2015 Nisan Anneleri

Hic sorma canım ya sabah kahvalti hazırladım bulasik yıkadım banyo falan yaptım bir heves bizimki nette civciv besliyor kaç kere söyledim gidelim diye zaten küçücük bir yerde yaşıyoruz yakın bi ilçeye gidelim gezelim alışveriş yapalım diye saat üç olmuş hadi gidelim diyor nasıl moralim bozuldu zaten oglusumun kontrolü olmasa bu sinir yerden çıkacağım yok iyice coktüm sinirden agliyorum

Kızlar belim kopuyor ya yatamıyorum ağrıdan otursamda kırılacak gibi napacağımı şaşırdım akşamda yemeğe kv çağırdı şimdi yine bana akıl verecek edecek bakalım hayırlısıyla bugunu anlatayım...

Merhaba annisler..bgn sabah kontrolumuz vardi..haftaya ins aksilik olmazsa kizçemi alcam kucagima..sezeryan günümüzü aldik..gribal enfeksiyondan dolayı halsizlik var baya ins gecer o zamana kdr
ay hadı hayırlısıyla kavus bebısıne canım. umarım toparlarsın kendını o zamana kadar. bol meyve vs ye vitamin al bari.

sorma canım bende de var o. belkı 2-3 aydır balgamlı oksuruk var. ne yaptımsa gecmedi. allahtan cıgerlerden degılmıs dr dedı. sadece bogazımdan kaynaklanıyor. bende neler neler yaptım ama gecmedı tam olarak hala arada balgamlı oksuruyorum. ama allahtan kasıklarıma cok agrı yapmıyor dayanıyorum. ama sende kasıklarda da agrı yapıyorsa bende gıt dra.

ben belimde cok agrım olunca sıcak su torbası koyup yan yatıyorum. belıme de destek yastık vs koyuyorum torba yastıkla belım arasında kalacak sekılde.
o bıraz daha rahatlatıyor.

ben belimde cok agrım olunca sıcak su torbası koyup yan yatıyorum. belıme de destek yastık vs koyuyorum torba yastıkla belım arasında kalacak sekılde.
Sıcak su torbam da yok destek koyuyorum belime ama ne yapsam geçmiyor

Pardon canım bende askeri hastaneden bahsettiğini zannettim amin canım hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza meleklerimizi

Geceler cok zor geciyor. Gunduz daha rahat uyuyorum. Gecem gunduzum birbirine girdi.

Ben geldim kizlar bebisim iyimis cok sukur ama sancim cikti zaten sabahta vardi gitmeden bir gittim nst de sanci var dedi ebe hemen dr bakti yatiralim fln kactim dedim gidiyorum ben kotu olursam gelirim
Haftaya cuma gelio oglum biraz daha dursa iyi oluck
Dr yarini bile cikaramayabilirsin bu sancilarla dedi basta haftaya alttan muayene yapickti sonucu gorunce hemen yapalim dedi cati cok darmis normal olursa cok keserim 30 gun kalkamazsin neredeyse dedi zaten biliyordum normal olamicagini. Kizlar sizler kacinci haftada dogurmus olacaksiniz sezeryana gun alanlar
İns dayanir birkac gun daha erken dogmasindan korkuyorum dr bisiy olmaz desede

hic sorma arkadasim besimizde geldi sorunlu geldi yetmez gibi adam onu kurulu getirmis getirirkende merdiven vurdu kaynanam bi gitse rahat edecem gercekden

Boşver canım sen iki canlisin ne ayıp olcak çok ayakta kalınca belim ağrıyı dinleniyorum de inşallah bi an önce gitsin basinizdan

agrilarimi biliolar ama onlarin umrunda degil esime diyorum kaldirma beni agrio die illa annesi yani olacam cani sıkilmasin tek kalmasin die

Benide çatı muayenesi haftaya yapacak .bende korkmaya basladım .dar oldugunu nasıl anlıyolar.

Bel ağrısı bende de cok şiddetli var.yatamıyorum bile.eşime sırtımı ovalatıyorum sadece bi süre idare ediyor.erkek bebekler bel ağrıtır diyolar .

kaynanam kuran okurken bile oglunun yani meyve yokmu meryem yerdik felan dio saygisimi var bana bilio son gunlerdeyiz

amin arkadasim ben kendimi doguma hazirlamistim bagirmak yerine ikinmaya odaklanicami dediklerini yapacami kendimi kasmama caliscami felan yani ama o . kadinin feryadi etkilemedi degil Allah hepimize bi nefeste kolay dogumlar nasip eder insallah

heryer batti tuvalet calismayan alafangam banyolar su ve pislik mutfagim oyle bide herkez yemek beklio odalar daginik besim geldi cizik ve kirik bi parcayla haftaya cumartesi degisecek oturup aglicam 13 kisiye ciktik bide bu gun

kızlar benim minik portakalı çok seviyo ne zaman portakal yesem kendinden geçiyo zıplamaya başlıyo maşallah :)
Benimkide oyle portakal yiyince cilgina donuo yavru

Benide çatı muayenesi haftaya yapacak .bende korkmaya basladım .dar oldugunu nasıl anlıyolar.
Cnm parmaklariyla actirio vajinayi iceri dogru itio korkulck bisiy degil
Ben daha once cok alttan muayene oldum siradan bir muayene
Benim cok dar eskiden beri biliyorum degisen birsey olmamis hamilelikte

bak o dedin dogru benim annem durumu oyle olmasaydi bu kadar ezilmezdim kezban firsatci iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…