Benim kız ama belim kopuyorBel ağrısı bende de cok şiddetli var.yatamıyorum bile.eşime sırtımı ovalatıyorum sadece bi süre idare ediyor.erkek bebekler bel ağrıtır diyolar .
esime diyorum burdan gidelim biktim kocam ariolar surekli onu al bunu al bu adam evli cocu olacak bekar degil sinir oluyorum ya kaynana desen bi degsik birsey ya ben onun bi yandan torunuyum ya nefret etme basladim hepden bu gun sinirden catlamak uzereyim sancilarim egilemiyorum tuvalet zorlaniyorum o kadar yemek yapmaya meyvesine hizmet ediyorum kadinin onun bana yaptina bak ya ama o kasindi ev batti ya hic yemekdi temizlikde bu sefer tutmicam hersey tek bas ii na yapsin cekildim odama yatiyorum inat degilmi kocam kizsada kalkmicam iste
günaydın annişler ve bebikleriiiiiiiii
bu sabah babamızı yolladık işe. 5 dk gecmedi geldi geri. biraz hastaydı yolda kusmus
geldi üstünü degısıp gıttı.bugun allahtan yarım gun calsıyor. iş çıkısı gelip yat dınlen dedım.
arkasından bende cıktım işe geldim. şimdi aklım onda.
bizde kontrolde dr tansıyonumuza baktı 12-8 dedı. tuzlu yeme dedı. ama tuzlu zaten oldum olası yıyemem kı.neden yukseldı bılemedım.
3 hafta sonrada nst için gidicem ilk defa cekılecek nst. ne kadar suruyor acaba sizinki?
benimde ara ara nefesim sıkısıp carpıntım oluyor.giyin kusan 5 dk lık bır yuruyus yap iyi gelir. ben musaıtsem oyle yapıyorum ama 5dkcık.
ay cok guzeller.ellerinize saglık
ellerine saglık harıka olmus.bende bı arkadasıma sıparıs vermıstım ne durumdalar acaba merak ettım.
bende uni babynin yenıdogan saf su+pamuk yazanlarından aldım teklı paket.o da dısarda kullanmak için. evde pamuk ıslatıp kullanmayı dusunuyorum.bakalım zor gelırse unıbabyden devam da edebılırım
gecmıs olsun canım. temızlık ertesı bende de aynı agrılar oluyor. cok cabuk ve asırı yoruluyorum.hemende agrılarım baslıyor.dıkkat etmemız lazım ama ne yapalım elden bu kadar gelıyor.
haydı hayırlı haberlerle gel inşallah canım. oooh ne guzel mıs gıbı de uyumussun maşallah
Doğuma az kaldığı için tetikteyiz, ben de yorulunca sancım oluyor. Artık evi akışına bıraktım
Bende geçen hafta gittiğimde kızımın kilosu azdı ama 1 haftada iyi toparlamış ben neler yediğimi yazayım sana canım inşallah faydası olur. Pekmez yedim her gün 2 yemek kaşığı, muz yedim her gün,portakal yedim ve boza içtim her gün bir bardak ayrıca burda bi arkadaş tavsiye etmişti tarhana içtim 1 haftada 3 gün.İnşallah sana da faydası olur.
Çoook güzeller çok beğendim canım iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Hareket etmesnde hiçbir sorun yokmuş aksine hareketli olması gayet sağlıklı ve rahatının yerinde olduğunu gösteriyormuş hareket etmese korkmak lazım Allah korusun. Bu aralar benimde akıntım çoğaldı ama normalmiş bu haftalarda dr da öyle dedi muhtemelen seninkide akıntıydı canım.
Ellerine sağlık sabunlar çok güzel olmuş maşallah ne becerikli annelerizEvde olmak gerçekten çok güzelmiş bende dün izne ayrıldım mevlüt için bişeyler yapıcam inşallah
Dün benim de karın ağrım olunca korktum neyseki o sırada doktora gidiyorduk sancı da çıktı ama dr normal dedi düzensizdi zaten hastaneye varınca ayağa kalktım ya o anda biraz rahatladım ister istemez panik oluyor ama insan
Ay altı üstü bi balkon yıkadım..ne bel kaldı ne sırt ağrımadık yerim kalmadı ya..ben önceden herşeyi yapardım ne güzel şimdi birilerini beklemekten sıkıldım ya valla..insanın kendi isini kendisinin yapması kadar güzel bişey yokmuş..Allah kimseye muhtaç etmesin özel durumlar hariç..
Geçmiş olsun CNm , Yusuf yusuf olman çok normal bende Öyleyim sürekli tetikteyim ve acaip gerginim . Rabb'ime herşeye havala edip teslim olmak o kadar çok arzu ediyorum ama olmuyor elimde değil çok korkuyorum ya ..
Ben gecen acile gıttim canım git sende bi serum taksınlar iyi gelilyo vucut agrıların gidiyo atesin faln ii gelio gercekten bi yakının faln yokmu seni goturebilecek daha kotu olmadan gitsen iiolur cok gecmiş olsun ben hala oksuruk kaldı cekiyorumKızlar selam ben mayıs annesiyim ama sizin tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da okuyorum. 2 gündür gribim yalancı sancılarım başlamıştı zaten. Başım boğazım dişlerim gözlerim ağrıyor inanın ve ayaklarım yanıyor.
Dayanmaya çalışıyorum ama merak ettiğim bebek de hareketlerinde azalma var. 2 saatte 10 kez hareket ediyor muhakkak ama çok cılız. O da mı halsiz acaba. Bunun için doktora giden var mı. Eşim şuanda gelemiyor yoksa giderdim hiç beklemeden
Dediğim yerde askeri hastane gülüm.gatanın az assagısında.giden yok sanırım.pazartesi esimle gidip konusayım doktorla.tesekkürederim.amin insallah canım:)Pardon canım bende askeri hastaneden bahsettiğini zannettim amin canım hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza meleklerimizi
sağolsun annem geldi yapıyor bende ona sanki çavuşluk yapıyormuşum gibi yanında dolanıyorum işte yoksa hiç hareket edemiyorum arkadaşımKizlar temizlik fln yapmayin valla gozum korkuo artik dikkat edin bu saatten sonra oldugu kadar
canım 2 hafta geri derken kilo olarak mı geri yoksa belli ölçümleri mi geri? benim kilo iyi çıktı ama fl ölçümü 2 hafta geri çıktıBebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.
Canim 12 8 tansiyon yuksekmiki. Normal degilmiHak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. Nasıl bir görgüsüzlük, anlayışsızlık bunlarınki ben bilemedim. Eşin hiç büyümemiş ki senin. Bir psikoloğa gitmesi lazım bence. Evli, bebek bekleyen bir eş böyle mi davranır? Vallahi aklım almıyor. Allah akıl fikir ihsan eylesin bunlara
Aynen kuzum, ne zaman temizlik yapsam ağrılar başlıyor. Aslında yapmazdım da işte arkadaş da olsa ev pis olunca içime sinmedi.
Bu arada tansiyonun yükselmiş. Bir miktar yükselmesi normal ama inşallah daha da yükselmez kuzum. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
Hakikaten tetikteyiz. Ben de akışına bırakmıştım ama arkadaşlar geliyoruz deyince evin pisliği sinmedi içime.
Canim ben 32 haftada girmistim.6.02 cikmis.doktorum haftasiyla uyumlu demisti.kızlar ya bi şey sorucam moralim bozuk( perşembe doktor kontrolüm vardı. 34 hafta 6 günlük bebişin kilosu 2425 gr dı doktor iyi dedi ancak kuzumun FL (femur kemiği) ölçüsü baya geri çıktı. 33 hafta ile uyumlu çıktı 2 hafta gerilik var yani boyunda ( çok sıkıldım. Sizin kaç çıkıyor FL uzunluğu ölçümlerde bi bakıp bilgi verir misiniz bana nolur...
Merhaba annisler..bgn sabah kontrolumuz vardi..haftaya ins aksilik olmazsa kizçemi alcam kucagima..sezeryan günümüzü aldik..gribal enfeksiyondan dolayı halsizlik var baya ins gecer o zamana kdr
Kızlar bende çikolatalarımı sipariş verdim az evvel ben öyle tül kese içinde almadım aslında içimde kaldı onlarda ama ben yola dayanaklı olmasına dikkat ederek karar vermek zorundayım birde bebek şekerleri de tüllü olunca böyle herşey tüllü olmasın dedim . Üzerindeki etiket te kızımın ismi yazıyor olması yeter bana . Cam kavonoz içinde 80 tane madlen olucak birde badem Şekerleri pembe ve beyaz çok tatlı idi inş geldiğinde hayal kırıklığı olmaz ve inş eşim sağsalım getirir bana Kızımın ganimetlerini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?