evet içiyorum sade olanından.. faydalı hem de. hergün 1 tane içebilirsin . benim hararetimi alıyo.Kızlar maden suyu içiyor musunuz
Asidini kaçırarak mı içiyosun yoksa direk mievet içiyorum sade olanından.. faydalı hem de. hergün 1 tane içebilirsin . benim hararetimi alıyo.
Bence çok güzel alınabilir bir takım.Kızlr bu gecelik nasıl sizce?
canım paylaşım için çok sağol.ben de aynen böyle bişey istiyorum.. hangi dükkanlar satıyo bunu. ücreti kaç civarında. bi de beli ayarlanabilir bişey mi. malum gittikçe inecek göbeklerimiz.https://lh4.googleusercontent.com/p...dAcdvDbLDEBNJ5eq69_SFAkQM8jP6QTY=w259-h194-nc
Umarim olmustur telefondan giriyorum
bu tarzda
direkt içiyorum canmcım :)Asidini kaçırarak mı içiyosun yoksa direk mi
Allah YARDIMCIN olsun.bazen bendede oluyor agri girip cikiyor belime en güzeli normal dogum biraz canimiz yanacak ama olsun.hayirli haberlerini aliriz insallah
yaa ne güzel şeyler yazmişsin.maaşallah. okuyan herkes benim gibi heyecanlanmıştır eminim. Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın inşallah.. doğan her bebek kendi yavrumuz gibi oldu burda , ilk haftalarından biliyoruz onları. canlarım yaMerhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
canım paylaşım için çok sağol.ben de aynen böyle bişey istiyorum.. hangi dükkanlar satıyo bunu. ücreti kaç civarında. bi de beli ayarlanabilir bişey mi. malum gittikçe inecek göbeklerimiz.
canım gece idrarını yaptıktan sonra yatarken kullan.yani uyumadan önce....Mrb anneler ,bende enfeksiyon çıktı monural yoz verdi ama hala kullanamadım çünkü tuvalete 4 saat gitmemek gerekiyomuş .hala güvenemedim kendime.haftaya çatı muayenem var ondanda endişeliyim .kişisel temizliğimi yapmaya çalıştım kendimce ama yinede tedirginim çatı muayenesi için .
canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla büyüt insallah annesi.10 cc lik bir enjektörün uc kısmını bıcakla kesip hafif cakmakla yakıp kesilen ucları(batmasın diye cildine) gögüs ucuna yerlestirip tıpasını geri cekersen gögüs ucun cıkar canım bir dene..tekrar hayırlı olsunMerhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
slm canım sen önce kullandıgın için sana sormak istedim sunu begendim sence nasıl yorumlardan memnun kalanlarda olmus ama sadece beden konusunda karasız kaldım normalde L giyiyorum gebelik öncesi simdide L alayım diyorum ama bilemedimHayir 2 ayari var
bedenine gore aliyorsun
buyuk bir ic giyim magazasindan almistim
3 yil once 90 kusurdu sanirim fiyati
maalesef o gobekler 12 aydan once kolay kolay inmiyor ki ben 6. Aydan sonra spor salonuna yazilmistim :)
beklentilerimiz ne yazik ki uzun vadede
canım bnm masaAllah Yaa.insan okurken bile duygulanıyor. Allah yazarlardan saklasın tatlı durumuzuMerhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
slm canım sen önce kullandıgın için sana sormak istedim sunu begendim sence nasıl yorumlardan memnun kalanlarda olmus ama sadece beden konusunda karasız kaldım normalde L giyiyorum gebelik öncesi simdide L alayım diyorum ama bilemedim
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...minal-karin-gobek-toparlayici-korse-149845048
tamam canım görerek alayım ozaman cok tesekkürederim.bence gormeden alma
ic kisminda teller var
kivrilmasini onluyor
kivrilirsa cok can yakiyorrrr
siradan korse olmamaliii
hastaneden cikarken dr.um bana takmisti bu tarz ben sonra canim yaninca gidip almistim
kesinlikle iyi birsey olmali
cunku epey aciyor otururkennn
canim silikon mu aldin kaucukmu bide damaklimi damaksizmi ben bi tane kaucuk damakli aldim ama bide silikonmu alsam acaba diyorumBende cok seviyorum emzik ama her bebek kabul etmiyo dogdugunda bakıcaz artık ben nuk aldım emziğini. Canım herkes onu onerdi. Bana
Avent ortodontik emzik onerdi bir arkadasim. Cikacak dislerin yapisini bozmuyormuscanim silikon mu aldin kaucukmu bide damaklimi damaksizmi ben bi tane kaucuk damakli aldim ama bide silikonmu alsam acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?