Arkadaslar dun aksam yazdim ama cevam alamadımMoealim oldukça bozuk biraz zaman ayırıp cevap verirseniz gerçekten sevinirim. Doktor kontrolünde 34 hafta 6 günlük bebeğimin BPD-HC ölçümleri (kafa çapı ile ilgili olanlar) 2 hafta önde çıkarken FL (femur kemiği) ölçüsü 33 hafta ile uyumlu çıktı. Yani 2 hafta gerilik var.
Aşağıda tam ölçümleri yazıyorum. Lütfeen rica etsem sizlerde böyle baç büyüklüğünün önde gitmesi ya da femur kemiğinin geri çıkması gibi bir durum oldu mu, son gittiğiniz kontrollerde ölçümlerinizi nasıldı bir yazarsanız çok sevinirim.
BFD: 89.36
HC: 327.49
FL:64.18
AC: 303.10
HL: 57.20
Kızlar merhabalar.. Biz cuma günü saglik ocağına gittik. Ebeler dedi ji çok aşağı inmiş ve kasılmalar var ben farketmiyorum galiba..doktoruna git dediler. Sonra hastaneyi arayıp gittim. Ultrason da baktı nstye soktu bir şey cikmadi ama nast sonunda acayip karnim ağridi doktor elleyince çok felaket kasilman var nasıl bu kasılma burada cikmazki dedi tam çıkarırlarken ağrı başlamıştı galiba ondan görünmedi. Peki ben napcam bir hafta sonra mi kontrole geleyim dedim. Bu şekilde kasilman devam ederse bu haftaya doğar dedi . ultrasona gore 37. Haftamiz bugün bitiyor.. Önceleri kanamadan dolayı çatı muayenesinde dar kemikli sezeryan olabilir dedi. Simdi bir şey de demedi sadece kanamam olur yada gece gündüz suyun gelirse hemen ara gel dedi... Pfff kafam çok karıştı benm yaaa.. Amma belirsiz bisey olduk bizhatta hazırlıkları son surat tamamla dedi.
canım çok düzenli değil bazen 2 saatte bir bazen 1 saat bazen 45 dk da geliyr ama dr ye gittiğimde düzenliydi
normal doğumu beklemiyorum bebeğin biraz daha içerde durmasını bekliyrm
dr cuma ya kdr dayanırsan dur dedi cuma alıcak büyük ihtimal
dayanamazsan sancıya gel hemen dedi bekliyorum düzenli aralıklarla gelmeye başlarsa gidicem
daha küçük gibi geliyor 38 e girmiş oldum galiba
herkes diyor 38 çıksa iyidi ama benim elimde olan birşey deil
normal doğum istiyordum ama muayene sırasında hiç açılma yokmuş
ayrıca daha öncede yaşadığım bazı problemler vardı ve kistim vardı bu nedenle bebek zarar görür dedi sezeryan olucam
vişne bende de var geçen yıl çok koymuştum komposto yaparım diye
daha bitmedi doğumdan sonrayı bekliyorum
misafirlerede şerbet dağıtmak istiyorum ama bardağa fln karar veremedim
uyuman iyi olmuş canım o kadar tıkanıklığa ve akıntıya rağmen Allahıma şükür gece uyuyabiliyorum ama uykuya dalana kadar burnumu açmam gerekiyor açıldığı an dalıyorum uykuya sabaha kadar pek uyandırmıyor bugün düne göre biraz daha iyiyim dr bişey veremem dedi tuzlu su deniz suyu vs. kullan dediCanım gece burun bandıyla uyudum hiç yoktan iyidir. bütün gece açık burunla uyudum diyemem ama rahatlattı en azından. Birde naneli sakız çiğne canım çok iyi geliyo.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende bunlardan yapmak istiyorum ama sürekli fikir değiştitiyorum. Kolonyalrın rengi ık olut diyordum ama gayet belirgin çok hoşuma gitti
Kızlar doğumuna az kaldı kontrolün var di acilmam varmış bebeğim kanala grmis bir hafta kadar zmnim var2900 kilo 50 cm boy masallah
dodex iğne kullandım benMerhaba kızlar b12 vitamin eksikliği olan var mı doktor ne önerdi ne yapıyorsunuz bunun için
Canim bebegin hareket ettimiarkadasim evham etmim dedim uc hali ve koltuk yikadik toz felan derken simdj namaz kilip yattim tatli yedim ama olmadi is ederken aklim karnimdaydi bakalim simdi edecekmi bende onu takipdeyim
kızlar wewell ın meme ucu kremını aldım 6.90 a cıvılden nomalda 20 tl ımıs. 60cc lık son kullaNMA TARIHI 7 ay. ama ozamana kadar bıle kullanmak ıcın ıdeal fıyat bence. emzırmeden oncek sılmek gerekmıyo yazıo. vucudun hereyerınde kullanılır yazıo. dunden berı kasınan gobegıme de surdum ıyı geldı. bırde gögus aram tahrıs olmus kızarmıstı oraya da ıyı geldı dudaklarıma dırseklerıme heryerıme suruyom:) cunku 7. aya kadar töbe bıtmez. multi fayda sağlayayım dedım
Canım tena slip super olandan istemiştim ilk gün için kullanırımCanim numuneyi hangisinden istedn bende isticem bakalim. Hamgi secenegi sectn
para istemediler canım ücretsiz:)ben de şimdi numune istedim. bi de ablama söyliyim o da istesin.. kargo parası istiyolar mı canım
evet canım iyi oldu ...hasta bezi almama gerek kalmadı hastanede verecekmiş buda ilk gün işe yarar kanama cok oluncabeniMde cumartesi geldi cantama koydum birini :) Normal olunca cok kanama oluyormus o zaman mutlaka lazim olur
benim de çok agriyo hiç bişey yapmadığım günler bile agriyo artık sırt üstü yatınca biraz rahatliyo ama o zaman da nefes alamıyorumSelam kızlar sırtınız ağrıyor mu benim son günlerde çok fena yaaa
esin yetişir insaAllah canım, güzel düşünelim güzel olsun, bu şirket sahipleri patronlar hep böyle, sadece kendilerini ve günü kurtarmayı düşünüyorlarBugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?