hayırlı olsun yeni yuvanız.yeni ev yeni bebek yeni heyecanlar.. süperrKızlar ev taşıdım sonunda bitti ama ben de bittimyerleşemeden doğuracam diye çok korktum...
canım öncelikle doktorun seni endişelendirecek bişey söyledi mi? önemli olan onun yorumu..benim doktorum her gittiğimde yanılma payı olabilir, milimetrik hesaplar bunlar diye özellikle uyarıyor. benim kuzenim hastane cihazlarını kalibre ediyor, bazen takılıyor sizin hastanedeki cihazları bi kalibre ettik. özen göstermedik, o sonuçlar yanlış filan diyor.Arkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
BFD: 89.36
HC: 327.49
FL:64.18
AC: 303.10
HL: 57.20
herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
benim de erkek kardeşim sınavda Rabbim yardımcıları olsun emeklerini zayi etmesin :)Kızlar gunaydin. Konumuzla alakalo deil biliyorum ama. Kardesim busra suan ygs de sinavda. Lutfen rica ediyorum dua edin ona da. Herkes hamile burda. Hamilelerin duası kabul olur derlerya. Valla suan ben de heyecanliyim sanki sinava ben girdim. Allah razi olsun simdiden dua edenlerden.
Arkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
Mutlu pazarlar hamişler:)))haftaya bugün belki de bebeğim kucağımda olacak Allahın izniyle:))ayyy düşünmesi bile çok heyecan verici:))Bir de bişey soracağım size aslında çok takılmam ama anne adayı olunca böyle oluyo dr.bebeği 20 martta alabiliriz dedi dün de astrolog çıktı 20 martta tam güneş tutulması var bissürü enerji birikecek vs de felaketler olacakmış vs(o kadar korktum ki bir yandan da tutulma da doğan bebekler dahi olur yok solunum sorunu ceker vs diye türlü şeyler okudum nette ama ister istemez etkilendim bu gökyüzü hareketleriyle ilgili ayetlerde var sonuçta yıldızlar vs (sizce boş evham mı? Ayrıntılı bilgisi olan varsa bişeyler yazsın plase:))vir de sezaryan ya cocugun dogumuna böyle ayarlanmış gibi bi olumsuzluk olursa suç bizde olur gibi sanki tuhaf seyler hissediyorum salak gibi hormonlar tavan...böyle konuşuyorlar hiç bizi düşünmüyorlar...Valla yok canan karatay,yok bebek ölümleri çok artmış,yok güneş tutulacakmış valla izlemiycem haber falan ya
Arkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
CNm annen gelicekti gelmedi mi ? Bizim görümce inş bir terslik olmazsa hayırlısı ile önümüzdeki hafta sonu burda olucak .yakınım yok bir an önce yapmam lazım
valla ilki 40 haftada geldi diye rahattım da, bi iki sancım olsa hemen aklıma kıyafetler canta falan geliyor. ruyama bile girdi
Annem 1 hafta kala gelicek canim :) o zamana da birakilmaz kiCNm annen gelicekti gelmedi mi ? Bizim görümce inş bir terslik olmazsa hayırlısı ile önümüzdeki hafta sonu burda olucak .
Olmazsa anneni bekle diyecem ama sen bence Çanta işini yap biran önce bu kızların işi belli olmaz :))
CNm elini sıkı tutsan bizim vize nerde ise üç hafta sonra elimize geçti , 10 gün içinde karar verildi ama bize ulaşması uzun sürdü . Bu yüzden erken girişimde bulunun ne olur ne olmaz erkende gelme ihtimali var bu kuzuların .Annem 1 hafta kala gelicek canim :) o zamana da birakilmaz ki
Daha vizeye basvuracagiz haftaya bakalim.
Gorumcen kalacak mi bayagi?
Canım eline sağlık haftamız aynı görünüyor tabi maalesef benim sudaki azalmadan dolayı erken doğum riskim var belki de önümüzdeki cuma sezeryana alınacağım kurabiye yaptıracağım ben de hastane için netten bir yer buldum ama bu kurabiyeler açılmadan ne kadar dayanır emin olamadım normalde nisana doğru yaptırcaktım ama işler değişti şimdi bu hafta yaptırsam olur da Allah nasip ederse 3 hafta daha bebek içerde dayansa bu kurabiyeler bozulur mu?Eki Görüntüle 1455415 Bi de bunları yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?