2015 Nisan Anneleri

aynen anlattığın gibi. ama sürünce vücut sıcaklığıyla yumuşuyo, çok güzel yayılıyo. az sürsen bile yetiyo

Canım benim doktorum da 2 hafta geride demişti. O hafta dertlendim. Dayanamadım baska dr a gorundum. Hic sorun yok sadece gobegi geride dedi. Baska dra sordum bambaska cevap verdi. Olcumler heer usgde farklı cıkıyormus. Onemli olan dr ne dediği. Eger geride durum ciddi vs derse sorun var ama herhangi bisey demediyse sen sadece sakin ol ve bebişin için olumlu dusunup iyi beslenmeye calış.

Olcumleri neden bu kdr taktin ki dr un mu olumsuz bisey dedi ben sahsen degerleri hic incelemiyorum bizimde biri ileride biri geride ciktigi oluyor onemli olan drumun gelisimi iyi demesi biz anlamadigimiz bi konuda kendimizce ne yorum yapsak bos ve kafa karistirmaktan baska ise yaramaz hem cihazlardaki yanilma payini da dusun icini ferah tut bebisin iyi olsun

kızlar bir saattir aşırı mide bulantım var çıkar çıkar içim dışına çıktı karnımda gurul gurul gurulduyo ağrı da var

kızlar wewell ın meme ucu kremını aldım 6.90 a cıvılden nomalda 20 tl ımıs. 60cc lık son kullaNMA TARIHI 7 ay. ama ozamana kadar bıle kullanmak ıcın ıdeal fıyat bence. emzırmeden oncek sılmek gerekmıyo yazıo. vucudun hereyerınde kullanılır yazıo. dunden berı kasınan gobegıme de surdum ıyı geldı. bırde gögus aram tahrıs olmus kızarmıstı oraya da ıyı geldı dudaklarıma dırseklerıme heryerıme suruyom:) cunku 7. aya kadar töbe bıtmez. multi fayda sağlayayım dedım

kızlar bir saattir aşırı mide bulantım var çıkar çıkar içim dışına çıktı karnımda gurul gurul gurulduyo ağrı da var
Muhtemelen yediğin birşeyden olmuştur, guruldama varsa ishal de olabilir dikkat et. Muz, haşlama patates ve bol su iç. Geçmiş olsun, halsizlik olursa acil e git serum taksınlar cnm.

bitirmek için ekmeğine sürüp yemediğin kalmış .

Esimin basinin etini yiyorum
Offf agrilar bir azaliyor bir cogaliyor
Bu hafta gelmesin bebisim
Biraz daha dursun icerde cok erken daha
Dr da hic ilac bisiy vermedi ki
Kuruntu yaptim iyice

Bugün aklıma geldi, ben neden kışlıklarımı kaldırmıyorum dedim. Eşime yazlık ve mevsimliklerin olduğu hurçları çıkarttım. Yrn onlar okula gidince yavaş yip avaş toparlayacağım. Büyük bir çoğunluğunu hiç giymedim zaten, doğumdan sonra da giyilmez.
Belki birinize fikir olur diye yazayım dedim

Muhtemelen yediğin birşeyden olmuştur, guruldama varsa ishal de olabilir dikkat et. Muz, haşlama patates ve bol su iç. Geçmiş olsun, halsizlik olursa acil e git serum taksınlar cnm.
halsizlik var canım elim ayağım titriyo

bnm hep iki hafta geri çıkıyor FL ölçümleri, kafasında haftaya gore daha büyük çıkıyor bazen, ama Dr bunları hic umursamiyor sende umursama canım ne yapalım, biz esimle hiçte kısa insanlar değiliz ama ailemiz de orta boylu insanlar var onlara çekmişlerdir belki, kızım saglicakla gelsin de insaAllah,sende üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…