deniz suyu damlattım o an açtı ve akıttı burnumu sonra yine tıkanıyo vicks sürüyorum yine anlık açıyor ama ben akşamları 1-2 dk burnum açılırsa hemen uyuyakalıyorum sen de yatmadan aç bi şekilde ve yüksek yastıkla hemen uykuya dalCan
canım bende aynı durumdayım burun tıkanıklığndan uyuyamıyorum.sudan çıkmış balık gibiyim.bi çözüm bulursanız paylaşın.okyanus suyu fln anlık çözüm oldu
hicbisey olmaz canim bende 1yil oncesine ait kurabiyeler duruyor tabi taze degildir ama 3 haftada hicbisey olmazCanım eline sağlık haftamız aynı görünüyor tabi maalesef benim sudaki azalmadan dolayı erken doğum riskim var belki de önümüzdeki cuma sezeryana alınacağım kurabiye yaptıracağım ben de hastane için netten bir yer buldum ama bu kurabiyeler açılmadan ne kadar dayanır emin olamadım normalde nisana doğru yaptırcaktım ama işler değişti şimdi bu hafta yaptırsam olur da Allah nasip ederse 3 hafta daha bebek içerde dayansa bu kurabiyeler bozulur mu?
günaydın.günaydın yeni bir hafta sağlık getirsin hepimize insaallah bu gece hiç uyuyamadik ağrılar coktu normalmi bu sağ sol ağrıları sizler nasılsınız
tatilin başlayınca daha iyi olursun inşallah, biraz yatıp dinlenirsen bişeyin kalmaz Allah ın izniylebu arada herkese günaydın öğlen çalışamaz raporunu almaya gitcem işe de gitmedim bugün tatil başladı ama hastalıktan bişey anlamıyorum
inşallah tek umudum o evdeyken atlatırım doğuma da bişey kalmadıtatilin başlayınca daha iyi olursun inşallah, biraz yatıp dinlenirsen bişeyin kalmaz Allah ın izniyle
Yalnız değilsin. Benim de temizlik yapılmadı. Halılar yıkamaya verilmedi. Bebeğin kıyafetleri yikanmadi ütülenmedi. Çanta hazır değil. Nisanın ilk haftası yapmayı düşünüyorum. Bu arada ben 32. Haftada girdim nts ye.Haberleri duyduklar heyecandan içim içimi yiyor temizliğim Yapılmadı çantam hazır değilNts ye bu hafta Cumartesi girmem inşallah daha çoook zaman var der umarım doktor Günü belli olan herkese aslında hepimize Allah sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydınlsr sizlere .bende uyandım bişeyler yedim .şimdi hooop yatağa.uyumasamda yatmayı seviyom .günaydın canlar :) babayı gönderdik tekrar uyku vakti minik uyanmış ama ben uyuycam :) Allahım nasip ederse doğunca nasıl olsa o uyanıkken uyumak imkansız olacak :)
Bende daha yapmadım HiçbişeyYalnız değilsin. Benim de temizlik yapılmadı. Halılar yıkamaya verilmedi. Bebeğin kıyafetleri yikanmadi ütülenmedi. Çanta hazır değil. Nisanın ilk haftası yapmayı düşünüyorum. Bu arada ben 32. Haftada girdim nts ye.
Ayy maşallah o zaman. Ben bi yemek pişiriyorum sanırsın tır geçmiş üzerimde. Saatlerce kalkamıyorum. Değil temizlik yapmak.selam kızlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle... babamızı işe gönderdik kahvaltı yapacaz minnak oğluşumla.. yogun bir pazarın ardından uykusuz bir gece geçirdik ve sabahtan kalktık son günler böle oluyo demek ki.. dün evimi dip köşe temizedim kapıları pencereleri dolaplarımı sildim :) görenler arkadaşlar bu karnı ile cam siliyo aklını pernir ekmekle yemiş dedi ama son zamanlarda bi enerji patlaması oluyo inanın kı :) gece hiç yorgunluk yok gibiydi bi ev daha olsa temizlerdim heralde... kahvaltımızdam sonra da yürüyüşümüzü yapcaz ama oğlum doğsun istiyorum artık... RABBİM hepimize hayrlı evlad nasip etsin inş ..
Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin yavrularini kucagina almissin.bizde insallah hayirlisiyla bi dogursaydik.gule gule buyutelim hepberaber insallahHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?