2015 Nisan Anneleri

hanimlar yarin cok dolanmak isim var ama kendimede pek guvenemiyorum kaynanami doktor goturcem iki gunumuz onun icin hastanelerde gececek nasil becerecem acaba cunku esimle degil otobuslerle ugrasacam

hanimlar akintiniz ne tip benimki krem gibi yogun yapiskan birsey pamuk kullandim icin pek rahatsiz olmuyorum her wcde degisiyorum bazen su gibide oluyor ama dogumla ilgisi yok heralde bayadir oyle cunku

Günaydın anneler Ve güzel mi güzel melekleri:)) gece çook ağrım vardı belim bacaklarım özel bölgem resmen kırılacak gibi tuvalete kalkarken bile zorla gittim .. Hala bituhafım . Bebeğimi rüyamda gördüm babası yıkıyordu kıyafet bulamıyordım bir türlü üşücek diye ordan oraya koşuyordum hayırdır inşallah rabbim bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun hepimize , kızımla kahvaltımızı yapıp babamızla işe gidicez bugunde çalışalım babayı yanlız bırakmayalım dedik ama hiç halimiz yok bakalım bugun nasıl biticek

Günaydın kizlar..
Guzel bir gün olur insallah.. artik süreç hızlandı.. kontrole gidenleri de guzel haberlerle bekliyoruz
L lol_86 tatlim hayirli uğurlu olsun masallah size.. allah saglikli hayirli ömürler nasip etsin...
Canım insallah esin yetisir ve butun islerinizi yetistirirsiniz üzme kendini

geçmiş olsun canım, nefes darlığı büyük sıkıntı bu haftalara kadar sorunsuz geldin inş. bundan sonrası da sorunsuz olur. Allah yardımcın (mız) olsun

Çok çok çok sağolun kizlar.. haklısınız istediğim kadar kızıp üzüleyim beklemekten öte çare yok.. bir umut bugün tekrar şirket ile konuşacak iste bakalim.. hoş şimdiye kadar zaten kırk kere söyledi ama biz de yüzsüzlügü ele aldik ne yapalim...
Aklima geldikçe hala deli oluyorum da iste sakin kalmaya çalışıyorum çünkü dün çok kasılma oldu sonradan.. korktum yani.. zorlaştırmak oluyor galiba benim yaptığım...
Nefes darlığı da zor. Zaten tüm hamlelerin kabusu sayılır.. bizdeki de vardi ileri boyut oldu.. parol bile içmedim inat edip ama artık az da olsa kortizon a mecbur kaldık.. doktor her ne kadar dolaşıma katılmıyor dese de içim rahat degil ama mecburuz...
Hakkımızda hayırlısı....

Tatlim ben de ilk kez duydum valla.. çok ilginç birşeymiş ama bence değişen hormonlar vücut buna sebeptir.. öyle çok değişti ki çünkü artik.... :)

Canım iyi olmana sevindim insallah bugunki kontrolundede guzel haberler alırsın

aaa doğum yaptın mı sık gelemiyorum kaçırmışım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size bağışlasın

evet yemek yiyince özellkle öğleden sonra başlıyor geceye kadar şu anda pek bişey yok mesela dr un biri poposu var dedi bana da diğeri de plesanta oraya yerleşmiş dedi ama beni çok zorluyor sanki binlerce iğne batırıyolar kesiyolar yakıyolar gibi bi acı senin çok az kalmış canım en geç 2 haftaya kurtuluyosun:)

canım bebiş bekler babasını, yeter ki sen kendini yorma.

aynen yaa, son iki haftadir da artti, yemek yiyince daha beter oluyor, hepten yeri azaliyor bebişin, benimkinin poposu varmis ama olmaz böyle şey, yatarken de gecmiyor, nefesim de kesiliyor
evet yemek yiyince özellkle öğleden sonra başlıyor geceye kadar şu anda pek bişey yok mesela dr un biri poposu var dedi bana da diğeri de plesanta oraya yerleşmiş dedi ama beni çok zorluyor sanki binlerce iğne batırıyolar kesiyolar yakıyolar gibi bi acı senin çok az kalmış canım en geç 2 haftaya kurtuluyosun:)

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Umarım hepiniz çok iyisinizdir. Sürekli giremiyorum. Elimden geldiğince geçmişi okumaya çalışıyorum ama arada kaçırdıklarım olursa affola.

Canım üçünüzün de sağlıklı olmasına çok sevindim. Hele ki yavruların kuvoze girmemiş bu sizin için çok daha iyi olmuş. Bundan sonra senin işin hepinizden zor. Rabbim sizlere sağlık, sıhhat, güç, kuvvet ve sabır versin. Hayırlı, güzel, uzun ömürler nasip etsin inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına...
Sevgiler

günaydın arkadaşlar size bişi sorcam mantar kapaklı boş şişe alan arkadaşlar nerden ne kadara aldınız

Canım dün yazamadım sana gerçekten çok zor yaşadığın hem bütün hamileliğini Eşsiz geçir hem doğuma yetişemese kaygısı sür.maalesef mesleği çok zor tek diyebileceğim doğumda eşimin Yanımda olmaması kaygısı bende de var sezeyan tarihini beklemezse bizim minik Yanımda olamaz eşim yetişemez ve bu beni çok geriyor. O var bu var falan diyorlar ama insan onu istiyor işte... Inşallah eşin belirtilen tarihte gelir ve yanında olur olumlu düşünmeye çalış cnm

evi nasıl temziliycem onu düsünüyorum ancak haftaya haftasonu yapabilirim calısırken zor yapmam.halılar gelince perdeleri yıkatacagım.camı annem gelince silecek.ama suan ev cok kötü yerler bos halı yok

günaydın kızlar,ne güzel temizliğe başlayanlar,bitirenler,çantasını hazırlayanlar
ben daha hiç bir şey yapmadım çantamı hazırlarım bugünlerde eksik bişey yok bebek bezi almadık sadece
temizliğide nisan başında kontrol var o zaman sezryanmı normalmi belli olur o zaman başlarım diye düşündüm
ama evim çok kirli değil zaten halılarımıda yıkatmayacam silmeye bile gerek yok temiz tutmaya çalıştım kırkım çıktıktan sonra yapacam ben yaz temizliğide çıkar aradançok stresliyim bebeğin ters oluşunu çok kafaya taktım nasıl doğum yapacağımı bilememek çok kötü
birde kızlar benim bacaklarımda kasıklarımda falan sivilce çıktı hep biraz batıkta oldu çok kötüde görünüyo kilodanmıdır acaba sizdede varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…