2015 Nisan Anneleri

Valla canim en iyisi doktorunu ara bi.yada hastaneyi ara ebelerden biriyle gorus.
Gittim cnm ilginç için teşekkür ederim nts ye girdim sancı çıkmadı bebek de iyiydi evde gelen sıvı orda gelmedi hiç bi serum verdi bebeği mikrop kalmasın diye eve geldim yarın kontrolde belli olur artık dua edin bebeğim biraz daha dayansin

Canım benim çok sevindim gözün aydın...

Mahvetti beni bu burun tıkanıklığı. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri ağzındam nefes almaktır sanki dünyadaki bütün mikropları topluyormuşum gibi gelir ama şimdi burnum resmen çalışma dışı. Karar verdim bugünde gideceğim işe sonrası yok. İzne ayrılıyorum. Allah utandırmasın ama sanırım en doğrusu bu. Bebeğimde huzursuzlandı tabii bi sağa bi sola dönmekten

yatamiyorum kizlar bacagima diz kapagima sürekli kramp giriyor çok aciyorr ne tarafa donsem yatamiyorummm

Oyle seymi olur allah askina.bide medicana hastanesi.israr et bence zaten esin gormuyorki bebegin dogum anini gorsun.hatta doktoruna ben sirf bu yuzden bu hastaneyi sectim diyiver:))))))))

CNm vallahi epey söyledim doktora orası ameliyathane tatbiki bölüm ayrı ama orda başka ameliyatlarda oluyo kan görülebilir tutabilir kan vs dedi birde belki bir şekilde ben kabul etsem diğer doktorlar anestezi uzmanı fln kabul etmez dedi.çok sinir oldum salla eşime diyorum ki o gün ağlasam zırlasam biraz seni içeri aldırabilirmiyim acaba diye kendimce planlar yapıyorum

Günaydın kizlar. Ilginc bi durumla karsi karşıyayım. Daha once hoc duymamstm. Benm bazi kiyaftlermin koltuk altinda mavilik gozlemledm terledigimde. Sanki murekkkep gibi. Mavi terleme diye bisey varms arastrdim biraz ama aranzda böyle bi durumla karsilasan varmi. Metabolik bisyms sanrm acaba hamileliktrnmi oldu ilac falanmi yapti yada vucudumdaki degisimler

günaydın kızlar :) Babiş gitti biz tekrar uyuycaz :) bugün temizliğe devam evimizde o yüzden iyice dinlenmem lazım :)

Günaydınlar bugun erkenciyiz ana gece ilk kez hemen uyudum masallah .dun cok yorulmuştum ama yürümekten.halılarıda verdim yıkamaya .herkes ne hüzel ev temizliyor.ben halılar gelsin öyle yapacam yoksa hemen kirlenir tekrar.çrş muayenemiz vsr biraz alıştırdım kendimi onada .şuanda düşündüğüm şey akşama ne pişirsem

Gunaydin canim sevindim iyi olmaniza.bugunde cokkkkk guzel haberlerle gellll insaaalllah.

herkese cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli bir sekilde bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza insallah. Sakin gibiler simdilik pek zorlamiyorlar ama sonrasi nasil olur bilmem tabi :)
Ultrasona gore kilolari farkli cikabiliyor evet
% 10 yanilma payi var cunku

Gunaydin canim.planlarini yap ne yap et aldir kocani iceriye ozellerde boyle problemle karsilasmaman lazim aslinda.benim doktorum kendi teklif etti.resim cekimide yapicaklar.yazik adama kapida bekletmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…