2015 Nisan Anneleri

canım sancıları tarif edermisin nasıl bişey biz de hazırlıklı olalım benim de sabahtan beri kalça kemiklerim acıyor yataktan kalkarken yürürken falan ilk başlarda da oluyordu çatıyla mı ilgili acaba

Biz bu gece yine acildeydik ntsde sancı cıkmadı ama artık agrılarım cok arttı catı kemigim bile arıyo yuruyemiyorum kasılmalarımda sırtıma vuruyo. Bide yine bebegin kalp atısı dr cok düz geldi karnımı salladı kalp atısı hızlanmaya baslayınca uyuyo dedi ama benim dr böyle olunca serum takmıstı artık cok stres oluyorum. Rabbim korusun yavrularımızı. Esimde dün resmen heveslendi eve bebisle dönücez diye ben erken diyorum daha olsun dogunca buyur diyo sabırsızlandı iyice bizimki deli oldum.

L lol_86 Allah analı babalı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin yavrularına gözün aydın tebrik ederim canım güle güle büyüt bebişlerini sevgiler

ben hala isim konusunda kararsızlık yaşıyorum Ozan ismi sinmiyor içime başka da bulamadım bana şöyle ağır erkek ismi önerisi yazın kızlar yaaa yardım edin hadii

canım sancıları tarif edermisin nasıl bişey biz de hazırlıklı olalım benim de sabahtan beri kalça kemiklerim acıyor yataktan kalkarken yürürken falan ilk başlarda da oluyordu çatıyla mı ilgili acaba
canım belimde adet ağrısı gibi bir ağrı vardı
sanki sökücekmiş gibi
nst ye girdim o ağrılar geldikçe çizgi yükseldi bende orda anladım ki aslında o bel ağrısı sancıyla alakalıymış
şimdi daha da şiddetleniyor o ağrılar
sadece bele adet sancısı gibi vuruyor
hafif başlıyor durdukça çoğalıyor sonra geçiyor
takip edin bu sancıları kızlar
bende saat başı oluyor bazen 45 dk da bir oluyor sancı gelince anlarsınız zaten öyle ayakta fln durmaya gelmiyor hiç

mevlütte ya da misafirlere şerbet dağıtıcaklar nasıl süsliceksiniz bardakları
kullan at bardaklar var üstüne etiket yapıştırılabiliyor
ama evde o kullan atlar çok hoş kaçmayabilir
cam bardak almayı düşündüm 12 tane ama bu seferde etiket yapışmaz
fikirleriniz var mı

loğusa şekeri aldınız mı ölçüsü nedir
birde boyalı ile boyasız olanı nasıl ayırt edicez

anladım canım sağol bugün benim de bel kalça arası acıyor ağrı yok pek ama o yüzden sordum

kızlar aşağıdaki reklamdan buldum engin süs diye bir yer
çok uygun şerbet bard. süsleri var
başka şeylerde var site güvenilir mi acaba
gerçekten baya uygun fiyatlar keseler metal ürünler falan sitenin ara yüzü güvenilir gibi durmuyor ama araştırmak lazım

anladım canım sağol bugün benim de bel kalça arası acıyor ağrı yok pek ama o yüzden sordum
ağrı yoksa birşey olmaz canım acı bende de oluyordu
bebekler büyüdükçe zorlanıyor bünye artık

site bana da inceleyince pek güvenilir gelmedi
netten alışveriş yapmayı sevmiyorum
birmax a bakıcam baya ürün alan vardı ordan

gerçekten baya uygun fiyatlar keseler metal ürünler falan sitenin ara yüzü güvenilir gibi durmuyor ama araştırmak lazım

ay içim ferahladı okuyunca

Sezaryan olacak bayanlar lütfen nasıl olsa sezaryanım diye bebeği 2 hafta 3 hafta onceden aldırmayın doktorlarınıza son hafta hatta sancılarınızın hafif hafif basladığı zamana gun alın gercekten bebeklerde ilerde sorun oluyormuş alwrcik durumlar cigerlerin tam gelişememesinden nefes darlığı astım ve uyusukluk oluyo beyinleri de tam gelişemediği için dersleri algılamada güçlük cekiyolar doktorların gercekten erken tarihe gun vermek kolaylarına gidıoo ama bir 10 15 gün erkenden alıcaz kucagımıza diye cocuklarınıza omür boyu kalıcı hasarlar bırakmayalım onlar zaten kendileri tamm oldugunda rabbım onları normal bişekilde gonderiyo size tavsiyem lütfen onun normal sekilde dogmasına izin verin korkmayın Allah buyuktur kolayluğı ve sabrı o an verecektir tabi eger sezaryan gereken bir durum soz konusuysada cok erkenden bebekleri çıkartmayın bagısıklıkları cok zayıf oluyo unutmayalım birşeyi dunyada bir kişi yapabiliyorsa herkes yapabilir ve bu dogumu herkes yapabilir cunkü bu bizim fizyolajimizde var ona gore yaradılmışız düşünün içimizde bir insan buyudu ve bunu vücudumuz acıtmadan bizr zarar vermeden ufak agtı kramplarla dayanılmıcal drğildi tekmeleri dayanılmıcak değil hattaki atsın istedik hodumuza gitti bize sevfirdi rabbim sabrettik dayandık dogumunda aynı şekilde korkulu bi ruya gormeyelim herseyin güzel olucagını bilelim oanı yasayalım gercekten

Bende daha yapmadım Hiçbişey

Ayy umarım yetiştiririz kızlar benim yanımda kimsemde yok koca yardımıyla yapcaz herşeyi neyse moral bozmayalım bari yalnız değilmişiz

Ayy umarım yetiştiririz kızlar benim yanımda kimsemde yok koca yardımıyla yapcaz herşeyi neyse moral bozmayalım bari yalnız değilmişiz
İnşallah valla çok geriliyorum sürekli aklım evde perşembe günü bebeğin kıyafetlerini yıkıyım ütüliyim diyorum cumada şirket çağırım koltuklar silincek halılar duvarlar mutfak ütü çook iş var inşallah perşembe başlarım

bu bebeğin erken alınması konusuna bende karşıyım
şuanda sancılarım olduğu içinde üzgünüm
herkes ne güzel erken alıcaksın bebeğini desede
karnımda kaldığı her dk yı kar sayıyorum
ben sezeryan olucam ama sancıları beklyiorum
normal doğum mümkün değil zaten bunu başından beri biliyordum
bir umut belki olur diyordum ama riske atmak istemiyorum
dr da doğum sırasında bazı sorunlar oluşabilir dedi o yüzden vazgeçtim keşke herşeyin normali mümkün olsa
ve bebeğim acele etmese

ayy gerçektn mı yaaa ben durduramıyodum kendiimi ama artık bırakıyım olmassa sadece yürüyüş yapım:) saolasın canım yaa

Selamlar tüm annelere ve minnaklarına
Biz bugün evdeyiz ve iyi ki izne ayrılmışım diyorum çünkü cuma günü nst de sancılarım çıktı bu sabah da ağrıyla uyandım bundan sonrası zor geçecek gibi evde olmak en iyisi.

Bendeki ağrı karın ağrısı gibi oluyor bel ağrım yok gibi bişey arada hissediyorum sadece. Karın ağrısı yaşayan var mı ?

Selam Kızlar iyi haftalar

Ben cumartesi dr a gittim 2kg800gr olmuş nst ye de girdim herşey normal çıktı çok şükür aslında kontrol günüm değildi ben erken gittim zaten kendi dr um yoktu
Perşembe de kontrol günüm her hafta çağırıyorlar artık ve her gittiğimde nst olacak galiba
Bebeğim normal doğum pozisyonundaymış ama kafa çapı biraz büyük doğum çok zor olacak dedi doktor.
Hayırlısı olsun

Gözünaydın kuvöze de gerek kalmamış ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah

Eğer bu durum seni çok zorluyorsa izne ayrılman dinlenmen açısından da faydalı olacaktır ama dayanbilirim diyorsan çalış canım. Ben cuma izne ayrıldım o günde ağrılarım başladı şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum işyerinde dayanamzdım

Canım korkutmak istemiyorum ama bu kadar da rahat olmayın benim ilk gebeliğim 34. haftama kadar Allahıma şükürler olsun problemsiz geldim hep iyi haberlerle döndüm doktorumdan.Ayrıca bildiğin fıldır fıldır gezdim hava aldım evimle ilgilendim çalışırken de kendimi hiç hamile gibi hissetmedim.İzne ayrıldım 32 de 2 hafta evimde mis gibi dinlendim annemin ısrarlarıyla 33 de çantamı hazırladım bebek kıyafetlerini yıkadık ütüledik yerleştirdik. Bana kalsa nisanı bi görelim sonra yaparım diyodum durmadan.Derken geçen çarşamba 34teyken doktorum suyun çok azalmış sarı alarm dedi bu çarşamba kararını vercekmiş ya 1 hafta daha devam ya da hemen bu cuma acil sezeryan.Bu hazırlıkları yapmasam resmen perişan olcaktım halılarım yıkandı bu cumartesi yardımcı bir bayan çağırdık ev temizlendi perdeler yıkandı çantam da hazır şimdi bir elim karnımda bir elim kalbimde hayırlı haber için dua ediyorum

Canım gözün aydın olsun.Şükür ne güzel sağlıkla gelmişler dünyaya.Küvözede girmemişler.Ne kadar sevindim.Allah yardımcın olsun bundan sonra 2 bebişle :) Biz hiç sızlanmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…