2015 Nisan Anneleri

Canım deme öyle. Zehirlenme çok riskli bir durum. Anne için de bebek için de. İnşallah yoktur öyle bir şey. Kilo ölçümü de çok sanal bir kıstas. Hata payı çok yüksek. Başka bir doktora daha görünsen, belki farklı bir şey söyler. İnşallah idrar tahlilin de temiz çıkar. Habersiz bırakma bizi de

SUni sancimi deneyecek canim oyle gun verdiyse benim aklima baska bisey gelmiyor.

Yani sanırım öyle olacak benim tahminim ayın 28inde gelebilir diye öngördü ama olmazsa da 3 gün sonra bidaha çağırırız o zaman deneriz dedi. Tecrübeli bir doktor ve kendinden çok emin konuştu. Ben de şaşırdım kaldım, hiç beklemiyordum.

Reactions: nix
Sezeryani genelde 1hafta-10 gun once alıyorlar.benim oyle olucak...saglikla bebegine kavuş inşallah

İnşallah biraz daha bekler kuzum yavrun. Dualar seninle... Beklemese bile artık riskli haftalar geçti çok şükür, yavrun gayet iyi olur doğunca:)

Canim 12 8 tansiyon yuksekmiki. Normal degilmi
Herkesin normal tansiyon aralığı farklı oluyor genelde kuzum. Mesela benim normal tansiyonum genellikle 9-10 civarıdır. O yüzden benimki 12'ye yükselse bünyemi kötü etkiliyor. Ama 12'ye 8 normal kabul edilebilir bir tansiyon:) Ben o mesajı neenone adlı arkadaşa yazmıştım. Onun tansiyonu 13'e 7 çıkmış. Genelde 14'ten itibaren riskli kabul ediyorlar tansiyonu.

Son düzenleme:
Ne beceriklisiniz yaa.. herkes neler neler yapmis :) maasallah. Hepsi cok hos. Bayildim.

amin bi buyuse bi anlasa

Iyi aksamlarkızlar bugün doktora gittim kontrol vardı 34 hafta olmuşuz 2 hafta önce 1600 gramdır bugün 2200 çıktı gelişimi iyi dedi hala düzelmemiş ters bu gidişle sezeryan nedir nst de çektik normal çıktı 2 hafta sonra tekrar kontrol var bebek dönsün diye dua ediyorum ama bir yandan da dönecek diye korkuyorum normal doğumdan korkuyorum bu arada beşiğimizide aldık bugün craft park yatak aldık bizden bu kadar herkese hayırlı akşamlar

Maşallah yavru tospaayaaaa:):) Hep böyle hayırlı haberler al kuzum:) Normal ya da sezaryen hangisi hayırlı ve kolay olacaksa o olsun hepimiz için

Sezeryani genelde 1hafta-10 gun once alıyorlar.benim oyle olucak...saglikla bebegine kavuş inşallah
İns canim bende tam 37 hafta olucam sikinti olmaz ins

Dr cok kotu konusmadi moral vermeye calisti riskli degil fln dedi ama ben zaten kurtuntulu biriyim
Dua ediyorum

Canim zayıf yada güçlü hareket etmesine aldanma önemli olan hareket etmesi.. Ben de öyle araştırmıştım... çok gecmis olsun

Kuzum benim yakışıklı da oturuyor öyle. Döndüğü falan yok keyfini bekliyoruz beyefendinin :) insallah hayırlısıyla dönerler korkma sen hiç... öyle bir güç gelecek ki içimize

Daha bebegin kiyafetlerini yikamadim, dogum cantasina hic baslamadim. Cok tembelim
Hafif bi sancim olsa hemen panik basiyor hicbir sey hazir degil diye

Sonunda temizligimizi bizde yaptık bugun ben bisiy yapmadım ama yine ayakta saga sola gitmek yordu beni sagolsun ablalarım yengem yaptılar onlar baya yoruldular ama heryer tertemiz oldu. Rahat bi nefes aldım valla bizim beyfendi gelmeye cabaladıkca evin temizligi canımı sıkıyodu bunuda atlattık sırada çantamızı hazırlamak kaldı. kızlar siz bebeginize ve kendinize ayrı cantamı yaptınız yoksa aynımı ben ayrı yapmayı istiyorum daha düzenli olur diye ama yanılıyomuyum bilemedin

merhaba kızlar,
bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı..tombiş oğlum daha da tombiş olmuş.3200 gr olmuş. boyu da 51 cm çok şükür bugünlere geldik. doktorum şakayla karışık bu bebek olmuş artık.istersen bugün bile alabiliriz dedi. ben gözlerimi kocaman açtım, yok daha hazır değilim. saniyede bi sürü yapcak şeyim olduğunu farkettim. öyle ki espri yaptığını bile algılayamadım. doktorumız erkek ve hsta beşiktaşlı. haftaya perşembe olmasın da ne zaman istersen yapalım dedi. liverpoolla maç varmış :) tahmini sezeryan tarihi olarak şimdilik 3 nisanı konuştuk. belki o güne kalmayabilir. bebek büyük olunca sancı başlatabilir dedi. henüz nst ye girmedim ben. bundan sonra her hafta takip ederek duruma bakarız dedi.şimdilik bizden haberler böyle
bu arada 3gün önce verdiğim halılarım geldi. el birliğiyle evimi de temizledik. içim biraz daha rahat etti ama hala yapmadığım bazı işler var. hastane çantamı da daha ayarlamadım. hazırlasam doğurcam gibi saçma bi fikir var beynimde
Allah sizlere de doktordan böyle keyifle dönmenizi nasip etsin.hepinizi öptüüm

ben de ayrı yapmayı düşünüyorum.. ikimizin de ihtiyaçları farklı olucak nasılsa.

Iyi aksamlar hepinize :))
Yarin eşim 4 saatlik yola gidicek bnmde gelmemi istiyor ama hala karar veremedim.kendi arabamizla gidicek daha doguma 1 ayim var sizce gideyim mi bende ???
Bence riske atma CNm az zaman kalmadı değil , ne olur ne olmaz , ben biraz yürüyünce artık kötü olmaya başladım .. Uzun sürede oturamıyorum. Çok hassas bir dönem şu son bir ay . Bebeklerimiz bir gün daha bizimle kalmaları onların iyiliği olucaktır bu yüzden riskli her durumdan uzak kalmak en güzeli .

Maşallah kuzuya gerçekten de artık bebek olmuş doğmaya hazır ve nazır . Hayırlısı ise gelsin kuzu inş . Inş hersey güzel olur CNm . Çantanı da hazırla bence sonra Telaş içinde çok şey unutulur , düşünme öyle hazırlarsam doğum olur diye .,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…