Canım Sağolasın. Allahım kimseye bu durumda hastalık vermesin. Sezeryan olacağım için doğum yaklaştıkça hastalıktan çok korkar oldum. İnşallah bir an evvel toparlarız.Canım çok geçmiş olsunİnşallah atlatırsın bir an evvel. Bol bol dinlen. Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna
Hayırlı olsun bitanem. Gün belli olunca heyecan daha da artıyordur:)
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar. Maşallah. Rabbim hayırlısı ile güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin inşallah.NASIL OLMUŞ HEDİYELERİMİZ.Eki Görüntüle 1450724
çok güzeller....bende istiyorum ama eşim istemediği için alamıyorum yapamıyorumCanlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
Amin bitanem:) Doğum ayın kaçında peki?
Güzel haberlerle gel inşallah kuzum:)
Canım benim her ne kadar üzülme desek de üzülmemek elde degil biliyorum.
Yumurta, süt, yoğurt, muz, portakal, ceviz, badem, fındık, kırmızı et bol bol tüket bunları. İnşallah bir dahaki kontrolde gelişimi normali yakalar kuzunun.
Bir de baştan beri böyle bir durum var mıydı yoksa birden mi oldu? Ölçüm hatası bile olabilir
Canım hayırlı uğurlu olsun:)sağlıkla kavuşun inş.:)Doğumda ayın 10 una verdi randevumuzu sabah 8 yatış 10 da sezeryana alcaklar...
çok güzeller....bende istiyorum ama eşim istemediği için alamıyorum yapamıyorum
misafirm geldi birkaç gün pek bakıp yazamayacağım herkese sağlıklı günler diliyorum.
su problemimiz olduğu için iç çamaşırıma dikkat ediyorum,, dün iç çamaşırımda ıslaklık vardı büyük ihtiml terdi ama ben tedbir olsun diye gece hastahaneye gittim . Ebe alttan baktı çok gerildim biraz zorlandı ebe vakit harcadı bende ama çok şükür çok fazla canım yanmadı ama tuhaftısııvı aldı baktı neyseki açılmada yoktu sancıda su gelmesi de . rahatlayıp eve döndüm ama dün gündüz 2 den sabah namazına kadar kızım hiç durmadan haraket ettti. Hiç böyle yapmazdı anlamadım ben haraket etse korkar oluyorum etmese korkar oluyorum. Dr gidecektim tekrardan ama nette okuduğum üzere haraket etmesi hiç hiç problem değilmiş gitmediim o yüzdenn inşallah sorun yoktur.
acaba dün çok az şey yedim gün boyu midem pek dolmadı resmen aç geçirmek zorunda kaldım ondan mı olduyada suyumda problem varda uyarımı veriyor . ay bak yine korktum salı günü randevum var nasıl sabredeceğim gitsem mi ki bugün yine dr evhamlı bir kadında olmak istemiyorum.
annelik çok zormuş,annelerin hakkı ödenmez
Günaydın anne adayları ve minik melekleri güzel bir güne daha uyandık kızımla , babamızı yollayıp kahvaltı yapıcaz bu gece hiç uyuyamadık hiç sola yatamıyorum hep sağa ve sırt üstü yatabiliyorum heryerim ağrıyor
Ay benimde çok ağrıdı dönerken kırk takla atıyorum resmen , bizim minikler bir doğsaydı sağlıkla kavuşsaydık artık günler geçtikçe dahada zorlaşıyorGünaydın kizlar... guzel haftasonu olsun herkese
Kuzum bebegin keyfi yerinde ondan oyle hareketli.. hemen niye kötü ihtimalleri sıralıyorsun aklında kuzum.. birşeyi yok çok şükür olsa anlarsın inan...
Prenses çok hareketli bu ara demek ki :)
Bizimki de öyle. Dün mesela hic durmadı resmen... sanıyorum hic uyumadi da... yandık yani bence
Yaa kuzum sorma bu çatı mi açılıyor nedir.. tüm gece şeyim öyle ağrıdı ki.. yani dönerken bile ahh uf dedim... kalkmak falan çok acı verdi resmen... kanallar açılıyor feda olsun meleklere ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?