2015 Nisan Anneleri

benımde salı gunu kontrolum var hala donmedı bılıyorum tekmelerını yanda hıssedıyorum cunku bende donsun ıstıyorum bıran once cunku 33 de 34 de olup donen arkadaslarım var ama bı yandanda belkı bu hafta doner dıe umut edıyorum:) ınsallah en kısa zamanda donsunler bebıslerımız

Daha bebegin kiyafetlerini yikamadim, dogum cantasina hic baslamadim. Cok tembelim
Hafif bi sancim olsa hemen panik basiyor hicbir sey hazir degil diye
bende bu hafta yıkadım utuledım canım. dogum cantamıda hazırladım bugun cok sukur. bı arkadas 35 de kontrole gıtmıstı doktor demıs suyun bıtmek uzere hemen sezeryana aldılar geldı bebıs evıne :) bende korktum yıkadım utuledım hazırladım herseyı cok sukur. salı gunu kontrol var cantayıda alıcaz her ıhtımale karsı bellı olmaz dıorum :)

herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldım tam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.

bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah

ben aynı cantaya koydum canım. bebegın ılk gıyecekelrını bı poset yaptım yanı dogumdan sonra hemsıreye verılecek olan hastane cıkısını bı poset yaptım esıme dedım bak bunu verıceksın :) yedeklerıde benımkılerle bırlıkte aynı cantaya ( kucuk bı valız) koydum.

başım fena halde sinirlendim agliyorum sonra yine oglumlaüzülüyorum uyudum uyandım başım catliyor şimdide başımin ağrısından agliyorum
Şimdi nasılsın CNm , ılık bir duj alsan belki iyi gelebilir . Senin baş ağrıların çok sık oluyor dimi sordun mu doktora neden olduğunu. Inş bir sorun yoktur , Rabbim şifa olur geçer inş CNm

Benim oğlumda 3 Mayıs doğumlu CNm birden seni görünce Mayıs anneleri aklıma geldi . 2 saat içinde 10 kez hareket etmeli diye şart yok sadece iki saat içinde hareket olmalı şartı var . Yani hareketin cılız veya güçlü olması bebeğe kalmış bir durum , normal olan bir şekilde hareket etmesi ki kaldı ki artık yerleri de daraldı , canını sıkma bu konuda önemli olan hareket olması ok.

Canım yazından çok duygulandım anne olmak böyle birşey işte bu diyor insan . Rabbim biran önce kavuştursun seni .rabbim daim etsin birlikteliğinizi .

Canım benim ya az kalmıs biraz daha sabret annesi insallah bebeginle en kısa zamanda bu guzel duyguları hep yasarsın.

Iyi geceler kuzular ve anneleri rahat ve deliksiz uykular ne kadar mümkün olursa..birde bu ara bi sigaraya aşeriyorum ya

Canim hayirli olsun. Ne guzel yazmissin, insallah bebegin de evinize sag salim gelir biran once. Allah yavrunuzu anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sutun de cok bol olsun insallah. Allah bebegine de sana da acil sifalar versin.

canım 2 hafta geri derken kilo olarak mı geri yoksa belli ölçümleri mi geri? benim kilo iyi çıktı ama fl ölçümü 2 hafta geri çıktı

2 hafta once kilosu 1800 du. Dun olctugunde once yine 1800 cikti, bir daha olctu 1983 cikti. Govdesi de 32 hafta 1 gunluk. Cok da anlamiyorum ultrason kagidindan. Fl olcumu nerde yaziyo?

Bugun baktirdim idrara, cok sukur bisey cikmadi, her zamanki enfeksiyon. Bi temiz cikaramadim su idrar tahlilini. Tansiyonum da normal.

Çok teşekkürler evet hareket ediyor çok şülür.
Öyle mi ben 2 saatte 10 nu bulmalı sanıyordum. Teşekkür ederim çok sağol ozaman rahatlayabilirim biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…