canım sancıları tarif edermisin nasıl bişey biz de hazırlıklı olalım benim de sabahtan beri kalça kemiklerim acıyor yataktan kalkarken yürürken falan ilk başlarda da oluyordu çatıyla mı ilgili acabagünaydın melekler ve annişleri
pazar gününü de atlattım çok şükür
sancılarımı takip ediyorum düzenli gelmiyor
cumaya kadar bu şekilde gider inş. acil birşey olmaz
nişan gelmedikçe doğum başlamış olmuyor dimi
dr her 10 dk bir geliyor dedi sancı için dikkat ettim bazen 10 dk bir düzenli geliyor sonra 20 dk fln oluyor
eğer bu şekilde giderse ve ben dr yi ikna edebilirsem doğumu birkaç gün daha ertelemek istiyorum
bebek ne kadar dursa içerde o kadar kar diyorum ama Allahın bileceği iş tabii
uyumak çok iyi geliyor sancılara tüm gün uyuyorum
hatta bazen bakıyorum ben çok derin uyuduğumda oğluşumda uyumuş oluyor ona da yansıda halsizliğim galiba
normalde dr kimse durmuyor bu sancılarla desede ben minikim için dayanabildiğim yere kadar dayanıcam Allahın izniyle
canım belimde adet ağrısı gibi bir ağrı vardıcanım sancıları tarif edermisin nasıl bişey biz de hazırlıklı olalım benim de sabahtan beri kalça kemiklerim acıyor yataktan kalkarken yürürken falan ilk başlarda da oluyordu çatıyla mı ilgili acaba
anladım canım sağol bugün benim de bel kalça arası acıyor ağrı yok pek ama o yüzden sordumcanım belimde adet ağrısı gibi bir ağrı vardı
sanki sökücekmiş gibi
nst ye girdim o ağrılar geldikçe çizgi yükseldi bende orda anladım ki aslında o bel ağrısı sancıyla alakalıymış
şimdi daha da şiddetleniyor o ağrılar
sadece bele adet sancısı gibi vuruyor
hafif başlıyor durdukça çoğalıyor sonra geçiyor
takip edin bu sancıları kızlar
bende saat başı oluyor bazen 45 dk da bir oluyor sancı gelince anlarsınız zaten öyle ayakta fln durmaya gelmiyor hiç
gerçekten baya uygun fiyatlar keseler metal ürünler falan sitenin ara yüzü güvenilir gibi durmuyor ama araştırmak lazımkızlar aşağıdaki reklamdan buldum engin süs diye bir yer
çok uygun şerbet bard. süsleri var
başka şeylerde var site güvenilir mi acaba
ağrı yoksa birşey olmaz canım acı bende de oluyorduanladım canım sağol bugün benim de bel kalça arası acıyor ağrı yok pek ama o yüzden sordum
gerçekten baya uygun fiyatlar keseler metal ürünler falan sitenin ara yüzü güvenilir gibi durmuyor ama araştırmak lazım
ay içim ferahladı okuyuncaKizlar temizligim bitti allaha sukur.camlar silindi.perdeler yikandi.kapilar silindi.kanepeler silindi.tuvalet banyo komple elden gecti.mutfak dolaplari.halilar vestiyer kanepe altlari.yatak alti bazama kadar temizlendi.oglusumunda herseyi yikandi utulendi dolabina yerlestirildi.bebek cantamizda kendi valizimde hazir.ohhhhh be:)))))bikendimi temizlemem kaldi.bide bebek sekerleri darisi isini bitiremeyenlerin basina.
Yalnız değilsin. Benim de temizlik yapılmadı. Halılar yıkamaya verilmedi. Bebeğin kıyafetleri yikanmadi ütülenmedi. Çanta hazır değil. Nisanın ilk haftası yapmayı düşünüyorum. Bu arada ben 32. Haftada girdim nts ye.
Bende daha yapmadım Hiçbişey
İnşallah valla çok geriliyorum sürekli aklım evdeAyy umarım yetiştiririz kızlar benim yanımda kimsemde yok koca yardımıyla yapcaz herşeyi neyse moral bozmayalım bari yalnız değilmişiz
canım okuduğum kitapta hamilelerin son haftalarında enerjilerinin çok olduğunu, bu enerjinin doğum yaparken çok gerekli olduğunu yazıyordu. ayrıca eklemiş fakat bu enerjiyi kadınlar daha çok ev temizliğine ayırdıkları için doğum için enerjileri kalmıyomuş
Gözünaydın kuvöze de gerek kalmamış ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallahHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Eğer bu durum seni çok zorluyorsa izne ayrılman dinlenmen açısından da faydalı olacaktır ama dayanbilirim diyorsan çalış canım. Ben cuma izne ayrıldım o günde ağrılarım başladı şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum işyerinde dayanamzdımKızlar yardım lütfen bebeğim doğum posizyonu almış kafa çok aşağıda.ayağa kalktıgımda altıma kaçırcak gibi oluyorum bazen bel ve kasık agrılarım başladı.hala çalışıyorum..normalde bu cumartesi çalışamaz alcaktım.sizce sabredip bekleyim mi cumartesiyi yoksa hemen mi çalışamaz raporunu alayım ?
Canım korkutmak istemiyorum ama bu kadar da rahat olmayın benim ilk gebeliğim 34. haftama kadar Allahıma şükürler olsun problemsiz geldim hep iyi haberlerle döndüm doktorumdan.Ayrıca bildiğin fıldır fıldır gezdim hava aldım evimle ilgilendim çalışırken de kendimi hiç hamile gibi hissetmedim.İzne ayrıldım 32 de 2 hafta evimde mis gibi dinlendim annemin ısrarlarıyla 33 de çantamı hazırladım bebek kıyafetlerini yıkadık ütüledik yerleştirdik. Bana kalsa nisanı bi görelim sonra yaparım diyodum durmadan.Derken geçen çarşamba 34teyken doktorum suyun çok azalmış sarı alarm dediYalnız değilsin. Benim de temizlik yapılmadı. Halılar yıkamaya verilmedi. Bebeğin kıyafetleri yikanmadi ütülenmedi. Çanta hazır değil. Nisanın ilk haftası yapmayı düşünüyorum. Bu arada ben 32. Haftada girdim nts ye.
Canım gözün aydın olsun.Şükür ne güzel sağlıkla gelmişler dünyaya.Küvözede girmemişler.Ne kadar sevindim.Allah yardımcın olsun bundan sonra 2 bebişle :) Biz hiç sızlanmayalımHerkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?