Merhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
Canım geçen kontrolde banada verdi. Gece yatmadan içtim çok su tüketmeden sadece ilaç için gerekm suyu içersen 4 saat durabilirsin belkiMrb anneler ,bende enfeksiyon çıktı monural yoz verdi ama hala kullanamadım çünkü tuvalete 4 saat gitmemek gerekiyomuş .hala güvenemedim kendime.haftaya çatı muayenem var ondanda endişeliyim .kişisel temizliğimi yapmaya çalıştım kendimce ama yinede tedirginim çatı muayenesi için .
Cok guldum canim allah iyiligini versinCanim allak yavrunu sana bagislasin.bu arada göğüs ucunu eşine emzirki ciksin
Valla kayinvalide yemeğe geldi mi ben bırakıyorum ona,güzel de yapıyor. Telaşa girdim mi halsiz kaliyorumAlah kolaylik versin kuzum ayyy cok sinir oldum bak ne dusuncesizlik yaa. Kayinpeder napacakmis allasen cekmecedekk kiyafeti(
Canim normalmi doguracaksin?
Oy oy bebis dogmus ta maceralar bile baslamis ne guzel. Allah bagislasin saglikli mutlu omur versin prensese darisi basimizaMerhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
Cok guldum canim allah iyiligini versin
Allah YARDIMCIN olsun.bazen bendede oluyor agri girip cikiyor belime en güzeli normal dogum biraz canimiz yanacak ama olsun.hayirli haberlerini aliriz insallahevet sezeryandi ama bebek dondu artik normal gozukuyorum normal dogum yapacam yalanci sancilari cekiyorum asalarim agri fena bazen o agrilar iimis rahmim hazirlaniyormus doguma bakalim nasil olacak
Dogrudur aklimizda bulunsuncanim valla banada yengeler soyledi .burada birinin daha göğüs ucu yokmuş dedim yaptirmis cikmis çocuk rahat emiyordedi.
Bacaklarında belinde bide rahminde agri oluyor kisa sureli.adet olacakmissin gibi kisa suruyor canim ama dinlendiginde geçiyor.Kizlar yalancı sanci nasıl oluyor ?
O iki çizgiyi görüp attigim cigligi hayatin boyunca unutmam bende.gecen sene bu zamanlar esim askerdeydi şafak sayiyordum.simdide kuzum için şafak sayiyorum.kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Çok hoş canim.boyle biseymi alacaksin?Kızlr bu gecelik nasıl sizce?
Evet canım ikisi 122 tl uygun değil mi?Çok hoş canim.boyle biseymi alacaksin?
Çok uygun ben 160 aldim.bide önden düğmeli altli üstlü takim aldim.hastaneden cikarken giymek için.bunlarda hoşuma gitti.Evet canım ikisi 122 tl uygun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?