eger evde ilac yoksa, soda biraz bastiriyor, bir de süt ama çok.fazlaysa. bunlar da işe yaramayabilirKızlar midem çok yanıyor nasıl geçer bu ya
Maşallah kilosuda boyuda çok iyi durumda, hayırlısı ile gelsin kuzucuk inş .merhaba kızlar, sabah kontrolum vardı.nst nın sonuna dogru sancılar 250 yi vurdu. ama ben hıcbır sey hıssetmıyordum.
doktorum hersey yolunda dedı. tansıyonum ızne ayrıldıgımdan berı normal :) bu sebeple dogumu hala normal yolla plnlıyoruz.35+2 haftadayız, ponponm 3.180kg 48cm olmusısın enteresan kısmı ben kılo vermısım. gecen hafta 87 ıken sımdı 85 olmusum. İzinde olmak ödemlerime de yavaş yavaş veda etmeme yarıyo anlasılan cok sevındım.ponponum 1 haftada 400 gram kadar almıs. ogleden sonra da sağlık ocagına gıttım. doktorum artık senı son gorusum, bırdahakıne bebekle gelcen dedı benı aldı bır korku. az mı kaldı ne
canım çok düzenli değil bazen 2 saatte bir bazen 1 saat bazen 45 dk da geliyr ama dr ye gittiğimde düzenliydicanım ben ilk dogumumda nişan filan görmedim, suyum davgelmedi, sadece cok yogun kivamli bi akintim vardi, bi de sancilar tabi ki.... senin durumunu tam olarak bilmiyorum da düzensiz mi sancıların? normal dogum mu bekliyorsun yoksa sezaryen mi olacak?
vişne bende de var geçen yıl çok koymuştum komposto yaparım diyeBen lohusa şerbeti yerine konsantre bir vişne şurubu almaya karar verdim şöyle kalitelilerden. Lohusa şerbeti alçaktım ama gıda boyası içi caydırdı.Yazın anneciğim kendi eliyle kaynatmıştı vişne şurubu onları da kendim içicem daha sağlıklı
Maden suyu içiyorum şimdi canım biraz bastırdı neysekieger evde ilac yoksa, soda biraz bastiriyor, bir de süt ama çok.fazlaysa. bunlar da işe yaramayabilir
canım doğum yaptığın gece kaynanan seninle hastanede kalmaz di mi. valla ben daraldım uzakta olmama rağmen. temizlik işlerini de boşver, sen hiç yapma, bebeğinden kıymetli mi?dogru dion onuda bi denim arkadasim ama biraz fazla yoruldum biraz bekletir beni gelio bana kaynana bi turlu halilar yikatma vermedi sonucda biz yikatacaz tutturdu eller silinir die patladi bize yani 10 aydir evlim halilar silinmedi bile Allahdan kizlik evimizde hali yikama makinesi vardi o isimizi biraz hafifletti ama oda yoruyor yani kaynanam o makinede karsiydi ama bende inat ettim artik koltuklarida onla yikadik les gibi su neyi var dien kadin gorsun bakalim zaten onlarin koltuklariydi yeni alinmadilar 5 alti senelikler
Gözün aydın canım maşallah bebişlere hemen kavuşmuşsun ne güzel darısı başımıza...Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
ay bu şişeleri sizde görnce çok hoşuma gidiyorselam kızlar, herkesin hazırlıkları son gaz devam ediyor gördüğüm kadarıyla :) ben de bir kaç gündür giremedim düğünümüz vardı bir güzel kurtları döktük :) ayrıca memleketten misafirler de vardı bir de onları ağırladım. çok şükür bir sorun olmadı, evimizin temizliği geçen hafta yapılmıştı bu haftasonu kardeşim geliyor ona da yine bir süpürtüp sildiricem, perdelerimizi yıkıcaz halıları yıkamaya vericem bugün. oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim ama ilave aldığım şeyler var bir de yatağında kullanacağım çarşafını cibinini vs. yıkıcam ütülicem bu arada hastanede ve evde dağıtılacak süsleri hazırlıyorum bir yandan.baya yoğunuz biz de anlayacağınız :) hazırlamaya başladığım kolonya şişelerinden bir tanesini paylaşıyorum sizinle :)
maşallah bu kuzuya annesimerhaba kızlar, sabah kontrolum vardı.nst nın sonuna dogru sancılar 250 yi vurdu. ama ben hıcbır sey hıssetmıyordum.
doktorum hersey yolunda dedı. tansıyonum ızne ayrıldıgımdan berı normal :) bu sebeple dogumu hala normal yolla plnlıyoruz.35+2 haftadayız, ponponm 3.180kg 48cm olmusısın enteresan kısmı ben kılo vermısım. gecen hafta 87 ıken sımdı 85 olmusum. İzinde olmak ödemlerime de yavaş yavaş veda etmeme yarıyo anlasılan cok sevındım.ponponum 1 haftada 400 gram kadar almıs. ogleden sonra da sağlık ocagına gıttım. doktorum artık senı son gorusum, bırdahakıne bebekle gelcen dedı benı aldı bır korku. az mı kaldı ne
ben de şimdi numune istedim. bi de ablama söyliyim o da istesin.. kargo parası istiyolar mı canımkızlar tenadan numune hasta bezi istemiştim geldi 2 tane...ilk gün için kullanabilirim...
kızlar tenadan numune hasta bezi istemiştim geldi 2 tane...ilk gün için kullanabilirim...
Inşallah bebiş biraz daha sabırlı olur canım. Sağlıkla gelsin de erken geç önemli değil gerçi. Dogum çok acil olmadığı sürece hazırlıkların yetismesi sıkıntı değil benim için. Annem ve ablam çok yakinimda oturuyor. Diger ablam ve kayınvalidem uzak sayilmaz. Hepsi birden hallederler gerekirse. Acil olmazsacnisan basinda temizlikci cagiricam halilari vericem bbakalımCanım korkutmak istemiyorum ama bu kadar da rahat olmayın benim ilk gebeliğim 34. haftama kadar Allahıma şükürler olsun problemsiz geldim hep iyi haberlerle döndüm doktorumdan.Ayrıca bildiğin fıldır fıldır gezdim hava aldım evimle ilgilendim çalışırken de kendimi hiç hamile gibi hissetmedim.İzne ayrıldım 32 de 2 hafta evimde mis gibi dinlendim annemin ısrarlarıyla 33 de çantamı hazırladım bebek kıyafetlerini yıkadık ütüledik yerleştirdik. Bana kalsa nisanı bi görelim sonra yaparım diyodum durmadan.Derken geçen çarşamba 34teyken doktorum suyun çok azalmış sarı alarm dedibu çarşamba kararını vercekmiş ya 1 hafta daha devam ya da hemen bu cuma acil sezeryan.Bu hazırlıkları yapmasam resmen perişan olcaktım halılarım yıkandı bu cumartesi yardımcı bir bayan çağırdık ev temizlendi perdeler yıkandı çantam da hazır şimdi bir elim karnımda bir elim kalbimde hayırlı haber için dua ediyorum
Canım gece burun bandıyla uyudum hiç yoktan iyidir. bütün gece açık burunla uyudum diyemem ama rahatlattı en azından. Birde naneli sakız çiğne canım çok iyi geliyo.sağol canım sana da geçmiş olsun benim aynı anda hem içe hem dışa akıyor bi de tıkanıyor çeşme gibi burnum öksürük de yapıyor bandın faydasını görürsen haber et ben de alayım
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende bunlardan yapmak istiyorum ama sürekli fikir değiştitiyorum. Kolonyalrın rengi ık olut diyordum ama gayet belirgin çok hoşuma gittiselam kızlar, herkesin hazırlıkları son gaz devam ediyor gördüğüm kadarıyla :) ben de bir kaç gündür giremedim düğünümüz vardı bir güzel kurtları döktük :) ayrıca memleketten misafirler de vardı bir de onları ağırladım. çok şükür bir sorun olmadı, evimizin temizliği geçen hafta yapılmıştı bu haftasonu kardeşim geliyor ona da yine bir süpürtüp sildiricem, perdelerimizi yıkıcaz halıları yıkamaya vericem bugün. oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim ama ilave aldığım şeyler var bir de yatağında kullanacağım çarşafını cibinini vs. yıkıcam ütülicem bu arada hastanede ve evde dağıtılacak süsleri hazırlıyorum bir yandan.baya yoğunuz biz de anlayacağınız :) hazırlamaya başladığım kolonya şişelerinden bir tanesini paylaşıyorum sizinle :)
Canim numuneyi hangisinden istedn bende isticem bakalim. Hamgi secenegi sectnkızlar tenadan numune hasta bezi istemiştim geldi 2 tane...ilk gün için kullanabilirim...
evet çok seçenek var hangisini seçicezCanim numuneyi hangisinden istedn bende isticem bakalim. Hamgi secenegi sectn
Hangi secenegi secipnistediniz canmben de şimdi numune istedim. bi de ablama söyliyim o da istesin.. kargo parası istiyolar mı canım
Adamlar sasircak noluyoz diye birdrn numune isteklerievet çok seçenek var hangisini seçicez
canım doğum yaptığın gece kaynanan seninle hastanede kalmaz di mi. valla ben daraldım uzakta olmama rağmen. temizlik işlerini de boşver, sen hiç yapma, bebeğinden kıymetli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?