çanta benim de hazır değil, nerden geliyor bu rahatlık ben de merak ediyorumHaberleri duyduklar heyecandan içim içimi yiyor temizliğim Yapılmadı çantam hazır değilNts ye bu hafta Cumartesi girmem inşallah daha çoook zaman var der umarım doktor Günü belli olan herkese aslında hepimize Allah sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
benim kullandığım kan ilacında takviye B12 de var ama...B12 eksikliginden oluyo tum bunlar.. minnaklar bizi sömürdü :)
temizlik için de erken daha, 1 ay var neredeyse, şimdi yaptırsak veya yapsak gene kirlenecek, ben mart sonu nisan başı temizleticem inşallah.Haberleri duyduklar heyecandan içim içimi yiyor temizliğim Yapılmadı çantam hazır değilNts ye bu hafta Cumartesi girmem inşallah daha çoook zaman var der umarım doktor Günü belli olan herkese aslında hepimize Allah sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
midem daha iyi ama karnım belim ağrıyohadi yaaa,şimdi nasıl oldun?
daha iyiyim tatlım sağol :)Çok geçmiş CNm şimdi nasılsın ? Inş atlatmışsımdır .
Benimkinde de var ama yetmiyo demekki .. cok unutkan oldum ben yaabenim kullandığım kan ilacında takviye B12 de var ama...
Burnum o kadar tıkalı ki nefes almam inkansız... Ne zor hastalanmak ya
Canım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcam
bende bugün senin gibi düşündüm ve kaldırdım kisliklari hurca yerlestirdim sana da kolay gelsin canımBugün aklıma geldi, ben neden kışlıklarımı kaldırmıyorum dedim. Eşime yazlık ve mevsimliklerin olduğu hurçları çıkarttım. Yrn onlar okula gidince yavaş yip avaş toparlayacağım. Büyük bir çoğunluğunu hiç giymedim zaten, doğumdan sonra da giyilmez.
Belki birinize fikir olur diye yazayım dedim
Öyle oluyor canım.her birine bezelye büyüklüğünde sürmek yetiyorkizlar bende doğumaaz bir sure kaldigi iiçin lansinoh meme ucu kremi aldim bir kac haftadir banyodan sonra suruyorum kremin kvami vazelin gibi sert tupu sikarkende cok yavas geliyor kullanan arkadaslara sormak istedigim kremin kvami koyumu yoksa benim krem bozulmuş mu aklimi karistiriyor bir suredir ayni vazelin gibi donuk bir krem
canım bende aynı durumdayım burun tıkanıklığndan uyuyamıyorum.sudan çıkmış balık gibiyim.bi çözüm bulursanız paylaşın.okyanus suyu fln anlık çözüm oldusabahtan beri burun tıkanıklığından ölüyorum ne yapsam açılımıyor deniz suyu, vicks o anlık açıyor sonra yine tıkanık ve öksürük ne güzel atlatıyordum hastalığı dün gece terlemişim uykumda üstümü de değiştirmedim ağırlaştı hastalığım ben bu ara acaip terliyorum ya
sağol canım sana da geçmiş olsun benim aynı anda hem içe hem dışa akıyor bi de tıkanıyor çeşme gibi burnum öksürük de yapıyor bandın faydasını görürsen haber et ben de alayımCanım aynı anda yazmışız geçmiş olsun sanada ben son çare burun bandı takıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?