2015 Nisan Anneleri

İns canim bende tam 37 hafta olucam sikinti olmaz ins

Dr cok kotu konusmadi moral vermeye calisti riskli degil fln dedi ama ben zaten kurtuntulu biriyim
Dua ediyorum

Dua et kuzum korkma. Allah zamanında hayırlı doğum nasip eylesin inşallah

Oyy maşallah barekallah ona:) Bence de olmuş bu yavru tospaa:) Rabbim sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Canım benimmm kurban olsunlar onu verene:) Ne güzel bir histir kimbilir kucağına almak kendi evladını. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla:)

Enn güzel haberse pazartesi ya da salı evinize gidecek olmanız. Rabbim o cennet kokuyla doldursun evinizi kuzum:)

t alıyo, bi an önce başlamalısın canım ya da yakınlarından yar
yakınım yok bir an önce yapmam lazım
valla ilki 40 haftada geldi diye rahattım da, bi iki sancım olsa hemen aklıma kıyafetler canta falan geliyor. ruyama bile girdi

Iyi geceler kuzular ve anneleri rahat ve deliksiz uykular ne kadar mümkün olursa..birde bu ara bi sigaraya aşeriyorum ya

Valla o uykular geçeli çok oldu:) Ben ki davul zurna olsa duymaz uyurdum ama şimdi nerdeee:)

Şu sigara konusunu hiç açma. Hamile kalmadan once kullanıyordum ben sonra bıraktım. Millet sigaradan tiksinir, ben de tam tersi ona sigaraya aşeriyorum. Bu bakımdan hayatımın en zor 9 ayı oldu herhalde:) Sigara içmiyorum ya şimdi geceleri rüyamda fosur fosur sigara içiyorum valla

Çok şükür canım. Enfeksiyon da bir an önce geçer inşallah

Canım bende kendime küçuk bi valiz bebegiminkileride çantasına koyayım diyorum sanki daha rahat olur gibime geliyo ama sende iyi organize etmissin canım :)

Kizlar bende lansinoh aldim gogus icin ama bu kremi kullanmaya basladnzmi simdi ne zaman baslayacagzki

Ay kızlqr bende gebelikten once sigara içiodum ki ne içme sıgarasız yasayamm o derece test yâptığımda 2. Çizgîyî gordugumde keyf sigarası yaktım ama sonra bırakıcam bebeğime zarsr veremm dedim yarıda sondurdum ogun bugundur hiç içmedim bıtun arkadslarımla esimle sıgara ortamında bulundum gene içmedim inşallah dogumdan sonrada içmem evet cok zorluyo ama hersey bebişlerimiz için ve içenlere cok kızıyorum nasıl bir anne savunmasız küçücük bir bebeğin günahına girebîlir anlamıyorum gercekten bazı insanlarda annelik duygusunolmuyo tam olaarak kimae bırakamıyorum demesin oyle olsa benım gibi sıgarayı içen değil yiyen biri bırakamazdı irade cok onemli ve sabır

Ah ki ne ahhh. Hamilelikten önce ne zevkle içerdim sigarayı. Eşim kullanmıyor. Bu yüzden sürekli tartışırdık. Bir de bizim bebeğimiz çok zor oldu. Hep sigarayı sebep gösterdi. Sigarayı arttırdığım ay çok şükür hamile kaldım. Bir de işin ilginç tarafı biz tüp bebek ićin 25 ağustosta randevu almıştık. Randevu tarihinden iki gün önce doğal yoldan hamile kaldığımı ögrendim. O gün keyif sigaramı içtim ama bu aya kadar ağzıma bir daha sürmedim. Şimdi canım deli gibi istiyor ama yavruma kıyabilir miyim hić? Zaten geç ve zor buldum. Rüyalarimda ićiyorum ben de ne yapayım :)

Gozunaydin allah bagislasin yavrunu. Cok duygulaniyorum bunlari okurken en guzeli de artik hamile degil bir annesin allah evladinla saglikli mutlu gunler gostersin ve darisi hepimizin basina

günaydınn hayırlı pazarlarr :) bı sorum olucak ben 33 de knt gıttım bebıs daha donmemıstı sımdıde salı gunu knt var 36 da olucam ama hala yanda hıssedıyorum tekmelerını daha da donmedı galıba? sızınkıler dondumu. yada ne zamana kadar donebılır?? nette 34 den sonra zor falan yazmıslarda bende kaygılandım sımdı. normalı cok ıstıyorum cunku Allah nasıp ederse

Canım gözün aydın artık o sıkıntılar sona ermiş miniğine maşallah güçlü bi minik adammış:))memeyi bulmuş hemen:))sağlık ve huzurla büyüsün altın topunuz hoşgelmiş evine:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…