- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
İns canim bende tam 37 hafta olucam sikinti olmaz ins
Dr cok kotu konusmadi moral vermeye calisti riskli degil fln dedi ama ben zaten kurtuntulu biriyim
Dua ediyorum
merhaba kızlar,
bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı..tombiş oğlum daha da tombiş olmuş.3200 gr olmuş. boyu da 51 cmçok şükür bugünlere geldik. doktorum şakayla karışık bu bebek olmuş artık.istersen bugün bile alabiliriz dedi. ben gözlerimi kocaman açtım, yok daha hazır değilim. saniyede bi sürü yapcak şeyim olduğunu farkettim. öyle ki espri yaptığını bile algılayamadım. doktorumız erkek ve hsta beşiktaşlı. haftaya perşembe olmasın da ne zaman istersen yapalım dedi. liverpoolla maç varmış :) tahmini sezeryan tarihi olarak şimdilik 3 nisanı konuştuk. belki o güne kalmayabilir. bebek büyük olunca sancı başlatabilir dedi. henüz nst ye girmedim ben. bundan sonra her hafta takip ederek duruma bakarız dedi.şimdilik bizden haberler böyle
bu arada 3gün önce verdiğim halılarım geldi. el birliğiyle evimi de temizledik. içim biraz daha rahat etti ama hala yapmadığım bazı işler var. hastane çantamı da daha ayarlamadım. hazırlasam doğurcam gibi saçma bi fikir var beynimde
Allah sizlere de doktordan böyle keyifle dönmenizi nasip etsin.hepinizi öptüüm
herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
yakınım yok bir an önce yapmam lazımt alıyo, bi an önce başlamalısın canım ya da yakınlarından yar
valla ilki 40 haftada geldi diye rahattım da, bi iki sancım olsa hemen aklıma kıyafetler canta falan geliyor. ruyama bile girdibende bu hafta yıkadım utuledım canım. dogum cantamıda hazırladım bugun cok sukur. bı arkadas 35 de kontrole gıtmıstı doktor demıs suyun bıtmek uzere hemen sezeryana aldılar geldı bebıs evıne :) bende korktum yıkadım utuledım hazırladım herseyı cok sukur. salı gunu kontrol var cantayıda alıcaz her ıhtımale karsı bellı olmaz dıorum :)
Iyi geceler kuzular ve anneleri rahat ve deliksiz uykular ne kadar mümkün olursa..birde bu ara bi sigaraya aşeriyorum ya
Çok şükür canım. Enfeksiyon da bir an önce geçer inşallah2 hafta once kilosu 1800 du. Dun olctugunde once yine 1800 cikti, bir daha olctu 1983 cikti. Govdesi de 32 hafta 1 gunluk. Cok da anlamiyorum ultrason kagidindan. Fl olcumu nerde yaziyo?
Bugun baktirdim idrara, cok sukur bisey cikmadi, her zamanki enfeksiyon. Bi temiz cikaramadim su idrar tahlilini. Tansiyonum da normal.
Anladım canım gatayı neden düşünmedin ben çok memnunum..Dediğim yerde askeri hastane gülüm.gatanın az assagısında.giden yok sanırım.pazartesi esimle gidip konusayım doktorla.tesekkürederim.amin insallah canım:)
lansinoh aldım. 2 haftadır kullanıyorum canımKızlar göğüs kremi ne aldınız
Canım bende kendime küçuk bi valiz bebegiminkileride çantasına koyayım diyorum sanki daha rahat olur gibime geliyo ama sende iyi organize etmissin canım :)ben aynı cantaya koydum canım. bebegın ılk gıyecekelrını bı poset yaptım yanı dogumdan sonra hemsıreye verılecek olan hastane cıkısını bı poset yaptım esıme dedım bak bunu verıceksın :) yedeklerıde benımkılerle bırlıkte aynı cantaya ( kucuk bı valız) koydum.
Ay bazen öyle istiyorki canım zor tutuyorum kendimiAh aynen ben de. Dun gece ruyamda pofur pofur iciyordum:)
2 haftadır her akşam sürüyorum canımKizlar bende lansinoh aldim gogus icin ama bu kremi kullanmaya basladnzmi simdi ne zaman baslayacagzki
Doktorunmu onerdi canım bide fiyatı nekadar bende alıp baslamak istıyorumlansinoh aldım. 2 haftadır kullanıyorum canım
gataya bi kez gittim canım cok kalabalıktı.ve karısık.ondan sevemedimAnladım canım gatayı neden düşünmedin ben çok memnunum..
yok canımm doktorum hiç bu konulara girmiyo.. 27 tlye aldım 40 ml.Doktorunmu onerdi canım bide fiyatı nekadar bende alıp baslamak istıyorum
Ah ki ne ahhh. Hamilelikten önce ne zevkle içerdim sigarayı. Eşim kullanmıyor. Bu yüzden sürekli tartışırdık. Bir de bizim bebeğimiz çok zor oldu. Hep sigarayı sebep gösterdi. Sigarayı arttırdığım ay çok şükür hamile kaldım. Bir de işin ilginç tarafı biz tüp bebek ićin 25 ağustosta randevu almıştık. Randevu tarihinden iki gün önce doğal yoldan hamile kaldığımı ögrendim. O gün keyif sigaramı içtim ama bu aya kadar ağzıma bir daha sürmedim. Şimdi canım deli gibi istiyor ama yavruma kıyabilir miyim hić? Zaten geç ve zor buldum. Rüyalarimda ićiyorum ben de ne yapayım :)Ay kızlqr bende gebelikten once sigara içiodum ki ne içme sıgarasız yasayamm o derece test yâptığımda 2. Çizgîyî gordugumde keyf sigarası yaktım ama sonra bırakıcam bebeğime zarsr veremm dedim yarıda sondurdum ogun bugundur hiç içmedim bıtun arkadslarımla esimle sıgara ortamında bulundum gene içmedim inşallah dogumdan sonrada içmem evet cok zorluyo ama hersey bebişlerimiz için ve içenlere cok kızıyorum nasıl bir anne savunmasız küçücük bir bebeğin günahına girebîlir anlamıyorum gercekten bazı insanlarda annelik duygusunolmuyo tam olaarak kimae bırakamıyorum demesin oyle olsa benım gibi sıgarayı içen değil yiyen biri bırakamazdı irade cok onemli ve sabır
Ben ayrı ayrı hazırladım. Böylece daha düzenli olacaģını düşünüyorum. Tabi bir tercih meselesi.Canım bende kendime küçuk bi valiz bebegiminkileride çantasına koyayım diyorum sanki daha rahat olur gibime geliyo ama sende iyi organize etmissin canım :)
Gozunaydin allah bagislasin yavrunu. Cok duygulaniyorum bunlari okurken en guzeli de artik hamile degil bir annesin allah evladinla saglikli mutlu gunler gostersin ve darisi hepimizin basinaherkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
evet canım olede rahat olur tabi :) yanındakılerde kolay bulur aradıklarını hemCanım bende kendime küçuk bi valiz bebegiminkileride çantasına koyayım diyorum sanki daha rahat olur gibime geliyo ama sende iyi organize etmissin canım :)
Canım gözün aydın artık o sıkıntılar sona ermiş miniğine maşallah güçlü bi minik adammış:))memeyi bulmuş hemen:))sağlık ve huzurla büyüsün altın topunuz hoşgelmiş evine:)))herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?