Silıkon aldum tatlım damaklıcanim silikon mu aldin kaucukmu bide damaklimi damaksizmi ben bi tane kaucuk damakli aldim ama bide silikonmu alsam acaba diyorum
Valla ben hiç bilmeden bundan aldım iyi mi bu acaba ?Silıkon aldum tatlım damaklı
cnm hiç sıkıntı yapma bende tiroid hastasıyım 1 senedir ilaç kullanıyrm.ilk aylar annenin tshi çok önemli çünkü bebek küçük olduğu için anneden alıyo ama şuanda minikler kendi hormonlarını kendi üretiyor o yüzden üzülme hiç bişey olmaz hem 4 çok yüksek değil ilacı düzenli kullan ok
Islak mendili prima aldım ben bir sürü.. İlk ay ıslak mendil kullanmayın diyolar o yüzden pamukta aldımBirde bebişin ütülerini hallettim çantamı hazırladım bi kaç eksiğim var ama birde çanta demeyelimde 3 lü set valizlerin en küçüğune hazırladım seker bişeydi zaten iyi oldu valla..ıslak mendil hep nivea kullandım kızımda ama ilk zamanlarımı hatırlamıyorum siz neler aldınız ıslak mendilde?? Emzik eksik birde..emzik çok büyük kolaylık gerçekten inşallah alır kuş..bebege 2 adet çıkış koydum 2 fazla atlet koydum çorap koydum bez biberon pişik kremi koydum emzik ve ıslak mendil alıcam aklıma başka bisey gelmedi he birde yumuşak battaniye ve bebişi taşımalık koltuk..
Ben varım canım gatada kontrollerime gidiyorum oradada doğum yapacağım hayırlısıyla..kızlar aranızda askeri mevki hastanesinde dogum yapacak olan veya kontrollere giden varmı ???
Canım benim dikkat et Rabbim yardımcın olsun düzelecek yine merak etme :)
Ayy maşallah hatun:) Harika görünüyorsunuz:) Bu arada sezaryen tarihi de vermişler. Hayırlı olsun kuzum, sağlıkla kavuş inşallah bebeğine:)Buda gobusumEki Görüntüle 1453582
Selam Canlar, ben hala çok kötü hastayım. Grip, burun tıkanıklığı, nefes tıkanması, halsizlik çok kötüyüm. Ateşim çıkmaması lazımmış. Kontrol ediyorum. Parol'e dayandım. Biraz da tansiyonum çıktı gibi oldu ama Allahtan idrarda protein çıkmadı. Şimdilik dinlenmeyle tansiyonum normale dönüyor. O yüzden Doktorum işe devam etmemi istemiyor. İnşallah yavrum 1 Nisan'a kadar akıllı akıllı durur annesinin karnında. Rabbim izin verirse 1-4 Nisan arasında sezeryan olacağız.
Allahım hepimizin yavrusunu sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hastalıktan geçmişi yeni okumaya başladım. Hepiniz iyisinizdir inşallah yol arkadaşlarım.
Canım çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Rabbim sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.
Kurabiyeler dayanıklı ise sana zor olmazsa, mümkünse tarif isterim canım.
Draje de, kurabiye de kavanozda iyi duruyorlar. Bir draje bir kurabiye koysan olur mu? Her ikisinden de tadılmış olur.
Selam kızlar doktordan geldik şimdi 2570 gr olmus oglusum nst de güzel çıktı. Pıhtılaşma sorunum olduğu için riske atmayalim dedi foktor sezeryanla slalum dedi.tarihi belirledik 6 nisan da alicak bizden haberler bunlar.
Canım asitini kaçırma çünkü esas faydalı olan o asitteki mineraller. Maden suyu asiti hem mide asitini nötralize edip mide yanmasına hem magnezyum içeriğiyle kramplara iyi geliyor. Hem de bebeğe faydalıİçmeden asidini kaçırmak gerek mi bilginiz var mı
Merhaba kizlar yazmak icin anca zaman bulabildim durudan. Hastaneden ciktiktan sonra sanki evimize nese geldi duruyla birlikte. Artik evde surekli ugrasicak bisey var cunku. Surekli onun basindayiz hepimiz sesler kesilmiyo herkes konusuyo o agliyo soyle boyle evin ev oldugunu yeni yeni anliyo insan. Normalde eve gel yemek ye dusunu al televizyon izle islerini yap yat uyu olan hayatina can geliyo. Inanin o gece uyuyamamalarim bile hosuma gitmeye basladi gozlerine baktikca uyuyasimda gelmiyo hic. Cirkin mi cirkin (dunya guzeli) bi kizim var allah nazarlardan saklasin hepimizin bebislerini. Hastaneden ciktigimiz gun humana emzirme cayini aldik herkes met ediyodu denemekte yarar var dedim. Hastanede hic sutum yoktu mecburen ac kalmasin diye mamayla besledik. Ve gogus ucum olmadigi icin duzgunde ememedi o yuzden pompada kullandim biraz tetiklesin memeyi diye. Eve girdik direk humana cayini ictim ve duruyu emzirmeye calistim biraz gogus ucumu tutamiyo tutamadigi icin onunda sinirleri bozuluyo o agliyo ben agliyodum. Sonra mecburen yine mama verdik. Pompayi ev icinde almistik oturdum sikayim bari biraz gelir belki 5-10 damla onu veririm kasikla dedim bide baktim 60 cc cikti tek mememden resmen nasil mutluyum hemen tekrar emzirmeyi denedim ama tabi ememiyo benim kiz yine meme ucum yok nefesinide zorluyo oyle olunca mecburen sagdigimi biberonla verdik ama yinede sutum cogalsin diye zorlada olsa emziriyorum 5-10 dakika sonra ustune sagip veriyorum gecede uyanamiyo katiyen meme ucu olmayincada tutmuyo yine sagip veriyorum bazen gece cok gelmiyo sutum gun icinde bitiyo o yuzden mama takviyesi yapiyoruz geceleri. Doktor hafif sariligi oldugunu soyledi erken dogmasindan kaynakli olarak ama tedavi gerektirmedigini bol anne sutu alirsa gecicegini soyledi o yuzden mecburende olsa cok az mama verip surekli elimde pompayla dolasir oldum. Gaz sancisi 15 gun olmaz diyodu herkes ama bizim basladi bile ikiniyo surekli ciksin diye ama zorda olsa masajla zeytinyaglariyla rahatlatip cikartiyoruz. Gazi olunca agliyo zaten bide aciktiginda baskada sorunumuz yok suanlik allah nazarlardan korusun bebisimi. Gogus ucu icinde bugun gogus ucu silikonu aldik onu denicem bakalim umarim ise yararda annecigini uzmez durucuk. Ben simdi duruyu emzirmeyi denemeye gidiyorum hepinizi opuyorum kizlarrrr
Kızlaarrr selam:)))pazartesi son nst dedi dr.um bugün:)) Allahın izniyle pzt.si nst sonucuna göre 18-19-20 marttan bir günü verecek sezaryan tarihi olarak benim içime 20 si cuma doğuyor:))hayırlısı olsun...Rabbim hepimizin yavrularını korusun.Çok heyecanlıyız:))dualarınızı eksik etmeyin:)
hanimlar bn kontrol gittim yalanci sancilarim baslamis doktor cok sevindim dedi agrilarim icin rahmim dogum hazilarniyormus 2800 kilo ve 48cm boyunda kizim basi asa dogru ama tam girmemis daha dogum kanalina haftayada kkontrolumuz var bakalim bizden boyle hanimlar
Bizde doktordan geldik şükürler olsun herşey yolunda minnak kızım gayet iyi yediğim onca şey boşa gitmemiş
Yalnız nst de sancım çıktı zaten karın ağrım vardı nstde de çıktı. Artık haftada bir gideceğim kontrole.
Veee bugünden itibaren izne ayrıldık artık tamamen kızımla ilgilenebilirim. Öncelikle mevlüt hediyelerimizi yapmakla işe başlayacağız
Canım ben de bir Sürü aldım. Üzerindeki etikette bebek sağlığına zararlı madde kullanılmamıştır diye uyarı vardı. Için rahat olsun.
selam kızlar ben kac gundur cok yogunum bır turlu yazamadım. gırdıgımde ancak bır ıkı sayfa okuyup cıkabıldım.bugun de hıc vaktım yok ama son durumu da yazmadan gecemedım:)
dun kontrolumuz vardı. 2271gr 46cm olmusuz:)
hersey yolundaymıs.
demirim alt sınıra yakın cıkmıs dıye ferrum basladık.
benım bebık yan gelmıs yatıyordu.
yuzu yukarı donukmus:) bana bakıyor galıba
bu sefer yuzunu kapatmadı ama rahım duvarına ıyıce bastırmıs durdugu ıcın yınede yuzunu net goremedık
olsun saglıgı yerınde o bana yeter.
bır dahakı randevu ıcın 3 hafta sonra gel dedı. en son 2 hafta demıstı. bu nedenle 3 deyınce bı sasırdım ama oyle uygun gordu demekkı.
nst bakcaz dedı.
bu arada @mrsyoung un mesajını gordum alıntılardan. çok sevındım. allah kavusturdu sızı. darısı vaktı zamanı gelınce bızlere ınsallah. emzirme konusunda da umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer umıdınde ve duasındayım.
Sorma:) Resmen geçti gitti hamilelik. Zaman su gibi:)kızlar, dn gbı aklımda cıft cızgıyı gorup nısan annelerı grubuna geldıgım gun. duygulandım sımdı zamann ne cabuk gecıo
Iyi geceler alıntılarım kayboldu ya çok güzel cevaplar yazmıstım ama neyse artık..hasta olan kuzucuk annelrine geçmiş olsun..bizim doğum cumaya denk geliyor perşembe cuma dedi doktor cuma istedim ablamızda cuma günü doğmuştu..hayriyla sağlıklıca gelsinler inşallah..
Güzel haberlerle gel inşallah kuzum:)Kızlar iyi geceler herkese yarın 14.30 doktor randevumuz var umarım oğlum kg almıştır We hersey yolundadır birde bakalım hala ters mi yoksa döndü MÜ merak içindeyim hepinizi öpüyoruz teyzoşlar tatlı rüyalar
Canım benim her ne kadar üzülme desek de üzülmemek elde degil biliyorum.Bebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.
Çok teşekkür ederimm yaa bir yerde birisi bekletin asidi kaçsın yazmış o yüzden sordum bekletince ne anlamı kalır ki sonuçta :)Canım asitini kaçırma çünkü esas faydalı olan o asitteki mineraller. Maden suyu asiti hem mide asitini nötralize edip mide yanmasına hem magnezyum içeriğiyle kramplara iyi geliyor. Hem de bebeğe faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?