- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
benim doktorumda devam et dedi cnm ama ben dogumdan bi hafta 10 gün önce kesecegim içmeyiBakalım canım belki benim doktorumda bu kontrolde bitirir 20 tane kaldı hapım zaten. 8 aydan sonra zararlı değil dedi bana doktorum devam et dedi
Çok Sağol cnm âmin inşallah...aassdd ve @mavidelisi Kızlar inşallah Rabbim işlerinizi rastgetirsin. Herşeyin doğrusu, güzeli, hayırlısı Allahtan... O bize en doğrusunu versin inşallah. Allahım hepimizin eşlerinin hayırlısıyla doğumda ve bir ömür mutluluk ve huzurla yanımızda olabilmelerini kısmet etsin. AMİN AMİN AMİN
demettion Tatlım senin hazırlıklar da çok güzel olmuş. Eşinin de senin de ellerinize sağlık. Maşallah. Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin.
Kızlar ilk bebekte biz de ek'teki BOBA wrap'ı kullandık. Özellikle eşim çok memnun kalmıştı. Tavsiye ederim.
Canım göbek bağı ile ilgili sana hastanede bilgi verecekler. Çok kurcalamamak gerekli. Ayrıca temizleme seti falan alma. İlla evde bakım için birşeyler olsun dersen sadece minik bir şişe alkol ve steril spanç (gazlı bez) bulundurabilirsin.
lavanta kurusu koymayı düşünüyorum canım 30 cclik şişenin boyu kaç cm acaba çok mu küçükCNm ben 30 cc almıştık gittigidiyordan içine Sıvı koyacaksan 30 cc yeterli ama şeker fln koyacaksan ağzı dar Geçmez 50 cc Alman LazımLazım
canım bebislerin hayırlı olsun.çok sevindim kuveze girmemeleri ne, bnm yigenlerim bir buçuk ay kuvezde kalmıştı. Rabbim hayirlisiyla buyutmeni nasip etsin hayırlı evlat olurlar insaAllah,bu arada sakinler ama ilerde nasil olurlar bilmem demissin ya bizim ikizlere bi apartman insan yetmiyor ikiz büyütmek zor ama çokta güzelherkese cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli bir sekilde bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza insallah. Sakin gibiler simdilik pek zorlamiyorlar ama sonrasi nasil olur bilmem tabi :)
Ultrasona gore kilolari farkli cikabiliyor evet
% 10 yanilma payi var cunku
Canım bende hala kullanıyorumKızlar msgnezyumu bıraktımızmı benim doktor hala bıraktırmadı
Aynen kesilebilir zaten bebiş yeterli omega 3 ü almıştır artıkbenim doktorumda devam et dedi cnm ama ben dogumdan bi hafta 10 gün önce kesecegim içmeyi
Sırayla doğumlar başladı, ne güzel haberler. Sağlıkla kucağımıza alıp Nisan ayını da atlattık mı tamamdırKızlarrr doktor kontrolü vardı bugün 2 tane 100 lük kasılma çıktı...yorma kendini dedi uzanıyorum hep...doktorum sezaryanla alalım artık kuzu dönmeyecek dedi...19 mart persembe sabah dogum yapacağım Allahın izniyle ani bir doğum yaşanmazsa güzel anneler...Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:))
doğduktan sonra bile bebeğin beyni gelişiyor canım omega beyin için iyi kulan sen..Tamam canım , Eczaneci 8 aydan sonra içilmez falan dedi bilmiş bilmiş.. Doktorum öyle birşey yok dedi ve devam ettirdi sorim dedim
Teşekkür ederim cnm allah razı olsun hepinizden iyiki varsinizGunaydin canim sevindim iyi olmaniza.bugunde cokkkkk guzel haberlerle gellll insaaalllah.
CNm inş iyice iyileşir , kuzuda kilo alır .Canım sana kendi oğlumun ismini önerebilirim. MİRZA
Rabbim güzel günlerde, sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.
Canım ne güzel bebeğini sağlıkla kucağına aldın. Minik paşa emmeye de başlamış. Allahım ömrünü uzun, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, hayırlı etsin inşallah. Bir an evvel sağlıkla evinize de geçersiniz inşallah.
Sağolasın tatlım. Hastalık biraz hafifledi ama öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor malesef. Bu günümüze de şükür diyelim.
Kontrolde kilomuz hariç bir sıkıntı yok. Şu iki hafta içinde Rabbim kilomuzu da kuvöze girmeyecek duruma getirtir ve doğum öyle olur inşallah. AMİN...
Can teyzeler hepinize teşekkür ederiz. Elde olan malzemelerden lavanta keselerimiz çıktı. Hediye ettiklerimiz bir kenara atmayıp en azından çekmece içine koysunlar istedim.
Anahtarlıkları da büyük teyzemiz İstanbul'dan getirdi. Dedemiz de drajeleri aldı.
Bir de Ankara Patiswiss'den çikolata isteyeceğim.
Doğum olduğu gün anneannemiz lohusa şerbeti-kaynar (doğal olan) hazırlayacak.
İkramlıklarla ilgili bi tek sepetimizi boyama işi kaldı. İnşallah onu da yetiştirebilirim.
Canım neden öyle düşünüyorsun. Bırak oradakiler ne derse desin. Sen içinden geldiği gibi hazırlan. En azından kırmızı bir lohusa tacın olsun. Eşin İstanbul'a gidince sana bir taç alsa ya da görümcenden istesen olmaz mı?
günaydın arkadaşlar size bişi sorcam mantar kapaklı boş şişe alan arkadaşlar nerden ne kadara aldınız
selam kızlar
tüm anneler ve minişleri iyidir inş.
şimdi size sorum var yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim
en son gittiğimde 10 dk da bir sancım çıktı dr muayene etti fln çatı dar sezeryan olucak ok
cuma günü kontrolum var yine sancılar aynı çıkarsa alır muhtemelen ama şimdiye kdr dayandım
eğer alayım derse sizce doğum yapmalımıyım
yoksa birkaç gn daha beklemelimyim
lavanta kurusu koymayı düşünüyorum canım 30 cclik şişenin boyu kaç cm acaba çok mu küçük
ne güzel doğum haberleri geliyor artıkKızlarrr doktor kontrolü vardı bugün 2 tane 100 lük kasılma çıktı...yorma kendini dedi uzanıyorum hep...doktorum sezaryanla alalım artık kuzu dönmeyecek dedi...19 mart persembe sabah dogum yapacağım Allahın izniyle ani bir doğum yaşanmazsa güzel anneler...Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:))
akıntım krem gibi bir kıvam aldı artıkhanimlar akintiniz ne tip benimki krem gibi yogun yapiskan birsey pamuk kullandim icin pek rahatsiz olmuyorum her wcde degisiyorum bazen su gibide oluyor ama dogumla ilgisi yok heralde bayadir oyle cunku
aminn canım inş.seninki buyuk artık canım bu saatten sonra cğeri gelişmiş oluyormuş ben 30. haftada vuruldum ciğer iğnesi mecburiyetten.. risk atlatılmış artık 30 lu haftaalr riskli oluyor canm.. hayırlısıyla inşallah... sağ salim atlatırız da yavrumuzu kucaklarız...
ben en son dün içtim daha almıcam kutu bittiTamam canım , Eczaneci 8 aydan sonra içilmez falan dedi bilmiş bilmiş.. Doktorum öyle birşey yok dedi ve devam ettirdi sorim dedim
canım etiket boyutu ne peki onu ozalitçide mi ayarladınızben gittigidiyordan almıştım 25 cc lik 50 kr /adet. içine kolonya koyduğum için tam ideal ölçü oldu 50 cc almaya hiç gerek yok, ama eğer içine şeker vs koyacaksan 50 cc alman lazım.
cnm dr muayenede vajinanın etli olduğunu bebeğin kafası açılma olsa bile çok zor geçeceğini bununda bebek için risk olduğunu söyledi. yani kafasında Allah korusun hasar birşey olabilirmiş o yüzden sezeryan olucakçatı dar olunca kesinlikle normal doğum olmuyor mu? onu tam bilmiyorum, eğer olmuyorsa tabiki doktorun dediğine uyman lazım. ama olabiliyorsa normali doğurmaktan yanayım
ne güzel doğum haberleri geliyor artık
sıra sıra zaman ne çabuk geçti
hayırlısı ile alalım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza inş.
akıntım krem gibi bir kıvam aldı artık
cıvık değil bembeyaz koyu kıvamlı
aminn canım inş.
ben en son dün içtim daha almıcam kutu bitti
olsa devam edicektim dr birşey söylemedi
bebeğin beyin gelişimi doğduktan sonrada devam ediyor
o yüzden şimdi cevize abandım
canım etiket boyutu ne peki onu ozalitçide mi ayarladınız
bende 25 cc lik düşünüyorum almayı kolonya koyucam içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?