Canım benim aklımdaydın.. Gözünüz aydın senin de bebişlerin de iyi olmanıza sevindim. Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin..Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Canim benim ya allah yardimcin olsun esine en ihtiyac duydugun zamanda yaninda olmamasi kotu olmus.zaten bu sirketlerde vicdan namina bisey yok.kendi isleri gorulsunde kim ne yaparsa yapsin umurlarinda olmuyor.insallah biran once kavusursunuz.Bugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
Niye alamiyorlarmis?ozelde dogurmuyormusun canim?selam kızlar yazamadım size takipte olmaya çalışıyorum ama ctesi doktora gittik bizde kuzum ii şükür 2500 kg 47 cm olma doktor herzamanki gibi ii OLDUĞUNU Ama biraz milyon olacağını söyledi Sağlıklı olsunda kuzum gerisi önemli değil ama hala ters duruyor haftaya ctesi tekrar Gidecez Dönme ihtimalinin azaldığını söyledi ctesi dönmezse Sezaryan günü belirleriz dedi bende Sezaryan olursa eşimde girsin istiyorum ama alamıyorlarmış@lol_86 canım gözünüz Aydın maşallah kuzulara Allah mutluluğunuzu daim etsin herzamanki darısı basımıza
Bugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
Canim bebegin hareket ettimi
Cok sevindim canim.yorma krndini dinlen bol bol.Suan ediyor cok sükür karnım kaskatıydı yeni yeni kendime geliorum
canim bekleme git bence bebek icerde susuz kalmasin.sabaha kadar uyuyamazsinda.Arkadaşlar yardım benden su gibi kokusuz akıntı oluyor bugün kişisel temizlik yapmıştım öğlen gibi gene olmuştu ama şimdi iç camasirim baya bi ıslanmış esim de baktı böyle yavaş yavaş akiyodu su bu bebeğin suyumu yarın randevum var saat 2 45 de ne yapayım bekleyeyimmi
Arkadaşlar yardım benden su gibi kokusuz akıntı oluyor bugün kişisel temizlik yapmıştım öğlen gibi gene olmuştu ama şimdi iç camasirim baya bi ıslanmış esim de baktı böyle yavaş yavaş akiyodu su bu bebeğin suyumu yarın randevum var saat 2 45 de ne yapayım bekleyeyimmi
Cok sevindim canim.yorma krndini dinlen bol bol.
Bebegimin hareketleri iyi ama bişey olurmukiBekleme sakın git arkadasım yengemde suyu gelmiş anlamamıs hastane gittinde suyu hepten nerdeyse bitmişti bebek boğulma başlamıştı mosmor doğmuş o yüzden arkadasım riske atma
Hareketleri iyi ama cnm ne yapcagimi sasirdimCa
canim bekleme git bence bebek icerde susuz kalmasin.sabaha kadar uyuyamazsinda.
Dogru canim insan sabirsizlaniyor.rabbim nasip etsin kucagimiza almayi.esimde dogur artik diyor:)zamaninda gelsin sag salim insallahArkadasım sag salim kavusalım insallah bu hafta korkutma basladı hakikaten bizde cocugumuza kavuşmak için sabırsız
Valla canim en iyisi doktorunu ara bi.yada hastaneyi ara ebelerden biriyle gorus.Hareketleri iyi ama cnm ne yapcagimi sasirdim
O belli olmaz suyun geliyordur azar azar hastane uzakmi?Hareketleri iyi ama cnm ne yapcagimi sasirdim
Ben bu haftaki muayenede doktora söyledim bunu bacaklarım gövdemden ayrılıyor kırılıyor gibi kasıklarından, oturmak kalkmak çok zor diye....bebek Büyüdükçe baskıdan oluyor taşıyamıyor direk o kemiklere baskı oluyor dedi...Bizimde bikini bölgemiz çok ağrıyor bacağımi açamıyorum yuruyemiyorum Bile normal mi ya bu hiç bu kadar agrimamisti
ben bugun fayans falan sildim indim çıktım ondan mi oldu acaba saat üç ten beri şiddetli ağrı var yatarken ayağımi yanıma çekerken bile sizliyorBen bu haftaki muayenede doktora söyledim bunu bacaklarım gövdemden ayrılıyor kırılıyor gibi kasıklarından, oturmak kalkmak çok zor diye....bebek Büyüdükçe baskıdan oluyor taşıyamıyor direk o kemiklere baskı oluyor dedi...
büyük ihtimal bahsettiğin çatı kemiğinin ağrısı cnm, bende de özellikle uzun oturmadan sonra oluyor, vücut kendini doğuma hazırlıyor, ee hem de bebişler büyüyor ağırlaşıyor.. zor zamanlar Allah hepimizin yardımcısı olsunBizimde bikini bölgemiz çok ağrıyor bacağımi açamıyorum yuruyemiyorum Bile normal mi ya bu hiç bu kadar agrimamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?