- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
Şeker olandan mı aldın canım? Ulus' ta nereden? Ertürk'ten aldıysan onlarınki de iyidir.Amin cumlemize gulum.canim ben ulustan aldim serbeti bakalim nasil olcak:)
İnşallah canım hayırlı haberle gelBugun kontrolum var en son kilosu ve haftasi gerideydi. İnsallah az da olsa gelisim gostermistir.
Rabbim evladın için hayırlısı neyse onu versin canım sana da güç versin Allahım yardimcin olsunkizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.
Canım geçmiş olsun ben geçmişi okuyamadım haberim yok durumundan. Bebeğin hasta sanırım Allah tez zamanda şifasını versin. Ama ümitsiz düşünme lğtfen herşey bizim için tabiki insanın her sonuca hazır olması gerek ama şunu da unutmamak lazım dünya duayla dönüyor. Rabbim ol derse olmayacak şey yok. İnşalah bebeğinde bu zor zamabları atlatır. Sanada güç ve sabır diliyorum canım Allah yardımcın olsunkizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.
Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun âmin inşallah...kizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle inşallah sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursunkizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.
bazen benim de oluyo deprem oluyor sanıyorum ben de titriyorum:)Günaydın herkese bu hafta çatı muayenem var biraz tedirginim ayrıca benim kızımda bir hafta geriden gelio kilosu 2600 dü gecen cuma fakat doktor minyon olucsk dedi arkadslar size sormak istediğim bişey vardı bebeğimin hareketlerinde bazen titreşim gibi şeyler hissediorum o titreşimi nasıl yapıo anlamıorum sizdende hisseden varmı? Hıçkırık deil sanki bildiğniz titreşim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?