Dayanılacak gibi değil ya.. Rennie şurup iyi mi kızlar doktoruma sormam gerekir mi
çok şükür bebeğine kavuşmuşsun.herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. doğduğundan beri sadece günde iki defa gidip kuvezin içinden sevebiliyorduk. sonra onu orda bırakıp eve geliyordum. şikayet etmek istemiyorum ama öyle zor bir şey ki... ne anne olduğumu tam anladım ne hamileliğin bittiğinin farkındayım. sezeryan yüzünden hala şiş bir göbeğim ve ağrılarım var. ama artık o göbeğin içinde bir bebek yok. evde süt sağıyorum ama kucağımda bebek değil plastik bir şişe var. gece 3 defa uyanıyorum ama ne idrar keseme baskı yapan ne de acıktığı için evi inleten bir bebiş yok, kalk süt sağ diyen bir alarm var. velhasıl iyice devekuşu gibi hissediyordum. ne deve ne kuş... ta ki bugün kucağıma verip hadi emzir dedikleri ana kadar. allahım o ne güzel bir hismiş... ben hiç boşuna anlatıcam diye uğraşmayım, allah vaktinde ve sağlıkla hepinize o hissi tattırsın. isteyen herkese de nasip etsin.
bu arada ben hep nasıl emziricem diye korkardım. hiç korktuğum gibi olmadı. çok şükür ilk denemede başardık. erken doğduğu için doktorumuz biraz tereddütdeydi ama maşallah oğlum üzerine düşeni güzelce yaptı. böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
çok cici olmuşlarEki Görüntüle 1455415 Bi de bunları yaptım:)
Şişeyi nerden aldın canım bide kaç cc?selam kızlar, herkesin hazırlıkları son gaz devam ediyor gördüğüm kadarıyla :) ben de bir kaç gündür giremedim düğünümüz vardı bir güzel kurtları döktük :) ayrıca memleketten misafirler de vardı bir de onları ağırladım. çok şükür bir sorun olmadı, evimizin temizliği geçen hafta yapılmıştı bu haftasonu kardeşim geliyor ona da yine bir süpürtüp sildiricem, perdelerimizi yıkıcaz halıları yıkamaya vericem bugün. oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim ama ilave aldığım şeyler var bir de yatağında kullanacağım çarşafını cibinini vs. yıkıcam ütülicem bu arada hastanede ve evde dağıtılacak süsleri hazırlıyorum bir yandan.baya yoğunuz biz de anlayacağınız :) hazırlamaya başladığım kolonya şişelerinden bir tanesini paylaşıyorum sizinle :)
Hepsi cok guzel canım ne dusunceli kuzenmis sagolsun gule gule kullanınbir kuzenimizde bize süpriz olarak bir kaç bişi hazırlamış onları da paylaşmak istiyorum sizinle.. tablonun esprisi şu: eşim bana evlilik teklifini boğazda lazer yazıları ile yapmıştı, kuzen de oğlumuzun adını köprüye yazdırmış 40 yıl düşünsem böyle bişi aklıma gelmezdi böyle orijinal bir şey :) bana taç ve terlik hazırlatmış bir de gelenlere verilmek üzere kokulu taş yaptırmış hepsini çok beğendim
hepsi cıvıl cıvıl ne güzel :)Kızımın kıyafetleri
valla oturmak bile zor geliyor derken, artik yattigimda da zorlaniyorum, ilk bebekte bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum, ilkine göre yine cok kilolu bir bebek degil ama bünye meselesi işte, ic karnim dar diyorum ben de, başka bir açıklama bulamiyorum, Allah yardimcimiz olsun, bir nefeste kurtuluruz inşallah cümlemiz....Hayırlısı ile gelsinler inş CNm , sen benden üç hafta Öndesin bende senin kadar kötüleşmeye başladım , hatta 37. Ve 38. Haftalar bana hayel gibi geliyor . Oğlum da 39. Haftaya kadar gelebildik ama oğlumun kilosu pek yoktu bu kız benim bünyeme ağır gelmeye başladı galiba . Zaten bende Fındık kadar birşeyim bu karın büyüdükçe daha nasıl olur bilemiyorum . Kafasıda aşağıda sanki Altan çıkıp düşüncek gibi hissediyorum şu son 4 gündür .
ne güzel, sağlıkla kucağına al, darısı bizim başımıza :)herkese iyi akşamlar.son 6 gün kaldı ve ben heyecandan uyuyamıyorum artık:)
Harika haberler, bebişlerine hemen kavuşmuşsun ne güzel.Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
süpermiş :)
Teşekür ederim:))hepsi cıvıl cıvıl ne güzel :)
Şişeyi nerden aldın canım bide kaç cc?
Benim bebegimin de kafa capi 2 hafta onde cikiyor hep. Normal dogumum zor mu olacak diye soruyorum doktora. Sakin boyle seyler dusunme, bu tamamen benim olcumumle alakali, milimetrik farklar olmasi normal dedi. Normalde olmasi gerekenden sadece 0.5 cm buyukMus normal dogumda sikinti teskil etmezmis yani. Kadin dogum doktoru dedigin ayni zamanda psikolog bizim icin. Kaldiki gercekten de zor olacaksa dogumumuz o an yasayip gorecegiz zaten. Simdiden goz korkutmanin mantigi olmadigini dusunuyorum. Yani arkadasim hiiiiiiiic canini sikma sen. Her sey olacagina varacak.
canım mesajını simdi gördüm cevap için çok teşekkür ederim,acaba sabah saati olmasının anlamı ne,bn aksam 8de yapıyorum igneyievet canım doğuma kadar kullanacağım..sancıların başladığı gün yapmayacağım iğneyi.birde dr sabah saatineal iğnelerini dedi bende 12.30 da yapıyorum dedim daha gec kalma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?