2015 Nisan Anneleri

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Hastalık devam ediyor malesef. Hasta olan herkese Allahım acil şifalar versin.
Bizim bugün öğlen kontrolümüz var. Rabbim hepimize hayırlı, iyi haberler almayı nasip etsin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun İnşallah atlatırsın bir an evvel. Bol bol dinlen. Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna
Hayırlı olsun bitanem. Gün belli olunca heyecan daha da artıyordur:)
Canım Sağolasın. Allahım kimseye bu durumda hastalık vermesin. Sezeryan olacağım için doğum yaklaştıkça hastalıktan çok korkar oldum. İnşallah bir an evvel toparlarız.

Gunaydin millet. Babamiz ise gitti ama nrdense uykumuz gelmedi tekrar bizim. Oturduk belgesel izliyoruz bebisimle :) cok nefes darligim var otursam da uzansam da geçmiyor sureklu pozisyon değiştiriyorum bi rahatlayamadim. Bide son iki uc gundr oturdgm yerde bile carpinti oluyor ara ara gidip geliyr. Normalmiki acaba benim kalp kapakcgmda aciklik vardi. Acaba onla alakali bi durum da olabilirmiki

Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.

Eklentiler

• 20150310_163304.webp
    24 KB · Görüntüleme: 140
  • 20150310_163246.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 20150310_163133.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 133
  • 20150310_163123.webp
    20 KB · Görüntüleme: 136
  • 20150310_163219.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 132
Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
çok güzeller....bende istiyorum ama eşim istemediği için alamıyorum yapamıyorum

misafirm geldi birkaç gün pek bakıp yazamayacağım herkese sağlıklı günler diliyorum.
su problemimiz olduğu için iç çamaşırıma dikkat ediyorum,, dün iç çamaşırımda ıslaklık vardı büyük ihtiml terdi ama ben tedbir olsun diye gece hastahaneye gittim . Ebe alttan baktı çok gerildim biraz zorlandı ebe vakit harcadı bende ama çok şükür çok fazla canım yanmadı ama tuhaftı sııvı aldı baktı neyseki açılmada yoktu sancıda su gelmesi de . rahatlayıp eve döndüm ama dün gündüz 2 den sabah namazına kadar kızım hiç durmadan haraket ettti. Hiç böyle yapmazdı anlamadım ben haraket etse korkar oluyorum etmese korkar oluyorum. Dr gidecektim tekrardan ama nette okuduğum üzere haraket etmesi hiç hiç problem değilmiş gitmediim o yüzdenn inşallah sorun yoktur.
acaba dün çok az şey yedim gün boyu midem pek dolmadı resmen aç geçirmek zorunda kaldım ondan mı oldu yada suyumda problem varda uyarımı veriyor . ay bak yine korktum salı günü randevum var nasıl sabredeceğim gitsem mi ki bugün yine dr evhamlı bir kadında olmak istemiyorum.
annelik çok zormuş,annelerin hakkı ödenmez

Günaydın anne adayları ve minik melekleri güzel bir güne daha uyandık kızımla , babamızı yollayıp kahvaltı yapıcaz bu gece hiç uyuyamadık hiç sola yatamıyorum hep sağa ve sırt üstü yatabiliyorum heryerim ağrıyor

Günaydın kizlar... guzel haftasonu olsun herkese

Kuzum bebegin keyfi yerinde ondan oyle hareketli.. hemen niye kötü ihtimalleri sıralıyorsun aklında kuzum.. birşeyi yok çok şükür olsa anlarsın inan...
Prenses çok hareketli bu ara demek ki :)
Bizimki de öyle. Dün mesela hic durmadı resmen... sanıyorum hic uyumadi da... yandık yani bence

Yaa kuzum sorma bu çatı mi açılıyor nedir.. tüm gece şeyim öyle ağrıdı ki.. yani dönerken bile ahh uf dedim... kalkmak falan çok acı verdi resmen... kanallar açılıyor feda olsun meleklere ne yapacağız

Ay benimde çok ağrıdı dönerken kırk takla atıyorum resmen , bizim minikler bir doğsaydı sağlıkla kavuşsaydık artık günler geçtikçe dahada zorlaşıyor

haboyle varya cildiracam ya evde olduk 12 kisi ev batti tum temizlik cop oldu tasinmak istiyoruz kaynanamin manyakliklari bitmiyor bide esimin eski sevgilisi hala bahsediyor bi kizda olsa yok o onu ogluma istiyordu yok bu ev tasiycaz kendi kardesleri sebeb bizi cektiriyor bogacam ben bunu ya asiri sinirlim alafanga bozuk cocuklar gidio ona dememe rahmen ayaklar yikanmadan koltuklar ustune cipsler yiyip dokuyorlar ya bunca emek.cop ya deli olacam o kari gitsun ya gitsin sinirimden catlicam kafasi patlatacam 2 el almislar esyalari o kadar sene oturmuslar simdi tasincaz orasi benim kiz evim herseyi kat kat guzel bu esyalar nolcakmis hepsine cozum buluyorum yine ortalik karistiriyor kaybana ander kizi hamile midesi bulaniyor ona gitmiyo benim basima enkaz bela ya kadina isinma calisiyorum ama illa gel beni dov duyor resmen bu gun kizimin besik gelecek bu kadar kisi evde gelde deli olma simdi kaynanam odanami koycan die nere koyacam ya kizimi onami verecem catlamak uzereyim

günaydın canlar :) güya kahvaltıyı babamız hazirliycakti ama hiç uyanmaya niyeti yok bizde çok aciktik kızımla yine bize kaldı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…