- 24 Ekim 2014
- 451
- 551
- 123
- 39
Ben dr ye yazdirdim fito krem cok guzel gogus ucumda soyulma vardi bir gecede dokuldu resmen yeni cilt cikti karin catkaklarina da kulllaniliyormus dogumdn sonrada kullanicam insKızlar göğüs kremi ne aldınız
Mutlu pazarlar hamişler:)))haftaya bugün belki de bebeğim kucağımda olacak Allahın izniyle:))ayyy düşünmesi bile çok heyecan verici:))Bir de bişey soracağım size aslında çok takılmam ama anne adayı olunca böyle oluyo dr.bebeği 20 martta alabiliriz dedi dün de astrolog çıktı 20 martta tam güneş tutulması var bissürü enerji birikecek vs de felaketler olacakmış vs(o kadar korktum ki bir yandan da tutulma da doğan bebekler dahi olur yok solunum sorunu ceker vs diye türlü şeyler okudum nette ama ister istemez etkilendim bu gökyüzü hareketleriyle ilgili ayetlerde var sonuçta yıldızlar vs (sizce boş evham mı? Ayrıntılı bilgisi olan varsa bişeyler yazsın plase:))vir de sezaryan ya cocugun dogumuna böyle ayarlanmış gibi bi olumsuzluk olursa suç bizde olur gibi sanki tuhaf seyler hissediyorum salak gibi hormonlar tavan...böyle konuşuyorlar hiç bizi düşünmüyorlar...Valla yok canan karatay,yok bebek ölümleri çok artmış,yok güneş tutulacakmış valla izlemiycem haber falan ya
Cnm cok takilma ultrasonda degisiyor olcumlerArkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
BFD: 89.36
HC: 327.49
FL:64.18
AC: 303.10
HL: 57.20
Kızlar merhabalar.. Biz cuma günü saglik ocağına gittik. Ebeler dedi ji çok aşağı inmiş ve kasılmalar var ben farketmiyorum galiba..doktoruna git dediler. Sonra hastaneyi arayıp gittim. Ultrason da baktı nstye soktu bir şey cikmadi ama nast sonunda acayip karnim ağridi doktor elleyince çok felaket kasilman var nasıl bu kasılma burada cikmazki dedi tam çıkarırlarken ağrı başlamıştı galiba ondan görünmedi. Peki ben napcam bir hafta sonra mi kontrole geleyim dedim. Bu şekilde kasilman devam ederse bu haftaya doğar dedi . ultrasona gore 37. Haftamiz bugün bitiyor.. Önceleri kanamadan dolayı çatı muayenesinde dar kemikli sezeryan olabilir dedi. Simdi bir şey de demedi sadece kanamam olur yada gece gündüz suyun gelirse hemen ara gel dedi... Pfff kafam çok karıştı benm yaaa.. Amma belirsiz bisey olduk bizhatta hazırlıkları son surat tamamla dedi.
Bende korktum canm ya bir sey de demedi.bu kez sezeryan diye of kafam karıştı kaldı annen evdeyim sürekli uzaniyorum. Progestan iciyorum. Bebek de a hareket eder gibi oldu sanki ne bileyim.. İnş hayirlisiyla atlatiriz canm ya. Düşünüp duruyorum nasıl olcak diye. Bide beni normal dogurtmaya kalkması diyorum.. Bebek erken gelecek olunca belki geçer mi diyo napiyorsa kendinde sok oldu gibi kadın.. Peki akintinda sende sümük gibi bisyler oluyor mu bazen. Benm karnim agridiktan sonra tuvalete gidince silince öyle bisey oluyor küçük top gibi.. Hatta günlük pette de oluyor bazen..Ayni sey dun banada oldu dr bu haftayi cikaramayabilirsin dedi nst de sanci cikti zaten agrim vardi aksamda vardi
Erken yattim uyumak iyi geliyor ama her an gelebilir bekliyoruz hattta dr gondermicekti eve ama kactim beklicem diye haftaya cuma gel dedi sezeryan olucm muayenede dar ve etli. Catin acik degil bu cocuk burdan hayatta cikmaz keserim heryerini yataktan kalkamazsin dedi
O yuzden sezeryan oluck bu hafta sancin olursa git kanama ve su akintisi olabilir ihmal etme takip et is yapma dinlen surekli haftaya kdr dinlwen cn m ins bu haftayi cikariruz ikimizinde nisan 6 mis dr sorun olmaz dogarsa dedi ama ins sikinti yasamayiz korkuyorum daha erken dfiye
Ellerine sağlık çok hoş olmuşlar , afiyet olsun .Eki Görüntüle 1455415 Bi de bunları yaptım:)
günaydınn hayırlı pazarlarr :) bı sorum olucak ben 33 de knt gıttım bebıs daha donmemıstı sımdıde salı gunu knt var 36 da olucam ama hala yanda hıssedıyorum tekmelerını daha da donmedı galıba? sızınkıler dondumu. yada ne zamana kadar donebılır?? nette 34 den sonra zor falan yazmıslarda bende kaygılandım sımdı. normalı cok ıstıyorum cunku Allah nasıp ederse
evrakları gonderdık burdan, formu falan doldurduk. Haftaya randevusu var. insallah bi aksilik olmaz.CNm elini sıkı tutsan bizim vize nerde ise üç hafta sonra elimize geçti , 10 gün içinde karar verildi ama bize ulaşması uzun sürdü . Bu yüzden erken girişimde bulunun ne olur ne olmaz erkende gelme ihtimali var bu kuzuların .
Duruma bakıcaz daha gelmeden sıkılırsam falan demeye başladı şimdiden bakalım sıkılırsa Doğumu atlatırız bir ay kadar kalır gider olmazsa .
Maşallah güle güld sağlıklı giysin cicileriniKızımın kıyafetleri
Amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin yavruları güle güle giysin cicilerini :)Maşallah güle güld sağlıklı giysin cicilerini
Canım bu kurabiyelerin içinde yumurta ve kabartma tozu olmadığı için bir aydan fazla dayanır. Yani bu şekilde kapalı olursa. Yaptıracağın yere söyle bekleme ihtimalini yumurta falan koymazlar.. Bu arada inş bebişin zamanını bekler canım.Canım eline sağlık haftamız aynı görünüyor tabi maalesef benim sudaki azalmadan dolayı erken doğum riskim var belki de önümüzdeki cuma sezeryana alınacağım kurabiye yaptıracağım ben de hastane için netten bir yer buldum ama bu kurabiyeler açılmadan ne kadar dayanır emin olamadım normalde nisana doğru yaptırcaktım ama işler değişti şimdi bu hafta yaptırsam olur da Allah nasip ederse 3 hafta daha bebek içerde dayansa bu kurabiyeler bozulur mu?
Kremin kıvamı koyu cnm bnmde ole sert brzkizlar bende doğumaaz bir sure kaldigi iiçin lansinoh meme ucu kremi aldim bir kac haftadir banyodan sonra suruyorum kremin kvami vazelin gibi sert tupu sikarkende cok yavas geliyor kullanan arkadaslara sormak istedigim kremin kvami koyumu yoksa benim krem bozulmuş mu aklimi karistiriyor bir suredir ayni vazelin gibi donuk bir krem
Kremin kıvamı koyu bendede.parmak aramızda yumuşatıp oyle sürüleceği yazıyor zaten üzerinde.bende başladım sürmeye bu haftakizlar bende doğumaaz bir sure kaldigi iiçin lansinoh meme ucu kremi aldim bir kac haftadir banyodan sonra suruyorum kremin kvami vazelin gibi sert tupu sikarkende cok yavas geliyor kullanan arkadaslara sormak istedigim kremin kvami koyumu yoksa benim krem bozulmuş mu aklimi karistiriyor bir suredir ayni vazelin gibi donuk bir krem
Insallah canım yaa sagolOrası kısmet canım benim teyzemde doğum yaptı bu hafta bebeği son güne kadar tersti doğuma giderken bebeği dönmüştü normal doğum yaptı son gün döndü yani miniklerin işi belli olmuyor canları nasıl isterse artık İnşallah seninkide döner
Evet canim baya akintim var sumuksu birsey baya yogunlasti bana hic ilac vs birsey vermediBende korktum canm ya bir sey de demedi.bu kez sezeryan diye of kafam karıştı kaldı annen evdeyim sürekli uzaniyorum. Progestan iciyorum. Bebek de a hareket eder gibi oldu sanki ne bileyim.. İnş hayirlisiyla atlatiriz canm ya. Düşünüp duruyorum nasıl olcak diye. Bide beni normal dogurtmaya kalkması diyorum.. Bebek erken gelecek olunca belki geçer mi diyo napiyorsa kendinde sok oldu gibi kadın.. Peki akintinda sende sümük gibi bisyler oluyor mu bazen. Benm karnim agridiktan sonra tuvalete gidince silince öyle bisey oluyor küçük top gibi.. Hatta günlük pette de oluyor bazen..
Teşekkür ederim canım:) sizlerden olumlu tepkiler Alınca mutlu oluyorum:))Ellerine sağlık çok hoş olmuşlar , afiyet olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?