2015 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar b12 vitamin eksikliği olan var mı doktor ne önerdi ne yapıyorsunuz bunun için

Canım benim doktorun bir sorun görmediyse her şey normaldir, sen neden moralini bozdun bu kadar. Benim ölçümler her seferinde farklı. Bir bakıyorsun bir ölçümü geri, sonraki ölçümde aynı değer ileri çıkıyor. Bunlar %100 milimetrik ölçümler değil ki. Sen femur kemiğinde iki haftalık gerilik var diyorsun ama gayet normal aralıkta çıkmış. 7 ile çarptığın zaman çıkan sonucun normal aralıkta olduğunu fark edeceksin bak.

Benim son kontrolümde çıkan sonuçlar şöyle bak. 35+3 günlükken:
BPD 84.62 ( Avg. 34+1)
HC 311.11 (Avg. 34+6)
AC 318.60 (Avg. 35+5)
HL 60.69 (Last 39+0)
FL 67.52 (Avg. 34+5)

Bütün bu ölçüm değerlerinin sonucunda oğlum 35+3 yerine 35+5 çıktı:)

Bir önceki ölçümde fl iki hafta geriydi. Ama bu kontrolde böyle çıktı. Emin ol üst üste iki kere ölçseler ikisi de farklı çıkar. Sen orada yazan ortalama değerlere bakıp bozma moralini. Ona kaldıysa bizimkinin hl ölçümü yani kol boyu 39 haftalık çıkıyor ki epey uzun. Ama doktor bu ölçümler yaklaşık ölçümler, bebeğin kolu gayet normal uzunlukta görünüyor dedi.
Demem o ki sen doktorunun söylediklerine bak, ölçümler aynı gün bile bambaşka çıkabiliyor.

NST bitince kasılma başlamış demek ki kuzum. Allah'tan doktor bakmış da uyarmış. İnşallah sağlıkla zamanında gelir kuzucuğun

anladim canım sancılarınla bekleyebilmen büyük cesaret, tebrik ederim seni, bebek erken geliyor diye de üzme kendini, sonucta senin elinde olan bisey degil, demek ki bebegin artik dünyaya gelmeye hazir, ayrica doktorunun sancilara ragmen beklemeyi kabul etmesi şaşırtıcı, genelde carcabuk alıyorlar sezaryene... Hakkınızda hayırlısı olsun, saglıkla gelsin bebegin...

uyuman iyi olmuş canım o kadar tıkanıklığa ve akıntıya rağmen Allahıma şükür gece uyuyabiliyorum ama uykuya dalana kadar burnumu açmam gerekiyor açıldığı an dalıyorum uykuya sabaha kadar pek uyandırmıyor bugün düne göre biraz daha iyiyim dr bişey veremem dedi tuzlu su deniz suyu vs. kullan dedi

kızlar bunlar da benım gul sulu hedıyelerım, kucuk kavanozlarım ıclerıne baDEM konmayı beklıyo, magnetlerım de tullerının yapısmasını :) az kaldı

Eklentiler

• Fotoğraf0971.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 150
  • Fotoğraf0973.webp
    17 KB · Görüntüleme: 154
kızlar komşuya gittim yeni bebişi var 3 aylık oldu
bu bebekler birbrlerini hissediyor sanki o ağladıkça benimki çoştu ufaklık bana baktıkça gülüp durdu
çok tatlıydı yavru arada iyi oluyor öğreniyorum

Hay maşallah:) Arap yağı bol bulunca sürmedik yer bırakmazmış:):)

Canim numuneyi hangisinden istedn bende isticem bakalim. Hamgi secenegi sectn
Canım tena slip super olandan istemiştim ilk gün için kullanırım

ben de şimdi numune istedim. bi de ablama söyliyim o da istesin.. kargo parası istiyolar mı canım
para istemediler canım ücretsiz:)

beniMde cumartesi geldi cantama koydum birini :) Normal olunca cok kanama oluyormus o zaman mutlaka lazim olur
evet canım iyi oldu ...hasta bezi almama gerek kalmadı hastanede verecekmiş buda ilk gün işe yarar kanama cok olunca

Bugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktor gerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil

esin yetişir insaAllah canım, güzel düşünelim güzel olsun, bu şirket sahipleri patronlar hep böyle, sadece kendilerini ve günü kurtarmayı düşünüyorlar

selam kızlar yazamadım size takipte olmaya çalışıyorum ama ctesi doktora gittik bizde kuzum ii şükür 2500 kg 47 cm olma doktor herzamanki gibi ii OLDUĞUNU Ama biraz milyon olacağını söyledi Sağlıklı olsunda kuzum gerisi önemli değil ama hala ters duruyor haftaya ctesi tekrar Gidecez Dönme ihtimalinin azaldığını söyledi ctesi dönmezse Sezaryan günü belirleriz dedi bende Sezaryan olursa eşimde girsin istiyorum ama alamıyorlarmış L lol_86 canım gözünüz Aydın maşallah kuzulara Allah mutluluğunuzu daim etsin herzamanki darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…