakıyorum bulursam alıcam bulamazsam oda kalır artık.
Canım hadi hayırlı olsun masallah yavrunda büyümüş kilosu bence gayet iyi az degil canım. kuzularımızı kucagımıza almaya az kaldı yavas yavas günler alınıyor cok heyecanlıKontrolden geldim nst iyi. Suyu iyi kgsi bugun tam 36+0 iz 2900 gr 1 hafta da 200 gr almis bana az geldi. Dr gayet iyi dedi. dogumu konustuk sezeryan 38+1 ken planladik 28 mart ctesi. Ama haftaya cuma netlestrrz dedi. Haftada 2 kere gdcm endiseleniyorum dedim. Dr da sagolsun tibbi bi gereklilik yok ama psikolojin rahat etsin tamam gel dedi. Haftaya sali ve cuma gunu 2 kere gdcm. Cok heyecan li. Allahim bizi ve bebeklerimizi sag salim sonuca ulastrsn inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?