benımde salı gunu kontrolum var hala donmedı bılıyorum tekmelerını yanda hıssedıyorum cunku bende donsun ıstıyorum bıran once cunku 33 de 34 de olup donen arkadaslarım var ama bı yandanda belkı bu hafta doner dıe umut edıyorum:) ınsallah en kısa zamanda donsunler bebıslerımızIyi aksamlarkızlar bugün doktora gittim kontrol vardı 34 hafta olmuşuz 2 hafta önce 1600 gramdır bugün 2200 çıktı gelişimi iyi dedi hala düzelmemiş ters bu gidişle sezeryan nedir nst de çektik normal çıktı 2 hafta sonra tekrar kontrol var bebek dönsün diye dua ediyorum ama bir yandan da dönecek diye korkuyorum normal doğumdan korkuyorum bu arada beşiğimizide aldık bugün craft park yatak aldık bizden bu kadar herkese hayırlı akşamlar
bende bu hafta yıkadım utuledım canım. dogum cantamıda hazırladım bugun cok sukur. bı arkadas 35 de kontrole gıtmıstı doktor demıs suyun bıtmek uzere hemen sezeryana aldılar geldı bebıs evıne :) bende korktum yıkadım utuledım hazırladım herseyı cok sukur. salı gunu kontrol var cantayıda alıcaz her ıhtımale karsı bellı olmaz dıorum :)Daha bebegin kiyafetlerini yikamadim, dogum cantasina hic baslamadim. Cok tembelim
Hafif bi sancim olsa hemen panik basiyor hicbir sey hazir degil diye
ben aynı cantaya koydum canım. bebegın ılk gıyecekelrını bı poset yaptım yanı dogumdan sonra hemsıreye verılecek olan hastane cıkısını bı poset yaptım esıme dedım bak bunu verıceksın :) yedeklerıde benımkılerle bırlıkte aynı cantaya ( kucuk bı valız) koydum.Sonunda temizligimizi bizde yaptık bugun ben bisiy yapmadım ama yine ayakta saga sola gitmek yordu beni sagolsun ablalarım yengem yaptılar onlar baya yoruldular ama heryer tertemiz oldu. Rahat bi nefes aldım valla bizim beyfendi gelmeye cabaladıkca evin temizligi canımı sıkıyodu bunuda atlattık sırada çantamızı hazırlamak kaldı. kızlar siz bebeginize ve kendinize ayrı cantamı yaptınız yoksa aynımı ben ayrı yapmayı istiyorum daha düzenli olur diye ama yanılıyomuyum bilemedin
ben LANSINOH aldım canım kullanan bıkac tanıdıgım memnundu ondan aldımKızlar göğüs kremi ne aldınız
Şimdi nasılsın CNm , ılık bir duj alsan belki iyi gelebilir . Senin baş ağrıların çok sık oluyor dimi sordun mu doktora neden olduğunu. Inş bir sorun yoktur , Rabbim şifa olur geçer inş CNmbaşım fena halde sinirlendim agliyorum sonra yine oglumlaüzülüyorum uyudum uyandım başım catliyor şimdide başımin ağrısından agliyorum
Benim oğlumda 3 Mayıs doğumlu CNm birden seni görünce Mayıs anneleri aklıma geldi . 2 saat içinde 10 kez hareket etmeli diye şart yok sadece iki saat içinde hareket olmalı şartı var . Yani hareketin cılız veya güçlü olması bebeğe kalmış bir durum , normal olan bir şekilde hareket etmesi ki kaldı ki artık yerleri de daraldı , canını sıkma bu konuda önemli olan hareket olması ok.Kızlar selam ben mayıs annesiyim ama sizin tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da okuyorum. 2 gündür gribim yalancı sancılarım başlamıştı zaten. Başım boğazım dişlerim gözlerim ağrıyor inanın ve ayaklarım yanıyor.
Dayanmaya çalışıyorum ama merak ettiğim bebek de hareketlerinde azalma var. 2 saatte 10 kez hareket ediyor muhakkak ama çok cılız. O da mı halsiz acaba. Bunun için doktora giden var mı. Eşim şuanda gelemiyor yoksa giderdim hiç beklemeden
Canım yazından çok duygulandım anne olmak böyle birşey işte bu diyor insan . Rabbim biran önce kavuştursun seni .rabbim daim etsin birlikteliğinizi .herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
Canım benim ya az kalmıs biraz daha sabret annesi insallah bebeginle en kısa zamanda bu guzel duyguları hep yasarsın.herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
canım 2 hafta geri derken kilo olarak mı geri yoksa belli ölçümleri mi geri? benim kilo iyi çıktı ama fl ölçümü 2 hafta geri çıktı
Canım deme öyle. Zehirlenme çok riskli bir durum. Anne için de bebek için de. İnşallah yoktur öyle bir şey. Kilo ölçümü de çok sanal bir kıstas. Hata payı çok yüksek. Başka bir doktora daha görünsen, belki farklı bir şey söyler. İnşallah idrar tahlilin de temiz çıkar. Habersiz bırakma bizi de
Ah aynen ben de. Dun gece ruyamda pofur pofur iciyordum:)Iyi geceler kuzular ve anneleri rahat ve deliksiz uykular ne kadar mümkün olursa..birde bu ara bi sigaraya aşeriyorum ya
Aman diyim canım o hataya düşme sakınIyi geceler kuzular ve anneleri rahat ve deliksiz uykular ne kadar mümkün olursa..birde bu ara bi sigaraya aşeriyorum ya
Anladım canım saol herkez onu oneriuo geneldeben LANSINOH aldım canım kullanan bıkac tanıdıgım memnundu ondan aldım
Canim zayıf yada güçlü hareket etmesine aldanma önemli olan hareket etmesi.. Ben de öyle araştırmıştım... çok gecmis olsun
Kuzum benim yakışıklı da oturuyor öyle. Döndüğü falan yokkeyfini bekliyoruz beyefendinin :) insallah hayırlısıyla dönerler korkma sen hiç... öyle bir güç gelecek ki içimize
Öyle mi ben 2 saatte 10 nu bulmalı sanıyordum. Teşekkür ederim çok sağol ozaman rahatlayabilirim biraz daha.Benim oğlumda 3 Mayıs doğumlu CNm birden seni görünce Mayıs anneleri aklıma geldi . 2 saat içinde 10 kez hareket etmeli diye şart yok sadece iki saat içinde hareket olmalı şartı var . Yani hareketin cılız veya güçlü olması bebeğe kalmış bir durum , normal olan bir şekilde hareket etmesi ki kaldı ki artık yerleri de daraldı , canını sıkma bu konuda önemli olan hareket olması ok.
Bende bu konuyu cok düşünüyorum çoğu insan 40da çıksın diyor.ama ben foguma gitmeden boyatmak istiyorum cok fena beyazlarim çıktıKızlar saçımo boyatacağım ama ne zaman boyatsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?