Canım sana kendi oğlumun ismini önerebilirim. MİRZAben hala isim konusunda kararsızlık yaşıyorum Ozan ismi sinmiyor içime başka da bulamadım bana şöyle ağır erkek ismi önerisi yazın kızlar yaaa yardım edin hadii
Rabbim güzel günlerde, sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.Kızımın kıyafetleri
Canım ne güzel bebeğini sağlıkla kucağına aldın. Minik paşa emmeye de başlamış. Allahım ömrünü uzun, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, hayırlı etsin inşallah. Bir an evvel sağlıkla evinize de geçersiniz inşallah.herkese merhaba. ben bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldımtam bir hafta oldu doğalı. Böyle giderse pazartesi ya da salı evimize dönücez inşallah
Sağolasın tatlım. Hastalık biraz hafifledi ama öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor malesef. Bu günümüze de şükür diyelim.Acil şifalar dilerim CNm bir Geçmek bilmedi şu hastalık inş geçer güzelce dinlen bu hafta sonu bu hastalık en güzel ilaçı uyumak tatlım . Kontrolünüzden de inş güzel haberlerle gelirsin CNm
çok güzeller....bende istiyorum ama eşim istemediği için alamıyorum yapamıyorum
Ama bunlar çookkk güzel kiiiii:) Harika olmuşlar canım, bayıldım ben:)
bayıldım. keseler ne kadar tatlı öyle.
ay cok guzeller.ellerinize saglık
ellerine saglık harıka olmus.bende bı arkadasıma sıparıs vermıstım ne durumdalar acaba merak ettım.
Çoook güzeller çok beğendim canım iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Can teyzeler hepinize teşekkür ederiz. Elde olan malzemelerden lavanta keselerimiz çıktı. Hediye ettiklerimiz bir kenara atmayıp en azından çekmece içine koysunlar istedim.
Canım neden öyle düşünüyorsun. Bırak oradakiler ne derse desin. Sen içinden geldiği gibi hazırlan. En azından kırmızı bir lohusa tacın olsun. Eşin İstanbul'a gidince sana bir taç alsa ya da görümcenden istesen olmaz mı?Güzel CNm abartı olmamış , gelinler gibi ne güzel Süslü olucaz . Gerçi ben olamıyacam burda böyle şeyler yapılmıyor dikkat çekmek istemiyorum . Kafama sade bir kırmızı taç bakıyorum bulursam alıcam bulamazsam oda kalır artık.
İnş cnm kavuşmak istyrm artıkaçılmanın ne kadar sürecegi belli olmuyor sanırım, kişiden kişiye degişiyor, benim bütün herşey bir akşamda olmuştu, tahmin etmek zor... Saglıkla kucağına alırsın canım inşallah...
amin canım inşallah.. bende bekliyorm artık olmadı bu cumadan gtcem doktora gün verebilrse iyi olacak.. eşimde ailesni alp gelcek izin alcak ona göre ben annmde kalıyorum yaklaşık 1 bucuk aydır o da görev yaptğmız yerde.. gece de çok ağrım oldu... hayırlısı inşBu kasilmalar beni de korkutuyor ya, çok sertlesiyor karnim ama benim nstde de bisey çıkmadi, zaten o anda böyle degildi, bi dahaki kontrolde bir hafta sonra o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkımızda....
Kızlar ilk bebekte biz de ek'teki BOBA wrap'ı kullandık. Özellikle eşim çok memnun kalmıştı. Tavsiye ederim.aassdd canım anakucağı,kanguru sanırım sen sormuştun değil mi. Geçenlerde 4 aylık bebeği olan bir arkadaşımdan duydum wrap sling diye bişey var internetten araştırmanı tavsiye ederim kanguruya benzer ama.kanguru değil. Arkadaşımın bebeği ondan hiç ayrılmak istemeyen bir bebek, yapışık ikiz gibiyiz diyor.o nedenle bu üründen çok memnun kalmış hatta daha önce almadığıma pişmanım diyor. Belki şimdiden alınacak bişey değil ama belki duruma göre ihtiyaç duyabilirsin diye söylemek istedim. Sen biliyorsundur belki ama ben böyle bir ürünün varlığından haberdar değildim.
Canım göbek bağı ile ilgili sana hastanede bilgi verecekler. Çok kurcalamamak gerekli. Ayrıca temizleme seti falan alma. İlla evde bakım için birşeyler olsun dersen sadece minik bir şişe alkol ve steril spanç (gazlı bez) bulundurabilirsin.Anneler bebek gobek bagi bakimini ne ile yapicaz bikac temizleme seti var piyasada ama bilgim yok
Canım dün yazamadım sana gerçekten çok zor yaşadığın hem bütün hamileliğini Eşsiz geçir hem doğuma yetişemese kaygısı sür.maalesef mesleği çok zortek diyebileceğim doğumda eşimin Yanımda olmaması kaygısı bende de var sezeyan tarihini beklemezse bizim minik Yanımda olamaz eşim yetişemez ve bu beni çok geriyor. O var bu var falan diyorlar ama insan onu istiyor işte... Inşallah eşin belirtilen tarihte gelir ve yanında olur olumlu düşünmeye çalış cnm
evi nasıl temziliycem onu düsünüyorum ancak haftaya haftasonu yapabilirim calısırken zor yapmam.halılar gelince perdeleri yıkatacagım.camı annem gelince silecek.ama suan ev cok kötü yerler bos halı yok
Dimi öyle valla bizim pasada babasının sesini duyunca cıldırıyo sanırsın karnımdan fırlayacak. :) bende diyorum bizim oglan babacı olcak diye
Amin tatlim amin çok Sagol..aassdd ve mavidelisi Kızlar inşallah Rabbim işlerinizi rastgetirsin. Herşeyin doğrusu, güzeli, hayırlısı Allahtan... O bize en doğrusunu versin inşallah. Allahım hepimizin eşlerinin hayırlısıyla doğumda ve bir ömür mutluluk ve huzurla yanımızda olabilmelerini kısmet etsin. AMİN AMİN AMİN
demettion Tatlım senin hazırlıklar da çok güzel olmuş. Eşinin de senin de ellerinize sağlık. Maşallah. Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin.
Kızlar ilk bebekte biz de ek'teki BOBA wrap'ı kullandık. Özellikle eşim çok memnun kalmıştı. Tavsiye ederim.
Canım göbek bağı ile ilgili sana hastanede bilgi verecekler. Çok kurcalamamak gerekli. Ayrıca temizleme seti falan alma. İlla evde bakım için birşeyler olsun dersen sadece minik bir şişe alkol ve steril spanç (gazlı bez) bulundurabilirsin.
amin canım inşallah.. gece de çok ağrım oldu şu haftayı geçirsek eşim gelcek daha izin alıp ben annmn yanında kalıyorum o görev yaptğmz yerde... babası olmadan doğacak diye içi hopluyor adamınNST bitince kasılma başlamış demek ki kuzum. Allah'tan doktor bakmış da uyarmış. İnşallah sağlıkla zamanında gelir kuzucuğun
evet canm bn içiyorum zaten son iki aydır verdi banaKızlar omega 3 hapını kullanan var mı hala
seninki buyuk artık canım bu saatten sonra cğeri gelişmiş oluyormuş ben 30. haftada vuruldum ciğer iğnesi mecburiyetten.. risk atlatılmış artık 30 lu haftaalr riskli oluyor canm.. hayırlısıyla inşallah... sağ salim atlatırız da yavrumuzu kucaklarız...Evet canim baya akintim var sumuksu birsey baya yogunlasti bana hic ilac vs birsey vermedi
Sancin olursa gel alicam dedi netten baktim riskli haftada degiliz dr da ciger gelistirici fln vurmicam gerek yok desede panik yapiyorum su 38 i cikartsak iyiydi
Tamam canım , Eczaneci 8 aydan sonra içilmez falan dedi bilmiş bilmiş.. Doktorum öyle birşey yok dedi ve devam ettirdi sorim dedimevet canm bn içiyorum zaten son iki aydır verdi bana
CNm ben 30 cc almıştık gittigidiyordan içine Sıvı koyacaksan 30 cc yeterli ama şeker fln koyacaksan ağzı dar Geçmez 50 cc Alman LazımLazımarakadaşlar küçük şişeleri 50 cc mi yoksa 30 cc mi alayım
kan cıvıtıcı özelliği var o yüzden dogumdan 10 gün önce kesecegim.benim eczacım bu sekilde önerdi.Tamam canım , Eczaneci 8 aydan sonra içilmez falan dedi bilmiş bilmiş.. Doktorum öyle birşey yok dedi ve devam ettirdi sorim dedim
aynen canım yavas yavas yapacagım bir izne ayrılsaydım yapardım.ev halısız bi tuhaf duryo cabucak gelir insallah.İnsallah beklerler kuzum zaten dua etmekten başka çare de kalmıyor bize :/
Gercekten milletin lafları da ayrı yoruyor. Halbuki basit yani esin o senin insan onu yaninda istiyor yani bu kadar net..
Benim de halılar temizleme de. Sanki taşınacakmış gibi bir garip hakikaten.. temizliği posta posta yap tatlim öyle birden girişme hic.. vakit var ağır ağır olur..
CNm Sağol calla daha çok gaza geldim şimdiGunaydin canim.planlarini yap ne yap et aldir kocani iceriye ozellerde boyle problemle karsilasmaman lazim aslinda.benim doktorum kendi teklif etti.resim cekimide yapicaklar.yazik adama kapida bekletmesinler.
Bakalım canım belki benim doktorumda bu kontrolde bitirir 20 tane kaldı hapım zaten. 8 aydan sonra zararlı değil dedi bana doktorum devam et dedikan cıvıtıcı özelliği var o yüzden dogumdan 10 gün önce kesecegim.benim eczacım bu sekilde önerdi.
aynen canım yavas yavas yapacagım bir izne ayrılsaydım yapardım.ev halısız bi tuhaf duryo cabucak gelir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?