2015 Nisan Anneleri

Kızlar pazartesi kontrolüm var yrnda kuaforde tüm bakımi mi yaptircam inşallah karnında ağrı var bazen hissettiriyor sirttimin belini ağrısı hic geçmiyor ztn pzrtsi 37+0 olcm ağda için erken değil demi belki çatı muayenesi yaprsa diye temiz gitmek istiyorum yapılır mi acaba

Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. Nasıl bir görgüsüzlük, anlayışsızlık bunlarınki ben bilemedim. Eşin hiç büyümemiş ki senin. Bir psikoloğa gitmesi lazım bence. Evli, bebek bekleyen bir eş böyle mi davranır? Vallahi aklım almıyor. Allah akıl fikir ihsan eylesin bunlara

Aynen kuzum, ne zaman temizlik yapsam ağrılar başlıyor. Aslında yapmazdım da işte arkadaş da olsa ev pis olunca içime sinmedi.
Bu arada tansiyonun yükselmiş. Bir miktar yükselmesi normal ama inşallah daha da yükselmez kuzum. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

Doğuma az kaldığı için tetikteyiz, ben de yorulunca sancım oluyor. Artık evi akışına bıraktım

Hakikaten tetikteyiz. Ben de akışına bırakmıştım ama arkadaşlar geliyoruz deyince evin pisliği sinmedi içime.

Kızlar selam ben mayıs annesiyim ama sizin tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da okuyorum. 2 gündür gribim yalancı sancılarım başlamıştı zaten. Başım boğazım dişlerim gözlerim ağrıyor inanın ve ayaklarım yanıyor.
Dayanmaya çalışıyorum ama merak ettiğim bebek de hareketlerinde azalma var. 2 saatte 10 kez hareket ediyor muhakkak ama çok cılız. O da mı halsiz acaba. Bunun için doktora giden var mı. Eşim şuanda gelemiyor yoksa giderdim hiç beklemeden

başım fena halde sinirlendim agliyorum sonra yine oglumlaüzülüyorum uyudum uyandım başım catliyor şimdide başımin ağrısından agliyorum

Aslında temizlik yaptığım için oldu ağrı bende farkındayım ama işte öyle sancıyla uyanınca panik oldum:) Doktor randevum da çarşamba günü. O zamana kadar bir muzurluk yapmasa bari tospaam:) Cidden yusuf yusuf oluyor insan:)

Bugün ben de aynı durumdayım kuzum. Dün yaptığım temizlik bugün belimi büktü vallahi. Bir sürü iş yapardım da bana mısın demezdi ama bu böcüklerle çok zor artık iş yapmak

Geçmiş olsun CNm , Yusuf yusuf olman çok normal bende Öyleyim sürekli tetikteyim ve acaip gerginim . Rabb'ime herşeye havala edip teslim olmak o kadar çok arzu ediyorum ama olmuyor elimde değil çok korkuyorum ya ..

Sağolasın bitanem. Bende gerginlik yok aslında sanki hiç doğurmayacakmışım gibi rahatım:) Ama eskiden adet olacağım zaman böyle nahoş bir ağrıyla uyanırdım. Yine öyle olunca aha dedim geliyor:):) Ne yapacağımı bilemedim bir anda:)

Ben gecen acile gıttim canım git sende bi serum taksınlar iyi gelilyo vucut agrıların gidiyo atesin faln ii gelio gercekten bi yakının faln yokmu seni goturebilecek daha kotu olmadan gitsen iiolur cok gecmiş olsun ben hala oksuruk kaldı cekiyorum

Pardon canım bende askeri hastaneden bahsettiğini zannettim amin canım hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza meleklerimizi
Dediğim yerde askeri hastane gülüm.gatanın az assagısında.giden yok sanırım.pazartesi esimle gidip konusayım doktorla.tesekkürederim.amin insallah canım:)

Kizlar temizlik fln yapmayin valla gozum korkuo artik dikkat edin bu saatten sonra oldugu kadar
sağolsun annem geldi yapıyor bende ona sanki çavuşluk yapıyormuşum gibi yanında dolanıyorum işte yoksa hiç hareket edemiyorum arkadaşım

kızlaaaar ne temizliği ne balkon yıkaması yapmayın artık, hepimiz aynı haftalardayız bakın, kimimiz daha önde, bundan sonra tehlikeli, hem bebekler büyüdü yerleri zaten dar geliyor, hem de belinizi sakatlarsınız, Allah korusun, en iyi ihtimalle belinizde ağrı kalır.
ki zaten hamilelik sonrası bel hassaslaşıyor göreceksiniz, bu yüke zar zor alışmışken vücut, birden o ağırlık gidiyor, bu sefer de eski haline dönmeye çalışayım derken zavallı omurga kafayı yiyor aklınızda olsun, doğumdan sonra da bebeklere bakarken kendinize dikkat edin, edelim yani.

Iyi aksamlar hepinize :))
Yarin eşim 4 saatlik yola gidicek bnmde gelmemi istiyor ama hala karar veremedim.kendi arabamizla gidicek daha doguma 1 ayim var sizce gideyim mi bende ???

Bebegimin gelisimi 2 hafta geri cikti, tansiyonum yuksek cikti. Moralim cok bozuk. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Geriligin gecmesi icin nelere dikkat ediyim, ne yiyim fikir verin nolur cok uzgunum sabahtan beri.
canım 2 hafta geri derken kilo olarak mı geri yoksa belli ölçümleri mi geri? benim kilo iyi çıktı ama fl ölçümü 2 hafta geri çıktı

kızlar ya bi şey sorucam moralim bozuk ( perşembe doktor kontrolüm vardı. 34 hafta 6 günlük bebişin kilosu 2425 gr dı doktor iyi dedi ancak kuzumun FL (femur kemiği) ölçüsü baya geri çıktı. 33 hafta ile uyumlu çıktı 2 hafta gerilik var yani boyunda ( çok sıkıldım. Sizin kaç çıkıyor FL uzunluğu ölçümlerde bi bakıp bilgi verir misiniz bana nolur...

Herkese iyi akşamlar, ben de bugün özelden kontrolden geldim. Bebeğim 2800 olmuş. Doktorum vajinal muayene de etti. 1 cm açılma var dedi. Ben normal doğum istediğim için 28 inde normal doğum yapacakmış gibi gel dedi. Ben seni epiduralle ağrısız çok rahat doğurturum dedi. Yani sonuç olarak bana normal doğuma gün verdi bu nasıl olacak ben de anlamadım ama 2 hafta sonra doğum yapacakmış gibi gideceğim.

Canim 12 8 tansiyon yuksekmiki. Normal degilmi

Canim ben 32 haftada girmistim.6.02 cikmis.doktorum haftasiyla uyumlu demisti.

Merhaba annisler..bgn sabah kontrolumuz vardi..haftaya ins aksilik olmazsa kizçemi alcam kucagima..sezeryan günümüzü aldik..gribal enfeksiyondan dolayı halsizlik var baya ins gecer o zamana kdr

Hayırlı olsun kuzummm:) Sağ salim kavuş inşallah kızçene:)

Güle güle yiyin ganimetleri güzel annem benimmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…