2015 Nisan Anneleri

Ben varım canım gatada kontrollerime gidiyorum oradada doğum yapacağım hayırlısıyla..
yok canım gata degil askeri mevki hastanesi dıskapı köprüsünün orda.orayamı gitsem diyorum dogum için,özele gidiyorum suan ama orada aklımda,36. haftada alırlarmı acaba kafamı o karıstırıyo.13. haftalıkken 1 kez gitmiştim cok sakindi güzeldi.hayırlı dogumlar yapalım insallah canım

günaydın kızlar babişi nöbete gönderdik yeni kalktık ,aksam esimle halıları topladık yerler bombos kaldı.yıkamacı gelip alacak bekliyorum.haftasonu ne güzel oluyor.herkese mutlu hafta sonları
bizde biraz önce topladık halıları gelip aldılar hafta içi de temizlik işini halledecekler anneler hafta içi ben kendi kişisel bakımımi da tamamliycam inşallah sonra gelsin bebişler :) ayy çok heyecan verici :)

evet tatlım belli oldu 31 martta kısmet olursa :) tabi minik daha erken gelmek istemezse :) Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)

Ay altı üstü bi balkon yıkadım..ne bel kaldı ne sırt ağrımadık yerim kalmadı ya..ben önceden herşeyi yapardım ne güzel şimdi birilerini beklemekten sıkıldım ya valla..insanın kendi isini kendisinin yapması kadar güzel bişey yokmuş..Allah kimseye muhtaç etmesin özel durumlar hariç..

Sen şimdi internetten güzel güzel bebeklere bak, bebeğine odaklan. Kaynananı da Allah'a havale ediyorum. Aynı evde zor.
a
hic sorma hala yatiyorum sag tarafim fena agrio bacak aramda kaynanada birakdim oyle ayip oluyor biliorum simdi kalksam dert kalmasam dert ne yapcam ben ya

Ay senin şu kaynanan benim içimi şişiriyor , biz topikçe toplanıp acaba oraya senin eşin ile annesini dövmeye mi gelsek ! Beni bile Çaresiz bıraktın tatlım ne yapsak senin için bilemiyorum ki , tellerini ver yada adresini güzel bir dille mektup yazalım yada kadın koruma derneklerine başvursan . Bu kadar eziyet olmaz kanımca.

Boşver canım sen iki canlisin ne ayıp olcak çok ayakta kalınca belim ağrıyı dinleniyorum de inşallah bi an önce gitsin basinizdan

Âmin CNm ,öyle gerçekten bende öyle oldum . Uyumak bile eziyet oldu kaldı ki ayakta dolanmak olmasın .

a
hic sorma hala yatiyorum sag tarafim fena agrio bacak aramda kaynanada birakdim oyle ayip oluyor biliorum simdi kalksam dert kalmasam dert ne yapcam ben ya
neden böyle yapıyosun kendine ve bebeğine eziyet etme lütfen. bırak ne ayıbıymiş, onlar yaparken ayıp günah olmuyomu, odanda oturma çık yanlarına git otur hiç bir iş yapma ama ağrım var de onlar hazırlasin sen ye bu halinle seni kınayacaklarsada bırak kınasinlar ok tatlım

Ayy cnm cok guzel hepsi bayildim , ellerine saglik..

bende kişisel işlerini 37.hafta izne ayrılınca halletmeyi düşünüyorum. zaten sadece özel bölge sıkıntım var su anda. birde pedikur yaptıracagım sonraaaaa ohhhhh mis bebeklerimizi bekleyeliiiiim

amin canım. ama işte o özel durum tam da bu durum:)

Kırkbirkere maşallah CNm bunlar peofesyonelce olmuş , Güle güle Dağıtın inş . Delikanlımız çok şanslı böyle becerikli anne ve babaya sahip olcak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…