2015 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun CNm , Yusuf yusuf olman çok normal bende Öyleyim sürekli tetikteyim ve acaip gerginim . Rabb'ime herşeye havala edip teslim olmak o kadar çok arzu ediyorum ama olmuyor elimde değil çok korkuyorum ya ..

Kuafore agdaya gitmeyi dusunmeyenler ne yapmayi dusunuyor?kara kara dusunuyorum bende
benim gittiğim bi bayan var agda manıkur pedıkur ıcın. yıne ona gıdecegım. ama sen gıtmek istemiyorsan ve baskasına yaptıramıyorsan ya jılet yapabılırsın ya da eldivenle alabılırsın belkı bı dene.

bende izne ayrılacagım gunu iple cekıyorum. ama daha var. 3 nisan da ayrılacagım
seninde az kalmıs canım mecbur dayanıcaz bebişlerle daha cok olabilmek hem dogum sonu maasları daha uzun süre alabilmek için..simdi biraz yorulucaz ama dogum sonu cok işimize yarıycak

benimkinide demin aldılar temizlik işini ben halledemedim hala,kendim azar azar yaparım annemde nisanın basında gelecek ozaman yaparız beraber:) kişisel bakımı benimde yapmam gerek kuaföre gidicem sanırım makinem bozulmus bide genitali aldırtıcam

Ay bu öksürük beni mahvetti kasıklarım agrıdı ya yapmadığım kalmadı geçmiyo oksururken kasılmaktan bebek asagı baskı yapıo napım kızlar ya bı öksürük içn balgam sokucu fln kullandınızmı

Acil şifalar dilerim CNm bir Geçmek bilmedi şu hastalık inş geçer güzelce dinlen bu hafta sonu bu hastalık en güzel ilaçı uyumak tatlım . Kontrolünüzden de inş güzel haberlerle gelirsin CNm .

Doğumda ayın 10 una verdi randevumuzu sabah 8 yatış 10 da sezeryana alcaklar...

Ay seninde mi belli oldu ne güzel Rabbim kavuştursun inş .

canım balgam söktürücü kullanmadım ben sadece antibiyotik birde agız spreyi kullanmıstım.balla toz zencefil yemiştim, bogazımı yumusatsın diye salep ,ballı süt içmiştim.limonlu acık cay.öksürük cok zorluyosa doktora git canım bence.cok gecmiş olsun

Valla canim korksakta korkmasakta dogurucaz en iyisi kendimizi bunaltmadan doğurmak.o aciyi cekicez ama dünyanın en güzel varligini dogurucaz.bak ağaçlar hep çiçek acti bebeklerimizin habercisi.doğa bile görevini yapıyor buda Rabbimin bize verdiği emir.dogurmak.korkma herkes ayni olacak diye bisey yok.Rabbim agrisiz bi doğum nasip etsin hepimize.

Kızlar bende çikolatalarımı sipariş verdim az evvel ben öyle tül kese içinde almadım aslında içimde kaldı onlarda ama ben yola dayanaklı olmasına dikkat ederek karar vermek zorundayım birde bebek şekerleri de tüllü olunca böyle herşey tüllü olmasın dedim . Üzerindeki etiket te kızımın ismi yazıyor olması yeter bana . Cam kavonoz içinde 80 tane madlen olucak birde badem Şekerleri pembe ve beyaz çok tatlı idi inş geldiğinde hayal kırıklığı olmaz ve inş eşim sağsalım getirir bana Kızımın ganimetlerini :))

Ay hepsimi yaptım tatlım ya geçmiyo kaç gündür cok zorluyo karnım cok agrıdı oksurup kasılmaktan 2-3 dk arayla gelio fena yaptı beni acaba acile gitsem bişi yaparmı ya kendi doktorum bildiği halde bişey vermedi

Merhaba
bizim bdt lerimiz ayni
bizde doktorumla 30 mart ta karar kildik :)
Hakkimizda hayirlisi olsun :)

Sakin ol canim bu problem herkeste var bi sende değil.sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle onlar yine yapacaklar ini yaparlar.agzinla kus turdan yaranamazsin çünkü sennnnnnnn gelinsin.hep bir adim arkada olan gerekirmiş onlara gore cahiller iste su günlerin tarihi cikar kuzucum sinir sitres yapma.

canım benimde gecmemişti aile saglıgı merkzine gittim doktorum yazdı ilaç.acile bir git canım ama devlette pek bişey yapmıyolar özele gidersen orda serum takarlar en azından.

Kalkma tabi agrim var de cikma odadan.sen bana gönder kaynanani iki günde mum eder gönderirdim sana

Geçen ay kilo olarak değil ama hafta olarak 1 hafta gerideydi. Şimdi kilo 1900, haftası da 31. Tansiyonum 13 e 7 çıktı. Gebelik sehirlenmesinden şüphelendi, tansiyon kontrolü ve idrar tahlili istedi. Zehirlenme umrumda değil kilosu haftası normal olsun başka bişey istemiyorum.

Tamam canım benim yenmeye çalışıyım ben de söylediklerini

CNm önce sağlık sakın öyle düşünme gebelik zehirlenmesi çok ciddi bir durum anne ve bebekte risk altında kalıyor . Öncelikle bir başka doktora daha görün malum ultrason da yüzde 25 yanılma Payı her zaman var Artı bakan kişinin milimlik ölçümleri dahi çok etken oluyor . Kilodan önce diğer ölçümleri her zaman Önem arzediyor . Bu konuda öneri verebilecek uzman kişilerle konuşup bundan sonra Yapacakları düşünmelisin CNm . Moralimi asla bozma şimdiden sonra daha çok lazım. Inş herşey düzülicek bu günlerde geri kalıcak CNm .

a
hic sorma hala yatiyorum sag tarafim fena agrio bacak aramda kaynanada birakdim oyle ayip oluyor biliorum simdi kalksam dert kalmasam dert ne yapcam ben ya
Okudukca ben sinir oluyorum cnm kalkma sakin bosver. Ne misafiriymis ya kalms surda doguma sayili günün. Bide kalkip misafirmi agirlayacaksin. Valla kayinvalideme bile gtsem yermden kalkmiyorm kusura bakmasnlar kalkip hizmet edemem boyle millete. Kimseyi de yanima istemem gelmesinler. Ben kendi kendimi zor idare ediyorum zaten artk. Bi annem gelseydi ya insanin annesi gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…