2015 Nisan Anneleri

Bende kimseyi gormek istemiyorum inan canim kvde 40 gun kalicam diyor onu bile dusunince afakanlar basiyor bide gelen giden hic cekilmsz.gibi Ama gelenede gelme denilmeyecegine gore katlanicaz gibi.. Keske biraz anlayis olsa insanlarda ben sahsen bebegim ve esimle basbasa kalmak istiyorumm ama pek oyle olmucak gibi gorunuyor..

zaten perde var, perdeyi çeker doktor sıkıntı olmaz sanıyorum. sağol canım

sendedemi var panık atak bendede var dogumdan korkmuyorumda o ana panik atagım tutarsa ondan korkuyorum çünkü oa an ne nefes alabiliyorum nede yerimde durabiliyorum rabbişm yardımcımız olsun insallah

benim geçen yıl mayısta başladı, tam da bebek planları yaparken.. direkt psikiyatriye gitmiştim hemen beni ilaca başlatmak istedi ve kesinlikle iyileşene kadar bebek düşünme dedi zaten ilaç kullansaydım hamile kalmamam gerekiyordu ben de psikolağa gittim terapi yaptık ve kendimi bu illeti atlatacağıma dair güvendim sonuçta beyinde bitiyor. atağım tutar mı diye düşündüğüm an zaten başlıyordu ve ben gerçekten bu süreci kendi kendime atlattım diyebilirim ama şu son zamanlarda doğumda böyle bir şey olur mu diye düşüne düşüne bu illeti çağırmaya başladım çok kızıyorum kendime en iyisi hiiç düşünmemek akışına bırakmak lazım zaten doğum sırasında o ağrılardan başka bir şey düşünemicez gibime geliyor. bir de çok yalnız kalmamaya ve kalsam da hemen bişilerle uğraşmaya dikkat ediyorum ki düşünmeyeyim :) eskiden evde tek kalamazken şimdi tek de kalabiliyorum. Allah yardımcımız olsun, hayırlısı ile atlatırız inşallah.

benim ilk doğumda eşimin arkadaşları ve eşleri eve geldiğim günden itibaren gelmeye başladılar.
ve gruplar halinde geldiler. saatlerce oturdular. çaylar borekler falan.
bu sefer eşime diyorum kimseye haber verme. eve geldikten 1 hafta sonra doğurdum diye haber ver diye. ama ayıp olur diyor.
alttan dikişler oluyor, oturup kalkmak sorun. bu sefer gelirseler de yataktan cıkmayacağım.

bence de ne kadar geç başlarsa o kadar iyi, bebişlerimiz henüz küçücük olacak ve tam bahar hastalıklarının olduğu zamanlar.. bebeğe hastalığın bulaşması için hasta kişinin kapıdan içeri girmesi yeterliymiş kucağına almasına gerek bile yok. çok dikkat etmemiz gerekiyor, bir de inşallah salla sümük öpmezler ya en çok korktuğum şey bebişlerimizi öpmeleri öyle bir durumda biraz sert çıkabilirim diye korkuyorum açıkçası

Cikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...

süperr bizim de şimdi geldi çikolatalarımız, ama eşimle gözümüze çok ac göründü eşim hemen yeniden sipariş verelim dedi 70 tane aslında yeter gibime geliyor ama bilemedim ?? siz kaçar tane yaptırdınız? bir de bazı arkadaşlara %20 indirim kuponu çıkmıştı bize öyle bir şey gelmedi gelseydi onlarla da lokum almayı düşünüyordum

Eklentiler

• 2015-03-17 14.02.58.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar benim akıntım çok arttı sanki ya su gibi .. Yarın kontrol var inşallah suyum azalmamıştır

C Canim 64 tane olandan aldim bana yeterli.ama sana yetmezse al bence.indirim kuponuda geldi.sanada gelmesi gerekli bence bir iletisim numarasini arasana canim.bende indirim cekiyle lokum dusunuyorum serbetle ikram edilir

Oy pasanın cikolataları gelmis Çok güzel görunuyor Canım Rabbim agız tadıyla ikram etmenizi nasip etsin

slm biz kontrolden geldik canım sıkıldı bebeğim üç hafta da 600 gr almış 2,800 civari dedi az değilmi bacak boyunda geriliği devam ediyor doğum hakkında hiç birşey soylemedi nst iyi çıktı dua edin arkadaşlar bebeğim gelişimini tamamlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…