- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım insallah esin yetisir ve butun islerinizi yetistirirsiniz üzme kendiniBugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
Canım kızın hareket etmis sukur sen yine cok yorma kendiniSuan ediyor cok sükür karnım kaskatıydı yeni yeni kendime geliorum
seninle aynı ağrıları çekiyoruz benim de tam kaburgamın arka tarafı belli bi bölge ağrıyo aynı zamanda kaburgamın altında çok acıma var plesanta oraya yerleşmiş dedi dr ama anlaadım ben o kadar tepede ne işi var resmen kalbimin alt tarafı sırt ağrısından beter yaptı beni sırt ağrısı yatınca geçiyo ama bu hiç bi türlü geçmiyor
Sağolun kizlar.. valla şirketler e kızıyorum ama farklı bir durum yani bu kadar da olmaz ki... Çok üzülüyorum ya.. yanımda olmasını istiyorum. o da üzülüyor birsey de diyemiyorum. Hormonların da gazıyla şirket i aramayı bile düşünüyorum valla
beniim tatlim yaşadığın şey normal ve aynı düşündüğün gibi bebek baskı yapıyor. benim ayrı bir rahatsızlığım var astım türevi birsey. O yüzden riskli grupta sayılıyorum aslında başından beri.. Çok şükür sıkıntısız geldik bu zamana kadar ama nefes yetersizliği normalde hamilelikte olurken bende 3 katı belki daha fazla.. şöyle ki mesela, benim ev 4.katta. iki mola kesin veriyorum 3 ü de genelde görüyorum.. 4 bile oluyor bazen... yürürken konuşmak neredeyse imkansız şu an. Sadece uzun süre konuşmak bile sorun.. daralma vs de oluyor falan...
daha bugün tvde dinledim dr icilebilecek bitki çaylarindan biri olarak saydi, icebilirsin yaniUyku problemi olan var mı kizlar iki gündür berat bey uyutmuyor esim rezene iç diyor ama rezene çocuğa zararı olur mu ki
Çok korkunç yaCanımmm bebek doğunca bebeği öpme sakın.. bak haberlerde görmüştüm bebeğin babasının dudağı uçukmuş bebeği öpmüş Allah korusun bebek mikroptan ölmüş.. çok ağlamıştım o haberde
Kızmakta çok haklısın bitanem ama bazı şeylere de gücümüz yetmiyor malesef belki bekler bebişin babasını..olmasada canınla bebeğin sağolsun zor bir durum ama ne olur son haftalar artık üzme kendinide bebeğinide..herşey olacağına varıyor neticede hayırlısı deyip beklemek lazım...Sagol canim.. duaların için allah razı olsun.. o hazırlıkları yapmayı esim istedi zaten. Onun da içine oturuyor çünkü yanımızda olamamak.. Ama artık ne olacak bilmiyorum...
Elbette saglikla hayırlısıyla gelsin. En önemlisi o.. Ama şirkete de öyle kızıyorum ki... bu kadar düşüncesiz olmaz insan ya..
merhaba kızlar, sabah kontrolum vardı.nst nın sonuna dogru sancılar 250 yi vurdu. ama ben hıcbır sey hıssetmıyordum.
doktorum hersey yolunda dedı. tansıyonum ızne ayrıldıgımdan berı normal :) bu sebeple dogumu hala normal yolla plnlıyoruz.35+2 haftadayız, ponponm 3.180kg 48cm olmusısın enteresan kısmı ben kılo vermısım. gecen hafta 87 ıken sımdı 85 olmusum. İzinde olmak ödemlerime de yavaş yavaş veda etmeme yarıyo anlasılan cok sevındım.ponponum 1 haftada 400 gram kadar almıs. ogleden sonra da sağlık ocagına gıttım. doktorum artık senı son gorusum, bırdahakıne bebekle gelcen dedı benı aldı bır korku. az mı kaldı ne
kızlar bunlar da benım gul sulu hedıyelerım, kucuk kavanozlarım ıclerıne baDEM konmayı beklıyo, magnetlerım de tullerının yapısmasını :) az kaldı
Maşallah barekallah ona:) Allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimiziKızlar doğumuna az kaldı kontrolün var di acilmam varmış bebeğim kanala grmis bir hafta kadar zmnim var2900 kilo 50 cm boy masallah
Bugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
Kızlarrr doktor kontrolü vardı bugün 2 tane 100 lük kasılma çıktı...yorma kendini dedi uzanıyorum hep...doktorum sezaryanla alalım artık kuzu dönmeyecek dedi...19 mart persembe sabah dogum yapacağım Allahın izniyle ani bir doğum yaşanmazsa güzel anneler...Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:))
2 cm açılma varmış kızlar ne zmna 4 5 cm olur ki ya bebeğinde kanalda hazırim bende ztn de bi korku bi heyecan şaşırdım
Ben varımUyku problemi olan var mı kizlar iki gündür berat bey uyutmuyor esim rezene iç diyor ama rezene çocuğa zararı olur mu ki
İnşallah canım benim geçer krem kullanÇok korkunç yao zamana kadar geçer inş canım. Sağol cvp için:)
Canım kızın hareket etmis sukur sen yine cok yorma kendini
E kız babaya düskün olrmuş derler: )cok sukur arkadasim babasi gelince hareketlendi nazi banamiydi neydi
Oyle seymi olur allah askina.bide medicana hastanesi.israr et bence zaten esin gormuyorki bebegin dogum anini gorsun.hatta doktoruna ben sirf bu yuzden bu hastaneyi sectim diyiver:))))))))CNm medicanada olacak doğumum yani özel hastane doktorlada konuştum ama almıyorlarmış personel harici ameliyathaneye kimseyi sokmuyorlarmış çok içime dert oldu zaten
açılmanın ne kadar sürecegi belli olmuyor sanırım, kişiden kişiye degişiyor, benim bütün herşey bir akşamda olmuştu, tahmin etmek zor... Saglıkla kucağına alırsın canım inşallah...2 cm açılma varmış kızlar ne zmna 4 5 cm olur ki ya bebeğinde kanalda hazırim bende ztn de bi korku bi heyecan şaşırdım
Aminnnn canim.seninde gozun aydin.Slm kızlar çok şükür bugün izne ayrıldım evde olmak ne kadar güzelmiş ilk kez bir aksami ağrısız geçiriyorum..Rabbim tüm çalışanların yardımcısı olsun, tüm arkadaşlarımın da su son günlerini rahat ca geçirmeleri nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?