2015 Nisan Anneleri

sabahtan beri burun tıkanıklığından ölüyorum ne yapsam açılımıyor deniz suyu, vicks o anlık açıyor sonra yine tıkanık ve öksürük ne güzel atlatıyordum hastalığı dün gece terlemişim uykumda üstümü de değiştirmedim ağırlaştı hastalığım ben bu ara acaip terliyorum ya

Canım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcam

Canım bir ata sözü derki"arap yağı bol bulunca her yerine surermis "..l

yarın aynı şeyleri yapıcaz demekgardrop şöyle bi ferahlasın di mi.. zaten çoğu şey olmuyo artık boşuna durmasın bari

Kremin kıvamı koyu cnm bnmde ole sert brz

Kıvamı koyu kızlar. kullanmadan önce bezelye kadar elinize alıp iki parmak ile yumuşatın öyle sürün.. kağıdında da öyle yazıyor doktor da öyle demisti zaten

Canım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcam
Canim gecmis olsun.gece yateken sabunu al bolllllca kopurt burun deliklerinin icine sur yika.valla ben her gece yapiyorum okadar guzel uyuyorumki girip filan hic birsey kalmiyor.en fazla 2 gune iylesirsin.

Bu kasilmalar beni de korkutuyor ya, çok sertlesiyor karnim ama benim nstde de bisey çıkmadi, zaten o anda böyle degildi, bi dahaki kontrolde bir hafta sonra o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkımızda....

Hım desene bereketli çıktı .. Şifa olur inş .

Haberleri duyduklar heyecandan içim içimi yiyor temizliğim Yapılmadı çantam hazır değil Nts ye bu hafta Cumartesi girmem inşallah daha çoook zaman var der umarım doktor Günü belli olan herkese aslında hepimize Allah sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…