2015 Nisan Anneleri

kizlar cildiracam ya kaynanam oldu icin ev yime kalabalik oldu bu aksam 9 yarin 11 gene batti heryer koltuklar temizler hep gitti bosa nefret ediyorum ya insan hamilelikde yaparmi bunu ya kadin bi gitmedi basimizdan yarin besik gelecek korkuyorum herkez basina saracak bide o kadar kisi yemek yap dur bu gun kaynanamla.bi yemek yaptik gerci ben yaptim nerdeyse hersey oglen ciktim devamli yika dogra yap bi sarma icini karistirdi bide sarma yardim etti
igerisi hep bana kaldi corbaydi salataydi hemde bide kardesi yollasi onda airetten yaptim butun heryer maf butun bu eziyetlere degdimi yani cok sinirlim ya kaynanam gitmio of of of

Allah YARDIMCIN olsun.bazen bendede oluyor agri girip cikiyor belime en güzeli normal dogum biraz canimiz yanacak ama olsun.hayirli haberlerini aliriz insallah

insallah bu gun nts girdim doguma kendimi baya hazirlamistim ama bi kadin suyu geldi nts de bagirma basladi Allahim yardim edin bu neee anne bu neydi kurtarin beni die basti yaygara dogum icin o kadar motive olmustum oysa simdi korkular basladi benim agri altta bikini bolgede belimde bide orda agrim var aradada bacaklarim kramp giriyor doktor ii bise bu dedi sendede baslamis ins seninde hayirli haberlerini aliriz bizde boyle

yaa ne güzel şeyler yazmişsin.maaşallah. okuyan herkes benim gibi heyecanlanmıştır eminim. Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın inşallah.. doğan her bebek kendi yavrumuz gibi oldu burda , ilk haftalarından biliyoruz onları. canlarım ya yakında emmeyi de öğrenir annesi , bakışa bakışa emişirsiniz.

canım paylaşım için çok sağol.ben de aynen böyle bişey istiyorum.. hangi dükkanlar satıyo bunu. ücreti kaç civarında. bi de beli ayarlanabilir bişey mi. malum gittikçe inecek göbeklerimiz.

Hayir 2 ayari var
bedenine gore aliyorsun
buyuk bir ic giyim magazasindan almistim
3 yil once 90 kusurdu sanirim fiyati
maalesef o gobekler 12 aydan once kolay kolay inmiyor ki ben 6. Aydan sonra spor salonuna yazilmistim :)
beklentilerimiz ne yazik ki uzun vadede

canım gece idrarını yaptıktan sonra yatarken kullan.yani uyumadan önce....

canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla büyüt insallah annesi.10 cc lik bir enjektörün uc kısmını bıcakla kesip hafif cakmakla yakıp kesilen ucları(batmasın diye cildine) gögüs ucuna yerlestirip tıpasını geri cekersen gögüs ucun cıkar canım bir dene..tekrar hayırlı olsun

slm canım sen önce kullandıgın için sana sormak istedim sunu begendim sence nasıl yorumlardan memnun kalanlarda olmus ama sadece beden konusunda karasız kaldım normalde L giyiyorum gebelik öncesi simdide L alayım diyorum ama bilemedim

http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...minal-karin-gobek-toparlayici-korse-149845048

canım bnm masaAllah Yaa.insan okurken bile duygulanıyor. Allah yazarlardan saklasın tatlı durumuzu

bence gormeden alma
ic kisminda teller var
kivrilmasini onluyor
kivrilirsa cok can yakiyorrrr
siradan korse olmamaliii
hastaneden cikarken dr.um bana takmisti bu tarz ben sonra canim yaninca gidip almistim
kesinlikle iyi birsey olmali
cunku epey aciyor otururkennn

tamam canım görerek alayım ozaman cok tesekkürederim.

Bende cok seviyorum emzik ama her bebek kabul etmiyo dogdugunda bakıcaz artık ben nuk aldım emziğini. Canım herkes onu onerdi. Bana
canim silikon mu aldin kaucukmu bide damaklimi damaksizmi ben bi tane kaucuk damakli aldim ama bide silikonmu alsam acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…