- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
kuzum izne ayrılmıssın gözün aydın canım bol bol dinlen annesi ve ciciler yap kızınaBen bu satıcıdan aldım ama bunlar 30cc lik güzelcede paketleme yapmışlardı bi bak istersen
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/30cc-mantar-tipali-cam-sise-154413235
Sağol canım benim darısı başına inşallah. Evde olmak gerçekten çok güzel artık kuzuma ciciler yapabilirimkuzum izne ayrılmıssın gözün aydın canım bol bol dinlen annesi ve ciciler yap kızına
yok canım gata degil askeri mevki hastanesi dıskapı köprüsünün orda.orayamı gitsem diyorum dogum için,özele gidiyorum suan ama orada aklımda,36. haftada alırlarmı acaba kafamı o karıstırıyo.13. haftalıkken 1 kez gitmiştim cok sakindi güzeldi.hayırlı dogumlar yapalım insallah canımBen varım canım gatada kontrollerime gidiyorum oradada doğum yapacağım hayırlısıyla..
ay evet canım ya 26 mart benimde, dört gözle bekliyorum az kaldıSağol canım benim darısı başına inşallah. Evde olmak gerçekten çok güzel artık kuzuma ciciler yapabilirim
bende izne ayrılacagım gunu iple cekıyorum. ama daha var. 3 nisan da ayrılacagımgünaydın kızlar babişi nöbete gönderdik yeni kalktık ,aksam esimle halıları topladık yerler bombos kaldı.yıkamacı gelip alacak bekliyorum.haftasonu ne güzel oluyor.herkese mutlu hafta sonları
bizde biraz önce topladık halıları gelip aldılar hafta içi de temizlik işini halledecekler anneler hafta içi ben kendi kişisel bakımımi da tamamliycam inşallah sonra gelsin bebişler :) ayy çok heyecan verici :)günaydın kızlar babişi nöbete gönderdik yeni kalktık ,aksam esimle halıları topladık yerler bombos kaldı.yıkamacı gelip alacak bekliyorum.haftasonu ne güzel oluyor.herkese mutlu hafta sonları
evet tatlım belli oldu 31 martta kısmet olursa :) tabi minik daha erken gelmek istemezse :) Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)ddm_grhn
Dün çok okuyamadım geçmişi alıntılardan gördüm sanki doğum günün kararlaştırılmış , yakında geliyor fıstık kızımız demek inş sağsalim alırsın kucağına tatlım . Rabbim yardımcımız olsun hepimizin .
aSen şimdi internetten güzel güzel bebeklere bak, bebeğine odaklan. Kaynananı da Allah'a havale ediyorum. Aynı evde zor.
Ay senin şu kaynanan benim içimi şişiriyor , biz topikçe toplanıp acaba oraya senin eşin ile annesini dövmeye mi gelsek ! Beni bile Çaresiz bıraktın tatlım ne yapsak senin için bilemiyorum ki , tellerini ver yada adresini güzel bir dille mektup yazalım yada kadın koruma derneklerine başvursan . Bu kadar eziyet olmaz kanımca.aliniyorumda sonucda evlendim artik eskisimi kaldi banane eski kizlardan bebegim bilmek zorundami bunlari ben o kadar yardim ediyorum bu halimle esim yatmami bile yasaklio illa annesi yani olacam kadin yemeni yapiyorum gece usumesin die sicak su torbasindan meyvesine kadar onun istegi olsun die esimle aram bile bukucuk actim ya onun yaptina bak bu kadar sey zorlanarak yaptik simdi pat hersey cop heryer igrenme basladim ya bu kadar kisi yedir icir bulasik yika bende insan degilmim ama bebemin besi bu gun gelecek sif bu kadar kisiden birsey olur die tedirginim nasil olacak bunca sey yarin aksama kadar bu kadar kisi bakilacak ya sonra kaynanam koye cikmak istio ciksin zaten tek basima hersey yapim daha ii onun temizlik sevmiyorum ama illa bizide goturme pesinde bi da koyden 4 bes gun sonra gelio bu ev paklanacak ben gittikce agirlasiyorum esimde yollamiyo onu kafamda aksama kadar illa hep onun yaninda duracam iki buklum olmakdanda biktim huzur mutluluk kalmadi aglicam ya bu nedir ya
Boşver canım sen iki canlisin ne ayıp olcak çok ayakta kalınca belim ağrıyı dinleniyorum de inşallah bi an önce gitsin basinizdankaynana birakmis kocasi oglu gelmis bize en kaz gibi kizi ario kotum dio hamilelik basladi oda zorlanma ilk aylari kadin kizi umrunda degil varsa yoksa kardaslari ya simdi odamdayip bi yandan ayip ediyorum o kadar kisi ama benide anlamio kimse ya bu evse
Âmin CNm ,öyle gerçekten bende öyle oldum . Uyumak bile eziyet oldu kaldı ki ayakta dolanmak olmasın .Ay altı üstü bi balkon yıkadım..ne bel kaldı ne sırt ağrımadık yerim kalmadı ya..ben önceden herşeyi yapardım ne güzel şimdi birilerini beklemekten sıkıldım ya valla..insanın kendi isini kendisinin yapması kadar güzel bişey yokmuş..Allah kimseye muhtaç etmesin özel durumlar hariç..
neden böyle yapıyosun kendine ve bebeğine eziyet etme lütfen. bırak ne ayıbıymiş, onlar yaparken ayıp günah olmuyomu, odanda oturma çık yanlarına git otur hiç bir iş yapma ama ağrım var de onlar hazırlasin sen ye bu halinle seni kınayacaklarsada bırak kınasinlar ok tatlıma
hic sorma hala yatiyorum sag tarafim fena agrio bacak aramda kaynanada birakdim oyle ayip oluyor biliorum simdi kalksam dert kalmasam dert ne yapcam ben ya
Ayy cnm cok guzel hepsi bayildim , ellerine saglik..Günaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.
bende kişisel işlerini 37.hafta izne ayrılınca halletmeyi düşünüyorum. zaten sadece özel bölge sıkıntım var su anda. birde pedikur yaptıracagımbizde biraz önce topladık halıları gelip aldılar hafta içi de temizlik işini halledecekler anneler hafta içi ben kendi kişisel bakımımi da tamamliycam inşallah sonra gelsin bebişler :) ayy çok heyecan verici :)
amin canım. ama işte o özel durum tam da bu durum:)Ay altı üstü bi balkon yıkadım..ne bel kaldı ne sırt ağrımadık yerim kalmadı ya..ben önceden herşeyi yapardım ne güzel şimdi birilerini beklemekten sıkıldım ya valla..insanın kendi isini kendisinin yapması kadar güzel bişey yokmuş..Allah kimseye muhtaç etmesin özel durumlar hariç..
Kırkbirkere maşallah CNm bunlar peofesyonelce olmuş , Güle güle Dağıtın inş . Delikanlımız çok şanslı böyle becerikli anne ve babaya sahip olcak .Günaydın güzel anneler, haftasonu evde olmak ne güzel. Yayıla yayıla ev işlerimi ve hazırlıklarımı yapıyorum. Hastaneye, eve geleceklere ve mevlüdümüzde hatıra olarak vereceğimiz magnet ve bebek sabunlarını sizinle paylaşayım. Sabunları ben yaptım, etiketleri de atlı karınca konsepti olarak belirledik. Magnetleri tüy yapıştırarak eşimle hazırladık. Puantiyeli kutuda da bebek şeklinde mum yaptım. Sabunlar bitince mumlara geçeriz dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?