2015 Nisan Anneleri

burası mutlulukların sevinçlerin korkuların hüzünlerin paylaşıldığı yer oldu hepimiz için yaklaşık bir saattır durmadan ağlıyoruum çünkü bende bir anneyim ve annelere söylenen her türlü laf -ki bu kendi annemizse- çok ağır geliyor. Abimin eşi de benim gibi hamile yakın zamanda doğumu olacak abimle tartışmışlar ve abime bir sürü mesaj atmış annemin ne düşüncesizliği anlayışsızlığı kalmış anan da anan yazıp durmuş hakaretlerin bini bir para bunları da ben görünce çıldırdım çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum doğum sonrası bebeğine annem bakacak doğuma annem gidecek ama benim annem düşüncesiz oluyor çıldıracağım resmen

Canim insallah bebisin arayi kapatir doguma kadar.uzulme canim bende az kilolu dogmusum.insallah saglikla dogacak annesi...bebislerimiz saglikli olsun dogunca bol bol emzirtip arayi kapatcaz.onemli olan saglikli olmalari...

bence hic takilma kiloya, Rabbim saglik sihhat versin ikinize de önemli olan o, ben 2800 gr dogmusum, ne olacak ki... Daha önce de konuşuldugu gibi, o ölcümler yüzde yüz dogru olmayabilir sonucta....

kızlar hastaneye karbonatlı su götürsek mi acaba
göğüslerinizi neyle temizleyip emzirceksiniz
küçük bir kavanoza koyup pamukla silerim diye düşündüm
sonuçta hastane ortamı dikkatli olmak lazım

Kizlar benim de haciserif cikolatalarim geldi. Cok guzeller. Yuzde 20 indirim ceki de gelmis. Siparis vermeyen varsa cekimi verebilirim.ustundeki kodu ozelden isteyene verebilirim.baskasi kullanabilir mi bilmiyorum ama denersiniz.tepsili cikolatadan ve 70 tanesi 36 tl olan madlenden aldim.eve gelen misafirlere de hastanedekilere de ikram ederim diye cok cok aldim.

Cok guzeller cnm agiz tadiyla yesin misafirlerin .bende aynisini dusunuorm malum babamiz denizci herseyi oyle almaya calisio guzelmisler :)

Canim takma bu kdr kilosunu 3 kilo olsun yeter doguma kdr kucuk bebeklrr daha cabuk buyuyor...saglikli olsn da zayif olsun

kızlar hastaneye karbonatlı su götürsek mi acaba
göğüslerinizi neyle temizleyip emzirceksiniz
küçük bir kavanoza koyup pamukla silerim diye düşündüm
sonuçta hastane ortamı dikkatli olmak lazım

Annem benim hastane cantama karbonat attirdi ama nerde kullanacak bilmiyorum.gogusler icin ben lansolin krem aldim kullanmaya baslayacagim bu hafta.hastaneye de gotururum yanimda

canım sağolasın mesajın için bu perşemde değil haftaya perşembe kontrolüm var tekrar nasipse o ölçümde herşey yolunda çıkar inşallah. Teşekkür ederim moral verdiğin için.

aynen Allah'ın izni ile tamamen her anlamda sağlıklı çıkar inşallah bebeklerimiz. İnsan panik oluyor işte herşeyden. Hele ben 2 aşılama ve sonrasındaki 5. tüp bebek denemesinde hamile kalabildim Allah'a çok şükür. Yani yılardır tedavi tedavi çok uğraştım herkesten fazla panik oluyorum işte

Arkadasim ben de yaptirmak istiyorum indirim kuponundan faydalanabilir miyim acaba ancak ben ozelden msj atamiyorumm...sen bana gonderebilirmisin rica etsem

bu değil öbür perşembe nasipse kontrolüm var tekrar bakalım orda tekrar ölçülecek inaşşah herşey hayırlsıyla sağlıklı ve iyi çıkar. Sağolasın mesajın için canım

arkadaşlar kusura bakmayın,yapmaya çalıştım olmadı.Son çare sizlere soruyorum.Hamilelik takvimini nasıl iptal edebiliyoruz.

Benimde gerilik vardi izne ayrildim ve muz ile pekmeze dadandim.bebek kilo almis ve femurdaki gerilik ileriue kaymis.kilo hala zayif ama en azindan iki hafta gerilik bi hfta ya inmis bdt 17nisan.bebegim 2450

Karbonat meme ucu yaralarını derinlestiriyor bilginiz olsun arkadaşlar
benim göğüsümde soyulma vardı karbonatlı su ile sildim sonra krem kullandım çok iyi geldi
krem kullanıyoruz ama ne kadar iyi marka olursa olsun silmeden emzirmemek lazım
sahsenem temizlemek içindir muhtemelen kremde kullansan öyle emzire sil karbonatla ya da temiz bir pamukla bezle

Annem benim hastane cantama karbonat attirdi ama nerde kullanacak bilmiyorum.gogusler icin ben lansolin krem aldim kullanmaya baslayacagim bu hafta.hastaneye de gotururum yanimda

aynı düşünceyle 2 kutu sipariş verdik biz de canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…