Canım bekleme ne olur ne olmaz bi git göster dogum gerçekleşebilir son haftalar bunlar kuzum...Arkadaşlar yardım benden su gibi kokusuz akıntı oluyor bugün kişisel temizlik yapmıştım öğlen gibi gene olmuştu ama şimdi iç camasirim baya bi ıslanmış esim de baktı böyle yavaş yavaş akiyodu su bu bebeğin suyumu yarın randevum var saat 2 45 de ne yapayım bekleyeyimmi
Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Ohhh çok şükür masallah ne güzel dogum haberleri geliyor bir bir Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnş.bende Epidural olacağım inş.eşimi de alacak dokTor:))Rabbim by güzel duyguyu hepimize yaşatsın inş.:))Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Bebegimin hareketleri iyi ama bişey olurmuki
1 haftadır var cnm bende üstelik iş falan yaptığım yok. Dinlen yarın falan geçmezse olmadı Dr a gidersinama bende baya baya var hatta vajina kemiğim bile sızlıyor. Arkadaşın yazdığı gibi ben de çatı açılması diye de düşündüm. Çok kafana takma ama var yani bir çok kişide...ben bugun fayans falan sildim indim çıktım ondan mi oldu acaba saat üç ten beri şiddetli ağrı var yatarken ayağımi yanıma çekerken bile sizliyor(
Dogru canim insan sabirsizlaniyor.rabbim nasip etsin kucagimiza almayi.esimde dogur artik diyor:)zamaninda gelsin sag salim insallah
Ayy cnm ,gunlerimiz ayni cok heyecanlandim hem senin hem kendi adima ,umarim saglikla alirsin bebisini kucagina, Allah yardimcin olsun..Kızlarrr doktor kontrolü vardı bugün 2 tane 100 lük kasılma çıktı...yorma kendini dedi uzanıyorum hep...doktorum sezaryanla alalım artık kuzu dönmeyecek dedi...19 mart persembe sabah dogum yapacağım Allahın izniyle ani bir doğum yaşanmazsa güzel anneler...Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:))
esin yetişir insaAllah canım, güzel düşünelim güzel olsun, bu şirket sahipleri patronlar hep böyle, sadece kendilerini ve günü kurtarmayı düşünüyorlar
Canim benim ya allah yardimcin olsun esine en ihtiyac duydugun zamanda yaninda olmamasi kotu olmus.zaten bu sirketlerde vicdan namina bisey yok.kendi isleri gorulsunde kim ne yaparsa yapsin umurlarinda olmuyor.insallah biran once kavusursunuz.
canım, öncelikle eşinin durumundan dolayı üzüldüm senin içinbu anlarda eşinin yanında olması çok büyük bir destek. inşallah doğumundan önce gelmiş olur. iş verenler ne yazıkki hiç çalışanlarını düşünmüyor sinir oluyor hepsine
öte yandan senin solunum yolu rahatsızlığın mı vardı da göğüs doktoruna gittin? benim de özellikle yattığımda nefes almam zorlaşıyor bebek ciğerlere baskı yapıyor diyorum ama önemli bir şeyse ben de bir danışayım doktoruma
Doktorunu ara sor cnm , kendin karar verme doktorun daha iyi bilir..Hareketleri iyi ama cnm ne yapcagimi sasirdim
ben bugun fayans falan sildim indim çıktım ondan mi oldu acaba saat üç ten beri şiddetli ağrı var yatarken ayağımi yanıma çekerken bile sizliyor(
benim tam kaburgamin arkasina denk gelen yer agriyor, komple degil de belli bir yer sadece bıcak saplanmış gibi, çok kötüSelam kızlar sırtınız ağrıyor mu benim son günlerde çok fena yaaa
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm..Kızlar doğumuna az kaldı kontrolün var di acilmam varmış bebeğim kanala grmis bir hafta kadar zmnim var2900 kilo 50 cm boy masallah
Amin cnm cmlemize inş yaAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm..
Niye alamiyorlarmis?ozelde dogurmuyormusun canim?
canım çok üzücü bir durum gercekten, inşallah zamaninda gelir yavrun da eşin yetisir, diger hazirluklara yardimci olacak kimse yok mu bu arada, bi yandan başlasaniz... Sağlığın da iyiye gider inşallah, Rabbim şifa versin, doğumunda da kolayliklar....Bugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
seninle aynı ağrıları çekiyoruz benim de tam kaburgamın arka tarafı belli bi bölge ağrıyo aynı zamanda kaburgamın altında çok acıma var plesanta oraya yerleşmiş dedi dr ama anlaadım ben o kadar tepede ne işi var resmen kalbimin alt tarafı sırt ağrısından beter yaptı beni sırt ağrısı yatınca geçiyo ama bu hiç bi türlü geçmiyorbenim tam kaburgamin arkasina denk gelen yer agriyor, komple degil de belli bir yer sadece bıcak saplanmış gibi, çok kötü
canım çok üzücü bir durum gercekten, inşallah zamaninda gelir yavrun da eşin yetisir, diger hazirluklara yardimci olacak kimse yok mu bu arada, bi yandan başlasaniz... Sağlığın da iyiye gider inşallah, Rabbim şifa versin, doğumunda da kolayliklar....
günaydın melekler ve annişleri
pazar gününü de atlattım çok şükür
sancılarımı takip ediyorum düzenli gelmiyor
cumaya kadar bu şekilde gider inş. acil birşey olmaz
nişan gelmedikçe doğum başlamış olmuyor dimi
dr her 10 dk bir geliyor dedi sancı için dikkat ettim bazen 10 dk bir düzenli geliyor sonra 20 dk fln oluyor
eğer bu şekilde giderse ve ben dr yi ikna edebilirsem doğumu birkaç gün daha ertelemek istiyorum
bebek ne kadar dursa içerde o kadar kar diyorum ama Allahın bileceği iş tabii
uyumak çok iyi geliyor sancılara tüm gün uyuyorum
hatta bazen bakıyorum ben çok derin uyuduğumda oğluşumda uyumuş oluyor ona da yansıda halsizliğim galiba
normalde dr kimse durmuyor bu sancılarla desede ben minikim için dayanabildiğim yere kadar dayanıcam Allahın izniyle
Selamlar tüm annelere ve minnaklarına
Biz bugün evdeyiz ve iyi ki izne ayrılmışım diyorum çünkü cuma günü nst de sancılarım çıktı bu sabah da ağrıyla uyandım bundan sonrası zor geçecek gibi evde olmak en iyisi.
Bendeki ağrı karın ağrısı gibi oluyor bel ağrım yok gibi bişey arada hissediyorum sadece. Karın ağrısı yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?