- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
Valla yazmiim yazmiim diyorum seni okudukça ben deliriyorum ne insanlar var ya bıraksa yakanizi azıcık rahat etseniz esin de bi değişik valla seni okudukça kayinvalidemi daha da çok seviyorumaliniyorumda sonucda evlendim artik eskisimi kaldi banane eski kizlardan bebegim bilmek zorundami bunlari ben o kadar yardim ediyorum bu halimle esim yatmami bile yasaklio illa annesi yani olacam kadin yemeni yapiyorum gece usumesin die sicak su torbasindan meyvesine kadar onun istegi olsun die esimle aram bile bukucuk actim ya onun yaptina bak bu kadar sey zorlanarak yaptik simdi pat hersey cop heryer igrenme basladim ya bu kadar kisi yedir icir bulasik yika bende insan degilmim ama bebemin besi bu gun gelecek sif bu kadar kisiden birsey olur die tedirginim nasil olacak bunca sey yarin aksama kadar bu kadar kisi bakilacak ya sonra kaynanam koye cikmak istio ciksin zaten tek basima hersey yapim daha ii onun temizlik sevmiyorum ama illa bizide goturme pesinde bi da koyden 4 bes gun sonra gelio bu ev paklanacak ben gittikce agirlasiyorum esimde yollamiyo onu kafamda aksama kadar illa hep onun yaninda duracam iki buklum olmakdanda biktim huzur mutluluk kalmadi aglicam ya bu nedir ya
arkadasim cok sinirlim ya kotu davransan olmuyo hep bunlarlasin cunku ii davransan olmuyo eziliyorum nebyapacam sasirdim yaah canım ya. diyecek hiiiiç birşey bulamıyorum bu insanlara.
allah onlara akıl fikir, vicdan,insaf versin.
sana da sabır diliyorum.
Valla yazmiim yazmiim diyorum seni okudukça ben deliriyorum ne insanlar var ya bıraksa yakanizi azıcık rahat etseniz esin de bi değişik valla seni okudukça kayinvalidemi daha da çok seviyorum
Doğuma az kaldığı için tetikteyiz, ben de yorulunca sancım oluyor. Artık evi akışına bıraktımGünaydın kızlarrrr:) Bu sabah resmen adet sancısıyla uyandımYusuf yusuf gittim lavaboya Neyse ki bir şey yok, sancı da geçti. Dün arkadaşlarım gelecek diye içime sinmedi, bütün evi temizledim. Farkında olmadan epey yordum kendimi demek ki. Sancı çekmek sıkıntı değil de uykumun arasında sancı başlayınca sıkıntı rüyama yansıdı. Rüyamda resmen sular seller gibi kanamam oluyordu. Panikle uyanmışım vallahi. O panikle dakika bile tuttum sancıya ama düzensizmiş:)
internette videoları izleyip öğrendim, aslında çok kolay ama sabunu kalıba döktükten sonra 15dk. beklemek gerekiyor kuruması için. onun için kalıpların çoklu olması gerekiyor. sabunları da mumları da benmari usulü erittim.Harikalar. Nasil.yaptn cnm mumlarla.sabunlsri. herkes ne kdr becerikli ya kendimi sap gibi hissediyorum
canım işin zor, sakinleş biraz onlarla uğraşmaktan doğuracaksın nerdeyse.kaynana birakmis kocasi oglu gelmis bize en kaz gibi kizi ario kotum dio hamilelik basladi oda zorlanma ilk aylari kadin kizi umrunda degil varsa yoksa kardaslari ya simdi odamdayip bi yandan ayip ediyorum o kadar kisi ama benide anlamio kimse ya bu evse
canım işin zor, sakinleş biraz onlarla uğraşmaktan doğuracaksın nerdeyse.
hepimizin hakkında hayırlısı canım ya.kizlar giderek mutlu sona yaklasiyoruz inşallah önümüzdeki haftadan itibaren doğum haberlerini aliriz benim su zeryan olacagi için 26 marttan itibaren her gün olabilir dedi 2 hafta bile kalmadi aslinda 1 nisan olsun istiyorum ama kismet hayirli zaman ne zamansa o gün olsun
Sen şimdi internetten güzel güzel bebeklere bak, bebeğine odaklan. Kaynananı da Allah'a havale ediyorum. Aynı evde zor.aynen dedin gibi yata girdim sinirden kalbime karnima agrilar girdi sakinlesmeye calisiyorum durumu kabullenmem lazim arkadsim
Ben selpak kadin mesane pedi aldim. Niye bilmiyorum. Daha kalin geldi. Bi de kotex koydum. İki tane de tena dan promosyon hasta bezi gelmisti kulot gibi. Onlari da koydum canim.bu arada birsey soracagım ped olarak ne aldınız kızlar? gecelerden mi yoksa uzunlardan mı? birde kilot gibiler var ondan bir paket alsamda ilk gun onu mu kullanmasam yatıp kalkarken tedırgın olmam en azından dıyorum. ne dersiniz siz ne aldınız?
bu kocaları ne yapmalı her şeye nazlaniyolarGünaydın kuzular ve tatlı anneleri bugün çok sıkılıyorm kocayı kandırabilirsem gezmeye gideceğiz hepinize mutlu sağlıklı hafta sonları:)
mesane pedi dediği orkid gibi ped sanırım demiBen selpak kadin mesane pedi aldim. Niye bilmiyorum. Daha kalin geldi. Bi de kotex koydum. İki tane de tena dan promosyon hasta bezi gelmisti kulot gibi. Onlari da koydum canim.
Bende geçen hafta gittiğimde kızımın kilosu azdı ama 1 haftada iyi toparlamış ben neler yediğimi yazayım sana canım inşallah faydası olur. Pekmez yedim her gün 2 yemek kaşığı, muz yedim her gün,portakal yedim ve boza içtim her gün bir bardak ayrıca burda bi arkadaş tavsiye etmişti tarhana içtim 1 haftada 3 gün.İnşallah sana da faydası olur.Bebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.
Çoook güzeller çok beğendim canım iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallahCanlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
Hareket etmesnde hiçbir sorun yokmuş aksine hareketli olması gayet sağlıklı ve rahatının yerinde olduğunu gösteriyormuş hareket etmese korkmak lazım Allah korusun. Bu aralar benimde akıntım çoğaldı ama normalmiş bu haftalarda dr da öyle dedi muhtemelen seninkide akıntıydı canım.çok güzeller....bende istiyorum ama eşim istemediği için alamıyorum yapamıyorum
misafirm geldi birkaç gün pek bakıp yazamayacağım herkese sağlıklı günler diliyorum.
su problemimiz olduğu için iç çamaşırıma dikkat ediyorum,, dün iç çamaşırımda ıslaklık vardı büyük ihtiml terdi ama ben tedbir olsun diye gece hastahaneye gittim . Ebe alttan baktı çok gerildim biraz zorlandı ebe vakit harcadı bende ama çok şükür çok fazla canım yanmadı ama tuhaftısııvı aldı baktı neyseki açılmada yoktu sancıda su gelmesi de . rahatlayıp eve döndüm ama dün gündüz 2 den sabah namazına kadar kızım hiç durmadan haraket ettti. Hiç böyle yapmazdı anlamadım ben haraket etse korkar oluyorum etmese korkar oluyorum. Dr gidecektim tekrardan ama nette okuduğum üzere haraket etmesi hiç hiç problem değilmiş gitmediim o yüzdenn inşallah sorun yoktur.
acaba dün çok az şey yedim gün boyu midem pek dolmadı resmen aç geçirmek zorunda kaldım ondan mı olduyada suyumda problem varda uyarımı veriyor . ay bak yine korktum salı günü randevum var nasıl sabredeceğim gitsem mi ki bugün yine dr evhamlı bir kadında olmak istemiyorum.
annelik çok zormuş,annelerin hakkı ödenmez
Ellerine sağlık sabunlar çok güzel olmuş maşallah ne becerikli annelerizGünaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.
Dün benim de karın ağrım olunca korktum neyseki o sırada doktora gidiyorduk sancı da çıktı ama dr normal dedi düzensizdi zaten hastaneye varınca ayağa kalktım ya o anda biraz rahatladım ister istemez panik oluyor ama insanGünaydın kızlarrrr:) Bu sabah resmen adet sancısıyla uyandımYusuf yusuf gittim lavaboya Neyse ki bir şey yok, sancı da geçti. Dün arkadaşlarım gelecek diye içime sinmedi, bütün evi temizledim. Farkında olmadan epey yordum kendimi demek ki. Sancı çekmek sıkıntı değil de uykumun arasında sancı başlayınca sıkıntı rüyama yansıdı. Rüyamda resmen sular seller gibi kanamam oluyordu. Panikle uyanmışım vallahi. O panikle dakika bile tuttum sancıya ama düzensizmiş:)
Ben bu satıcıdan aldım ama bunlar 30cc lik güzelcede paketleme yapmışlardı bi bak istersenMantar tipali 25 cc lik siselerden alicam mevlid icin.burda alan arkdslar vardi.link atabilirler mi?uygun nerden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?