2015 Nisan Anneleri

arkadasim evham etmim dedim uc hali ve koltuk yikadik toz felan derken simdj namaz kilip yattim tatli yedim ama olmadi is ederken aklim karnimdaydi bakalim simdi edecekmi bende onu takipdeyim
Canım bir de portakal ye genelde bebekler çok seviyor portakalı. bende şu an evde yalnızım tuvalet fayansı sildim ama arada tosunu kontrol ediyorum durumu nasıl diye bak bakalım inşallah hareketlenir senin kız

Allaha emanet sebimda simdi soluma yatip beklemedeyim bnde Allah hepimizin kucana nasip eder uzun omurlu olurlar insallah

Ya canım eşini uyar böyle kötü rüyalarını anlatmasın sana paylaşmasın. Allah korusun. Biraz yatıp uzan

esimde korktu simdi besik alinandan beri daha bi heyecanli oda cunku tutup kolumdan getirio beni besige annesi yeter uyumuyor sen uyut birazda salla salla deyip duruyor sabah aksam bakiyor bos besik salliyor ya bi doguramadin diyor

Canım bir de portakal ye genelde bebekler çok seviyor portakalı. bende şu an evde yalnızım tuvalet fayansı sildim ama arada tosunu kontrol ediyorum durumu nasıl diye bak bakalım inşallah hareketlenir senin kız

dogru dion onuda bi denim arkadasim ama biraz fazla yoruldum biraz bekletir beni gelio bana kaynana bi turlu halilar yikatma vermedi sonucda biz yikatacaz tutturdu eller silinir die patladi bize yani 10 aydir evlim halilar silinmedi bile Allahdan kizlik evimizde hali yikama makinesi vardi o isimizi biraz hafifletti ama oda yoruyor yani kaynanam o makinede karsiydi ama bende inat ettim artik koltuklarida onla yikadik les gibi su neyi var dien kadin gorsun bakalim zaten onlarin koltuklariydi yeni alinmadilar 5 alti senelikler

Merhabalar kızlar.
Cumartesi kontrol vardı bizim de. Kızım 2 haftada 700 gr almış tabi bunu duyunca benim gözler pörtledi. Dr. Um da bu şekilde yorumlama cihazlardaki Ölçüm +,- 400 gr oynar. Bundan kaynaklanan bi fark vardır mutlaka dedi bunu paylaşmak istedim ki kiloya pek takılmayalım, yine de Yüzüm Güldü çünkü en son kontrolde çok azdı kilosu. 4 Nisan da sezeryan tarihimiz. Hadi bakalım Hayırlısı ....herkese sağlıklı günler...

canım Allah sana sabır versin kayın validene de azıcık insaf nasip etsin doğunca al yavrunu çekil odana karışma hiç bir şeye

ayy gerçektn mı yaaa ben durduramıyodum kendiimi ama artık bırakıyım olmassa sadece yürüyüş yapım:) saolasın canım yaa
ayşe önerin kitabında yazıyodu.. bi ara okumuştum. tekrar gözden geçirmek lazım bilgileri

canım Allah sana sabır versin kayın validene de azıcık insaf nasip etsin doğunca al yavrunu çekil odana karışma hiç bir şeye

bnde oyle dusunuyorum esimede dedim esim besi oturma oda goturme dunuo olmaz dedim bni bu kari deli eder odamda kitlenme dusunuom kizi mudara annesi ihtiyac var ekimde doguracak gitmio ona dogum yakin gidecek hanfendi galiba beni sinir edio bu hafta 14 kisi eve geldi tum temizlik ziyan oldu tuvaletten cikiolar el yikamadan kapilar tutuyorlar maf olduk bu gun baya temizlik ettik ama bitmedi

selam kızlar, herkesin hazırlıkları son gaz devam ediyor gördüğüm kadarıyla :) ben de bir kaç gündür giremedim düğünümüz vardı bir güzel kurtları döktük :) ayrıca memleketten misafirler de vardı bir de onları ağırladım. çok şükür bir sorun olmadı, evimizin temizliği geçen hafta yapılmıştı bu haftasonu kardeşim geliyor ona da yine bir süpürtüp sildiricem, perdelerimizi yıkıcaz halıları yıkamaya vericem bugün. oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim ama ilave aldığım şeyler var bir de yatağında kullanacağım çarşafını cibinini vs. yıkıcam ütülicem bu arada hastanede ve evde dağıtılacak süsleri hazırlıyorum bir yandan.baya yoğunuz biz de anlayacağınız :) hazırlamaya başladığım kolonya şişelerinden bir tanesini paylaşıyorum sizinle :)

Eklentiler

• 2015-03-12 22.15.45.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar midem çok yanıyor nasıl geçer bu ya

bir kuzenimizde bize süpriz olarak bir kaç bişi hazırlamış onları da paylaşmak istiyorum sizinle.. tablonun esprisi şu: eşim bana evlilik teklifini boğazda lazer yazıları ile yapmıştı, kuzen de oğlumuzun adını köprüye yazdırmış 40 yıl düşünsem böyle bişi aklıma gelmezdi böyle orijinal bir şey :) bana taç ve terlik hazırlatmış bir de gelenlere verilmek üzere kokulu taş yaptırmış hepsini çok beğendim

Eklentiler

• IMG-20150314-WA0002.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG-20150314-WA0010.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 167
  • 2015-03-11 20.22.33-1 - Kopya.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 148
:) üzerinde isim yazması çok hoşuma gitti. iyi etmişsin sen de .sizlere de afiyet olsuun.. kavanozda daha şık. biz iki kutu sipariş ettik. 2 değişik etiket modeli olsun dedik.biri ayıcıklı biri yelkenli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…