- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
gozunaydin masallah kuzulara Allah saglik sihhat versin darisi bizlere olsun canimlolt: 39971811 .!.:Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah :) darısı bizlere nasip olsun :)Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Allah anali babaki buyutsun canim :)Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün canım üçünüzün de iyi olmasına çok sevindim maşallah ben de epidural sezeryan istiyorum bakalımHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Ayy maşallah o zaman. Ben bi yemek pişiriyorum sanırsın tır geçmiş üzerimde. Saatlerce kalkamıyorum. Değil temizlik yapmak.hamile kalmadan önce her gün, en kötü iki günde bir süpürge calıstırır,dip.köşe süpürürdüm. 10 gün olacak şimdi elime almadım.
Velet de aşağı baskı yapıyor. Enerjim hiç yok. Sen nereden buluyorsun bu enerjiyi Allah aşkına 37de??
daha erken ama ucuz buldum diyosan al bence )Gunaydin. Bu yorgunlukdan (tembellikden) nasil kurtulacagim ben.
Evim Gocuyor kalkip temizlemek yerine, tv basinda dizi izliyorum. Ayrica dedeme pogaca sozu verdim, kalkip onu yapmam lazim.
Bugunki sikayetim hic hic kizçem ile alakali degil anliyacaginiz
Ama bir sorum var. Mama sandalyesi icin daha erken ama ucuz bulmusken hosuma gideni alsam mi?
Canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Yavrularina uzun, saglikli ve mutlu omurler diliyorum. Tebrikler canim.Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Ben olsam alırdım daha uygun bulduysan çok işine yarayacak 7 8 ay sonra kullanmaya başlarsınGunaydin. Bu yorgunlukdan (tembellikden) nasil kurtulacagim ben.
Evim Gocuyor kalkip temizlemek yerine, tv basinda dizi izliyorum. Ayrica dedeme pogaca sozu verdim, kalkip onu yapmam lazim.
Bugunki sikayetim hic hic kizçem ile alakali degil anliyacaginiz
Ama bir sorum var. Mama sandalyesi icin daha erken ama ucuz bulmusken hosuma gideni alsam mi?
Ayy acanım Allah analı babalı buyütsün ikizlerimiz gelmiş hoş gelmiş artık telsilar baslamıştır evde ne güzel öasallah onlara dogumunun iyi gecmesine sevindim peki ya sonrasında agrıların cok oldumu grmrlde epudirel sezaryanvsonrası baş omirilik agrısı cok oluyormuş diye duydum canımHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
yok canım ben tekrar yatınca çok güzel uyuyorum hatta tekrar kalkmakta çok zorlanıyorum ama minik açıktı diye kalkıyorum :) şimdi kahvaltı yapıyoruz kızımla :)Günaydınlsr sizlere .bende uyandım bişeyler yedim .şimdi hooop yatağa.uyumasamda yatmayı seviyom .
Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Gözün aydin canim Allahim saglikla sihatle hayirlisiyla anali babali büyütsün. Bizlere de kolay dogumlar nasip etsin mevlam.Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?