2015 Nisan Anneleri

kızlarrrr evde temizliğim bitti sayılır halılar gelsin tekrar silip süpürcez tamamdır :) yarın bende ağdaya gidicem erken gibi ama korkuyorum heran bişey olacak diye zaten ağrılarım var bana öyle geliyo ki bnm minik 31 i beklemeyecek :) şimdide şifayı kaptım kafam kazan gibi burnum boğazım tıkalı cuma kontrol var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek :) bu arada bnm miniğin hareketleri çok yavaşladı yavrum sığmıyo karnıma galiba...

kızlar muayeneden korkmayın
sonuçta normal bir jinekolojik muayene yani çatı için değil başka bir rahatsızlık için kadın doğuma gitsniz o muayene zaten yapılıyor üstelik birde çeşit çeşit testleri var bunların o yüzden bana o kadar zor gelmedi çatı muayenesi eğer çatınız dar ise çok hafif acı hissedersiniz ama abartılcak birşey değil hiç panik yapmayın
ne kadar gerilirseniz o kadar çok acır

Biz bu kadar heyecanlandık seni düşünemiyorum hayırlsıyla tecrübelerini paylaşırsın bizimle artık.bebişten fırsat bulursan tabi nasıl olacak sezeryanın belli mi genel mi epidural mi?

cok guzeller. işleri tek tek hallettikçe heyecan daha da artıyor

Biz bu kadar heyecanlandık seni düşünemiyorum hayırlsıyla tecrübelerini paylaşırsın bizimle artık.bebişten fırsat bulursan tabi nasıl olacak sezeryanın belli mi genel mi epidural mi?
ay sorma canım aklımı vermiyorum hiç doğuma fln
valla kesiği fln düşünmüyoum da o heycanı nasıl bastırıcam oralarda onu düşünüyorum
epidural olucak canım

kurabişlerde arabalarda çok cici
bende istiyorum kurabiye mevlüte yapıcam kendim
daha önce yapıp satıyordum hep diyordum kendime yapmak kısmet olucakmı acaba diye
heves ettim ama bebekle yapabilirmiyim bilmiyorum:)

telaş yapma canım benımde daha hazır degıl. sadece yıkadım bebısın kıyafetlerını. kendı pıjamamı vs.
daha onların utusu var. sonrasında da cantanın eksıklerıne bakarım. 3 nısanda ızne ayrılıyorum o zaman halletcem ama.
yoksa 3 nısndan sonra zaman gecmeyecek gıbı gelıyor. en azından evde bos bos otururken o işleri halletcem. lohusayken gelen gıder olur dıye kv yenı dantellı ıslemelı nevresım takımları ayarla vs dedı. onlarıda o zaman halletcem. kapı susumu o zaman yapcam.ancak onlarla ugrasırken zamanı gecırcem.birde bı kadın tutup evı temızletcem.yoksa o son zamanlar nasıl gecer

ay sorma canım aklımı vermiyorum hiç doğuma fln
valla kesiği fln düşünmüyoum da o heycanı nasıl bastırıcam oralarda onu düşünüyorum
epidural olucak canım
Benim işk genel anasteziydi bu sefer spinal olacak işallah konforlu bir doğum şekli diyorlar işallah öyledir bebişler gelince kucağa hepsi unutulur zaten.ayağını sürt bakalım geliriz arkandan birer birer.ayrıca heyecanı bende çok kafama takmıştım ama doktorum eğer çok paniklersem cesaret iğnesi diye bir sakinleştiriciden bahsetti sen şimdiden düşünme bence herşeyi akışına bırak zaten kafada bir sürü soru işareti var bu dönemde..

Canim tesekkur ederim cvbin icin bicok kiside bana katiliyor eminim amacim arkadasi kirmak uzmek degil tabiki hepimiz bebislerini bekleyen hassas anne adaylariyiz allah onun da yardimcisi olsun hepimizin de ne diyeyim..

Bende katılıyorum canım sana meryem demekki konusacak kimsesi yok bizleri burayı kendine yakın gorduğü için anlatıyo onu boyle kırmamalıyız hem hamile hemde gercekten zor bir zamndan geciyo kadınların birbirine destek olması lazım yazsın o onu okumak cevap vermek isteyenlerde var rahatsız olan arkadslar okumayın ozamn direk geçin bazen insanlar sorunlarını içine atamaz hiç birimizin kslni taş değil oda yazarsk buraya içini rahatlatıyo lütfen hepîmiz yakın zsmnda Allahın izniyle anne olcaz daha duyarlı olalım insanlara karsı vijdan sahibi olalım herkes okumak istedini okusun okumak istemedğini okumasın bence yanlışmı düşünüyorum

bu arada kızlar 3-4 gundur sol kurek kemıgımın alt ucunda acayıp agrım vardı. eşime masaj yaptırınca gecıyordu.ama dun . dun gun boyu mahvoldum.iş yerınde durdugum yerde duramadım gıdıp gıdıp kapıya duvara kenar koseye nereyı bulursam oraya bastırdım sırtımı. dehset agrım vardı. eve kendımı zor attım.hemen sıcak su torbası yaptım yattım ustune. eşimde gelır gelmez masaj yaptı rahatladım. cok sukur bugun yok. bu tarz sırt agrıları sızde de oluyor mu?
yoksa ben ekstradan yanlıs bır hareket vs mı yaptım.

Çok güzeller ay bende mi alsam, eşim beni vurursa şaşırmam almak birşey değilde adam diyecek ki hadi şeker di çikolatasıydı anladıkta kurabiye ne oluyor ta Türkiye'den buraya gelir mi der kesin :)) bunlar çok hoş olmuş insanın istememesi içten değil yahu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…