- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Allah anali babali buyutsun canim.ne guzel almissin meleklerini kucagina.dairisi bizim basimiza.bende cok istiyorum esimi yanimda.normal dogum olursa giremez korkar ama sezeryan olursa girecek.hayirlisi.boyle haberler aldikca dahada sabirsizlaniyorum melegim icin.Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Allah korusun canim ya bi git nst gir niye bekliyorsun.daraldikca oda etkilenir.bekleme sakin vur bi yada sagina soluna yat bak bakalim hareket edecekmi.ben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba
bide benim burnumda su kabarcığı oluştu sbh farkettim.çok moralim bozuldu.vücudun bi yerine kaynar su dökülürde kabar kabar olur ya aynen öyle oldu.okyanus suyu yaptı heraldesudo krem sürdüm geçer mi acabadeniz suyu damlattım o an açtı ve akıttı burnumu sonra yine tıkanıyo vicks sürüyorum yine anlık açıyor ama ben akşamları 1-2 dk burnum açılırsa hemen uyuyakalıyorum sen de yatmadan aç bi şekilde ve yüksek yastıkla hemen uykuya dal
canım okuduğum kitapta hamilelerin son haftalarında enerjilerinin çok olduğunu, bu enerjinin doğum yaparken çok gerekli olduğunu yazıyordu. ayrıca eklemiş fakat bu enerjiyi kadınlar daha çok ev temizliğine ayırdıkları için doğum için enerjileri kalmıyomuşselam kızlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle... babamızı işe gönderdik kahvaltı yapacaz minnak oğluşumla.. yogun bir pazarın ardından uykusuz bir gece geçirdik ve sabahtan kalktık son günler böle oluyo demek ki.. dün evimi dip köşe temizedim kapıları pencereleri dolaplarımı sildim :) görenler arkadaşlar bu karnı ile cam siliyo aklını pernir ekmekle yemiş dedi ama son zamanlarda bi enerji patlaması oluyo inanın kı :) gece hiç yorgunluk yok gibiydi bi ev daha olsa temizlerdim heralde... kahvaltımızdam sonra da yürüyüşümüzü yapcaz ama oğlum doğsun istiyorum artık... RABBİM hepimize hayrlı evlad nasip etsin inş ..
Gozun aydin canim.saglikla buyut miniklerini:)Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Merak etme uyuyodur canım benim sıpada gecen beni oyle korkuttu elini karnında cok bastırmadan okşa uyansınben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba
Canım Allah analı babalı büyütsün masallah bebislerine Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Darırısı bizlerin basınaHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
canım gözün aydın :) Aldın yavrularını kucağına. sağlıkla analı babalı büyüsün minikler..Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Canım karnını biraz sallayabilirsin cok sert olmicak sekilde yan yatarak 3saat hareket etmezse dr git. Ayrıca suanda bebeklerimizle yatıp kalkıyoruz stres yapıyoruz ondan boyle karısık ruyalar gormemiz normal anne baba olarak Allah yavrularımızı korusunben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba
Canim gözün aydın darısı bizlere insallahHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
bilmiyorum ki canım aman dikkat et olmazsa bi aile hekimine görün benim akıntı biraz hafif gibi bugün dün sürekli lavabodaydım inş en geç 1 haftaya atlatırız sabah acılı tarhana çorbası yapıp içtim bugün tarhana yarın da tavuk suyu içecem bunlar baya yumuşatıyo ayrıca gece rahat uyumak için küçük bi tencere kaynamış suya 3-5 damla okaliptus yağı damlatıp yanına koyup yat o da gece rahat uyumanı sağlar bana iyi geliyorBe
bide benim burnumda su kabarcığı oluştu sbh farkettim.çok moralim bozuldu.vücudun bi yerine kaynar su dökülürde kabar kabar olur ya aynen öyle oldu.okyanus suyu yaptı heraldesudo krem sürdüm geçer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?