Merak etme uyuyodur canım benim sıpada gecen beni oyle korkuttu elini karnında cok bastırmadan okşa uyansın
Canım bir de portakal ye genelde bebekler çok seviyor portakalı. bende şu an evde yalnızım tuvalet fayansı sildim ama arada tosunu kontrol ediyorum durumu nasıl diye bak bakalım inşallah hareketlenir senin kızarkadasim evham etmim dedim uc hali ve koltuk yikadik toz felan derken simdj namaz kilip yattim tatli yedim ama olmadi is ederken aklim karnimdaydi bakalim simdi edecekmi bende onu takipdeyim
Canım karnını biraz sallayabilirsin cok sert olmicak sekilde yan yatarak 3saat hareket etmezse dr git. Ayrıca suanda bebeklerimizle yatıp kalkıyoruz stres yapıyoruz ondan boyle karısık ruyalar gormemiz normal anne baba olarak Allah yavrularımızı korusun
Ya canım eşini uyar böyle kötü rüyalarını anlatmasın sana paylaşmasın. Allah korusun. Biraz yatıp uzan
Canım bir de portakal ye genelde bebekler çok seviyor portakalı. bende şu an evde yalnızım tuvalet fayansı sildim ama arada tosunu kontrol ediyorum durumu nasıl diye bak bakalım inşallah hareketlenir senin kız
canım Allah sana sabır versin kayın validene de azıcık insaf nasip etsin doğunca al yavrunu çekil odana karışma hiç bir şeyedogru dion onuda bi denim arkadasim ama biraz fazla yoruldum biraz bekletir beni gelio bana kaynana bi turlu halilar yikatma vermedi sonucda biz yikatacaz tutturdu eller silinir die patladi bize yani 10 aydir evlim halilar silinmedi bile Allahdan kizlik evimizde hali yikama makinesi vardi o isimizi biraz hafifletti ama oda yoruyor yani kaynanam o makinede karsiydi ama bende inat ettim artik koltuklarida onla yikadik les gibi su neyi var dien kadin gorsun bakalim zaten onlarin koltuklariydi yeni alinmadilar 5 alti senelikler
ayşe önerin kitabında yazıyodu.. bi ara okumuştum. tekrar gözden geçirmek lazım bilgileriayy gerçektn mı yaaaben durduramıyodum kendiimi ama artık bırakıyım olmassa sadece yürüyüş yapım:) saolasın canım yaa
canım Allah sana sabır versin kayın validene de azıcık insaf nasip etsin doğunca al yavrunu çekil odana karışma hiç bir şeye
Amin Canım İnsallah. Senin kızda nazlanıp annesini merakta bırakmasın daha fazla biran once tepiklesin annesini: )Allaha emanet sebimda simdi soluma yatip beklemedeyim bnde Allah hepimizin kucana nasip eder uzun omurlu olurlar insallah
Amin Canım İnsallah. Senin kızda nazlanıp annesini merakta bırakmasın daha fazla biran once tepiklesin annesini: )
:) üzerinde isim yazması çok hoşuma gitti. iyi etmişsin sen de .sizlere de afiyet olsuun.. kavanozda daha şık. biz iki kutu sipariş ettik. 2 değişik etiket modeli olsun dedik.biri ayıcıklı biri yelkenli..Afiyet olsun CNm bizde kavanoz içinde 80 tane olandan aldık , eşim getircek buraya yani beni bile cezbettiniz ya Türkiye'den çikolata getirttiriyorum) Kızım için ve bıdıklar için değer ama yaw helâlı hoş olsun inş . Misafirler yedikçe hayırlı dualar alırız inş .
Soğuk süt cnm. Ama ben artık Rennie kullanıyorum o da serbest haberin olsun...Kızlar midem çok yanıyor nasıl geçer bu ya
Kızlar midem çok yanıyor nasıl geçer bu ya
Soğuk süt cnm. Ama ben artık Rennie kullanıyorum o da serbest haberin olsun...
rennie şurupla :)
bende tablet var, şurup da serbest sanırım, bana Dr verdi zaten...Dayanılacak gibi değil ya.. Rennie şurup iyi mi kızlar doktoruma sormam gerekir mi
rennie de olur gaviscon da olur... ikisi de hamilelilkte serbest..benim kaçınçı şişem gavisconda.Dayanılacak gibi değil ya.. Rennie şurup iyi mi kızlar doktoruma sormam gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?