2015 Nisan Anneleri

şişeyle birlikte ozalitçiye gidersin onlar ayarlıyorlar

bizim de yarın bakılcak inş. dar çıkmaz başından beri normale şartladım kendimi, panik atak olmama rağmen :) ama bebeğimiz ve kendi sağlığımız için hangisi iyise tabiki onu seçeceğiz.

Merhaba kızlar b12 vitamin eksikliği olan var mı doktor ne önerdi ne yapıyorsunuz bunun için
Benim de üst üste b12 değerim 79 ve 83 çıkınca doktorum dodex iğne yazdı ilk kutuyu her gün 1 tane olacak şekilde yaptılar ikinci kutu 2günde bir 3.kutu haftada bir 2 aya yakın sürdü şimdi 300 e ulaştı b 12 değerim

Kızlar vajinanın orada ağrı var iğne batıyı resmen yürürken fln Ayağım uyusuyo gbi açılmamış var acaba doğum yaklaştıkça hycanim artiyo

Kızlar bu doğum sonrası ev ziyaretleri ne kadar zaman sonra başlıyor? Benim etrafımdakiler çok aceleci davranıyor gibi gelmeye başladı bana. Normal şartlarda 4 haftam vardır ama erken doğum olabilir velilerim sağolsunlar çok iyi niyetliler ama sanki doğum olduğu gibi eve gelecekmiş gibi arayıp duruyorlar beni. Oysaki ben en az 20 gün kendi ailem dışında kimseyi evimde ağırlamak istemiyorum. O süreci sakin atlatmak istiyorum ancak 2-3 yakın arkadaşımı ve ailelerimizi görmek istiyorum. Ama ısrarlı biçimde arayıp gün öğrenmeye çalışıyorlar sanırım ufak bir yalan söylemek zorunda kalacağım ya da onlara geç haber vereceğim. Biraz anlayışlı olmak gerekmiyor mu aslında?

kızlar bu oksuruk mahvetti beni hala geçmedi yapmadığım yontem kalmadı karnım kasılmaktan cok agrısdı şimdi dr aradım yemekte heralde yerinde yok ya öksürük surubu faln kullanna oldumu aranızda bana bi çözüm yapması lazım artık karnım yırtılcak

Kızlar vajinanın orada ağrı var iğne batıyı resmen yürürken fln Ayağım uyusuyo gbi açılmamış var acaba doğum yaklaştıkça hycanim artiyo
CNm ben bugün 35 haftalık oldum ve senin dediklerinin aynısı oluyor Banada .. Sürekli devam etmiyor benimki .

bizim de yarın bakılcak inş. dar çıkmaz başından beri normale şartladım kendimi, panik atak olmama rağmen :) ama bebeğimiz ve kendi sağlığımız için hangisi iyise tabiki onu seçeceğiz.
sendedemi var panık atak bendede var dogumdan korkmuyorumda o ana panik atagım tutarsa ondan korkuyorum çünkü oa an ne nefes alabiliyorum nede yerimde durabiliyorum rabbişm yardımcımız olsun insallah

Kızlar herkese selam,
Günler yaklaştıkça heyecan da artmaya başladı.
Ben ege üni'de doğum yapacağım, başka ege'de doğum ypacak var mı?

Benim cevremde kimden duyduysam bu igne batmaini dogumlari cok kolay gecti hep :) Seninde oyle olacak herhaldr canim

Zaten millet arasında 40 çıkmadan pek ziyaret olmaz diye biliniyor ama tabi kesin bilmiyorum bende . Sen en iyisi söyleme doğum tarihini . Bakarsın merakını tutamayan tipler olur damlayı verirler )

bende şimdiye kadar hep eşimle giitim o benden daha cok heycanlı ve meraklı oldugu için saolsun hiç yanlız bırakmadı gecen haftaki kontrolumde nstde sancı cıkınca dr karın muanesınden sonra allttan bakmak istediğini soyledi eşimde yanımdaydı karın usgmiz bitince ben catala cıktım tabi eşim aynı odada duvarın arkasında sandeleyede bekledi ole yaparsınız sizde canım

CNm geçmiş olsun , bildiğim kadarı ile bizler için Öksürük şurubu yok . Sen yinede sor tabiki doktora . Benim öksürüğe bal ve limon iyi geldi hatta onla iyileştim diyebilirim . Inş sende tez vakitte atlatırsın .

ay canım 1 hafta oldu denemedığım kalmadı nette ne okuduysam yaptım yok geçmiyo yapmadığım kalmadı cok inatcı çıktı hayır bide nstde sancı olarak cıkıyo cünkü ister istemez o an yatınca gelioo busefer gercek sancıları anlamıyo dr oyuzden gecen haftta alttan muane oldum sancı cıkarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…