Canım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcamsabahtan beri burun tıkanıklığından ölüyorum ne yapsam açılımıyor deniz suyu, vicks o anlık açıyor sonra yine tıkanık ve öksürük ne güzel atlatıyordum hastalığı dün gece terlemişim uykumda üstümü de değiştirmedim ağırlaştı hastalığım ben bu ara acaip terliyorum ya
Canım bir ata sözü derki"arap yağı bol bulunca her yerine surermis "..lkızlar wewell ın meme ucu kremını aldım 6.90 a cıvılden nomalda 20 tl ımıs. 60cc lık son kullaNMA TARIHI 7 ay. ama ozamana kadar bıle kullanmak ıcın ıdeal fıyat bence. emzırmeden oncek sılmek gerekmıyo yazıo. vucudun hereyerınde kullanılır yazıo. dunden berı kasınan gobegıme de surdum ıyı geldı. bırde gögus aram tahrıs olmus kızarmıstı oraya da ıyı geldı dudaklarıma dırseklerıme heryerıme suruyom:) cunku 7. aya kadar töbe bıtmez. multi fayda sağlayayım dedım
herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum
Canim oncelikle rabbim bebegini sana bagislasin cok uzucu bi durum.benimde erken dogum riskim var o yuzdn cok korkuyrm. Sen kacinci haftada dogum yaptin ben henuz 33 teyim
üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
yarın aynı şeyleri yapıcaz demekBugün aklıma geldi, ben neden kışlıklarımı kaldırmıyorum dedim. Eşime yazlık ve mevsimliklerin olduğu hurçları çıkarttım. Yrn onlar okula gidince yavaş yip avaş toparlayacağım. Büyük bir çoğunluğunu hiç giymedim zaten, doğumdan sonra da giyilmez.
Belki birinize fikir olur diye yazayım dedim
kizlar bende doğumaaz bir sure kaldigi iiçin lansinoh meme ucu kremi aldim bir kac haftadir banyodan sonra suruyorum kremin kvami vazelin gibi sert tupu sikarkende cok yavas geliyor kullanan arkadaslara sormak istedigim kremin kvami koyumu yoksa benim krem bozulmuş mu aklimi karistiriyor bir suredir ayni vazelin gibi donuk bir krem
Kremin kıvamı koyu cnm bnmde ole sert brz
Canim gecmis olsun.gece yateken sabunu al bolllllca kopurt burun deliklerinin icine sur yika.valla ben her gece yapiyorum okadar guzel uyuyorumki girip filan hic birsey kalmiyor.en fazla 2 gune iylesirsin.Canım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcam
Gogus kremini ne icin kullaniyosunuz?lansinoh aldım. 2 haftadır kullanıyorum canım
Bende de oyle bi dert var ama bebekten sonra tasinicaz artik.Kızlar ev taşıdım sonunda bitti ama ben de bittimyerleşemeden doğuracam diye çok korktum...
Sağol canım ama köpürniyim sonra :)Canim gecmis olsun.gece yateken sabunu al bolllllca kopurt burun deliklerinin icine sur yika.valla ben her gece yapiyorum okadar guzel uyuyorumki girip filan hic birsey kalmiyor.en fazla 2 gune iylesirsin.
Çok geçmiş CNm şimdi nasılsın ? Inş atlatmışsımdır .kızlar bir saattir aşırı mide bulantım var çıkar çıkar içim dışına çıktıkarnımda gurul gurul gurulduyo ağrı da var
Rabbim sağsalim kavuştursun CNm , inş bebiş ile çok mutlu olarak evinize dönersiniz .herkese iyi akşamlar.son 6 gün kaldı ve ben heyecandan uyuyamıyorum artık:)
Bu kasilmalar beni de korkutuyor ya, çok sertlesiyor karnim ama benim nstde de bisey çıkmadi, zaten o anda böyle degildi, bi dahaki kontrolde bir hafta sonra o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkımızda....Kızlar merhabalar.. Biz cuma günü saglik ocağına gittik. Ebeler dedi ji çok aşağı inmiş ve kasılmalar var ben farketmiyorum galiba..doktoruna git dediler. Sonra hastaneyi arayıp gittim. Ultrason da baktı nstye soktu bir şey cikmadi ama nast sonunda acayip karnim ağridi doktor elleyince çok felaket kasilman var nasıl bu kasılma burada cikmazki dedi tam çıkarırlarken ağrı başlamıştı galiba ondan görünmedi. Peki ben napcam bir hafta sonra mi kontrole geleyim dedim. Bu şekilde kasilman devam ederse bu haftaya doğar dedi . ultrasona gore 37. Haftamiz bugün bitiyor.. Önceleri kanamadan dolayı çatı muayenesinde dar kemikli sezeryan olabilir dedi. Simdi bir şey de demedi sadece kanamam olur yada gece gündüz suyun gelirse hemen ara gel dedi... Pfff kafam çok karıştı benm yaaa.. Amma belirsiz bisey olduk bizhatta hazırlıkları son surat tamamla dedi.
Hım desene bereketli çıktı .. Şifa olur inş .kızlar wewell ın meme ucu kremını aldım 6.90 a cıvılden nomalda 20 tl ımıs. 60cc lık son kullaNMA TARIHI 7 ay. ama ozamana kadar bıle kullanmak ıcın ıdeal fıyat bence. emzırmeden oncek sılmek gerekmıyo yazıo. vucudun hereyerınde kullanılır yazıo. dunden berı kasınan gobegıme de surdum ıyı geldı. bırde gögus aram tahrıs olmus kızarmıstı oraya da ıyı geldı dudaklarıma dırseklerıme heryerıme suruyom:) cunku 7. aya kadar töbe bıtmez. multi fayda sağlayayım dedım
hadi yaaa,halsizlik var canım elim ayağım titriyo
yarın aynı şeyleri yapıcaz demekgardrop şöyle bi ferahlasın di mi.. zaten çoğu şey olmuyo artık boşuna durmasın bari
Gogus kremini ne icin kullaniyosunuz?
Gogus ucu degisiyor,minik pitirciklar oluyo, uclar olusuyo. Bu arada bazen canimiz yanabilir, bebek emmeye baslayinca kanama ve kopmalar yasanabiliyomus.. ilk hamile oldugumu esimin arkadasina soyledigimizde hayirli olsundan sonra ilk cumlesi bu kremi aman ihmal etme dedi. Onun esi cok sorun yasamis, kadin mahvolmus. Esim ve arkadasi medikal sektorde calistigi icin boyle konusmalari cok normal geliyo onlara
B12 eksikliginden oluyo tum bunlar.. minnaklar bizi sömürdü :)he valla niye daha önce kaldırmadıysak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?