2015 Nisan Anneleri

kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Sweetambercim ben ilk haziran ayında Mayıs, Haziran, Temmuz,Ağustos, Eylül, Ekim... annesi olmak isteyenler grubuna dahil olup müjdeli haberi verdiğim listeye yazıldığım günü hatırlıyorum da artık kuzucuguma kavuşmaya sayılı günler var çok şükür. :)

Valla canim o sana bagli.bende 12 kilo aldim.doğumdan sonra yürüyüş yapmak gerekiyor.egzersiz de tabiki doguralimda kilo kolay

Benimde bugün randevum vardı arayıp calısmıyoruz deme zatmetinde bile bulunmadılar bosuna gittim sinir oldum. Seninki iyiymis Canım

aynen testın resmını paylastıgım gunu hatırlıyorum ah ahh o gunler bııtı. hem uzuluyorum ozleyecegım dıye hem de sevınıyorum yavruma kavuscam dıye.karmasık hıssedıyorum. ılk gunlerın tadı bambaskaydı be

O iki çizgiyi görüp attigim cigligi hayatin boyunca unutmam bende.gecen sene bu zamanlar esim askerdeydi şafak sayiyordum.simdide kuzum için şafak sayiyorum.
Çift cizgiyi bi ben mi gormedim yaa :) dahiliyeye gtmstm kan testi icin oylesine. Evlimisin dedi evet dedm gebelik varmi dedi bilmem belki olabilir dedim hic aklımda bile yoktu. Dr onada bakalim o zmn dedi. Sonuclar bi cikti hamileyim

Canım Allah analı babalı büyütsün. Cocuklara boşuna altın top demiyolar kuzular ya cok güzel duygular bunlar darısı hepimizin basına: )

Canım insallah saglıcakla bebegini alırsın kucagına dualarım seninle :)

kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Hepimizmi aynı şeyi düşünmüşüz bende dün gece baktım eski yazdıklarıma burası benim bir nevi günlüğüm gibi çok duygulandım okuduğumda iyiki varsınız ne güzel heyecanlar paylaşıyoruz biribirimizle kimsenin anlayamadığı kadar çok anlıyoruz biz birbirimizi...

sağol tatlım aynen darısı başınıza :)

Canim allah duruyu size bagislasin. Neseli, uzun omurlu, mutlu, saglikli ve sansli bir hayati olsun insallah durunun. Senin de sutun bol olsun insallah. Allah bu duygulari insallah bize de yasamayi nasip etsin. Hayirli olsun, allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…