2015 Nisan Anneleri

çanta benim de hazır değil, nerden geliyor bu rahatlık ben de merak ediyorum

temizlik için de erken daha, 1 ay var neredeyse, şimdi yaptırsak veya yapsak gene kirlenecek, ben mart sonu nisan başı temizleticem inşallah.

Ayy kızlar ben çok fenayım bu akşam, nefes bile alamıyorum rahat rahat, doguma dair hicbir belirti yok ama daha ne kadar dayanırım böyle bilemiyorum...

bende bugün senin gibi düşündüm ve kaldırdım kisliklari hurca yerlestirdim sana da kolay gelsin canım

bizim gibi bu saatte bir sağa bir sola dönüp uyumaya çalışan ama başaramayan varmı acep

Öyle oluyor canım.her birine bezelye büyüklüğünde sürmek yetiyor

Can
canım bende aynı durumdayım burun tıkanıklığndan uyuyamıyorum.sudan çıkmış balık gibiyim.bi çözüm bulursanız paylaşın.okyanus suyu fln anlık çözüm oldu

günaydın yeni bir hafta sağlık getirsin hepimize insaallah bu gece hiç uyuyamadik ağrılar coktu normalmi bu sağ sol ağrıları sizler nasılsınız

günaydın canlar :) babayı gönderdik tekrar uyku vakti minik uyanmış ama ben uyuycam :) Allahım nasip ederse doğunca nasıl olsa o uyanıkken uyumak imkansız olacak :)

Canım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcam
sağol canım sana da geçmiş olsun benim aynı anda hem içe hem dışa akıyor bi de tıkanıyor çeşme gibi burnum öksürük de yapıyor bandın faydasını görürsen haber et ben de alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…