2015 Nisan Anneleri

Canım bekleme ne olur ne olmaz bi git göster dogum gerçekleşebilir son haftalar bunlar kuzum...

Canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah:) Bizim yerimize de kokla onları annesiii:) Darısı bizim başımıza inşallah:)

Kızlarrr doktor kontrolü vardı bugün 2 tane 100 lük kasılma çıktı...yorma kendini dedi uzanıyorum hep...doktorum sezaryanla alalım artık kuzu dönmeyecek dedi...19 mart persembe sabah dogum yapacağım Allahın izniyle ani bir doğum yaşanmazsa güzel anneler...Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:))

Ohhh çok şükür masallah ne güzel dogum haberleri geliyor bir bir Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnş.bende Epidural olacağım inş.eşimi de alacak dokTor:))Rabbim by güzel duyguyu hepimize yaşatsın inş.:))

Bebegimin hareketleri iyi ama bişey olurmuki

Git ihmal etme yinede benden bi küçük su geldi hemen git dedi su gittikce yavaşlar hareketler oğlum mosmor dedi hiç sancısıda yoktu suni sancı vermişler nerdeyse boğuluyormus yani akıntın devam ediyorsa riske atma arkadasım idrar kaşığı degilse durma yani

ben bugun fayans falan sildim indim çıktım ondan mi oldu acaba saat üç ten beri şiddetli ağrı var yatarken ayağımi yanıma çekerken bile sizliyor (
1 haftadır var cnm bende üstelik iş falan yaptığım yok. Dinlen yarın falan geçmezse olmadı Dr a gidersinama bende baya baya var hatta vajina kemiğim bile sızlıyor. Arkadaşın yazdığı gibi ben de çatı açılması diye de düşündüm. Çok kafana takma ama var yani bir çok kişide...

Ayy cnm ,gunlerimiz ayni cok heyecanlandim hem senin hem kendi adima ,umarim saglikla alirsin bebisini kucagina, Allah yardimcin olsun..

esin yetişir insaAllah canım, güzel düşünelim güzel olsun, bu şirket sahipleri patronlar hep böyle, sadece kendilerini ve günü kurtarmayı düşünüyorlar

Canim benim ya allah yardimcin olsun esine en ihtiyac duydugun zamanda yaninda olmamasi kotu olmus.zaten bu sirketlerde vicdan namina bisey yok.kendi isleri gorulsunde kim ne yaparsa yapsin umurlarinda olmuyor.insallah biran once kavusursunuz.

Sağolun kizlar.. valla şirketler e kızıyorum ama farklı bir durum yani bu kadar da olmaz ki... Çok üzülüyorum ya.. yanımda olmasını istiyorum. o da üzülüyor birsey de diyemiyorum. Hormonların da gazıyla şirket i aramayı bile düşünüyorum valla

beniim tatlim yaşadığın şey normal ve aynı düşündüğün gibi bebek baskı yapıyor. benim ayrı bir rahatsızlığım var astım türevi birsey. O yüzden riskli grupta sayılıyorum aslında başından beri.. Çok şükür sıkıntısız geldik bu zamana kadar ama nefes yetersizliği normalde hamilelikte olurken bende 3 katı belki daha fazla.. şöyle ki mesela, benim ev 4.katta. iki mola kesin veriyorum 3 ü de genelde görüyorum.. 4 bile oluyor bazen... yürürken konuşmak neredeyse imkansız şu an. Sadece uzun süre konuşmak bile sorun.. daralma vs de oluyor falan...

ben bugun fayans falan sildim indim çıktım ondan mi oldu acaba saat üç ten beri şiddetli ağrı var yatarken ayağımi yanıma çekerken bile sizliyor (

Bendede var gecen kontrolümde doktor söyledim doktor sevindi yalancı sancılarmış onlar rahmim doğuma hazırlanıyormuş gece bazen ağrıdan uyuyamıyorum bel kasık kramplar ve bikini Alt bölge agrı var bazı kadınlar sancılar anlamıyor dedi doktor zorluk oluyormuş bu haftaki kontrolde sancı olursa hemen geliyorsun dedi olmasada mutlaka kontrol gel dedi hadi hayırlısı bakalım haftayada ağda yaptırmam catı muhanem olacak

Niye alamiyorlarmis?ozelde dogurmuyormusun canim?

CNm medicanada olacak doğumum yani özel hastane doktorlada konuştum ama almıyorlarmış personel harici ameliyathaneye kimseyi sokmuyorlarmış çok içime dert oldu zaten

canım çok üzücü bir durum gercekten, inşallah zamaninda gelir yavrun da eşin yetisir, diger hazirluklara yardimci olacak kimse yok mu bu arada, bi yandan başlasaniz... Sağlığın da iyiye gider inşallah, Rabbim şifa versin, doğumunda da kolayliklar....

benim tam kaburgamin arkasina denk gelen yer agriyor, komple degil de belli bir yer sadece bıcak saplanmış gibi, çok kötü
seninle aynı ağrıları çekiyoruz benim de tam kaburgamın arka tarafı belli bi bölge ağrıyo aynı zamanda kaburgamın altında çok acıma var plesanta oraya yerleşmiş dedi dr ama anlaadım ben o kadar tepede ne işi var resmen kalbimin alt tarafı sırt ağrısından beter yaptı beni sırt ağrısı yatınca geçiyo ama bu hiç bi türlü geçmiyor

Sagol canim.. duaların için allah razı olsun.. o hazırlıkları yapmayı esim istedi zaten. Onun da içine oturuyor çünkü yanımızda olamamak.. Ama artık ne olacak bilmiyorum...
Elbette saglikla hayırlısıyla gelsin. En önemlisi o.. Ama şirkete de öyle kızıyorum ki... bu kadar düşüncesiz olmaz insan ya..

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah annesini üzmez kuzun, biraz daha kalır annesinin karnında:)

Kuzum aynı ağrı bende de var. Son dört gündür gün içinde bir ya da iki kez regl ağrısı yaşıyorum. Belli aralıklarla gelmiyor. Başlayınca iki üç saat devam ediyor mesela ama dinlenince, özellikle uyuyunca geçiyor. Vajinal bölgede de acı ve sızlama hissi var. Çarsamba günü kontrol var. Doktora soracağım bakalım ne diyecek. Bu arada ben çarşamba günü doppler ultrasona gireceğim kızlar. Doktorunuz silerden de istedi mi doppler? Herhangi bir sıkıntı ya da risk olmadığı halde doppler istemesi garip geldi bana biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…