2015 Nisan Anneleri

Günaydın sevgili anneler,
Eskiden çok şükür bir gün daha geçti bebiş Büyüdü yazardım şimdi kalkınca çok şükür bu gece de doğurmadım diyorum, yani ben çok panikledim anlayacağınız... Neyseki kitaplar var vakit ANCA onlarla geçiyor, yoksa direk panik atağa bağlıyım olayı.... Dün anestezi randevumuz vardı bi sorun yok sanırım epidural olucak, ameliyathanenin önünde anladım ki ben gerçekten doğurucam...

Amin cumlemize gulum.canim ben ulustan aldim serbeti bakalim nasil olcak:)
Şeker olandan mı aldın canım? Ulus' ta nereden? Ertürk'ten aldıysan onlarınki de iyidir.
Ben Kaynar (doğal lohusa şerbeti) olandan yaptıracağım. Dolapta hiçbirşey olmuyor. Soğuk da içilebiliyor ama şu havalarda sıcak daha iyi olur. Misafir gelince ısıtıp, fincanlara koyuyorsun. Üzerine de bolca ceviz tamamdır.

Doktordan çıktım kızlar tosunum iyiymiş çok şükür. 30una randevu aldık artık bizim ntslerde başalayacak hayırlısı bakalım . Bu arada ben bir hata yapıyormuşum onuda paylaşayım sizinle. Çamaşırım ıslak olmasın diye havlu kağıt koyuyordum her wcye gittiğimde de değiştiryordum. Ama hata yapmışım emfeksiyona sebep oalbiliyormuş. Depend in pedlerinden alıcam onlar daha emiciymiş günlük pede göre

günaydın anneler ve kuzuları bol sağlıklı bir gün gecer inşallah

Kizlar dun kasik agrisiyla uyandim gece yataktan bile dogrulamadim yalanci sanciydi galiba suan pek bi sikintim yok ama heyecan ve korku basti beni...

kizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.

Bugun kontrolum var en son kilosu ve haftasi gerideydi. İnsallah az da olsa gelisim gostermistir.

Hastaneye gittiğimde asansörde hasta bakicilatin elinde lohusa şerbet takımları gördüm sordum bizim hastane nin ikramiymis bana hiç söylememislerdi siz de sorun veriyorlarsa boşuna yapmayın kızlar ev için yapilcaksa ayrı tabi

Rabbim evladın için hayırlısı neyse onu versin canım sana da güç versin Allahım yardimcin olsun

Canım geçmiş olsun ben geçmişi okuyamadım haberim yok durumundan. Bebeğin hasta sanırım Allah tez zamanda şifasını versin. Ama ümitsiz düşünme lğtfen herşey bizim için tabiki insanın her sonuca hazır olması gerek ama şunu da unutmamak lazım dünya duayla dönüyor. Rabbim ol derse olmayacak şey yok. İnşalah bebeğinde bu zor zamabları atlatır. Sanada güç ve sabır diliyorum canım Allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun âmin inşallah...

hayat_gun canım çok geçmiş olsun ne zaman doğum yaptın ben yeni duydum yada kaçırdım Rabbim yar ve yardımcın olsun Allahtan ümit kesilmez bebeğinin hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarimiz sizinle

Günaydın herkese bu hafta çatı muayenem var biraz tedirginim ayrıca benim kızımda bir hafta geriden gelio kilosu 2600 dü gecen cuma fakat doktor minyon olucsk dedi arkadslar size sormak istediğim bişey vardı bebeğimin hareketlerinde bazen titreşim gibi şeyler hissediorum o titreşimi nasıl yapıo anlamıorum sizdende hisseden varmı? Hıçkırık deil sanki bildiğniz titreşim?

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle inşallah sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun

bazen benim de oluyo deprem oluyor sanıyorum ben de titriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…