2015 Nisan Anneleri

Allah anali babali buyutsun canim.ne guzel almissin meleklerini kucagina.dairisi bizim basimiza.bende cok istiyorum esimi yanimda.normal dogum olursa giremez korkar ama sezeryan olursa girecek.hayirlisi.boyle haberler aldikca dahada sabirsizlaniyorum melegim icin.

ben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba
Allah korusun canim ya bi git nst gir niye bekliyorsun.daraldikca oda etkilenir.bekleme sakin vur bi yada sagina soluna yat bak bakalim hareket edecekmi.

Kizlar temizligim bitti allaha sukur.camlar silindi.perdeler yikandi.kapilar silindi.kanepeler silindi.tuvalet banyo komple elden gecti.mutfak dolaplari.halilar vestiyer kanepe altlari.yatak alti bazama kadar temizlendi.oglusumunda herseyi yikandi utulendi dolabina yerlestirildi.bebek cantamizda kendi valizimde hazir.ohhhhh be:)))))bikendimi temizlemem kaldi.bide bebek sekerleri darisi isini bitiremeyenlerin basina.

günaydın kızlar, biz de kalktık kahvaltımızı yaptık kızımla o da ancak hareketlendi, bu aralar çok sakin ama yeri daraldı iyice, ben nefes alamıyorum, sırtımda bıçak varmış gibi bi ağrı sürekli, kırk haftayı dolduramam gibi geliyor ama ne zaman gelecek minik kızım merakla bekliyorum...

Be
bide benim burnumda su kabarcığı oluştu sbh farkettim.çok moralim bozuldu.vücudun bi yerine kaynar su dökülürde kabar kabar olur ya aynen öyle oldu.okyanus suyu yaptı heraldesudo krem sürdüm geçer mi acaba

canım okuduğum kitapta hamilelerin son haftalarında enerjilerinin çok olduğunu, bu enerjinin doğum yaparken çok gerekli olduğunu yazıyordu. ayrıca eklemiş fakat bu enerjiyi kadınlar daha çok ev temizliğine ayırdıkları için doğum için enerjileri kalmıyomuş

Gozun aydin canim.saglikla buyut miniklerini:)

Merhabalar anneler :) aAnneannemiz ve büyük anne annemiz bizi ziyarete geldiler evim Kalabalık ti şimdi bomboş kaldı

ben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba
Merak etme uyuyodur canım benim sıpada gecen beni oyle korkuttu elini karnında cok bastırmadan okşa uyansın

Canım Allah analı babalı büyütsün masallah bebislerine Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Darırısı bizlerin basına

günaydın melekler ve annişleri
pazar gününü de atlattım çok şükür
sancılarımı takip ediyorum düzenli gelmiyor
cumaya kadar bu şekilde gider inş. acil birşey olmaz
nişan gelmedikçe doğum başlamış olmuyor dimi
dr her 10 dk bir geliyor dedi sancı için dikkat ettim bazen 10 dk bir düzenli geliyor sonra 20 dk fln oluyor
eğer bu şekilde giderse ve ben dr yi ikna edebilirsem doğumu birkaç gün daha ertelemek istiyorum
bebek ne kadar dursa içerde o kadar kar diyorum ama Allahın bileceği iş tabii
uyumak çok iyi geliyor sancılara tüm gün uyuyorum
hatta bazen bakıyorum ben çok derin uyuduğumda oğluşumda uyumuş oluyor ona da yansıda halsizliğim galiba
normalde dr kimse durmuyor bu sancılarla desede ben minikim için dayanabildiğim yere kadar dayanıcam Allahın izniyle

canım gözün aydın :) Aldın yavrularını kucağına. sağlıkla analı babalı büyüsün minikler..
Bu arada aha önceden usg de kiloları daha fazla çıkmıştı. öyle anımsadım. yanılma payı oluyo mu o kadar. yoksa ikiz olduğundan mi öyle.. şunun için soruyorum , benim doktor da bebeğe kilolu diyip diyip duruyor. normal doğum zor diyor.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş.

Canım karnını biraz sallayabilirsin cok sert olmicak sekilde yan yatarak 3saat hareket etmezse dr git. Ayrıca suanda bebeklerimizle yatıp kalkıyoruz stres yapıyoruz ondan boyle karısık ruyalar gormemiz normal anne baba olarak Allah yavrularımızı korusun

günaydın karnı burnunda güzel hatunlar,
o kadar tavsiyeden sonra ben de hastanede dağıtmak için hacı şeriften üzerinde isim yazan çikolatalardan sipariş ettim.70 tanesi 36 tl ye geliyor % 10 indirimli haliyle.
eminönündeki hacışeriften tadına baktım, güzeldi. almayan varsa tavsiye ederim. bana fiyatı uygun geldi.

Canim gözün aydın darısı bizlere insallah

bilmiyorum ki canım aman dikkat et olmazsa bi aile hekimine görün benim akıntı biraz hafif gibi bugün dün sürekli lavabodaydım inş en geç 1 haftaya atlatırız sabah acılı tarhana çorbası yapıp içtim bugün tarhana yarın da tavuk suyu içecem bunlar baya yumuşatıyo ayrıca gece rahat uyumak için küçük bi tencere kaynamış suya 3-5 damla okaliptus yağı damlatıp yanına koyup yat o da gece rahat uyumanı sağlar bana iyi geliyor

kızlar aşağıdaki reklamdan buldum engin süs diye bir yer
çok uygun şerbet bard. süsleri var
başka şeylerde var site güvenilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…