2015 Nisan Anneleri

Direk içiyorum canım bişi olmuyo faydası var bebeğe hem miğdemede cok iyi geliyo
Teşekkür ederim canım bende çol seviyorum mideme iyi geliyor bebeğede çok yararlıymış ama çok asitli ya acaba asidi kaçırmak mı gerek diye tedirgin oldum bende direk içim bari

Hım alıyım o zaman ama benim adam çok dikkatsız onu valizde getirirken haşat eder sanki.
Birde bebek şekeride aldım bununla çok abartı olmaz dimi ?

Allahım yazdığım cevapta dünkü yazı üstte kalmış :) sonda muhabbeti vardı okudukça normal doğum mu yapsam acaba dedim:) iki türlü doğumdan da çok korkuyorum ya nasıl çıkacak bu çocuk
Tatlım bir sorun yoksa mutlaka normal dene benim ilki sezeryan oldu ve halan dikişli yerlerim zorlandığında bastırdığımda acır . Sondaj işide kötü ya hiç çekilecek gibi değil ama işte mecbur kalıyor . Inş en hayırlısı olur senin içinde .

Kızlar bugün disney marka hastane çıkışı aldım minnie mouse pembiş çok tatlı ama içime kurt düştü kansorejen olabilir mi diye renkli ürünler zararlı diyorlar disney marka alan var mı başka
Canım ben de bir Sürü aldım. Üzerindeki etikette bebek sağlığına zararlı madde kullanılmamıştır diye uyarı vardı. Için rahat olsun.

Merhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr

Alllah nazarlardan korusun bebegini canim maşallah. çok sevindim bebeğinin iyi olmasına bizde en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize evimiz senlenir insallah.

kizlar benim bebis bir kaç gündür karnimin ortasında toplaniyor sertlesiyor..dun nst ye girdiğimde de yukarıda toplandı toplandigi zaman kalp atisi 160 ile 185 arasında cikti.Dr neden bu kadar yükselmiş kalp atisi dedi bir şey söylemedi önümüzdekihaf a ppazartesi ve perşembe nst te gir takip edelim dedi.bende endiselendim acikcasi.birde kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlar sezeryandan kaç gün önce iğneyi birakacakmissiniz benim Dr 3 gün önce birakiriz dedi.

Igneyi 2 gün önce biraktitacak

Ben de kan sulandirici igne kullanıyorum 2 gun önce birakicam öyle dedi doktorum

Canım benimmm Rabbim nazarlardan saklasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))darısı başımıza:))sağdıkça çoğalır diyorlar süt için Durucuk zamanla emdikçe daha da artar inş.arkadaşım o göğüs ucu silikonla emzirdim hep kuzum çok işe yaramıştı inl.sende de yarar:))her günün neşe artık duruyls sana:)masallahhhhhh

Canım gecmiş olsun bebek doguma hazırlık kasılmaları yapıyor diyorlar ama kuzum seninde öyledir muhtemelen banada oluyor bazen normal demişti dr.ama sık olmuyor...kan sulandırıcıyı doktoruma sordum haftaya sezaryan günü vereceğim dedi çarşamba persembe veya cuma için dedi ona ragmen kesmedi pzt.si cağırdı 2 veya 3 gün kalıyor doğuma demek ki öyle kesiliyor canım mecbur iğneyle devam saglıklı olsunlar da bişey kalmadı çok şükür...

Mrb anneler ,bende enfeksiyon çıktı monural yoz verdi ama hala kullanamadım çünkü tuvalete 4 saat gitmemek gerekiyomuş .hala güvenemedim kendime.haftaya çatı muayenem var ondanda endişeliyim .kişisel temizliğimi yapmaya çalıştım kendimce ama yinede tedirginim çatı muayenesi için .

Kızlaarrr selam:)))pazartesi son nst dedi dr.um bugün:)) Allahın izniyle pzt.si nst sonucuna göre 18-19-20 marttan bir günü verecek sezaryan tarihi olarak benim içime 20 si cuma doğuyor:))hayırlısı olsun...Rabbim hepimizin yavrularını korusun.Çok heyecanlıyız:))dualarınızı eksik etmeyin:)

Allah annesine babasına bağışlasın duruyu öp kokla bizim için.nasıl gğzel kokuyordur o şimdi

hanimlar bn kontrol gittim yalanci sancilarim baslamis doktor cok sevindim dedi agrilarim icin rahmim dogum hazilarniyormus 2800 kilo ve 48cm boyunda kizim basi asa dogru ama tam girmemis daha dogum kanalina haftayada kkontrolumuz var bakalim bizden boyle hanimlar

Canim allak yavrunu sana bagislasin.bu arada göğüs ucunu eşine emzirki ciksin

Canim normalmi doguracaksin?

cok mutlu oldum ii olmaniza darisi basimiza umarim emzirme sorunuda en yakin zamanda ortadan kalkar hayirli haberlerine sevindik ins sutunude normal icmeye basladinida yazdin zamanida goruruz kendize cici bakin Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…