ne güzel doğum haberleri geliyor artık
sıra sıra zaman ne çabuk geçti
hayırlısı ile alalım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza inş.
akıntım krem gibi bir kıvam aldı artık
cıvık değil bembeyaz koyu kıvamlı
aminn canım inş.
ben en son dün içtim daha almıcam kutu bitti
olsa devam edicektim dr birşey söylemedi
bebeğin beyin gelişimi doğduktan sonrada devam ediyor
o yüzden şimdi cevize abandım
canım etiket boyutu ne peki onu ozalitçide mi ayarladınız
bende 25 cc lik düşünüyorum almayı kolonya koyucam içine
cnm dr muayenede vajinanın etli olduğunu bebeğin kafası açılma olsa bile çok zor geçeceğini bununda bebek için risk olduğunu söyledi. yani kafasında Allah korusun hasar birşey olabilirmiş o yüzden sezeryan olucak
yoksa bende normal doğum için umutluydum
zaten daha önceden vajinusmus geçirdim film çektirdim ve orda da çok zorlandım
birazda biliyordum aslında böyle birşey çıkacağını
Benim de üst üste b12 değerim 79 ve 83 çıkınca doktorum dodex iğne yazdı ilk kutuyu her gün 1 tane olacak şekilde yaptılar ikinci kutu 2günde bir 3.kutu haftada bir 2 aya yakın sürdü şimdi 300 e ulaştı b 12 değerimMerhaba kızlar b12 vitamin eksikliği olan var mı doktor ne önerdi ne yapıyorsunuz bunun için
CNm ben bugün 35 haftalık oldum ve senin dediklerinin aynısı oluyor Banada .. Sürekli devam etmiyor benimki .Kızlar vajinanın orada ağrı var iğne batıyı resmen yürürken fln Ayağım uyusuyo gbi açılmamış var acaba doğum yaklaştıkça hycanim artiyo
sendedemi var panık atak bendede var dogumdan korkmuyorumda o ana panik atagım tutarsa ondan korkuyorum çünkü oa an ne nefes alabiliyorum nede yerimde durabiliyorum rabbişm yardımcımız olsun insallahbizim de yarın bakılcak inş. dar çıkmaz başından beri normale şartladım kendimi, panik atak olmama rağmen :) ama bebeğimiz ve kendi sağlığımız için hangisi iyise tabiki onu seçeceğiz.
Bnm bgun oldu ve hala devam edio 38 haftadayim bnde bkliyorm bklim neden oluyoki yaCNm ben bugün 35 haftalık oldum ve senin dediklerinin aynısı oluyor Banada .. Sürekli devam etmiyor benimki .
Benim cevremde kimden duyduysam bu igne batmaini dogumlari cok kolay gecti hep :) Seninde oyle olacak herhaldr canimKızlar vajinanın orada ağrı var iğne batıyı resmen yürürken fln Ayağım uyusuyo gbi açılmamış var acaba doğum yaklaştıkça hycanim artiyo
Zaten millet arasında 40 çıkmadan pek ziyaret olmaz diye biliniyor ama tabi kesin bilmiyorum bende . Sen en iyisi söyleme doğum tarihini . Bakarsın merakını tutamayan tipler olur damlayı verirlerKızlar bu doğum sonrası ev ziyaretleri ne kadar zaman sonra başlıyor? Benim etrafımdakiler çok aceleci davranıyor gibi gelmeye başladı bana. Normal şartlarda 4 haftam vardır ama erken doğum olabilir velilerim sağolsunlar çok iyi niyetliler ama sanki doğum olduğu gibi eve gelecekmiş gibi arayıp duruyorlar beni. Oysaki ben en az 20 gün kendi ailem dışında kimseyi evimde ağırlamak istemiyorum. O süreci sakin atlatmak istiyorum ancak 2-3 yakın arkadaşımı ve ailelerimizi görmek istiyorum. Ama ısrarlı biçimde arayıp gün öğrenmeye çalışıyorlar sanırım ufak bir yalan söylemek zorunda kalacağım ya da onlara geç haber vereceğim. Biraz anlayışlı olmak gerekmiyor mu aslında?
Ağzından bal damliyo cnm bnm inş kolay olur hepimizinBenim cevremde kimden duyduysam bu igne batmaini dogumlari cok kolay gecti hep :) Seninde oyle olacak herhaldr canim
bende şimdiye kadar hep eşimle giitim o benden daha cok heycanlı ve meraklı oldugu için saolsun hiç yanlız bırakmadı gecen haftaki kontrolumde nstde sancı cıkınca dr karın muanesınden sonra allttan bakmak istediğini soyledi eşimde yanımdaydı karın usgmiz bitince ben catala cıktım tabi eşim aynı odada duvarın arkasında sandeleyede bekledi ole yaparsınız sizde canımkızlar bişi sorcam, yarın kontrolümüz var çatı muayenesi yapılacak. normalde ben hep eşimle girdim şuana kadar olan ki bütün muayenelere. şimdi bu çatıda da eşler giriyor mu girmiyor mu noluyor bilgisi olan var mı?
CNm geçmiş olsun , bildiğim kadarı ile bizler için Öksürük şurubu yok . Sen yinede sor tabiki doktora . Benim öksürüğe bal ve limon iyi geldi hatta onla iyileştim diyebilirim . Inş sende tez vakitte atlatırsın .kızlar bu oksuruk mahvetti beni hala geçmedi yapmadığım yontem kalmadı karnım kasılmaktan cok agrısdı şimdi dr aradım yemekte heralde yerinde yok ya öksürük surubu faln kullanna oldumu aranızda bana bi çözüm yapması lazım artık karnım yırtılcak
ay kızlar insallah bendede devamlı iğne batma alttan sızılar araa ara oluyo insallah dediğiniz gibi kolay olur: DAğzından bal damliyo cnm bnm inş kolay olur hepimizin
İnş cnm kolay olur tek nefeste kurtuluruz ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı oluray kızlar insallah bendede devamlı iğne batma alttan sızılar araa ara oluyo insallah dediğiniz gibi kolay olur: D
ay canım 1 hafta oldu denemedığım kalmadı nette ne okuduysam yaptım yok geçmiyo yapmadığım kalmadı cok inatcı çıktı hayır bide nstde sancı olarak cıkıyo cünkü ister istemez o an yatınca gelioo busefer gercek sancıları anlamıyo dr oyuzden gecen haftta alttan muane oldum sancı cıkarttıCNm geçmiş olsun , bildiğim kadarı ile bizler için Öksürük şurubu yok . Sen yinede sor tabiki doktora . Benim öksürüğe bal ve limon iyi geldi hatta onla iyileştim diyebilirim . Inş sende tez vakitte atlatırsın .
Maşallah CNm bir haftada 500 gr iyimiş , boyu da gayet güzel Rabbim daim etsin Gelişimini ..Merhaba Teyzeleri biz suan 34+6 yiz ama bebeisimm kocaman olmus bile daha 1 ayimiz var ins. En az 2 hafta daha durur :)) 1 haftada 500 gram alarak 3 kilo olmusuz 48 cm de boyumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?