Canim aslinda o tullerden alinip icinede badem ve cikolatalar atilarak yapilabilir bence.70 likten alinirsa yapilir.bu sonda yüzünden normal doğuma
çok güzelmiş ya sepeti tülü fiyatı da uygun ama 50 tane az işte benim için
canım korsen nasıl birsey resim varmı örnek olarak bende aldım ama bilmiyorum içime sinmedi
Kizimin kurabiyelerini hazirliyoruz artik teyzeleri
Canım çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Rabbim sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.Kızlar karar veremiyorum sizce kavanozlarin icine badem sekeri koyup kurabiyeleri ikram tabaginda ikrammi etsem ,yoksa kurabiyeleri kavanoza koyup badem sekerlerini sekerlikte ikrammi etsem ??!!
tesekkurederim guzelmishttps://lh4.googleusercontent.com/p...dAcdvDbLDEBNJ5eq69_SFAkQM8jP6QTY=w259-h194-nc
Umarim olmustur telefondan giriyorum
bu tarzda
leblebi muz herşeyi yiyorum, ama karnın gurul gurul, üşüttümmü anlamadım,insaAllah sende,bende,bütün sıkıntılı arkadaşlarımız da şifa buluruzCanım aman dikkat et et benim gıdaya bağlı ishaldi önce pekmez neden oldu sonra da süt perişan oldum 20 güne yakın anca düzeldim sonra da suyumun azaldığını öğrendim ishalle bir ilgisi olabileceğini düşünüyorum
evet canım doğuma kadar kullanacağım..sancıların başladığı gün yapmayacağım iğneyi.birde dr sabah saatineal iğnelerini dedi bende 12.30 da yapıyorum dedim daha gec kalma dedi.doğuma kadar iğneye devam edecekmisin peki? bu arada insaAllah normal ve kolay bi doğum olur canim
Cnm benim cok gecmis olsun bol bol dinlenmeye bak , umarim kisa zamanda atlatirsin..Selam Canlar, ben hala çok kötü hastayım. Grip, burun tıkanıklığı, nefes tıkanması, halsizlik çok kötüyüm. Ateşim çıkmaması lazımmış. Kontrol ediyorum. Parol'e dayandım. Biraz da tansiyonum çıktı gibi oldu ama Allahtan idrarda protein çıkmadı. Şimdilik dinlenmeyle tansiyonum normale dönüyor. O yüzden Doktorum işe devam etmemi istemiyor. İnşallah yavrum 1 Nisan'a kadar akıllı akıllı durur annesinin karnında. Rabbim izin verirse 1-4 Nisan arasında sezeryan olacağız.
Allahım hepimizin yavrusunu sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hastalıktan geçmişi yeni okumaya başladım. Hepiniz iyisinizdir inşallah yol arkadaşlarım.
Canım çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Rabbim sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.
Kurabiyeler dayanıklı ise sana zor olmazsa, mümkünse tarif isterim canım.
Draje de, kurabiye de kavanozda iyi duruyorlar. Bir draje bir kurabiye koysan olur mu? Her ikisinden de tadılmış olur.
benimki gitmediğimde hemen arıyor hatta bana ulaşamazsa eşimi arıyorKızlar saglık ocagındaki ebe aradı işin kolayını bulmuş artık çagırmıyo dünkü doktordaki bilgilerimi kopyala yapıştır yapıyo resmen 3 aydır boyleyiz gel demio bide daha aramıycam dogum yapınca bana msj at dedi sanki ozamn cok ilgilencek sizde durumlar nasıl sağlık ocagında varmı benim gibi gitmeden telefonda kontrol olan
ben içemiyorum ama faydalı bebeğeKızlar maden suyu içiyor musunuz
Normal cnm maalesef,hatta son haftalarda iyice artiyor , ben ikide bir anaa suyum gelmiş bile oluyorumKızlar su gibi akıntım var iç çamaşırım hep ıslak oluyor durmadan değiştîrmek zorunda kalıyorum normal mı akıntı ya
korkma canım normal doğum cok güzel...bır sorun olmadığı sürece normal dusun derım.Sağol cnm verdiğin bilgi için bende 4 luk kullanıyorum doktorum iğneyle ilgili henüz bişey demedi normal yaparım diyo ama ben korkuyorum bakalım ne olacak
ayy maşallh annesi.dogum zamanınızda bellı olmuş sağlıkla kavuş yavrunaKontrolden geldim nst iyi. Suyu iyi kgsi bugun tam 36+0 iz 2900 gr 1 hafta da 200 gr almis bana az geldi. Dr gayet iyi dedi. dogumu konustuk sezeryan 38+1 ken planladik 28 mart ctesi. Ama haftaya cuma netlestrrz dedi. Haftada 2 kere gdcm endiseleniyorum dedim. Dr da sagolsun tibbi bi gereklilik yok ama psikolojin rahat etsin tamam gel dedi. Haftaya sali ve cuma gunu 2 kere gdcm. Cok heyecan li. Allahim bizi ve bebeklerimizi sag salim sonuca ulastrsn inşallah.
bende aynısını düşündüm az önce..şık bir sunum olur.Canim aslinda o tullerden alinip icinede badem ve cikolatalar atilarak yapilabilir bence.70 likten alinirsa yapilir.
canım kesenin içine koyabılırısn yada mevlut külahlarının şeffaf olanları var onları kullanabılırısn.kızlar mevlüt için ne dağıtacaksınız ben tesbih düşünüyorum ama neyin içinde olacağına karar veremedim çok pahalıya mal olsun istemiyorum
hayırlı doğum olsun ıns canım..iğneyi ne zaman bırakacaksınSelam kızlar doktordan geldik şimdi 2570 gr olmus oglusum nst de güzel çıktı. Pıhtılaşma sorunum olduğu için riske atmayalim dedi foktor sezeryanla slalum dedi.tarihi belirledik 6 nisan da alicak bizden haberler bunlar.
İçmeden asidini kaçırmak gerek mi bilginiz var mıbenimki gitmediğimde hemen arıyor hatta bana ulaşamazsa eşimi arıyor
ilgileniyor ama soğuk biraz başta hiç ısınamamıştık birbirimize ama şimdi daha iyiyiz
artık öğrendi huyumu fazla karışmıyor ilaçlarıma falan
o yüzden sıkıntı yok
hatta dün gittim bugün çalışmıyorlarmış tel etti çağırdı yarn çalışmıyoruz diye
bebek ilk doğduğunda ne olucak
ne zaman hangi aşıuı olucak
sütü nasıl vericem fln anlattı baya
ben içemiyorum ama faydalı bebeğe
ben sodanın tadını pek sevmiyorum
içine limon sıkarsam bir çay bard. ancak içebiliyorum
Ay su yla akıntıyı nasıl ayırt etcez ya bu aralar hep bunu düşünüyorumNormal cnm maalesef,hatta son haftalarda iyice artiyor , ben ikide bir anaa suyum gelmiş bile oluyorum
Su daha fazla oluyormus cnm bana oyle dedilerAy su yla akıntıyı nasıl ayırt etcez ya bu aralar hep bunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?