canım son aya kadar dönme ihtimali var bildiğim kadarıyla senin ki de hayırlısı ile döner insaallah annesi içini ferah tutgünaydınn hayırlı pazarlarr :) bı sorum olucak ben 33 de knt gıttım bebıs daha donmemıstı sımdıde salı gunu knt var 36 da olucam ama hala yanda hıssedıyorum tekmelerını daha da donmedı galıba? sızınkıler dondumu. yada ne zamana kadar donebılır?? nette 34 den sonra zor falan yazmıslarda bende kaygılandım sımdı. normalı cok ıstıyorum cunku Allah nasıp ederse
Ben doğumdan bir gün önce boyatacam canım. Dr bi arkadaşım var o da öyle yapmış hiçbişey olmaz dediBende bu konuyu cok düşünüyorum çoğu insan 40da çıksın diyor.ama ben foguma gitmeden boyatmak istiyorum cok fena beyazlarim çıktı
Doğumun zamanıda belli değil acaba 37 de boyatsam çok mu erken olur. Doğumdan sonra boyatırsın diyende var ama ben sarışın çıkmak istiyorum fotolarda :)Bende bu konuyu cok düşünüyorum çoğu insan 40da çıksın diyor.ama ben foguma gitmeden boyatmak istiyorum cok fena beyazlarim çıktı
Aynen katılıyorum arkadaşım. Ben kimsenin sigarası alkolüne burnumu sokmam ancak ortada 2. Bir can var. Benimde canımın çok istediği anlar oldu hatta eşim içerken yanında durayım falan dedim. Ama benim ne hakkım var daha tam oluşmamış gelişmemiş bir bebeği zehirleneye. İçen kişiler dertten içiyor belliki ama bu derdi bitiyor mu sigara da onun arkasına sığıbılıyor. Zaten sigara müptelası olan kişi belli bir nikotaninin altında içtiğinde içtiğinden birşey de anlamaz. Hava üflüyor gibi. Ayy bilmiyorum ya çok üzülüyorum. İnşallah içenlerde tez zamanda bırakır.Ay kızlqr bende gebelikten once sigara içiodum ki ne içme sıgarasız yasayamm o derece test yâptığımda 2. Çizgîyî gordugumde keyf sigarası yaktım ama sonra bırakıcam bebeğime zarsr veremm dedim yarıda sondurdum ogun bugundur hiç içmedim bıtun arkadslarımla esimle sıgara ortamında bulundum gene içmedim inşallah dogumdan sonrada içmem evet cok zorluyo ama hersey bebişlerimiz için ve içenlere cok kızıyorum nasıl bir anne savunmasız küçücük bir bebeğin günahına girebîlir anlamıyorum gercekten bazı insanlarda annelik duygusunolmuyo tam olaarak kimae bırakamıyorum demesin oyle olsa benım gibi sıgarayı içen değil yiyen biri bırakamazdı irade cok onemli ve sabır
günaydınn hayırlı pazarlarr :) bı sorum olucak ben 33 de knt gıttım bebıs daha donmemıstı sımdıde salı gunu knt var 36 da olucam ama hala yanda hıssedıyorum tekmelerını daha da donmedı galıba? sızınkıler dondumu. yada ne zamana kadar donebılır?? nette 34 den sonra zor falan yazmıslarda bende kaygılandım sımdı. normalı cok ıstıyorum cunku Allah nasıp ederse
Kızlar ev taşıdım sonunda bitti ama ben de bittimyerleşemeden doğuracam diye çok korktum...
Eşim geldi akşam çıktık dışarı biraz iyi geldi. Bebeğim yemek yiyince çok hareketlendi kıyamam ona. Şimdi biraz daha iyi oldum sanki çok teşekkürler.Ben gecen acile gıttim canım git sende bi serum taksınlar iyi gelilyo vucut agrıların gidiyo atesin faln ii gelio gercekten bi yakının faln yokmu seni goturebilecek daha kotu olmadan gitsen iiolur cok gecmiş olsun ben hala oksuruk kaldı cekiyorum
canım düşündüklerini ben de düşünüyorum. ama şöyle bi durum da var. biz oktorlarla bi tarih belirliyoruz ama illaki o tarihte olmayabiliyor. bebekler ne zaman geleceğini kendi belirliyor aslında. yok suyum bitti, yok sancım geldi, yok suyum patladı v.s.. belirli noktaya kadar müdahale edebiliyoruz ve sağlık sorunları sebebiyle sezeryanı tercih ediyoruz. biz bebeğimizin hayırlı bir sekilde doğması ve iyi bi insan olması için duamızı edelim gerisini Allaha bırakalım. Tamam ünyanın bi enerjisi var kabul ama bir de bizim enerjimi var, bebeğimizle birlikte hissettiğimiz. o yüzden hiç takılma böyle ayrıntılara, son haftanı keyifle geçir. elini koy karnına, bebeğinin hareketlerini özleyeceğini düşün :) bizi de habersiz bırakma doğumdan sonra. sağlıcakla gelsin bebişinMutlu pazarlar hamişler:)))haftaya bugün belki de bebeğim kucağımda olacak Allahın izniyle:))ayyy düşünmesi bile çok heyecan verici:))Bir de bişey soracağım size aslında çok takılmam ama anne adayı olunca böyle oluyo dr.bebeği 20 martta alabiliriz dedi dün de astrolog çıktı 20 martta tam güneş tutulması var bissürü enerji birikecek vs de felaketler olacakmış vs(o kadar korktum ki bir yandan da tutulma da doğan bebekler dahi olur yok solunum sorunu ceker vs diye türlü şeyler okudum nette ama ister istemez etkilendim bu gökyüzü hareketleriyle ilgili ayetlerde var sonuçta yıldızlar vs (sizce boş evham mı? Ayrıntılı bilgisi olan varsa bişeyler yazsın plase:))vir de sezaryan ya cocugun dogumuna böyle ayarlanmış gibi bi olumsuzluk olursa suç bizde olur gibi sanki tuhaf seyler hissediyorum salak gibi hormonlar tavan...böyle konuşuyorlar hiç bizi düşünmüyorlar...Valla yok canan karatay,yok bebek ölümleri çok artmış,yok güneş tutulacakmış valla izlemiycem haber falan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?