Canım insallah esin yetisir ve butun islerinizi yetistirirsiniz üzme kendini
geçmiş olsun canım, nefes darlığı büyük sıkıntıbu haftalara kadar sorunsuz geldin inş. bundan sonrası da sorunsuz olur. Allah yardımcın (mız) olsun
Kızmakta çok haklısın bitanem ama bazı şeylere de gücümüz yetmiyor malesef belki bekler bebişin babasını..olmasada canınla bebeğin sağolsun zor bir durum ama ne olur son haftalar artık üzme kendinide bebeğinide..herşey olacağına varıyor neticede hayırlısı deyip beklemek lazım...
Oyy yerim ben o ponponu:):) Yumuk yumuktur o şimdi teyzesinin kuzusu:) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin kuzum:)
Çok güzel olmuş balım, güle güle kullanın inşallah:)
Maşallah barekallah ona:) Allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi
Offffff Allah vicdan merhamet versin bunlara. Hiç mi değer vermezler aile kurumuna... Çok sinir oldum ben bile. Allah yardımcın olsun kuzum. Belki bir güzellik olur, daha erken gelir eşin. Ama bu şirketin yaptığını da düşman yapmaz yani
Artık dönme ihtimali yok muymuş? Bana hiç belli olmaz, son anda bile dönebilir demişti doktor. Hayırlısı olsun hakkınızda kuzum. Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna.
Tatlım açılma süreci herkesin yapısına göre değişir. Ama şunu söyleyebilirim, sancılar güçlenip düzenli hale geldiğinde açılma sürecin de biraz daha hızlı ilerler. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim:)
Günaydın kizlar. Ilginc bi durumla karsi karşıyayım. Daha once hoc duymamstm. Benm bazi kiyaftlermin koltuk altinda mavilik gozlemledm terledigimde. Sanki murekkkep gibi. Mavi terleme diye bisey varms arastrdim biraz ama aranzda böyle bi durumla karsilasan varmi. Metabolik bisyms sanrm acaba hamileliktrnmi oldu ilac falanmi yapti yada vucudumdaki degisimler
Canım iyi olmana sevindim insallah bugunki kontrolundede guzel haberler alırsınGittim cnm ilginç için teşekkür ederim nts ye girdim sancı çıkmadı bebek de iyiydi evde gelen sıvı orda gelmedi hiç bi serum verdi bebeği mikrop kalmasın diye eve geldim yarın kontrolde belli olur artık dua edin bebeğim biraz daha dayansin
herkese cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli bir sekilde bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza insallah. Sakin gibiler simdilik pek zorlamiyorlar ama sonrasi nasil olur bilmem tabi :)
Ultrasona gore kilolari farkli cikabiliyor evet
% 10 yanilma payi var cunku
Dimi öyle valla bizim pasada babasının sesini duyunca cıldırıyo sanırsın karnımdan fırlayacak. :) bende diyorum bizim oglan babacı olcak diyehakikaten dogru babaci olacak galiba kiskanirim ulaaa o kadar buyut babaya gitsin
çok güzel olmuşlar.kızlar bunlar da benım gul sulu hedıyelerım, kucuk kavanozlarım ıclerıne baDEM konmayı beklıyo, magnetlerım de tullerının yapısmasını :) az kaldı
canım bebiş bekler babasını, yeter ki sen kendini yorma.Bugün bizden haberler pek iyi degil maalesef..
Doğum riskleri için göğüs doktoruna gittim... solunum kapasitem iyice düştüğü için fis fis a başlamak zorundasın dedi doktorgerci doktorun söylediğine göre ilaç ciğer de kalıyor bebek ile ilgisi yok aksine nefes yetmediği için o daha zararlıymış... çok şükür doğumda büyük bir komplikasyon olmaz çok kötü değilsin dedi.. ama anestezi falan alacaksam muhakkak buhar ilaç oksijen vs verilecek dedi.. buna karşılık doktorumuz da normal doğum o zaman dedi... Tabi bizim haylaz dönmeye karar verirse...
Diğer haber ise babadan... bilen bilir esim kaptan benim.. 3 aylıkken gitmişti. Son bir ay yanımda olacaktı.. ama öyle öküz öyle mal bir şirketleri var ki insana işkence yapmayı çok seviyorlar.. esim en gec mart 20 de eşimin yaninda olmam lazim doğum yapacak dedi belki kırk kere. adamlar nisan 5 gibi ayar yapmışlar..
Sinirden oturup ağlıyorum hala.. nisan 5 ne ya??!!! Doğuma burada olur insallah.. zaten işimi doğru düzgün yapamıyorum iyice ağır olduk. Nasil bir eziyet bu böyle?!! Kac kisi aynı sorunu yaşadı kac kisi şirketle sorunlu oldu eşinin doğumunu kaçıran bile oldu... valla lanet okutuyorlar resmen ya... hic mi aileleri eşleri dostları yok? Böyle vicdansız olunur mu? Zaten geçen sefer haftaya haftaya dediler taaa 6 ay sonra kavuşmuş olduk simdi ne halt edeceğiz bilmiyorum.. ki sözde esim gelecek, bebegin odası badana olacak, dolabı öyle gelecek, foto çekimi olacak, valiz hazırlanacak.......
Çok çok bol söyleniyorum içimden öyle böyle değil
evet yemek yiyince özellkle öğleden sonra başlıyor geceye kadar şu anda pek bişey yok mesela dr un biri poposu var dedi bana da diğeri de plesanta oraya yerleşmiş dedi ama beni çok zorluyor sanki binlerce iğne batırıyolar kesiyolar yakıyolar gibi bi acı senin çok az kalmış canım en geç 2 haftaya kurtuluyosun:)aynen yaa, son iki haftadir da artti, yemek yiyince daha beter oluyor, hepten yeri azaliyor bebişin, benimkinin poposu varmis ama olmaz böyle şey, yatarken de gecmiyor, nefesim de kesiliyor
Canım üçünüzün de sağlıklı olmasına çok sevindim. Hele ki yavruların kuvoze girmemiş bu sizin için çok daha iyi olmuş. Bundan sonra senin işin hepinizden zor. Rabbim sizlere sağlık, sıhhat, güç, kuvvet ve sabır versin. Hayırlı, güzel, uzun ömürler nasip etsin inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına...Herkese merhaba :) ben persembe gunu dogum yaptim 35+2de. Kizim 2050 gr 45 cm, oglum 2330 gr 48 cm dogdu. Ikisinin de durumu cok iyi kuvoze girmediler. Su anda da yoldayiz ilk kontrolumuze gidiyoruz :).
Epidural sezaryenle yaptim dogumumu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok konforlu oluyor ve bebeklerin dogdugu ani gormek muhtesem bur duygu. Esim de doguma girdi. Bu konuda da israrci ilmanizi tavsiye ederim
Canım dün yazamadım sana gerçekten çok zor yaşadığın hem bütün hamileliğini Eşsiz geçir hem doğuma yetişemese kaygısı sür.maalesef mesleği çok zorGünaydın kizlar..
Guzel bir gün olur insallah.. artik süreç hızlandı.. kontrole gidenleri de guzel haberlerle bekliyoruz
L lol_86 tatlim hayirli uğurlu olsun masallah size.. allah saglikli hayirli ömürler nasip etsin...
Çok çok çok sağolun kizlar.. haklısınız istediğim kadar kızıp üzüleyim beklemekten öte çare yok.. bir umut bugün tekrar şirket ile konuşacak iste bakalim.. hoş şimdiye kadar zaten kırk kere söyledi ama biz de yüzsüzlügü ele aldik ne yapalim...
Aklima geldikçe hala deli oluyorum da iste sakin kalmaya çalışıyorum çünkü dün çok kasılma oldu sonradan.. korktum yani.. zorlaştırmak oluyor galiba benim yaptığım...
Nefes darlığı da zor. Zaten tüm hamlelerin kabusu sayılır.. bizdeki de vardi ileri boyut oldu.. parol bile içmedim inat edip ama artık az da olsa kortizon a mecbur kaldık.. doktor her ne kadar dolaşıma katılmıyor dese de içim rahat degil ama mecburuz...
Hakkımızda hayırlısı....
Tatlim ben de ilk kez duydum valla.. çok ilginç birşeymiş ama bence değişen hormonlar vücut buna sebeptir.. öyle çok değişti ki çünkü artik.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?