cıvıl cıvıl ne güzel.. güle güle giysin boncuğun :)Kızımın kıyafetleri
aynen anlattığın gibi. ama sürünce vücut sıcaklığıyla yumuşuyo, çok güzel yayılıyo. az sürsen bile yetiyokizlar bende doğumaaz bir sure kaldigi iiçin lansinoh meme ucu kremi aldim bir kac haftadir banyodan sonra suruyorum kremin kvami vazelin gibi sert tupu sikarkende cok yavas geliyor kullanan arkadaslara sormak istedigim kremin kvami koyumu yoksa benim krem bozulmuş mu aklimi karistiriyor bir suredir ayni vazelin gibi donuk bir krem
Çok sağol canım cümlemizin inşallah:)cıvıl cıvıl ne güzel.. güle güle giysin boncuğun :)
Ne güzel çok az kalmış darısı bizlerin başına sağlıkla kavuş meleğine inşallahherkese iyi akşamlar.son 6 gün kaldı ve ben heyecandan uyuyamıyorum artık:)
Canım benim doktorum da 2 hafta geride demişti. O hafta dertlendim. Dayanamadım baska dr a gorundum. Hic sorun yok sadece gobegi geride dedi. Baska dra sordum bambaska cevap verdi. Olcumler heer usgde farklı cıkıyormus. Onemli olan dr ne dediği. Eger geride durum ciddi vs derse sorun var ama herhangi bisey demediyse sen sadece sakin ol ve bebişin için olumlu dusunup iyi beslenmeye calış.Arkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
BFD: 89.36
HC: 327.49
FL:64.18
AC: 303.10
HL: 57.20
Olcumleri neden bu kdr taktin ki dr un mu olumsuz bisey dedi ben sahsen degerleri hic incelemiyorum bizimde biri ileride biri geride ciktigi oluyor onemli olan drumun gelisimi iyi demesi biz anlamadigimiz bi konuda kendimizce ne yorum yapsak bos ve kafa karistirmaktan baska ise yaramaz hem cihazlardaki yanilma payini da dusun icini ferah tut bebisin iyi olsunArkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
son haftalarda oluyorkızlar bir saattir aşırı mide bulantım var çıkar çıkar içim dışına çıktıkarnımda gurul gurul gurulduyo ağrı da var
Canım bozuk bişey mi yedin acabakızlar bir saattir aşırı mide bulantım var çıkar çıkar içim dışına çıktıkarnımda gurul gurul gurulduyo ağrı da var
Muhtemelen yediğin birşeyden olmuştur, guruldama varsa ishal de olabilir dikkat et. Muz, haşlama patates ve bol su iç. Geçmiş olsun, halsizlik olursa acil e git serum taksınlar cnm.kızlar bir saattir aşırı mide bulantım var çıkar çıkar içim dışına çıktıkarnımda gurul gurul gurulduyo ağrı da var
bitirmek için ekmeğine sürüp yemediğin kalmışkızlar wewell ın meme ucu kremını aldım 6.90 a cıvılden nomalda 20 tl ımıs. 60cc lık son kullaNMA TARIHI 7 ay. ama ozamana kadar bıle kullanmak ıcın ıdeal fıyat bence. emzırmeden oncek sılmek gerekmıyo yazıo. vucudun hereyerınde kullanılır yazıo. dunden berı kasınan gobegıme de surdum ıyı geldı. bırde gögus aram tahrıs olmus kızarmıstı oraya da ıyı geldı dudaklarıma dırseklerıme heryerıme suruyom:) cunku 7. aya kadar töbe bıtmez. multi fayda sağlayayım dedım
Sagsalim al.kucagina ins. Canim :)herkese iyi akşamlar.son 6 gün kaldı ve ben heyecandan uyuyamıyorum artık:)
bitirmek için ekmeğine sürüp yemediğin kalmış.
valla benimde hiç espri yapasım yoktu bu sancının ortasındakız hiç güleceğim yoktu.
halsizlik var canım elim ayağım titriyoMuhtemelen yediğin birşeyden olmuştur, guruldama varsa ishal de olabilir dikkat et. Muz, haşlama patates ve bol su iç. Geçmiş olsun, halsizlik olursa acil e git serum taksınlar cnm.
bnm hep iki hafta geri çıkıyor FL ölçümleri, kafasında haftaya gore daha büyük çıkıyor bazen, ama Dr bunları hic umursamiyor sende umursama canım ne yapalım, biz esimle hiçte kısa insanlar değiliz ama ailemiz de orta boylu insanlar var onlara çekmişlerdir belki, kızım saglicakla gelsin de insaAllah,sende üzülmeArkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?