2015 Nisan Anneleri

Bizde doktordan geldik şükürler olsun herşey yolunda minnak kızım gayet iyi yediğim onca şey boşa gitmemiş
Yalnız nst de sancım çıktı zaten karın ağrım vardı nstde de çıktı. Artık haftada bir gideceğim kontrole.
Veee bugünden itibaren izne ayrıldık artık tamamen kızımla ilgilenebilirim. Öncelikle mevlüt hediyelerimizi yapmakla işe başlayacağız

Canım Allah nazardan korusun güzel kızımı birde bizim için öp mis kokusunu içine çeke çeke. O kadar güEl anlatmışsın ki değişimi bende çok heyecanlandım. İnşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi de böyle sizinle paylaşırız
Canım geçen kontrolde banada verdi. Gece yatmadan içtim çok su tüketmeden sadece ilaç için gerekm suyu içersen 4 saat durabilirsin belki

selam kızlar ben kac gundur cok yogunum bır turlu yazamadım. gırdıgımde ancak bır ıkı sayfa okuyup cıkabıldım.bugun de hıc vaktım yok ama son durumu da yazmadan gecemedım:)
dun kontrolumuz vardı. 2271gr 46cm olmusuz:)
hersey yolundaymıs.
demirim alt sınıra yakın cıkmıs dıye ferrum basladık.
benım bebık yan gelmıs yatıyordu.
yuzu yukarı donukmus:) bana bakıyor galıba
bu sefer yuzunu kapatmadı ama rahım duvarına ıyıce bastırmıs durdugu ıcın yınede yuzunu net goremedık
olsun saglıgı yerınde o bana yeter.
bır dahakı randevu ıcın 3 hafta sonra gel dedı. en son 2 hafta demıstı. bu nedenle 3 deyınce bı sasırdım ama oyle uygun gordu demekkı.
nst bakcaz dedı.
bu arada mrsyoung un mesajını gordum alıntılardan. çok sevındım. allah kavusturdu sızı. darısı vaktı zamanı gelınce bızlere ınsallah. emzirme konusunda da umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer umıdınde ve duasındayım.

Oy oy bebis dogmus ta maceralar bile baslamis ne guzel. Allah bagislasin saglikli mutlu omur versin prensese darisi basimiza

evet sezeryandi ama bebek dondu artik normal gozukuyorum normal dogum yapacam yalanci sancilari cekiyorum asalarim agri fena bazen o agrilar iimis rahmim hazirlaniyormus doguma bakalim nasil olacak
Allah YARDIMCIN olsun.bazen bendede oluyor agri girip cikiyor belime en güzeli normal dogum biraz canimiz yanacak ama olsun.hayirli haberlerini aliriz insallah

kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
O iki çizgiyi görüp attigim cigligi hayatin boyunca unutmam bende.gecen sene bu zamanlar esim askerdeydi şafak sayiyordum.simdide kuzum için şafak sayiyorum.

Kızlarrr bugun kontroldeyken nst sıra bekliyordum muhabbete katıldım herkes 9-10 kiloyla tamamlıyor hamileliği ben 18 aldım şaka gibi :) tabi bebeğim için herşeye razıyımda kaç ayda verilir ortalama bu kilolar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…