2015 Nisan Anneleri

Can

canım bende aynı durumdayım burun tıkanıklığndan uyuyamıyorum.sudan çıkmış balık gibiyim.bi çözüm bulursanız paylaşın.okyanus suyu fln anlık çözüm oldu
deniz suyu damlattım o an açtı ve akıttı burnumu sonra yine tıkanıyo vicks sürüyorum yine anlık açıyor ama ben akşamları 1-2 dk burnum açılırsa hemen uyuyakalıyorum sen de yatmadan aç bi şekilde ve yüksek yastıkla hemen uykuya dal

bu arada herkese günaydın öğlen çalışamaz raporunu almaya gitcem işe de gitmedim bugün tatil başladı ama hastalıktan bişey anlamıyorum

hicbisey olmaz canim bende 1yil oncesine ait kurabiyeler duruyor tabi taze degildir ama 3 haftada hicbisey olmaz

günaydın yeni bir hafta sağlık getirsin hepimize insaallah bu gece hiç uyuyamadik ağrılar coktu normalmi bu sağ sol ağrıları sizler nasılsınız
günaydın.
olmaz mı tabi ki normal, soluma yatıyorum ağrıyla uyanıp sağa dönüyorum, sonra yine sola.... geceler böyle. iki yastık kafamın altında, küçük bebek yastığı karnımda... alıştık artık. ben sol değil de özellikle sağda uzun yatarsam çok ağrıyor. dizlerini karnına doğru çekersen biraz rahat edebilirsin, çok değil ama biraz.

bu arada herkese günaydın öğlen çalışamaz raporunu almaya gitcem işe de gitmedim bugün tatil başladı ama hastalıktan bişey anlamıyorum
tatilin başlayınca daha iyi olursun inşallah, biraz yatıp dinlenirsen bişeyin kalmaz Allah ın izniyle

Günaydın gece pek uyuyamadım. Sanırım idrar yolu enfeksiyonumuz var. Sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum ve idrar yaparken yanma oluyor. Ne iyi gelir. Doktora gitmem gerekli mi? Randevumuz perşembe günü.

Yalnız değilsin. Benim de temizlik yapılmadı. Halılar yıkamaya verilmedi. Bebeğin kıyafetleri yikanmadi ütülenmedi. Çanta hazır değil. Nisanın ilk haftası yapmayı düşünüyorum. Bu arada ben 32. Haftada girdim nts ye.

GÜnaydın kızlar babamızla işe gitmek için kalktık öğlene doğruda anneme gidicem Ordan , güzel bir hafta başlangıcı olması dileğiyle ..

günaydın canlar :) babayı gönderdik tekrar uyku vakti minik uyanmış ama ben uyuycam :) Allahım nasip ederse doğunca nasıl olsa o uyanıkken uyumak imkansız olacak :)
Günaydınlsr sizlere .bende uyandım bişeyler yedim .şimdi hooop yatağa.uyumasamda yatmayı seviyom .

Bende daha yapmadım Hiçbişey

Gunaydin, herkese iyi haftalar olsun. Guzel haberler alalim verelim, kontrolu olanlar iyi haberlerle gelsin ve bizim aceleci yavrularimiz da zamanini beklesin. Saglik, sihhat ve mutluluk dolu bir hafta olsun hepimize insallah.

gunaydin kizlar bugun bn de uyuyamayanlar kervanina katıldım ama hic bi proble yokken sadece uykum gelmedi sabah namaza dogru belki 1 saat uyumusumdur tum gece uyaniktim simdi de uyuyamiyorum bn de dolaba koyacagim borek poaca falan onları yapayim diyorum calismaya alisinca ev ortamina uyum saglamyamadim anlasilan sizlerin guzel tarifleri var mi kizlar dondurucu icin

selam kızlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle... babamızı işe gönderdik kahvaltı yapacaz minnak oğluşumla.. yogun bir pazarın ardından uykusuz bir gece geçirdik ve sabahtan kalktık son günler böle oluyo demek ki.. dün evimi dip köşe temizedim kapıları pencereleri dolaplarımı sildim :) görenler arkadaşlar bu karnı ile cam siliyo aklını pernir ekmekle yemiş dedi ama son zamanlarda bi enerji patlaması oluyo inanın kı :) gece hiç yorgunluk yok gibiydi bi ev daha olsa temizlerdim heralde... kahvaltımızdam sonra da yürüyüşümüzü yapcaz ama oğlum doğsun istiyorum artık... RABBİM hepimize hayrlı evlad nasip etsin inş ..

Ayy maşallah o zaman. Ben bi yemek pişiriyorum sanırsın tır geçmiş üzerimde. Saatlerce kalkamıyorum. Değil temizlik yapmak. hamile kalmadan önce her gün, en kötü iki günde bir süpürge calıstırır,dip.köşe süpürürdüm. 10 gün olacak şimdi elime almadım.
Velet de aşağı baskı yapıyor. Enerjim hiç yok. Sen nereden buluyorsun bu enerjiyi Allah aşkına 37de??

Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim

Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin yavrularini kucagina almissin.bizde insallah hayirlisiyla bi dogursaydik.gule gule buyutelim hepberaber insallah

canim gozun aydin Allah saglikli uzun omurler nasip etsin ne guzel kilolari da iyi masallah darisi bize ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…