2015 Nisan Anneleri

gozunaydin masallah kuzulara Allah saglik sihhat versin darisi bizlere olsun canim

Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah :) darısı bizlere nasip olsun :)

Allah anali babaki buyutsun canim :)

Gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün canım üçünüzün de iyi olmasına çok sevindim maşallah ben de epidural sezeryan istiyorum bakalım

Gunaydin. Bu yorgunlukdan (tembellikden) nasil kurtulacagim ben.
Evim Gocuyor kalkip temizlemek yerine, tv basinda dizi izliyorum. Ayrica dedeme pogaca sozu verdim, kalkip onu yapmam lazim.

Bugunki sikayetim hic hic kizçem ile alakali degil anliyacaginiz

Ama bir sorum var. Mama sandalyesi icin daha erken ama ucuz bulmusken hosuma gideni alsam mi?

son zamanlarda öle bi enerji geldi valla bende şaşırıyom cnm :) normalde bende oturur kalkamasdım doktor hareketlerini kısıtlama yürüşünü yap deyince yürümeye başladım sonra halsizlik filan gitti.. son 16 gün hayrlısı bakalım.. Rabbim herkese kolaylık versin

daha erken ama ucuz buldum diyosan al bence )

Canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Yavrularina uzun, saglikli ve mutlu omurler diliyorum. Tebrikler canim.

Ben olsam alırdım daha uygun bulduysan çok işine yarayacak 7 8 ay sonra kullanmaya başlarsın

Ayy acanım Allah analı babalı buyütsün ikizlerimiz gelmiş hoş gelmiş artık telsilar baslamıştır evde ne güzel öasallah onlara dogumunun iyi gecmesine sevindim peki ya sonrasında agrıların cok oldumu grmrlde epudirel sezaryanvsonrası baş omirilik agrısı cok oluyormuş diye duydum canım

Kızlar yardım lütfen bebeğim doğum posizyonu almış kafa çok aşağıda.ayağa kalktıgımda altıma kaçırcak gibi oluyorum bazen bel ve kasık agrılarım başladı.hala çalışıyorum..normalde bu cumartesi çalışamaz alcaktım.sizce sabredip bekleyim mi cumartesiyi yoksa hemen mi çalışamaz raporunu alayım ?

Günaydınlsr sizlere .bende uyandım bişeyler yedim .şimdi hooop yatağa.uyumasamda yatmayı seviyom .
yok canım ben tekrar yatınca çok güzel uyuyorum hatta tekrar kalkmakta çok zorlanıyorum ama minik açıktı diye kalkıyorum :) şimdi kahvaltı yapıyoruz kızımla :)

cok sevindim arkasasim anali babali buyutun insallah saglikli olmaniza cok sevindim darisi basimiza bende esim istiyorum doguma ama kabul etmiyorlar

ben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba

L lol_86 canım gözün aydın maşallah miniklerine Allahım sizleri hiç ayırmasın :) darısı bizlere :)

Gözün aydin canim Allahim saglikla sihatle hayirlisiyla anali babali büyütsün. Bizlere de kolay dogumlar nasip etsin mevlam.

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…