2015 Nisan Anneleri

Iyi geceler alıntılarım kayboldu ya çok güzel cevaplar yazmıstım ama neyse artık..hasta olan kuzucuk annelrine geçmiş olsun..bizim doğum cumaya denk geliyor perşembe cuma dedi doktor cuma istedim ablamızda cuma günü doğmuştu..hayriyla sağlıklıca gelsinler inşallah..

Sağol kuzum ya içimi rahatlattın:) İnsan bunu bilse de yine de tedirgin oluyor işte. Yine de olumlu bir şey duymak istiyor insan kendini rahatlatmak için. Annelik böyle bir şey herhalde. Şu son haftalar da geçer inşallah hayırlısıyla:)

Kızlar iyi geceler herkese yarın 14.30 doktor randevumuz var umarım oğlum kg almıştır We hersey yolundadır birde bakalım hala ters mi yoksa döndü MÜ merak içindeyim hepinizi öpüyoruz teyzoşlar tatlı rüyalar

Birde bebişin ütülerini hallettim çantamı hazırladım bi kaç eksiğim var ama birde çanta demeyelimde 3 lü set valizlerin en küçüğune hazırladım seker bişeydi zaten iyi oldu valla..ıslak mendil hep nivea kullandım kızımda ama ilk zamanlarımı hatırlamıyorum siz neler aldınız ıslak mendilde?? Emzik eksik birde..emzik çok büyük kolaylık gerçekten inşallah alır kuş..bebege 2 adet çıkış koydum 2 fazla atlet koydum çorap koydum bez biberon pişik kremi koydum emzik ve ıslak mendil alıcam aklıma başka bisey gelmedi he birde yumuşak battaniye ve bebişi taşımalık koltuk..

Islak mendili prima aldım ben bir sürü.. İlk ay ıslak mendil kullanmayın diyolar o yüzden pamukta aldım

Bebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.

Reactions: nix

Canım çok geçmiş olsun İnşallah atlatırsın bir an evvel. Bol bol dinlen. Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna

Hayırlı olsun bitanem. Gün belli olunca heyecan daha da artıyordur:)

İçmeden asidini kaçırmak gerek mi bilginiz var mı
Canım asitini kaçırma çünkü esas faydalı olan o asitteki mineraller. Maden suyu asiti hem mide asitini nötralize edip mide yanmasına hem magnezyum içeriğiyle kramplara iyi geliyor. Hem de bebeğe faydalı

Ayy Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne kadar güzel anlatmışsın:) Cennet kokusuyla dolmuştur şimdi eviniz. Darısı başımıza inşallah hayırlısıyla

Canım benim ederiz tabi dua. Sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah:)

Maşallah kuzuya:) İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın kuzum

Evvet işte bu:) Yarasın kuzuya yarasın:) Hayırlı olsun bu arada kuzum izin başladı çok şükür. Artık bol bol dinlenip bebişin hazırlıklarını yapma vakti:)

Canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim. Maşallah kuzuna:)

kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Sorma:) Resmen geçti gitti hamilelik. Zaman su gibi:)

Amin bitanem:) Doğum ayın kaçında peki?

Güzel haberlerle gel inşallah kuzum:)

Bebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.
Canım benim her ne kadar üzülme desek de üzülmemek elde degil biliyorum.

Yumurta, süt, yoğurt, muz, portakal, ceviz, badem, fındık, kırmızı et bol bol tüket bunları. İnşallah bir dahaki kontrolde gelişimi normali yakalar kuzunun.

Bir de baştan beri böyle bir durum var mıydı yoksa birden mi oldu? Ölçüm hatası bile olabilir

Canım asitini kaçırma çünkü esas faydalı olan o asitteki mineraller. Maden suyu asiti hem mide asitini nötralize edip mide yanmasına hem magnezyum içeriğiyle kramplara iyi geliyor. Hem de bebeğe faydalı
Çok teşekkür ederimm yaa bir yerde birisi bekletin asidi kaçsın yazmış o yüzden sordum bekletince ne anlamı kalır ki sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…