2015 Nisan Anneleri

Dayanılacak gibi değil ya.. Rennie şurup iyi mi kızlar doktoruma sormam gerekir mi

ben de midem yandığını söylemiştim direkt bu şurubu verdi bir sıkıntı olmaz canım, gönül rahatlığı ile iç günde 3 kez tok karna 1 ölçek içmen gerekiyor

çok şükür bebeğine kavuşmuşsun.

Şişeyi nerden aldın canım bide kaç cc?

Hepsi cok guzel canım ne dusunceli kuzenmis sagolsun gule gule kullanın

valla oturmak bile zor geliyor derken, artik yattigimda da zorlaniyorum, ilk bebekte bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum, ilkine göre yine cok kilolu bir bebek degil ama bünye meselesi işte, ic karnim dar diyorum ben de, başka bir açıklama bulamiyorum, Allah yardimcimiz olsun, bir nefeste kurtuluruz inşallah cümlemiz....

merhaba kızlar, sabah kontrolum vardı.nst nın sonuna dogru sancılar 250 yi vurdu. ama ben hıcbır sey hıssetmıyordum.
doktorum hersey yolunda dedı. tansıyonum ızne ayrıldıgımdan berı normal :) bu sebeple dogumu hala normal yolla plnlıyoruz.35+2 haftadayız, ponponm 3.180kg 48cm olmus ısın enteresan kısmı ben kılo vermısım. gecen hafta 87 ıken sımdı 85 olmusum. İzinde olmak ödemlerime de yavaş yavaş veda etmeme yarıyo anlasılan cok sevındım.ponponum 1 haftada 400 gram kadar almıs. ogleden sonra da sağlık ocagına gıttım. doktorum artık senı son gorusum, bırdahakıne bebekle gelcen dedı benı aldı bır korku. az mı kaldı ne

Harika haberler, bebişlerine hemen kavuşmuşsun ne güzel.

Şişeyi nerden aldın canım bide kaç cc?

şişeleri ve kolonyayı gittigidiyor dan aldım 25 cc tanesi 50 kr. kolonya da litresi 10,5 tl ydi, 6 tl de toplam kargo tutmuştu. 100 adet aldım bana maliyeti 1 tl bile olmadı :) stickerları da fazlasıyla yaptıdık ozalitciler yapıyor onlar da toplamda 7 tl yaptı

kızlar bugün benim evde temizlik var ben pek bi iş yapmadım sadece yemek hazırladım ama sabah beri hiç oturmadim çok yoruldum belim çok ağrıdı şimdi yattım kaynanam ve teyzem sağolsun hala devam ediyolar temizliğe ama mis gibi oldu :) oturma odası ve salon bitti sayılır, yarında yatak odası mutfak yapılacak sonrasına pek bişey kalmıyo :) cumartesiye kadar hepsi biter ve beşiğimizi kurariz son olarak :) sonra gelsin 31 mart :)

Son düzenleme:
Kızlar sabahtan beri karnım sertleşip duruyor bebek hareketli ama aşağı tarafıma bayağı baskı oluyor sertleşince napsam ki gitsem mi bi doktora bilemiyorum ya duş falan aldım ama banamısın demedi düzenli değil ama

Teşekkür ederim
Gerçekten doktorlar nasıl korkutuyor insanı ben kendimi iyi hissederken birden psikolojimi alt üst etmeyi beceriyorlar

Neyse sağlıkla gelsin de yavrularımız umarım kolay olur

evet canım doğuma kadar kullanacağım..sancıların başladığı gün yapmayacağım iğneyi.birde dr sabah saatineal iğnelerini dedi bende 12.30 da yapıyorum dedim daha gec kalma dedi.
canım mesajını simdi gördüm cevap için çok teşekkür ederim,acaba sabah saati olmasının anlamı ne,bn aksam 8de yapıyorum igneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…