2015 Nisan Anneleri

Kuzum hiic dert etme. Mart annelerinde biri yazmisti, rumuzunu hatirlamiyorum. 16 kiloyla girmis doguma. 1 hafta sonra 11ini vermisti. Sonra da kendi kendi kilosunun altina dusmustu. Hayirlisiyla bebisler saglikli olsunkar, emsinler de kilo dedigin verilir. Dukan karatay buluruz bi yontem :))

Çift cizgiyi bi ben mi gormedim yaa :) dahiliyeye gtmstm kan testi icin oylesine. Evlimisin dedi evet dedm gebelik varmi dedi bilmem belki olabilir dedim hic aklımda bile yoktu. Dr onada bakalim o zmn dedi. Sonuclar bi cikti hamileyim
Ben de rastlantiyla ogrenmistim. Sonra fantazi olsun diye test yaptim o zimbirtiyi hala sakliyorum :))

Günaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.

Eklentiler

• IMG_5493.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_5494.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_5496.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_5507.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_5508.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_5509.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_5510.webp
    16 KB · Görüntüleme: 161
Çok teşekkür ederimm yaa bir yerde birisi bekletin asidi kaçsın yazmış o yüzden sordum bekletince ne anlamı kalır ki sonuçta :)

Aynen canım asiti kaçınca maden suyu içmenin bir esprisi kalmıyor ki

Amin kuzum amin. Bende de hafif bir öksürük başladı, o bile mahvediyor beni. Seninki çok daha zor. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Kuzum o durduk yerde olan çarpıntı bende de var. Doktorum gayet normal, kalp neredeyse iki katı çalışıp kan pompalıyor, bu da çarpıntıya yol açar demişti. Sen de bir danış doktoruna için rahatlar

Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.

Ama bunlar çookkk güzel kiiiii:) Harika olmuşlar canım, bayıldım ben:)

Canım benim endişe etme. Hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteren kıstaslardan biri. Bu aralar benimki de öyle

Doğumda ayın 10 una verdi randevumuzu sabah 8 yatış 10 da sezeryana alcaklar...

Hayırlısıyla atlatır, kuzunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına kuzum

Ben senin eşinin ailesine diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yemin ediyorum okudukça deli oldum. Allah yardımcın olsun. Güzelce otur, doğruları anlat onlara, rahatsız olduğunu dile getir diyeceğim ama pek anlayabilecek insanlar değiller sanırım. Ne desem bilemedim...

Günaydın kızlarrrr:) Bu sabah resmen adet sancısıyla uyandım Yusuf yusuf gittim lavaboya Neyse ki bir şey yok, sancı da geçti. Dün arkadaşlarım gelecek diye içime sinmedi, bütün evi temizledim. Farkında olmadan epey yordum kendimi demek ki. Sancı çekmek sıkıntı değil de uykumun arasında sancı başlayınca sıkıntı rüyama yansıdı. Rüyamda resmen sular seller gibi kanamam oluyordu. Panikle uyanmışım vallahi. O panikle dakika bile tuttum sancıya ama düzensizmiş:)

Maşallah oğluşa tatlım. Allahım hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin İnşallah.
Canım ben mide problemleri başladığından beri Gaviscon veya Rennie kullanıyorum. Açıkçası Gaviscon'u daha çok beğeniyorum. Ama Lansor hiç kullanmadım. Sonuçta iki grup ilaç birbirinden ayrı şeyler.Gaviscon'u tercih et bence. Lansor da günlük alınması gereken bir ilaç. Bir kez alınca bir hafta rahatlatması mümkün değil.

merhaba kızlarr,, sabah ısyerınde tansıyonum 15/9 olunca aıle hekımı r çaktı bnenı eve gonderdı, hjaftaya da calısamazını al dedı.
Tatlım son haftalarımızda aynı dertten müzdarip olduk. Çok gecmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla zamanlarını beklerler. Biz ne kadar iyiyiz deyip oraya buraya yetişmeye çalışsak da onlar bizi böyle durdutuyorlar işte. Rabbim hayırlısını versin.

Biz dr dan geldik . Bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı bu sorun değil de asıl sorun suyum sınıra çok yakaşmış böbrekleri büyümeye devam ediyor 4 günde 1 konrole gideceğim
Canım sen kalbini ferah tutmaya çalış. Dışarıya kulaklarını kapat. Sadece güzel şeyler düşün ve stressiz şeyler yap. Allahın izniyle bu haftalara geldik. Rabbim dermansız dert vermesin. Bundan sonrasını da hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.

Canim allah sabir versin. Ins bi an once basinizdsn gider. Anliyorum seni icin nasil doluysa bosaltmak icin kafandan gecenleri kelime kelime yazıyorsun. Zaten az kalmis surda doguma insan bunumu dusunsun bunlarla mi ugrassin cok iyi anlıyorum. Sen strese ggrdikce bebek de huzursuz olur. Dikkat etmemiz lazin boyle seylere ama boyleninsanlar cevrende oldukca ne yaoabilirki insan iste..

Harikalar. Nasil.yaptn cnm mumlarla.sabunlsri. herkes ne kdr becerikli ya kendimi sap gibi hissediyorum

Çoookk güzel olmuşlar canım benim, bayıldım bayıldım:) Ellerinize sağlık:)

Amin bitanem:) Hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah.

Vallahi kuzum doktor lansor deyince gidip onu aldım. Geçen salı içtim bir tane. O günden beri ne yanma kaldı ne reflü:) Doktor öyle dedi diye psikolojik bir etki oldu desem değil. Midem resmen çiçek bahçesi:) O kadar rahatladım. Ama üzerimde bu kadar etkili olduğunu görünce de korktum açıkçası biraz. Bir daha almayı düşünmüyorum:) Zaten doğuma az kaldı, idare ederim inşallah:)

Canım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersin:) Yavru tospaana söyle az daha dursun içeride, bir gün bir gündür:) Ama doğmaya da karar verirse riskli haftalar bitti sonuçta, sağlıkla gelsin tospaa:)

esime diyorum burdan gidelim biktim kocam ariolar surekli onu al bunu al bu adam evli cocu olacak bekar degil sinir oluyorum ya kaynana desen bi degsik birsey ya ben onun bi yandan torunuyum ya nefret etme basladim hepden bu gun sinirden catlamak uzereyim sancilarim egilemiyorum tuvalet zorlaniyorum o kadar yemek yapmaya meyvesine hizmet ediyorum kadinin onun bana yaptina bak ya ama o kasindi ev batti ya hic yemekdi temizlikde bu sefer tutmicam hersey tek bas ii na yapsin cekildim odama yatiyorum inat degilmi kocam kizsada kalkmicam iste

günaydın annişler ve bebikleriiiiiiiii
bu sabah babamızı yolladık işe. 5 dk gecmedi geldi geri. biraz hastaydı yolda kusmus
geldi üstünü degısıp gıttı.bugun allahtan yarım gun calsıyor. iş çıkısı gelip yat dınlen dedım.
arkasından bende cıktım işe geldim. şimdi aklım onda.
bizde kontrolde dr tansıyonumuza baktı 12-8 dedı. tuzlu yeme dedı. ama tuzlu zaten oldum olası yıyemem kı.neden yukseldı bılemedım.
3 hafta sonrada nst için gidicem ilk defa cekılecek nst. ne kadar suruyor acaba sizinki?

benimde ara ara nefesim sıkısıp carpıntım oluyor.giyin kusan 5 dk lık bır yuruyus yap iyi gelir. ben musaıtsem oyle yapıyorum ama 5dkcık.

Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.

ay cok guzeller.ellerinize saglık

ellerine saglık harıka olmus.bende bı arkadasıma sıparıs vermıstım ne durumdalar acaba merak ettım.

ben de ilk ay ıslak mendil kullanmayın önerisini duydum. pamuk da aldım.
bende uni babynin yenıdogan saf su+pamuk yazanlarından aldım teklı paket.o da dısarda kullanmak için. evde pamuk ıslatıp kullanmayı dusunuyorum.bakalım zor gelırse unıbabyden devam da edebılırım
gecmıs olsun canım. temızlık ertesı bende de aynı agrılar oluyor. cok cabuk ve asırı yoruluyorum.hemende agrılarım baslıyor.dıkkat etmemız lazım ama ne yapalım elden bu kadar gelıyor.

haydı hayırlı haberlerle gel inşallah canım. oooh ne guzel mıs gıbı de uyumussun maşallah

aliniyorumda sonucda evlendim artik eskisimi kaldi banane eski kizlardan bebegim bilmek zorundami bunlari ben o kadar yardim ediyorum bu halimle esim yatmami bile yasaklio illa annesi yani olacam kadin yemeni yapiyorum gece usumesin die sicak su torbasindan meyvesine kadar onun istegi olsun die esimle aram bile bukucuk actim ya onun yaptina bak bu kadar sey zorlanarak yaptik simdi pat hersey cop heryer igrenme basladim ya bu kadar kisi yedir icir bulasik yika bende insan degilmim ama bebemin besi bu gun gelecek sif bu kadar kisiden birsey olur die tedirginim nasil olacak bunca sey yarin aksama kadar bu kadar kisi bakilacak ya sonra kaynanam koye cikmak istio ciksin zaten tek basima hersey yapim daha ii onun temizlik sevmiyorum ama illa bizide goturme pesinde bi da koyden 4 bes gun sonra gelio bu ev paklanacak ben gittikce agirlasiyorum esimde yollamiyo onu kafamda aksama kadar illa hep onun yaninda duracam iki buklum olmakdanda biktim huzur mutluluk kalmadi aglicam ya bu nedir ya

ah canım ya. diyecek hiiiiç birşey bulamıyorum bu insanlara.
allah onlara akıl fikir, vicdan,insaf versin.
sana da sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…