Hic sorma canım ya sabah kahvalti hazırladım bulasik yıkadım banyo falan yaptım bir heves bizimki nette civciv besliyor kaç kere söyledim gidelim diye zaten küçücük bir yerde yaşıyoruz yakın bi ilçeye gidelim gezelim alışveriş yapalım diye saat üç olmuş hadi gidelim diyor nasıl moralim bozuldu zaten oglusumun kontrolü olmasa bu sinir yerden çıkacağım yok iyice coktüm sinirden agliyorumbu kocaları ne yapmalı her şeye nazlaniyolarbizim nazlanmamiz gerektiği halde :) bende hava güzel yürüyüşe gidelim dedim çok isim var sonra gelirim çıkarız dedi ama hiç sanmıyorum kesin akşama ancak gelir bende burnundan getiririm :)
ay hadı hayırlısıyla kavus bebısıne canım. umarım toparlarsın kendını o zamana kadar. bol meyve vs ye vitamin al bari.Merhaba annisler..bgn sabah kontrolumuz vardi..haftaya ins aksilik olmazsa kizçemi alcam kucagima..sezeryan günümüzü aldik..gribal enfeksiyondan dolayı halsizlik var baya ins gecer o zamana kdr
Ay bu öksürük beni mahvetti kasıklarım agrıdı ya yapmadığım kalmadı geçmiyo oksururken kasılmaktan bebek asagı baskı yapıo napım kızlar ya bı öksürük içn balgam sokucu fln kullandınızmı
ben belimde cok agrım olunca sıcak su torbası koyup yan yatıyorum. belıme de destek yastık vs koyuyorum torba yastıkla belım arasında kalacak sekılde.Kızlar belim kopuyor ya yatamıyorum ağrıdan otursamda kırılacak gibi napacağımı şaşırdımakşamda yemeğe kv çağırdı şimdi yine bana akıl verecek edecek bakalım hayırlısıyla bugunu anlatayım...
Sıcak su torbam da yok destek koyuyorum belime ama ne yapsam geçmiyorben belimde cok agrım olunca sıcak su torbası koyup yan yatıyorum. belıme de destek yastık vs koyuyorum torba yastıkla belım arasında kalacak sekılde.
o bıraz daha rahatlatıyor.
Pardon canım bende askeri hastaneden bahsettiğini zannettim amin canım hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza meleklerimiziyok canım gata degil askeri mevki hastanesi dıskapı köprüsünün orda.orayamı gitsem diyorum dogum için,özele gidiyorum suan ama orada aklımda,36. haftada alırlarmı acaba kafamı o karıstırıyo.13. haftalıkken 1 kez gitmiştim cok sakindi güzeldi.hayırlı dogumlar yapalım insallah canım
Ay senin şu kaynanan benim içimi şişiriyor , biz topikçe toplanıp acaba oraya senin eşin ile annesini dövmeye mi gelsek ! Beni bile Çaresiz bıraktın tatlım ne yapsak senin için bilemiyorum ki , tellerini ver yada adresini güzel bir dille mektup yazalım yada kadın koruma derneklerine başvursan . Bu kadar eziyet olmaz kanımca.
Boşver canım sen iki canlisin ne ayıp olcak çok ayakta kalınca belim ağrıyı dinleniyorum de inşallah bi an önce gitsin basinizdan
Benide çatı muayenesi haftaya yapacak .bende korkmaya basladım .dar oldugunu nasıl anlıyolar.Ben geldim kizlar bebisim iyimis cok sukur ama sancim cikti zaten sabahta vardi gitmeden bir gittim nst de sanci var dedi ebe hemen dr bakti yatiralim fln kactim dedim gidiyorum ben kotu olursam gelirim
Haftaya cuma gelio oglum biraz daha dursa iyi oluck
Dr yarini bile cikaramayabilirsin bu sancilarla dedi basta haftaya alttan muayene yapickti sonucu gorunce hemen yapalim dedi cati cok darmis normal olursa cok keserim 30 gun kalkamazsin neredeyse dedi zaten biliyordum normal olamicagini. Kizlar sizler kacinci haftada dogurmus olacaksiniz sezeryana gun alanlar
İns dayanir birkac gun daha erken dogmasindan korkuyorum dr bisiy olmaz desede
Bel ağrısı bende de cok şiddetli var.yatamıyorum bile.eşime sırtımı ovalatıyorum sadece bi süre idare ediyor.erkek bebekler bel ağrıtır diyolar .ben belimde cok agrım olunca sıcak su torbası koyup yan yatıyorum. belıme de destek yastık vs koyuyorum torba yastıkla belım arasında kalacak sekılde.
o bıraz daha rahatlatıyor.
neden böyle yapıyosun kendine ve bebeğine eziyet etme lütfen. bırak ne ayıbıymiş, onlar yaparken ayıp günah olmuyomu, odanda oturma çık yanlarına git otur hiç bir iş yapma ama ağrım var de onlar hazırlasin sen ye bu halinle seni kınayacaklarsada bırak kınasinlar ok tatlım
Valla canim korksakta korkmasakta dogurucaz en iyisi kendimizi bunaltmadan doğurmak.o aciyi cekicez ama dünyanın en güzel varligini dogurucaz.bak ağaçlar hep çiçek acti bebeklerimizin habercisi.doğa bile görevini yapıyor buda Rabbimin bize verdiği emir.dogurmak.korkma herkes ayni olacak diye bisey yok.Rabbim agrisiz bi doğum nasip etsin hepimize.
Sakin ol canim bu problem herkeste var bi sende değil.sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle onlar yine yapacaklar ini yaparlar.agzinla kus turdan yaranamazsin çünkü sennnnnnnn gelinsin.hep bir adim arkada olan gerekirmiş onlara gore cahiller iste su günlerin tarihi cikar kuzucum sinir sitres yapma.
Benimkide oyle portakal yiyince cilgina donuo yavrukızlar benim minik portakalı çok seviyo ne zaman portakal yesem kendinden geçiyo zıplamaya başlıyo maşallah :)
Cnm parmaklariyla actirio vajinayi iceri dogru itio korkulck bisiy degilBenide çatı muayenesi haftaya yapacak .bende korkmaya basladım .dar oldugunu nasıl anlıyolar.
Kalkma tabi agrim var de cikma odadan.sen bana gönder kaynanani iki günde mum eder gönderirdim sana
Okudukca ben sinir oluyorum cnm kalkma sakin bosver. Ne misafiriymis ya kalms surda doguma sayili günün. Bide kalkip misafirmi agirlayacaksin. Valla kayinvalideme bile gtsem yermden kalkmiyorm kusura bakmasnlar kalkip hizmet edemem boyle millete. Kimseyi de yanima istemem gelmesinler. Ben kendi kendimi zor idare ediyorum zaten artk. Bi annem gelseydi ya insanin annesi gibisi yok
İnş çok kalmazlarbak o dedin dogru benim annem durumu oyle olmasaydi bu kadar ezilmezdim kezban firsatci iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?