2015 Nisan Anneleri

canım son aya kadar dönme ihtimali var bildiğim kadarıyla senin ki de hayırlısı ile döner insaallah annesi içini ferah tut

Mutlu pazarlar hamişler:)))haftaya bugün belki de bebeğim kucağımda olacak Allahın izniyle:))ayyy düşünmesi bile çok heyecan verici:))Bir de bişey soracağım size aslında çok takılmam ama anne adayı olunca böyle oluyo dr.bebeği 20 martta alabiliriz dedi dün de astrolog çıktı 20 martta tam güneş tutulması var bissürü enerji birikecek vs de felaketler olacakmış vs(o kadar korktum ki bir yandan da tutulma da doğan bebekler dahi olur yok solunum sorunu ceker vs diye türlü şeyler okudum nette ama ister istemez etkilendim bu gökyüzü hareketleriyle ilgili ayetlerde var sonuçta yıldızlar vs(sizce boş evham mı? Ayrıntılı bilgisi olan varsa bişeyler yazsın plase:))vir de sezaryan ya cocugun dogumuna böyle ayarlanmış gibi bi olumsuzluk olursa suç bizde olur gibi sanki tuhaf seyler hissediyorum salak gibi hormonlar tavan...böyle konuşuyorlar hiç bizi düşünmüyorlar...Valla yok canan karatay,yok bebek ölümleri çok artmış,yok güneş tutulacakmış valla izlemiycem haber falan ya

purealf canım yazıni okurken çok duygulandım :) annelik çok farklı bir duygu bebeğini gördüğün an hissediyosun bunu :) emzirme anını hiç düşünemiyorum bile :) inşallah pazartesi eve dönüş haberlerini de alırız hayırlısıyla :) Allahım minik prensinı sizlere bagislasin :)

Bende bu konuyu cok düşünüyorum çoğu insan 40da çıksın diyor.ama ben foguma gitmeden boyatmak istiyorum cok fena beyazlarim çıktı
Doğumun zamanıda belli değil acaba 37 de boyatsam çok mu erken olur. Doğumdan sonra boyatırsın diyende var ama ben sarışın çıkmak istiyorum fotolarda :)
Aynen katılıyorum arkadaşım. Ben kimsenin sigarası alkolüne burnumu sokmam ancak ortada 2. Bir can var. Benimde canımın çok istediği anlar oldu hatta eşim içerken yanında durayım falan dedim. Ama benim ne hakkım var daha tam oluşmamış gelişmemiş bir bebeği zehirleneye. İçen kişiler dertten içiyor belliki ama bu derdi bitiyor mu sigara da onun arkasına sığıbılıyor. Zaten sigara müptelası olan kişi belli bir nikotaninin altında içtiğinde içtiğinden birşey de anlamaz. Hava üflüyor gibi. Ayy bilmiyorum ya çok üzülüyorum. İnşallah içenlerde tez zamanda bırakır.

Günaydın hanımlar uzun zmndır giremiyorum foruma. Hala çalışıyorum izne bu hafta ayrılıyorum nasipse.. Dün kontrolümüz vardı nstde sancım en fazla 20 cıktı ama bebek o kadar aşağıdaki ... Doktor 5gün sonra çatı muayenesi istedi.şuan daha 36 sın uyandırmak istemiyorum çatıyı en azından 37 nin içinde yapayım muayeneyi dedi.perşembe günü gel bakalım dedi olmaz annmler gelicek cuma olsun dedim çarşamba doğurda gör o zaman dedi daha halılarım gelmedi yıkamadan bi telaş bi korku aldı beni :) çocuk çok aşağıda kızlar her ayağa kalktıgımda kendimi wc de buluyorum.tam özel bölgemin üstünde şuan belkide açıklık var çünkü agrı çekiyorum ve çoook akıntım var canım harbi harbi yanıyo .. Bol bol ye bebeğin şuan çok enerjiye ihtiyacı var dedi .2900 kilosu kafası 37 hafta ile uyumlu.halılarım gelmeden doğurmayım dua edin heheh

Günaydın kizlaaarr
Guzel bir gün olsun herkese...

purealf Canimmm gözün aydin masallah size... nasil güçlü bir yumurcak o... allah saglikli hayirli ömür nasip etsin.. guzel haberlerini ve prensin fotoğrafını bekliyoruz

Tatilinden 34 de kontrole gittiğimde dönmemişti henüz.. doktorun söylediği, 38 e kadar özellikle döndü döndü yoksa boyu böyle devam ederse dönecek yeri kalmaz dönmesi imkansız olur dedi.. 34 de boyu 47 santim çıktı..
Biz de normal istiyoruz ama ikinizin de saglikla doğumdan çıkması en önemli şey unutma..

Kızlar ev taşıdım sonunda bitti ama ben de bittim yerleşemeden doğuracam diye çok korktum...

Kuzum güle güle ağız tadıyla oturun gecmis olsun.. öyle zor bir iş yaptin ki.. ne olur artık guzel dinlen... son kadin geldiğinde topu topu kendi kıyafet çekmecelerimizi düzenledim ben. Ona rağmen tüm gün mahvolduk ya...
Dikkat et kendine

Günaydın kızlaarrr ne güzel nerdeyse herkes bitirmiş temizlikleri bende haftaya cuma şirket tutayım diyorum dip köşe ütü falan herşeyi yapsınlar halılarıda yollıcam bebiş gelince sererim zaten ev çok sıcak.. Haftaya cuma 35 haftalık oluyorum acaba erken mi temizlik için? İçimde rahat etmiyo ev çok kirli bide dolaplarım dağınık onları yerleştireyim olmadı doğumdan önce bi kadın tutarım son rütuşları yaparız .. Herşey güzel olsun hepimiz için..

Arkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadım Moealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
BFD: 89.36
HC: 327.49
FL:64.18
AC: 303.10
HL: 57.20

gunaydın kızlar. 4 ten berı ayaktayım uykunun u su yok halbukı gec yatmıstım. napacam bole. bebege alıstırıyo vucut benı. kızım da uyanıktı o karnımda ben koltukta debelendık suu saate kadar

Eşim geldi akşam çıktık dışarı biraz iyi geldi. Bebeğim yemek yiyince çok hareketlendi kıyamam ona. Şimdi biraz daha iyi oldum sanki çok teşekkürler.

canım düşündüklerini ben de düşünüyorum. ama şöyle bi durum da var. biz oktorlarla bi tarih belirliyoruz ama illaki o tarihte olmayabiliyor. bebekler ne zaman geleceğini kendi belirliyor aslında. yok suyum bitti, yok sancım geldi, yok suyum patladı v.s.. belirli noktaya kadar müdahale edebiliyoruz ve sağlık sorunları sebebiyle sezeryanı tercih ediyoruz. biz bebeğimizin hayırlı bir sekilde doğması ve iyi bi insan olması için duamızı edelim gerisini Allaha bırakalım. Tamam ünyanın bi enerjisi var kabul ama bir de bizim enerjimi var, bebeğimizle birlikte hissettiğimiz. o yüzden hiç takılma böyle ayrıntılara, son haftanı keyifle geçir. elini koy karnına, bebeğinin hareketlerini özleyeceğini düşün :) bizi de habersiz bırakma doğumdan sonra. sağlıcakla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…