2015 Nisan Anneleri

Valla yazmiim yazmiim diyorum seni okudukça ben deliriyorum ne insanlar var ya bıraksa yakanizi azıcık rahat etseniz esin de bi değişik valla seni okudukça kayinvalidemi daha da çok seviyorum

ah canım ya. diyecek hiiiiç birşey bulamıyorum bu insanlara.
allah onlara akıl fikir, vicdan,insaf versin.
sana da sabır diliyorum.
arkadasim cok sinirlim ya kotu davransan olmuyo hep bunlarlasin cunku ii davransan olmuyo eziliyorum nebyapacam sasirdim ya

Valla yazmiim yazmiim diyorum seni okudukça ben deliriyorum ne insanlar var ya bıraksa yakanizi azıcık rahat etseniz esin de bi değişik valla seni okudukça kayinvalidemi daha da çok seviyorum

kaynana birakmis kocasi oglu gelmis bize en kaz gibi kizi ario kotum dio hamilelik basladi oda zorlanma ilk aylari kadin kizi umrunda degil varsa yoksa kardaslari ya simdi odamdayip bi yandan ayip ediyorum o kadar kisi ama benide anlamio kimse ya bu evse

Doğuma az kaldığı için tetikteyiz, ben de yorulunca sancım oluyor. Artık evi akışına bıraktım

Harikalar. Nasil.yaptn cnm mumlarla.sabunlsri. herkes ne kdr becerikli ya kendimi sap gibi hissediyorum
internette videoları izleyip öğrendim, aslında çok kolay ama sabunu kalıba döktükten sonra 15dk. beklemek gerekiyor kuruması için. onun için kalıpların çoklu olması gerekiyor. sabunları da mumları da benmari usulü erittim.

canım işin zor, sakinleş biraz onlarla uğraşmaktan doğuracaksın nerdeyse.

kizlar giderek mutlu sona yaklasiyoruz inşallah önümüzdeki haftadan itibaren doğum haberlerini aliriz benim su zeryan olacagi için 26 marttan itibaren her gün olabilir dedi 2 hafta bile kalmadi aslinda 1 nisan olsun istiyorum ama kismet hayirli zaman ne zamansa o gün olsun

hepimizin hakkında hayırlısı canım ya.

bu arada birsey soracagım ped olarak ne aldınız kızlar? gecelerden mi yoksa uzunlardan mı? birde kilot gibiler var ondan bir paket alsamda ilk gun onu mu kullanmasam yatıp kalkarken tedırgın olmam en azından dıyorum. ne dersiniz siz ne aldınız?

aynen dedin gibi yata girdim sinirden kalbime karnima agrilar girdi sakinlesmeye calisiyorum durumu kabullenmem lazim arkadsim
Sen şimdi internetten güzel güzel bebeklere bak, bebeğine odaklan. Kaynananı da Allah'a havale ediyorum. Aynı evde zor.

Ben selpak kadin mesane pedi aldim. Niye bilmiyorum. Daha kalin geldi. Bi de kotex koydum. İki tane de tena dan promosyon hasta bezi gelmisti kulot gibi. Onlari da koydum canim.

Günaydın kuzular ve tatlı anneleri bugün çok sıkılıyorm kocayı kandırabilirsem gezmeye gideceğiz hepinize mutlu sağlıklı hafta sonları:)

Mantar tipali 25 cc lik siselerden alicam mevlid icin.burda alan arkdslar vardi.link atabilirler mi?uygun nerden alabilirim

kızlar ne beceriklisiniz ya sizleri görünce çok imreniyorum ben de yapayım diyorum sonra hiç gözüm kesmiyo tembelliğe çok alıştım ne olacaksa :) ben hazır magnet sipariş edicem doğumdan sonra birde mevlüt için kokulu kutulu tespihlerden alicam üstüne etiket çıkartıcam :) birde kurabiye yapayım diyorum tabi gözüm keserse :)

Günaydın kuzular ve tatlı anneleri bugün çok sıkılıyorm kocayı kandırabilirsem gezmeye gideceğiz hepinize mutlu sağlıklı hafta sonları:)
bu kocaları ne yapmalı her şeye nazlaniyolar bizim nazlanmamiz gerektiği halde :) bende hava güzel yürüyüşe gidelim dedim çok isim var sonra gelirim çıkarız dedi ama hiç sanmıyorum kesin akşama ancak gelir bende burnundan getiririm :)

Bebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.
Bende geçen hafta gittiğimde kızımın kilosu azdı ama 1 haftada iyi toparlamış ben neler yediğimi yazayım sana canım inşallah faydası olur. Pekmez yedim her gün 2 yemek kaşığı, muz yedim her gün,portakal yedim ve boza içtim her gün bir bardak ayrıca burda bi arkadaş tavsiye etmişti tarhana içtim 1 haftada 3 gün.İnşallah sana da faydası olur.

Canlar bunlar da bizim hediyelerimiz... Bir tek etiket işi kaldı.
Çoook güzeller çok beğendim canım iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Hareket etmesnde hiçbir sorun yokmuş aksine hareketli olması gayet sağlıklı ve rahatının yerinde olduğunu gösteriyormuş hareket etmese korkmak lazım Allah korusun. Bu aralar benimde akıntım çoğaldı ama normalmiş bu haftalarda dr da öyle dedi muhtemelen seninkide akıntıydı canım.

Ellerine sağlık sabunlar çok güzel olmuş maşallah ne becerikli annelerizEvde olmak gerçekten çok güzelmiş bende dün izne ayrıldım mevlüt için bişeyler yapıcam inşallah

Dün benim de karın ağrım olunca korktum neyseki o sırada doktora gidiyorduk sancı da çıktı ama dr normal dedi düzensizdi zaten hastaneye varınca ayağa kalktım ya o anda biraz rahatladım ister istemez panik oluyor ama insan

ddm_grhn
Dün çok okuyamadım geçmişi alıntılardan gördüm sanki doğum günün kararlaştırılmış , yakında geliyor fıstık kızımız demek inş sağsalim alırsın kucağına tatlım . Rabbim yardımcımız olsun hepimizin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…