2015 Nisan Anneleri

Yaaaa canim allah yazan ellerin dert gormesin okudukca aglayacaktim.cok haklisin ben en basindan beri normal dogum diyorum.allah hepimizin yqrdimcisi olsun.sendende allah razi olsun boyle guzel paylasimlarda bulundugun icin.

Canım gözün Aydın ne güzel iki güzeller güzeli Fındığa kavuşmuşsun , Rabbim onlara güzel baht yazsın inş. Allah sizlere bağışlasın CNm , geçmiş olsun maşallah size atlatınız bu maratonu da :))

Kızlar dudağımda Uçuk çıkmış bebeğe zararı olur mu?

Bence hemen al canım ya riske atma madem pozisyon almış son vakitlerini dinlenerek geçir ona da sana da daha çok faydası olur

Bende bundan korkuyorum , benimde her gitmem de herşey müthiş harika ilerliyor diyor geziyorum ediyorum çalışıyorum.. Ev daha temizlenmedi , bebeğimin kıyafetleri yıkanmadı , hastane çantası hazır değil..İnşallah kotrole gittiğimde böyle bir sorunla karşılaşmam

canım ben ilk dogumumda nişan filan görmedim, suyum davgelmedi, sadece cok yogun kivamli bi akintim vardi, bi de sancilar tabi ki.... senin durumunu tam olarak bilmiyorum da düzensiz mi sancıların? normal dogum mu bekliyorsun yoksa sezaryen mi olacak?

Kızlar dudağımda Uçuk çıkmış bebeğe zararı olur mu?
Canımmm bebek doğunca bebeği öpme sakın.. bak haberlerde görmüştüm bebeğin babasının dudağı uçukmuş bebeği öpmüş Allah korusun bebek mikroptan ölmüş.. çok ağlamıştım o haberde

ben halilarimi yikama basladim bebegimde hic hareket yok babasi.dun gece kizimizi ölu gormus ben.cok agliyormusumm insallah tersi.cikar hareket etsin die tatli yedim ama ise yaramadi daha hareket edene kadar icim rahatlamicak galiba
Ya canım eşini uyar böyle kötü rüyalarını anlatmasın sana paylaşmasın. Allah korusun. Biraz yatıp uzan

Oy maşallah şu olay bir Banada uğrasa ne iyi olur

Ben lohusa şerbeti yerine konsantre bir vişne şurubu almaya karar verdim şöyle kalitelilerden. Lohusa şerbeti alçaktım ama gıda boyası içi caydırdı.Yazın anneciğim kendi eliyle kaynatmıştı vişne şurubu onları da kendim içicem daha sağlıklı

Hayırlısı ile gelsinler inş CNm , sen benden üç hafta Öndesin bende senin kadar kötüleşmeye başladım , hatta 37. Ve 38. Haftalar bana hayel gibi geliyor . Oğlum da 39. Haftaya kadar gelebildik ama oğlumun kilosu pek yoktu bu kız benim bünyeme ağır gelmeye başladı galiba . Zaten bende Fındık kadar birşeyim bu karın büyüdükçe daha nasıl olur bilemiyorum . Kafasıda aşağıda sanki Altan çıkıp düşüncek gibi hissediyorum şu son 4 gündür .

Bana kalsa 40 a kadar bekler öyle girerim ama bana kalmıycak bebeğim beklemiycek gibi görünüyor keşke çok kalması nasip olsa.Doktorum hastaneye yat geciktirelim dese ona da kabulüm çarşamba günü randevumuzda belli olacak tamam mı devam mı... Ama çok da korkutmayalım ilerisi için teyzem de ikizlerini 35 te doğurmuştu canavar gibiler alerjileri yok dersleri çok iyi çok da küçük doğmuşlardı kısmet artık Allaha emanet

Afiyet olsun CNm bizde kavanoz içinde 80 tane olandan aldık , eşim getircek buraya yani beni bile cezbettiniz ya Türkiye'den çikolata getirttiriyorum ) Kızım için ve bıdıklar için değer ama yaw helâlı hoş olsun inş . Misafirler yedikçe hayırlı dualar alırız inş .

İnşallah güzel haberle dön canım ama yine de hazırlıklarını yap

Burda 39. Hafta da sezeryan olucaklara gün veriliyor , bende doğa süreçleri bozmamak taraftarıyım ama sezeryan da şöyle bir durum var ki bir iki hafta Öne alınıyor . Bebeğin kanala girip Sancı başlatması annenin açılmasını sağlaması bir nebzede olsa risk bu yüzden bir kaç hafta Öne çekiliyor . 39 .dan Önce sezeryan olucaklar için eğer düzenli sançı ve suyun kanın gelmesi olmaya başladıysa hiç vakit kaybetmeden sezeryana acil alınması gerek . Bana doktorların söylediği bu . Sezeryan olması gerekenler için söylüyorum . Normal için düşünenler bebeğin Gelişimi tamamladığında zaten herşey olağan süreçte ilerliyor .

Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum çok heyecanlandım gelsin artık kızım ama yapılacak çok iş var daha temizlik bebek şekerleri ikramlıklar hazırlanacak

Benim bebegimin de kafa capi 2 hafta onde cikiyor hep. Normal dogumum zor mu olacak diye soruyorum doktora. Sakin boyle seyler dusunme, bu tamamen benim olcumumle alakali, milimetrik farklar olmasi normal dedi. Normalde olmasi gerekenden sadece 0.5 cm buyukMus normal dogumda sikinti teskil etmezmis yani. Kadin dogum doktoru dedigin ayni zamanda psikolog bizim icin. Kaldiki gercekten de zor olacaksa dogumumuz o an yasayip gorecegiz zaten. Simdiden goz korkutmanin mantigi olmadigini dusunuyorum. Yani arkadasim hiiiiiiiic canini sikma sen. Her sey olacagina varacak.

Allah korusun canim ya bi git nst gir niye bekliyorsun.daraldikca oda etkilenir.bekleme sakin vur bi yada sagina soluna yat bak bakalim hareket edecekmi.

arkadasim evham etmim dedim uc hali ve koltuk yikadik toz felan derken simdj namaz kilip yattim tatli yedim ama olmadi is ederken aklim karnimdaydi bakalim simdi edecekmi bende onu takipdeyim

Oğluşumla fayans silmeye çalışıyoruz bizde tuvalet bitti sıra banyoda :) Dün eşimin bi akrabasının bebeği oldu kadınla aramızda 2 hafta vardı onun doğumundan sonra ben her şeyi hızlandırmaya başladım bir de bu ultrason kilolarına çok fazla aldanmamak gerektiğini kadına hep kilosunu fazla söylemişler yavrucak 2300 doğmus ama çok seker kadın hüngür hüngür ağlamış benim bebeğim kiloluydu diye her şeye hazırlıklı gitmek en iyisi. Nolurrr bende normal doğurayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…