- 19 Temmuz 2014
- 170
- 265
- 73
Gittim cnm ilginç için teşekkür ederim nts ye girdim sancı çıkmadı bebek de iyiydi evde gelen sıvı orda gelmedi hiç bi serum verdi bebeği mikrop kalmasın diye eve geldim yarın kontrolde belli olur artık dua edin bebeğim biraz daha dayansinValla canim en iyisi doktorunu ara bi.yada hastaneyi ara ebelerden biriyle gorus.
Canım benim çok sevindim gözün aydın...Gittim cnm ilginç için teşekkür ederim nts ye girdim sancı çıkmadı bebek de iyiydi evde gelen sıvı orda gelmedi hiç bi serum verdi bebeği mikrop kalmasın diye eve geldim yarın kontrolde belli olur artık dua edin bebeğim biraz daha dayansin
E kız babaya düskün olrmuş derler: )
Oyle seymi olur allah askina.bide medicana hastanesi.israr et bence zaten esin gormuyorki bebegin dogum anini gorsun.hatta doktoruna ben sirf bu yuzden bu hastaneyi sectim diyiver:))))))))
Gunaydin canim sevindim iyi olmaniza.bugunde cokkkkk guzel haberlerle gellll insaaalllah.Gittim cnm ilginç için teşekkür ederim nts ye girdim sancı çıkmadı bebek de iyiydi evde gelen sıvı orda gelmedi hiç bi serum verdi bebeği mikrop kalmasın diye eve geldim yarın kontrolde belli olur artık dua edin bebeğim biraz daha dayansin
canım gözün aydın :) Aldın yavrularını kucağına. sağlıkla analı babalı büyüsün minikler..
Bu arada aha önceden usg de kiloları daha fazla çıkmıştı. öyle anımsadım. yanılma payı oluyo mu o kadar. yoksa ikiz olduğundan mi öyle.. şunun için soruyorum , benim doktor da bebeğe kilolu diyip diyip duruyor. normal doğum zor diyor.
Gunaydin canim.planlarini yap ne yap et aldir kocani iceriye ozellerde boyle problemle karsilasmaman lazim aslinda.benim doktorum kendi teklif etti.resim cekimide yapicaklar.yazik adama kapida bekletmesinler.CNm vallahi epey söyledim doktora orası ameliyathane tatbiki bölüm ayrı ama orda başka ameliyatlarda oluyo kan görülebilir tutabilir kan vs dedi birde belki bir şekilde ben kabul etsem diğer doktorlar anestezi uzmanı fln kabul etmez dedi.çok sinir oldum salla eşime diyorum ki o gün ağlasam zırlasam biraz seni içeri aldırabilirmiyim acaba diye kendimce planlar yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?