Kuzum hiic dert etme. Mart annelerinde biri yazmisti, rumuzunu hatirlamiyorum. 16 kiloyla girmis doguma. 1 hafta sonra 11ini vermisti. Sonra da kendi kendi kilosunun altina dusmustu. Hayirlisiyla bebisler saglikli olsunkar, emsinler de kilo dedigin verilir. Dukan karatay buluruz bi yontem :))Kızlarrr bugun kontroldeyken nst sıra bekliyordum muhabbete katıldım herkes 9-10 kiloyla tamamlıyor hamileliği ben 18 aldım şaka gibi :) tabi bebeğim için herşeye razıyımda kaç ayda verilir ortalama bu kilolar sizce
Ben de rastlantiyla ogrenmistim. Sonra fantazi olsun diye test yaptimÇift cizgiyi bi ben mi gormedim yaa :) dahiliyeye gtmstm kan testi icin oylesine. Evlimisin dedi evet dedm gebelik varmi dedi bilmem belki olabilir dedim hic aklımda bile yoktu. Dr onada bakalim o zmn dedi. Sonuclar bi cikti hamileyim
Çok teşekkür ederimm yaa bir yerde birisi bekletin asidi kaçsın yazmış o yüzden sordum bekletince ne anlamı kalır ki sonuçta :)
Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Hastalık devam ediyor malesef. Hasta olan herkese Allahım acil şifalar versin.
Bizim bugün öğlen kontrolümüz var. Rabbim hepimize hayırlı, iyi haberler almayı nasip etsin inşallah.
Canım Sağolasın. Allahım kimseye bu durumda hastalık vermesin. Sezeryan olacağım için doğum yaklaştıkça hastalıktan çok korkar oldum. İnşallah bir an evvel toparlarız.
Gunaydin millet. Babamiz ise gitti ama nrdense uykumuz gelmedi tekrar bizim. Oturduk belgesel izliyoruz bebisimle :) cok nefes darligim var otursam da uzansam da geçmiyor sureklu pozisyon değiştiriyorum bi rahatlayamadim. Bide son iki uc gundr oturdgm yerde bile carpinti oluyor ara ara gidip geliyr. Normalmiki acababenim kalp kapakcgmda aciklik vardi. Acaba onla alakali bi durum da olabilirmiki
Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
Canım benim endişe etme. Hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteren kıstaslardan biri. Bu aralar benimki de öyleçok güzeller....bende istiyorum ama eşim istemediği için alamıyorum yapamıyorum
misafirm geldi birkaç gün pek bakıp yazamayacağım herkese sağlıklı günler diliyorum.
su problemimiz olduğu için iç çamaşırıma dikkat ediyorum,, dün iç çamaşırımda ıslaklık vardı büyük ihtiml terdi ama ben tedbir olsun diye gece hastahaneye gittim . Ebe alttan baktı çok gerildim biraz zorlandı ebe vakit harcadı bende ama çok şükür çok fazla canım yanmadı ama tuhaftısııvı aldı baktı neyseki açılmada yoktu sancıda su gelmesi de . rahatlayıp eve döndüm ama dün gündüz 2 den sabah namazına kadar kızım hiç durmadan haraket ettti. Hiç böyle yapmazdı anlamadım ben haraket etse korkar oluyorum etmese korkar oluyorum. Dr gidecektim tekrardan ama nette okuduğum üzere haraket etmesi hiç hiç problem değilmiş gitmediim o yüzdenn inşallah sorun yoktur.
acaba dün çok az şey yedim gün boyu midem pek dolmadı resmen aç geçirmek zorunda kaldım ondan mı olduyada suyumda problem varda uyarımı veriyor . ay bak yine korktum salı günü randevum var nasıl sabredeceğim gitsem mi ki bugün yine dr evhamlı bir kadında olmak istemiyorum.
annelik çok zormuş,annelerin hakkı ödenmez
Doğumda ayın 10 una verdi randevumuzu sabah 8 yatış 10 da sezeryana alcaklar...
haboyle varya cildiracam ya evde olduk 12 kisi ev batti tum temizlik cop oldu tasinmak istiyoruz kaynanamin manyakliklari bitmiyor bide esimin eski sevgilisi hala bahsediyor bi kizda olsa yok o onu ogluma istiyordu yok bu ev tasiycaz kendi kardesleri sebeb bizi cektiriyor bogacam ben bunu ya asiri sinirlim alafanga bozuk cocuklar gidio ona dememe rahmen ayaklar yikanmadan koltuklar ustune cipsler yiyip dokuyorlar ya bunca emek.cop ya deli olacam o kari gitsun ya gitsin sinirimden catlicam kafasi patlatacam 2 el almislar esyalari o kadar sene oturmuslar simdi tasincaz orasi benim kiz evim herseyi kat kat guzel bu esyalar nolcakmis hepsine cozum buluyorum yine ortalik karistiriyor kaybana ander kizi hamile midesi bulaniyor ona gitmiyo benim basima enkaz bela ya kadina isinma calisiyorum ama illa gel beni dov duyor resmen bu gun kizimin besik gelecek bu kadar kisi evde gelde deli olma simdi kaynanam odanami koycan die nere koyacam ya kizimi onami verecem catlamak uzereyim
bayıldım. keseler ne kadar tatlı öyle.Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
ben de ilk ay ıslak mendil kullanmayın önerisini duydum. pamuk da aldım.Islak mendili prima aldım ben bir sürü.. İlk ay ıslak mendil kullanmayın diyolar o yüzden pamukta aldım
Maşallah oğluşa tatlım. Allahım hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin İnşallah.İyi akşamlar hatunlarrrr:) Bugün ben oğluşumu gördüm:) 2621 gr olmuş kuzum. Her şeyi gayet normal Allah'a şükür. NST'ye de girdik ilk kez. Sancı yok, oğlumun kalp atışları da normal. Haftaya doppler ultrasona gireceğim. İnşallah o da iyi çıkar. Ama lansor alırsan en az birkaç gün götürür seni, şikayetin oldukça alırsın dedi. Lansor kullanan var mı aranızda. Normalde gebelikte pek kullanılmıyor diye biliyorum. Gerçi ilk üç aydan sonra kullanılabiliyor bu tarz ilaçlar ama yine de sormak istedim
Tatlım son haftalarımızda aynı dertten müzdarip olduk. Çok gecmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla zamanlarını beklerler. Biz ne kadar iyiyiz deyip oraya buraya yetişmeye çalışsak da onlar bizi böyle durdutuyorlar işte. Rabbim hayırlısını versin.merhaba kızlarr,, sabah ısyerınde tansıyonum 15/9 olunca aıle hekımı r çaktı bnenı eve gonderdı, hjaftaya da calısamazını al dedı.
Canım sen kalbini ferah tutmaya çalış. Dışarıya kulaklarını kapat. Sadece güzel şeyler düşün ve stressiz şeyler yap. Allahın izniyle bu haftalara geldik. Rabbim dermansız dert vermesin. Bundan sonrasını da hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.Biz dr dan geldik . Bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı bu sorun değil de asıl sorun suyum sınıra çok yakaşmışböbrekleri büyümeye devam ediyor 4 günde 1 konrole gideceğim
Canim allah sabir versin. Ins bi an once basinizdsn gider. Anliyorum seni icin nasil doluysa bosaltmak icin kafandan gecenleri kelime kelime yazıyorsun. Zaten az kalmis surda doguma insan bunumu dusunsun bunlarla mi ugrassin cok iyi anlıyorum. Sen strese ggrdikce bebek de huzursuz olur. Dikkat etmemiz lazin boyle seylere ama boyleninsanlar cevrende oldukca ne yaoabilirki insan iste..haboyle varya cildiracam ya evde olduk 12 kisi ev batti tum temizlik cop oldu tasinmak istiyoruz kaynanamin manyakliklari bitmiyor bide esimin eski sevgilisi hala bahsediyor bi kizda olsa yok o onu ogluma istiyordu yok bu ev tasiycaz kendi kardesleri sebeb bizi cektiriyor bogacam ben bunu ya asiri sinirlim alafanga bozuk cocuklar gidio ona dememe rahmen ayaklar yikanmadan koltuklar ustune cipsler yiyip dokuyorlar ya bunca emek.cop ya deli olacam o kari gitsun ya gitsin sinirimden catlicam kafasi patlatacam 2 el almislar esyalari o kadar sene oturmuslar simdi tasincaz orasi benim kiz evim herseyi kat kat guzel bu esyalar nolcakmis hepsine cozum buluyorum yine ortalik karistiriyor kaybana ander kizi hamile midesi bulaniyor ona gitmiyo benim basima enkaz bela ya kadina isinma calisiyorum ama illa gel beni dov duyor resmen bu gun kizimin besik gelecek bu kadar kisi evde gelde deli olma simdi kaynanam odanami koycan die nere koyacam ya kizimi onami verecem catlamak uzereyim
Hahaha bende simdimi yaosam acaba :)Ben de rastlantiyla ogrenmistim. Sonra fantazi olsun diye test yaptimo zimbirtiyi hala sakliyorum :))
Harikalar. Nasil.yaptn cnm mumlarla.sabunlsri. herkes ne kdr becerikli ya kendimi sap gibi hissediyorumGünaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.
Günaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.
Amin bitanem:) Hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah.Maşallah oğluşa tatlım. Allahım hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin İnşallah.
Canım ben mide problemleri başladığından beri Gaviscon veya Rennie kullanıyorum. Açıkçası Gaviscon'u daha çok beğeniyorum. Ama Lansor hiç kullanmadım. Sonuçta iki grup ilaç birbirinden ayrı şeyler.Gaviscon'u tercih et bence. Lansor da günlük alınması gereken bir ilaç. Bir kez alınca bir hafta rahatlatması mümkün değil.
Tatlım son haftalarımızda aynı dertten müzdarip olduk. Çok gecmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla zamanlarını beklerler. Biz ne kadar iyiyiz deyip oraya buraya yetişmeye çalışsak da onlar bizi böyle durdutuyorlar işte. Rabbim hayırlısını versin.
Canım sen kalbini ferah tutmaya çalış. Dışarıya kulaklarını kapat. Sadece güzel şeyler düşün ve stressiz şeyler yap. Allahın izniyle bu haftalara geldik. Rabbim dermansız dert vermesin. Bundan sonrasını da hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.
Selam kizlar bugun randevum var cok heycanliyim
Ustelik korkuyorum
Suyun azalmis demez ins bu sefer
Doguma alalim derse diye herseyi hazirladm
Ama aksam guzel bir uyku cektim nasik olduysa
Banyo yapmistim cok iyi geldi uykuya
Herkes guzel bir gun gecirir ins.
Aynen canım asiti kaçınca maden suyu içmenin bir esprisi kalmıyor ki
Amin kuzum amin. Bende de hafif bir öksürük başladı, o bile mahvediyor beni. Seninki çok daha zor. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Kuzum o durduk yerde olan çarpıntı bende de var. Doktorum gayet normal, kalp neredeyse iki katı çalışıp kan pompalıyor, bu da çarpıntıya yol açar demişti. Sen de bir danış doktoruna için rahatlar
Ama bunlar çookkk güzel kiiiii:) Harika olmuşlar canım, bayıldım ben:)
Canım benim endişe etme. Hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteren kıstaslardan biri. Bu aralar benimki de öyle
Hayırlısıyla atlatır, kuzunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına kuzum
Ben senin eşinin ailesine diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yemin ediyorum okudukça deli oldum. Allah yardımcın olsun. Güzelce otur, doğruları anlat onlara, rahatsız olduğunu dile getir diyeceğim ama pek anlayabilecek insanlar değiller sanırım. Ne desem bilemedim...
benimde ara ara nefesim sıkısıp carpıntım oluyor.giyin kusan 5 dk lık bır yuruyus yap iyi gelir. ben musaıtsem oyle yapıyorum ama 5dkcık.Gunaydin millet. Babamiz ise gitti ama nrdense uykumuz gelmedi tekrar bizim. Oturduk belgesel izliyoruz bebisimle :) cok nefes darligim var otursam da uzansam da geçmiyor sureklu pozisyon değiştiriyorum bi rahatlayamadim. Bide son iki uc gundr oturdgm yerde bile carpinti oluyor ara ara gidip geliyr. Normalmiki acababenim kalp kapakcgmda aciklik vardi. Acaba onla alakali bi durum da olabilirmiki
Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
Günaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.
bende uni babynin yenıdogan saf su+pamuk yazanlarından aldım teklı paket.o da dısarda kullanmak için. evde pamuk ıslatıp kullanmayı dusunuyorum.bakalım zor gelırse unıbabyden devam da edebılırımben de ilk ay ıslak mendil kullanmayın önerisini duydum. pamuk da aldım.
gecmıs olsun canım. temızlık ertesı bende de aynı agrılar oluyor. cok cabuk ve asırı yoruluyorum.hemende agrılarım baslıyor.dıkkat etmemız lazım ama ne yapalım elden bu kadar gelıyor.Günaydın kızlarrrr:) Bu sabah resmen adet sancısıyla uyandımYusuf yusuf gittim lavaboya Neyse ki bir şey yok, sancı da geçti. Dün arkadaşlarım gelecek diye içime sinmedi, bütün evi temizledim. Farkında olmadan epey yordum kendimi demek ki. Sancı çekmek sıkıntı değil de uykumun arasında sancı başlayınca sıkıntı rüyama yansıdı. Rüyamda resmen sular seller gibi kanamam oluyordu. Panikle uyanmışım vallahi. O panikle dakika bile tuttum sancıya ama düzensizmiş:)
Selam kizlar bugun randevum var cok heycanliyim
Ustelik korkuyorum
Suyun azalmis demez ins bu sefer
Doguma alalim derse diye herseyi hazirladm
Ama aksam guzel bir uyku cektim nasik olduysa
Banyo yapmistim cok iyi geldi uykuya
Herkes guzel bir gun gecirir ins.
Canim allah sabir versin. Ins bi an once basinizdsn gider. Anliyorum seni icin nasil doluysa bosaltmak icin kafandan gecenleri kelime kelime yazıyorsun. Zaten az kalmis surda doguma insan bunumu dusunsun bunlarla mi ugrassin cok iyi anlıyorum. Sen strese ggrdikce bebek de huzursuz olur. Dikkat etmemiz lazin boyle seylere ama boyleninsanlar cevrende oldukca ne yaoabilirki insan iste..
ah canım ya. diyecek hiiiiç birşey bulamıyorum bu insanlara.esime diyorum burdan gidelim biktim kocam ariolar surekli onu al bunu al bu adam evli cocu olacak bekar degil sinir oluyorum ya kaynana desen bi degsik birsey ya ben onun bi yandan torunuyum ya nefret etme basladim hepden bu gun sinirden catlamak uzereyim sancilarim egilemiyorum tuvalet zorlaniyorum o kadar yemek yapmaya meyvesine hizmet ediyorum kadinin onun bana yaptina bak ya ama o kasindi ev batti ya hic yemekdi temizlikde bu sefer tutmicam hersey tek bas ii na yapsin cekildim odama yatiyorum inat degilmi kocam kizsada kalkmicam iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?