2015 Nisan Anneleri

Maşallah kilosuda boyuda çok iyi durumda, hayırlısı ile gelsin kuzucuk inş .

canım çok düzenli değil bazen 2 saatte bir bazen 1 saat bazen 45 dk da geliyr ama dr ye gittiğimde düzenliydi
normal doğumu beklemiyorum bebeğin biraz daha içerde durmasını bekliyrm
dr cuma ya kdr dayanırsan dur dedi cuma alıcak büyük ihtimal
dayanamazsan sancıya gel hemen dedi bekliyorum düzenli aralıklarla gelmeye başlarsa gidicem
daha küçük gibi geliyor 38 e girmiş oldum galiba
herkes diyor 38 çıksa iyidi ama benim elimde olan birşey deil
normal doğum istiyordum ama muayene sırasında hiç açılma yokmuş
ayrıca daha öncede yaşadığım bazı problemler vardı ve kistim vardı bu nedenle bebek zarar görür dedi sezeryan olucam

vişne bende de var geçen yıl çok koymuştum komposto yaparım diye
daha bitmedi doğumdan sonrayı bekliyorum
misafirlerede şerbet dağıtmak istiyorum ama bardağa fln karar veremedim

canım doğum yaptığın gece kaynanan seninle hastanede kalmaz di mi. valla ben daraldım uzakta olmama rağmen. temizlik işlerini de boşver, sen hiç yapma, bebeğinden kıymetli mi?

Gözün aydın canım maşallah bebişlere hemen kavuşmuşsun ne güzel darısı başımıza...

ay bu şişeleri sizde görnce çok hoşuma gidiyor
bende doyumsuzmuyum neyim aslında fazla fazla vermek için magnet istiyorum
çünkü kv uzaktan gelicek ve baya vermek istiyorum ona uzakta olan herkese versin diye ama mevlüt e gelenlere böyle şişede vermek istiyorum eee kurabiye yapmakta mantıklı geliyor
bu seferde millet dicek ki aa ne görgüsüz herşeyden yapmış
hatta bunları küçük bebek kutuları var onların içine koymak istiyorum
bu kdr doyumsuz olduğumu yeni fark ettim

maşallah bu kuzuya annesi
gerçekten az kaldı geri sayım artık

devlet hastanesine gidip çalışamaz raporunu aldım bugün kilosunu sölemedi ben de unuttum sormayı kendi sıkıntılarımı anlatmaktan sol göğsümün altında acaip bi batma yanma var son günlerde mahvediyo beni plesanta oraya yerleşmiş o yüzden dedi bel-kalça ağrısı da bebek büyüdüğü için normalmiş ben de iyi ki ayrılmışım izne bugün yoksa işe gidecek durumda değilim hiç

Inşallah bebiş biraz daha sabırlı olur canım. Sağlıkla gelsin de erken geç önemli değil gerçi. Dogum çok acil olmadığı sürece hazırlıkların yetismesi sıkıntı değil benim için. Annem ve ablam çok yakinimda oturuyor. Diger ablam ve kayınvalidem uzak sayilmaz. Hepsi birden hallederler gerekirse. Acil olmazsacnisan basinda temizlikci cagiricam halilari vericem bbakalım

sağol canım sana da geçmiş olsun benim aynı anda hem içe hem dışa akıyor bi de tıkanıyor çeşme gibi burnum öksürük de yapıyor bandın faydasını görürsen haber et ben de alayım
Canım gece burun bandıyla uyudum hiç yoktan iyidir. bütün gece açık burunla uyudum diyemem ama rahatlattı en azından. Birde naneli sakız çiğne canım çok iyi geliyo.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende bunlardan yapmak istiyorum ama sürekli fikir değiştitiyorum. Kolonyalrın rengi ık olut diyordum ama gayet belirgin çok hoşuma gitti

Biz bugün önce sağlık ocagına gittik idrar yolu enfeksiyonu var. Idrarda lökosit protein ve kanama çıktı. Doktorumuza gittik sonra. Idrar sonuçları 3 gün sonra çıkacak. uracare zinnat hippurin ilaçlarını yazdı. Inşallah iyi gelir. Bu ilaçları kullanan varmi?Ultrasyona girdik kızım 2115 gr 44 cm olmuş. Gene 5 gün küçük çıkıyor. Nst ye girdik sonucumuz gayet iyi.

canım doğum yaptığın gece kaynanan seninle hastanede kalmaz di mi. valla ben daraldım uzakta olmama rağmen. temizlik işlerini de boşver, sen hiç yapma, bebeğinden kıymetli mi?

onu hic istemiyorum dogumda esim olmaz dio bn hayir diyorum bakalim nasil olacak bi gitse yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…