2015 Nisan Anneleri

Kızlar gunaydin. Konumuzla alakalo deil biliyorum ama. Kardesim busra suan ygs de sinavda. Lutfen rica ediyorum dua edin ona da. Herkes hamile burda. Hamilelerin duası kabul olur derlerya. Valla suan ben de heyecanliyim sanki sinava ben girdim. Allah razi olsun simdiden dua edenlerden.

canım öncelikle doktorun seni endişelendirecek bişey söyledi mi? önemli olan onun yorumu..benim doktorum her gittiğimde yanılma payı olabilir, milimetrik hesaplar bunlar diye özellikle uyarıyor. benim kuzenim hastane cihazlarını kalibre ediyor, bazen takılıyor sizin hastanedeki cihazları bi kalibre ettik. özen göstermedik, o sonuçlar yanlış filan diyor.
tüm bunların dışında genetik faktörlerde var. belki minyon olucak. süt ürünleri tüketmeye özen göster canım. son ayda gelişim fazla oluyor. haftaya gidersen sorarsın detaylı bi şekilde doktoruna. burdan da paylaşırsın canım :)

Son düzenleme:

kucana alabilmeni cok.sevindim bebeginde ii olmasina insallah cabuk toparlarda en yakin surede alirsin bebegini insallah bundan sonrasi dahada guzel olur arkadasim

benim de erkek kardeşim sınavda Rabbim yardımcıları olsun emeklerini zayi etmesin :)

Canim şu an tam ölçümler elimde yok ama en başından beri geri ileri çok takmıyorum ben. Arada böyle durumlar oluyor. ama ciddi yada kayda değer bir durum olsa doktorlar muhakkak gerekeni yaparlar.. zaten o ölçülerin bile kan değeri gibi olması gereken aralıklar var.. önemli olan o bence.. her hafta büyümesi bile başka olabiliyor çünkü.. doktor birsey demediyse sen de üzme kendini kuzum

benimkide.hep tersti doktor 35e kadar donebilir demisti ve dondude ama bide bana sezeryana kendini sartlandirma dedi bi hastasini ameliyata alirken bebek aniden donmus dogum sirasinda yani Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin arkadasim

arkad

arkadasim cok bilgim yok ama gunu veren Allah ben astronemiye inanmiyorum yok oyle olur boyle olur die bende boga burcluyum ama yengece benzetirler sacma ya kiyamette kopacak dediler bi ara kopmadi yani bunlari bilen Allahdir sadece insanlarin sacmalamasi bakma gunes tutulmasi olacaksada bence ozel bi gun olur boyle evladim senin dogdun gun tutuldu felan dersin o kadar gunes tutulmasida gorduk hani o gun uyandinda havada bi terslik varsa veya icinde dogumu bir iki gun doktoruna erteletirsin ama birsey olsada olmasada bunu sadece rabbimiz bilir insanlar degil

K kurabiye35 tatlım bu değerleri hiç takma kafana benimki de hep iki hafta geri geliyo şu anda 2800 gr ve bende 34+4 te gitmiştim şimdi baktım seninkinın değerleri benimkinden daha iyi :) ve iki doktorumda üstünde durmuyor hiç geriligin herkes 3.5 kilo doğuracak diye bişey yok diyolar sağlıklı olsun boşver :) hem genetik çok önemli bende çok ufak doğmuşum eşimde ufak doğmuş bizden de fazlası beklenmez dimi :) hem ultrasonda hata payı da olabiliyor ok :)

benim kiziminda basi buyuk doktor oyle dedi haftamdan ileri ama takma dedi vitamin ilaclarida kullanma dedi bende acikcasi basi buyuk deyince nasil dogurcam korkusu oldu ama Allah buyuk ya yapacak birsey yok ben 36+1 gittim doktor suan kagit yanimda degil ama bas cevresi 37 kkusur hakkimizda hayirlisi olsun artij

gunaydin hanimlar bende evdeki kalabalikdan kactim kizimla babasi sinav girdi bizde kapidayiz kaynanam hemen sendemi gidiosun dedi kesin bi dille evet dedim red etmemesi hic izin vermedim herbirsey ona kaldi cogu sey yapsin artik kalkamadi yukun altina bizide soktu dun yine yemek yapmak zorunda kaldim ev desen kaynanam gelmeden once ben zaten temizlemistim kaynanamda biraz el atmisti ve bitmisti ama ev suan enkazz bildin heryer less icinde midem bulaniyor evde resmen bi gitsede kurtarsam ondan

yakınım yok bir an önce yapmam lazım

valla ilki 40 haftada geldi diye rahattım da, bi iki sancım olsa hemen aklıma kıyafetler canta falan geliyor. ruyama bile girdi
CNm annen gelicekti gelmedi mi ? Bizim görümce inş bir terslik olmazsa hayırlısı ile önümüzdeki hafta sonu burda olucak .
Olmazsa anneni bekle diyecem ama sen bence Çanta işini yap biran önce bu kızların işi belli olmaz :))

Annem 1 hafta kala gelicek canim :) o zamana da birakilmaz ki
Daha vizeye basvuracagiz haftaya bakalim.
Gorumcen kalacak mi bayagi?

Annem 1 hafta kala gelicek canim :) o zamana da birakilmaz ki
Daha vizeye basvuracagiz haftaya bakalim.
Gorumcen kalacak mi bayagi?
CNm elini sıkı tutsan bizim vize nerde ise üç hafta sonra elimize geçti , 10 gün içinde karar verildi ama bize ulaşması uzun sürdü . Bu yüzden erken girişimde bulunun ne olur ne olmaz erkende gelme ihtimali var bu kuzuların .
Duruma bakıcaz daha gelmeden sıkılırsam falan demeye başladı şimdiden bakalım sıkılırsa Doğumu atlatırız bir ay kadar kalır gider olmazsa .

Valla banada özeller öyle geldi gata sivillere ilk açıldığında çok kalabalıktı ama şuan gayet sakin özellikle kadın doğum bölümü hocalar çok tecrübeli güven veriyor bana..bende önce özelle başladım doktorum ayrıldı görevden güvenimi sarstılar özele karşı ben kızımıda gata doğum yapmıştım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar hakkımızda hayırlısı..

Kuzum güle güle ağız tadıyla oturun gecmis olsun.. öyle zor bir iş yaptin ki.. ne olur artık guzel dinlen... son kadin geldiğinde topu topu kendi kıyafet çekmecelerimizi düzenledim ben. Ona rağmen tüm gün mahvolduk ya...
Dikkat et kendine [/QUOTE]
Sağol canım ya çok yoruldum dolap içleri en yorucu olandı.. Ama çok şükür bi kaza bela olmadan yerleşebildim.

Günaydın .gece doğru düzgün uyuyamadık sırt agrısından .artık solada yatamıyorum .oturarak uyumaya calışıyorum .ssnki hep otobüsteyim gibi.şu çstı muayesini bi atlatsam rahat etcem bende. Evimide hep temizliyorum hep dağılıyo kirleniyor .napcam bilemedim

Canım eline sağlık haftamız aynı görünüyor tabi maalesef benim sudaki azalmadan dolayı erken doğum riskim var belki de önümüzdeki cuma sezeryana alınacağım kurabiye yaptıracağım ben de hastane için netten bir yer buldum ama bu kurabiyeler açılmadan ne kadar dayanır emin olamadım normalde nisana doğru yaptırcaktım ama işler değişti şimdi bu hafta yaptırsam olur da Allah nasip ederse 3 hafta daha bebek içerde dayansa bu kurabiyeler bozulur mu?

Kızlar merhabalar.. Biz cuma günü saglik ocağına gittik. Ebeler dedi ji çok aşağı inmiş ve kasılmalar var ben farketmiyorum galiba..doktoruna git dediler. Sonra hastaneyi arayıp gittim. Ultrason da baktı nstye soktu bir şey cikmadi ama nast sonunda acayip karnim ağridi doktor elleyince çok felaket kasilman var nasıl bu kasılma burada cikmazki dedi tam çıkarırlarken ağrı başlamıştı galiba ondan görünmedi. Peki ben napcam bir hafta sonra mi kontrole geleyim dedim. Bu şekilde kasilman devam ederse bu haftaya doğar dedi . ultrasona gore 37. Haftamiz bugün bitiyor.. Önceleri kanamadan dolayı çatı muayenesinde dar kemikli sezeryan olabilir dedi. Simdi bir şey de demedi sadece kanamam olur yada gece gündüz suyun gelirse hemen ara gel dedi... Pfff kafam çok karıştı benm yaaa.. Amma belirsiz bisey olduk biz hatta hazırlıkları son surat tamamla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…