Bende kimseyi gormek istemiyorum inan canim kvde 40 gun kalicam diyor onu bile dusunince afakanlar basiyor bide gelen giden hic cekilmsz.gibiKızlar bu doğum sonrası ev ziyaretleri ne kadar zaman sonra başlıyor? Benim etrafımdakiler çok aceleci davranıyor gibi gelmeye başladı bana. Normal şartlarda 4 haftam vardır ama erken doğum olabilir velilerim sağolsunlar çok iyi niyetliler ama sanki doğum olduğu gibi eve gelecekmiş gibi arayıp duruyorlar beni. Oysaki ben en az 20 gün kendi ailem dışında kimseyi evimde ağırlamak istemiyorum. O süreci sakin atlatmak istiyorum ancak 2-3 yakın arkadaşımı ve ailelerimizi görmek istiyorum. Ama ısrarlı biçimde arayıp gün öğrenmeye çalışıyorlar sanırım ufak bir yalan söylemek zorunda kalacağım ya da onlara geç haber vereceğim. Biraz anlayışlı olmak gerekmiyor mu aslında?
bende şimdiye kadar hep eşimle giitim o benden daha cok heycanlı ve meraklı oldugu için saolsun hiç yanlız bırakmadı gecen haftaki kontrolumde nstde sancı cıkınca dr karın muanesınden sonra allttan bakmak istediğini soyledi eşimde yanımdaydı karın usgmiz bitince ben catala cıktım tabi eşim aynı odada duvarın arkasında sandeleyede bekledi ole yaparsınız sizde canım
Amin cnm boyle giderse 1 ay beklemez gibi gelio bana daha hic bisi hazir deil ewde :)) ailemi cagirayim bi an once de hazirlamaya baslayalmMaşallah CNm bir haftada 500 gr iyimiş , boyu da gayet güzel Rabbim daim etsin Gelişimini ..
aynen canım perdeyi cekiyolar gidebilirsin eşinlezaten perde var, perdeyi çeker doktor sıkıntı olmaz sanıyorum. sağol canım
sendedemi var panık atak bendede var dogumdan korkmuyorumda o ana panik atagım tutarsa ondan korkuyorum çünkü oa an ne nefes alabiliyorum nede yerimde durabiliyorum rabbişm yardımcımız olsun insallah
benim ilk doğumda eşimin arkadaşları ve eşleri eve geldiğim günden itibaren gelmeye başladılar.Kızlar bu doğum sonrası ev ziyaretleri ne kadar zaman sonra başlıyor? Benim etrafımdakiler çok aceleci davranıyor gibi gelmeye başladı bana. Normal şartlarda 4 haftam vardır ama erken doğum olabilir velilerim sağolsunlar çok iyi niyetliler ama sanki doğum olduğu gibi eve gelecekmiş gibi arayıp duruyorlar beni. Oysaki ben en az 20 gün kendi ailem dışında kimseyi evimde ağırlamak istemiyorum. O süreci sakin atlatmak istiyorum ancak 2-3 yakın arkadaşımı ve ailelerimizi görmek istiyorum. Ama ısrarlı biçimde arayıp gün öğrenmeye çalışıyorlar sanırım ufak bir yalan söylemek zorunda kalacağım ya da onlara geç haber vereceğim. Biraz anlayışlı olmak gerekmiyor mu aslında?
Kızlar bu doğum sonrası ev ziyaretleri ne kadar zaman sonra başlıyor? Benim etrafımdakiler çok aceleci davranıyor gibi gelmeye başladı bana. Normal şartlarda 4 haftam vardır ama erken doğum olabilir velilerim sağolsunlar çok iyi niyetliler ama sanki doğum olduğu gibi eve gelecekmiş gibi arayıp duruyorlar beni. Oysaki ben en az 20 gün kendi ailem dışında kimseyi evimde ağırlamak istemiyorum. O süreci sakin atlatmak istiyorum ancak 2-3 yakın arkadaşımı ve ailelerimizi görmek istiyorum. Ama ısrarlı biçimde arayıp gün öğrenmeye çalışıyorlar sanırım ufak bir yalan söylemek zorunda kalacağım ya da onlara geç haber vereceğim. Biraz anlayışlı olmak gerekmiyor mu aslında?
Cikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
Çok güzeller ne kadar aldın canım kaçlı paketCikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
Canim 64 tane olandan aldim bana yeterli.ama sana yetmezse al bence.indirim kuponuda geldi.sanada gelmesi gerekli bence bir iletisim numarasini arasana canim.bende indirim cekiyle lokum dusunuyorum serbetle ikram edilirsüperr bizim de şimdi geldi çikolatalarımız, ama eşimle gözümüze çok ac göründü eşim hemen yeniden sipariş verelim dedi 70 tane aslında yeter gibime geliyor ama bilemedim ?? siz kaçar tane yaptırdınız? bir de bazı arkadaşlara %20 indirim kuponu çıkmıştı bize öyle bir şey gelmedigelseydi onlarla da lokum almayı düşünüyordum
64lu olandan 40 tl ye geldi canimÇok güzeller ne kadar aldın canım kaçlı paket
Çok guzel gorunuyor Canım. Bisey olmaz zaten az kaldı bebislerin gelmesineCikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
Oy pasanın cikolataları gelmis Çok güzel görunuyor Canım Rabbim agız tadıyla ikram etmenizi nasip etsinsüperr bizim de şimdi geldi çikolatalarımız, ama eşimle gözümüze çok ac göründü eşim hemen yeniden sipariş verelim dedi 70 tane aslında yeter gibime geliyor ama bilemedim ?? siz kaçar tane yaptırdınız? bir de bazı arkadaşlara %20 indirim kuponu çıkmıştı bize öyle bir şey gelmedigelseydi onlarla da lokum almayı düşünüyordum
Dr um doğum sonrasında 6 ay kullan dedi ben imom kullanıyorum içinde omega 3 vitaminler demir folik asit hersey war.doğum sonu halsizligide iyi gelirmiş bir müddet daha devam et dedi. Zarari da yok nasılsaKızlar omega 3 hapını kullanan var mı hala
İnsallah canim.guvercinlerden korkuyom bide yumurtasiyla anne guvercin var balkonda.heralde karismaz oda anne adayi nasil olsa:)Çok guzel gorunuyor Canım. Bisey olmaz zaten az kaldı bebislerin gelmesine
Bence balkona koyma yoksa kendi doğumunda dağıtır güvercinİnsallah canim.guvercinlerden korkuyom bide yumurtasiyla anne guvercin var balkonda.heralde karismaz oda anne adayi nasil olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?