- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Sweetambercim ben ilk haziran ayında Mayıs, Haziran, Temmuz,Ağustos, Eylül, Ekim... annesi olmak isteyenler grubuna dahil olup müjdeli haberi verdiğim listeye yazıldığım günü hatırlıyorum da artık kuzucuguma kavuşmaya sayılı günler var çok şükür. :)kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Valla canim o sana bagli.bende 12 kilo aldim.doğumdan sonra yürüyüş yapmak gerekiyor.egzersiz de tabiki doguralimda kilo kolayKızlarrr bugun kontroldeyken nst sıra bekliyordum muhabbete katıldım herkes 9-10 kiloyla tamamlıyor hamileliği ben 18 aldım şaka gibi :) tabi bebeğim için herşeye razıyımda kaç ayda verilir ortalama bu kilolar sizce
Benimde çok hoşuma gitti valla bide kapıda ödemeliÇok uygun ben 160 aldim.bide önden düğmeli altli üstlü takim aldim.hastaneden cikarken giymek için.bunlarda hoşuma gitti.
Benimde bugün randevum vardı arayıp calısmıyoruz deme zatmetinde bile bulunmadılar bosuna gittim sinir oldum. Seninki iyiymis Canımbenimki gitmediğimde hemen arıyor hatta bana ulaşamazsa eşimi arıyor
ilgileniyor ama soğuk biraz başta hiç ısınamamıştık birbirimize ama şimdi daha iyiyiz
artık öğrendi huyumu fazla karışmıyor ilaçlarıma falan
o yüzden sıkıntı yok
hatta dün gittim bugün çalışmıyorlarmış tel etti çağırdı yarn çalışmıyoruz diye
bebek ilk doğduğunda ne olucak
ne zaman hangi aşıuı olucak
sütü nasıl vericem fln anlattı baya
aynen testın resmını paylastıgım gunu hatırlıyorum ah ahh o gunler bııtı. hem uzuluyorum ozleyecegım dıye hem de sevınıyorum yavruma kavuscam dıye.karmasık hıssedıyorum. ılk gunlerın tadı bambaskaydı beSweetambercim ben ilk haziran ayında Mayıs, Haziran, Temmuz,Ağustos, Eylül, Ekim... annesi olmak isteyenler grubuna dahil olup müjdeli haberi verdiğim listeye yazıldığım günü hatırlıyorum da artık kuzucuguma kavuşmaya sayılı günler var çok şükür. :)
Çift cizgiyi bi ben mi gormedim yaa :) dahiliyeye gtmstm kan testi icin oylesine. Evlimisin dedi evet dedm gebelik varmi dedi bilmem belki olabilir dedim hic aklımda bile yoktu. Dr onada bakalim o zmn dedi. Sonuclar bi cikti hamileyimO iki çizgiyi görüp attigim cigligi hayatin boyunca unutmam bende.gecen sene bu zamanlar esim askerdeydi şafak sayiyordum.simdide kuzum için şafak sayiyorum.
Canım Allah analı babalı büyütsün. Cocuklara boşuna altın top demiyolar kuzular ya cok güzel duygular bunlar darısı hepimizin basına: )Merhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
Canım insallah saglıcakla bebegini alırsın kucagına dualarım seninle :)Kızlaarrr selam:)))pazartesi son nst dedi dr.um bugün:)) Allahın izniyle pzt.si nst sonucuna göre 18-19-20 marttan bir günü verecek sezaryan tarihi olarak benim içime 20 si cuma doğuyor:))hayırlısı olsun...Rabbim hepimizin yavrularını korusun.Çok heyecanlıyız:))dualarınızı eksik etmeyin:)
Çok güzel görünüyor CanımKızlr bu gecelik nasıl sizce?
Teşekkürler canım bende çok beğendimÇok güzel görünüyor Canım
Canım ya hangi site benim sadece geceliğe ihtiyacım var onu da çok beğendim bi bakıyım bendeKızlr bu gecelik nasıl sizce?
Canım google a filiz iç giyim yaz çok güzel lohusa pijama çeşitleri var ve kapıda ödemeliCanım ya hangi site benim sadece geceliğe ihtiyacım var onu da çok beğendim bi bakıyım bende
http://www.filizicgiyim.com/lohusa-...a/aqua-lohusa-onden-acmali-pijama-takim-15058Canım ya hangi site benim sadece geceliğe ihtiyacım var onu da çok beğendim bi bakıyım bende
Hepimizmi aynı şeyi düşünmüşüz bende dün gece baktım eski yazdıklarıma burası benim bir nevi günlüğüm gibi çok duygulandım okuduğumda iyiki varsınız ne güzel heyecanlar paylaşıyoruz biribirimizle kimsenin anlayamadığı kadar çok anlıyoruz biz birbirimizi...kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Maşallah bebeğine canımm günlerimiz aynıymış acaba benim kızım kAç kiloiyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı 2770 gr olmuş oğlum 34+2 yiz
sağol tatlım aynen darısı başınıza :)maşallah cimcimeye
gününde belli olmuş hayırlı olsun darısı başıma
kızlar çok masraflıyım biliyorum ama siz şu şişeleri gitti gidiyordan mı aldınız
satıcının adı neydi
25 cc mi aldınız
kolonya alanlar bir şişe kolonya yeterlimi
35 tane fln yeter bana 1lt miş onlar
tsk tatlım evet az kaldı ama yine de gözüm de büyüyor :)maaşallah bebeğine..2 hafta var farkında mısın , ne çoğu8 ay hemencik geçti.hayırlısıyla gelsin süslü kızın
Canim allah duruyu size bagislasin. Neseli, uzun omurlu, mutlu, saglikli ve sansli bir hayati olsun insallah durunun. Senin de sutun bol olsun insallah. Allah bu duygulari insallah bize de yasamayi nasip etsin. Hayirli olsun, allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.Merhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?