2015 Nisan Anneleri

Çok Sağol cnm âmin inşallah...

canım bebislerin hayırlı olsun.çok sevindim kuveze girmemeleri ne, bnm yigenlerim bir buçuk ay kuvezde kalmıştı. Rabbim hayirlisiyla buyutmeni nasip etsin hayırlı evlat olurlar insaAllah,bu arada sakinler ama ilerde nasil olurlar bilmem demissin ya bizim ikizlere bi apartman insan yetmiyor ikiz büyütmek zor ama çokta güzel

Sırayla doğumlar başladı, ne güzel haberler. Sağlıkla kucağımıza alıp Nisan ayını da atlattık mı tamamdır

Tünaydınlar herkese
Biz şimdi anneannemizle biraz alışverişe çıkacağız kuzunun eksiklerini tamamlayacağız inşallah
Doğumlarda başladı hayırlısıyla darısı bizlerin başına

CNm inş iyice iyileşir , kuzuda kilo alır .
Kırmızı lohusa taçı işini söylücem eşime sanmam becerip alabilsin . Görümce ve tarafı zaten evlendiğimiz beri sen beğenmezsin diye birşey alıp vermezler gerçi çokta tın hiç bu konuda sıkıntım yok . Nasıl muamele görürsem öyle yaparım bende )

günaydın arkadaşlar size bişi sorcam mantar kapaklı boş şişe alan arkadaşlar nerden ne kadara aldınız

ben gittigidiyordan almıştım 25 cc lik 50 kr /adet. içine kolonya koyduğum için tam ideal ölçü oldu 50 cc almaya hiç gerek yok, ama eğer içine şeker vs koyacaksan 50 cc alman lazım.

selam kızlar
tüm anneler ve minişleri iyidir inş.
şimdi size sorum var yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim
en son gittiğimde 10 dk da bir sancım çıktı dr muayene etti fln çatı dar sezeryan olucak ok
cuma günü kontrolum var yine sancılar aynı çıkarsa alır muhtemelen ama şimdiye kdr dayandım
eğer alayım derse sizce doğum yapmalımıyım
yoksa birkaç gn daha beklemelimyim

kızlar bişi sorcam, yarın kontrolümüz var çatı muayenesi yapılacak. normalde ben hep eşimle girdim şuana kadar olan ki bütün muayenelere. şimdi bu çatıda da eşler giriyor mu girmiyor mu noluyor bilgisi olan var mı?

çatı dar olunca kesinlikle normal doğum olmuyor mu? onu tam bilmiyorum, eğer olmuyorsa tabiki doktorun dediğine uyman lazım. ama olabiliyorsa normali doğurmaktan yanayım

lavanta kurusu koymayı düşünüyorum canım 30 cclik şişenin boyu kaç cm acaba çok mu küçük

CNm lavantada koyulabilir içine minik Şişeler cm tam bilmiyorum annemde duruyo Şişeler ama minik yani bence hoş yeterli ama biraz büyük istersen 50 cc almalısın

ne güzel doğum haberleri geliyor artık
sıra sıra zaman ne çabuk geçti
hayırlısı ile alalım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza inş.

hanimlar akintiniz ne tip benimki krem gibi yogun yapiskan birsey pamuk kullandim icin pek rahatsiz olmuyorum her wcde degisiyorum bazen su gibide oluyor ama dogumla ilgisi yok heralde bayadir oyle cunku
akıntım krem gibi bir kıvam aldı artık
cıvık değil bembeyaz koyu kıvamlı
aminn canım inş.
Tamam canım , Eczaneci 8 aydan sonra içilmez falan dedi bilmiş bilmiş.. Doktorum öyle birşey yok dedi ve devam ettirdi sorim dedim
ben en son dün içtim daha almıcam kutu bitti
olsa devam edicektim dr birşey söylemedi
bebeğin beyin gelişimi doğduktan sonrada devam ediyor
o yüzden şimdi cevize abandım
ben gittigidiyordan almıştım 25 cc lik 50 kr /adet. içine kolonya koyduğum için tam ideal ölçü oldu 50 cc almaya hiç gerek yok, ama eğer içine şeker vs koyacaksan 50 cc alman lazım.
canım etiket boyutu ne peki onu ozalitçide mi ayarladınız
bende 25 cc lik düşünüyorum almayı kolonya koyucam içine

çatı dar olunca kesinlikle normal doğum olmuyor mu? onu tam bilmiyorum, eğer olmuyorsa tabiki doktorun dediğine uyman lazım. ama olabiliyorsa normali doğurmaktan yanayım
cnm dr muayenede vajinanın etli olduğunu bebeğin kafası açılma olsa bile çok zor geçeceğini bununda bebek için risk olduğunu söyledi. yani kafasında Allah korusun hasar birşey olabilirmiş o yüzden sezeryan olucak
yoksa bende normal doğum için umutluydum
zaten daha önceden vajinusmus geçirdim film çektirdim ve orda da çok zorlandım
birazda biliyordum aslında böyle birşey çıkacağını

yani bi anlami varmidirki bu degisik akintinin son ay herkez boylemi oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…