2015 Nisan Anneleri

Canım insallah esin yetisir ve butun islerinizi yetistirirsiniz üzme kendini

Uyku problemi olan var mı kizlar iki gündür berat bey uyutmuyor esim rezene iç diyor ama rezene çocuğa zararı olur mu ki

aynen yaa, son iki haftadir da artti, yemek yiyince daha beter oluyor, hepten yeri azaliyor bebişin, benimkinin poposu varmis ama olmaz böyle şey, yatarken de gecmiyor, nefesim de kesiliyor

geçmiş olsun canım, nefes darlığı büyük sıkıntı bu haftalara kadar sorunsuz geldin inş. bundan sonrası da sorunsuz olur. Allah yardımcın (mız) olsun

Çok korkunç ya o zamana kadar geçer inş canım. Sağol cvp için:)

Kızmakta çok haklısın bitanem ama bazı şeylere de gücümüz yetmiyor malesef belki bekler bebişin babasını..olmasada canınla bebeğin sağolsun zor bir durum ama ne olur son haftalar artık üzme kendinide bebeğinide..herşey olacağına varıyor neticede hayırlısı deyip beklemek lazım...

Oyy yerim ben o ponponu:):) Yumuk yumuktur o şimdi teyzesinin kuzusu:) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin kuzum:)
kızlar bunlar da benım gul sulu hedıyelerım, kucuk kavanozlarım ıclerıne baDEM konmayı beklıyo, magnetlerım de tullerının yapısmasını :) az kaldı

Çok güzel olmuş balım, güle güle kullanın inşallah:)

Kızlar doğumuna az kaldı kontrolün var di acilmam varmış bebeğim kanala grmis bir hafta kadar zmnim var 2900 kilo 50 cm boy masallah
Maşallah barekallah ona:) Allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi

Offffff Allah vicdan merhamet versin bunlara. Hiç mi değer vermezler aile kurumuna... Çok sinir oldum ben bile. Allah yardımcın olsun kuzum. Belki bir güzellik olur, daha erken gelir eşin. Ama bu şirketin yaptığını da düşman yapmaz yani

Artık dönme ihtimali yok muymuş? Bana hiç belli olmaz, son anda bile dönebilir demişti doktor. Hayırlısı olsun hakkınızda kuzum. Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna.

2 cm açılma varmış kızlar ne zmna 4 5 cm olur ki ya bebeğinde kanalda hazırim bende ztn de bi korku bi heyecan şaşırdım

Tatlım açılma süreci herkesin yapısına göre değişir. Ama şunu söyleyebilirim, sancılar güçlenip düzenli hale geldiğinde açılma sürecin de biraz daha hızlı ilerler. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim:)

Uyku problemi olan var mı kizlar iki gündür berat bey uyutmuyor esim rezene iç diyor ama rezene çocuğa zararı olur mu ki
Ben varım Dün gece bölük pörçük uyudum, daha doğrusu uyuyamadım desem yeri. Rezeneyi rahatlıkla içebilirsin canım gebelikte. Hiçbir sakıncası yok. Hatta emzirme döneminde de gaz giderici olduğu için içmek faydalı. Ben bazen bir çay fincanı içiyorum. Rahatlatıyor epey.

CNm medicanada olacak doğumum yani özel hastane doktorlada konuştum ama almıyorlarmış personel harici ameliyathaneye kimseyi sokmuyorlarmış çok içime dert oldu zaten
Oyle seymi olur allah askina.bide medicana hastanesi.israr et bence zaten esin gormuyorki bebegin dogum anini gorsun.hatta doktoruna ben sirf bu yuzden bu hastaneyi sectim diyiver:))))))))

2 cm açılma varmış kızlar ne zmna 4 5 cm olur ki ya bebeğinde kanalda hazırim bende ztn de bi korku bi heyecan şaşırdım
açılmanın ne kadar sürecegi belli olmuyor sanırım, kişiden kişiye degişiyor, benim bütün herşey bir akşamda olmuştu, tahmin etmek zor... Saglıkla kucağına alırsın canım inşallah...

Aminnnn canim.seninde gozun aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…