2015 Nisan Anneleri

Canım benim aklımdaydın.. Gözünüz aydın senin de bebişlerin de iyi olmanıza sevindim. Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin..

Canim benim ya allah yardimcin olsun esine en ihtiyac duydugun zamanda yaninda olmamasi kotu olmus.zaten bu sirketlerde vicdan namina bisey yok.kendi isleri gorulsunde kim ne yaparsa yapsin umurlarinda olmuyor.insallah biran once kavusursunuz.

Niye alamiyorlarmis?ozelde dogurmuyormusun canim?

canım, öncelikle eşinin durumundan dolayı üzüldüm senin için bu anlarda eşinin yanında olması çok büyük bir destek. inşallah doğumundan önce gelmiş olur. iş verenler ne yazıkki hiç çalışanlarını düşünmüyor sinir oluyor hepsine
öte yandan senin solunum yolu rahatsızlığın mı vardı da göğüs doktoruna gittin? benim de özellikle yattığımda nefes almam zorlaşıyor bebek ciğerlere baskı yapıyor diyorum ama önemli bir şeyse ben de bir danışayım doktoruma

Güneş tutulması hakkında ne düşünüyorsunuz hanımlar sonucta rabbimiz bilir herseyi ama herkesi etkilemeye korkutmaya başlamış bile biz yarin nasipse kuran okuycaz

Arkadaşlar yardım benden su gibi kokusuz akıntı oluyor bugün kişisel temizlik yapmıştım öğlen gibi gene olmuştu ama şimdi iç camasirim baya bi ıslanmış esim de baktı böyle yavaş yavaş akiyodu su bu bebeğin suyumu yarın randevum var saat 2 45 de ne yapayım bekleyeyimmi

Ca
canim bekleme git bence bebek icerde susuz kalmasin.sabaha kadar uyuyamazsinda.

Bekleme sakın git arkadasım yengemde suyu gelmiş anlamamıs hastane gittinde suyu hepten nerdeyse bitmişti bebek boğulma başlamıştı mosmor doğmuş o yüzden arkadasım riske atma

Arkadasım sag salim kavusalım insallah bu hafta korkutma basladı hakikaten bizde cocugumuza kavuşmak için sabırsız
Dogru canim insan sabirsizlaniyor.rabbim nasip etsin kucagimiza almayi.esimde dogur artik diyor:)zamaninda gelsin sag salim insallah

Bizimde bikini bölgemiz çok ağrıyor bacağımi açamıyorum yuruyemiyorum Bile normal mi ya bu hiç bu kadar agrimamisti

Bizimde bikini bölgemiz çok ağrıyor bacağımi açamıyorum yuruyemiyorum Bile normal mi ya bu hiç bu kadar agrimamisti
Ben bu haftaki muayenede doktora söyledim bunu bacaklarım gövdemden ayrılıyor kırılıyor gibi kasıklarından, oturmak kalkmak çok zor diye....bebek Büyüdükçe baskıdan oluyor taşıyamıyor direk o kemiklere baskı oluyor dedi...

ben bugun fayans falan sildim indim çıktım ondan mi oldu acaba saat üç ten beri şiddetli ağrı var yatarken ayağımi yanıma çekerken bile sizliyor (

büyük ihtimal bahsettiğin çatı kemiğinin ağrısı cnm, bende de özellikle uzun oturmadan sonra oluyor, vücut kendini doğuma hazırlıyor, ee hem de bebişler büyüyor ağırlaşıyor.. zor zamanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…