Canım belki cevap veren olmuştur ama gene yazayım doktorum içindeki maddeler erken doğuma sebep oluyor kullanma demişti bana.kızlar tuy dokucu krem kullanabiliyormuyuz
Canım Çok güzel prensesin kurabiyeleriHastaneye götürmek için yaptırdığım kurabiyelerim de geldi umarım kızım yine de vaktini bekler bunlar için güzel bir sepet almalıyım gittigidiyordan aldım ustaoğlu kurabiyecilik çok ilgililer erken doğum riskim var dedim özelden ulaşıp bilgi verdiler hemen yolladılar tanesi 1.39 lira promosyondaymışEki Görüntüle 1460035 Eki Görüntüle 1460036
Tamm canım saol bende nettede biraz arastırdımda baya sakıncalıymışCanım belki cevap veren olmuştur ama gene yazayım doktorum içindeki maddeler erken doğuma sebep oluyor kullanma demişti bana.
Biz bu kadar heyecanlandık seni düşünemiyorum hayırlsıyla tecrübelerini paylaşırsın bizimle artık.bebişten fırsat bulursan tabi nasıl olacak sezeryanın belli mi genel mi epidural mi?selam kızlar bugün gelemedim sabahtan merak ettim sizleri herkesler iyidir inş.
annem geldi bebişin yatağını hazırladık ay gidip gidip bakıyorum
banyomu yaptım erken oldu yarında yaparım diyordum ama üşütücen diyip duruyor zor girerim
cuma hayır haberler alırım inş.
muhtemelende doğum olur çok merak edioum kuzumu
çok heycanlıyım sanki her dk heycanım katlanıyor bastırmaya çalışıyorum
cok guzeller. işleri tek tek hallettikçe heyecan daha da artıyorHastaneye götürmek için yaptırdığım kurabiyelerim de geldi umarım kızım yine de vaktini bekler bunlar için güzel bir sepet almalıyım gittigidiyordan aldım ustaoğlu kurabiyecilik çok ilgililer erken doğum riskim var dedim özelden ulaşıp bilgi verdiler hemen yolladılar tanesi 1.39 lira promosyondaymışEki Görüntüle 1460035 Eki Görüntüle 1460036
ay sorma canım aklımı vermiyorum hiç doğuma flnBiz bu kadar heyecanlandık seni düşünemiyorum hayırlsıyla tecrübelerini paylaşırsın bizimle artık.bebişten fırsat bulursan tabi nasıl olacak sezeryanın belli mi genel mi epidural mi?
Hastaneye götürmek için yaptırdığım kurabiyelerim de geldi umarım kızım yine de vaktini bekler bunlar için güzel bir sepet almalıyım gittigidiyordan aldım ustaoğlu kurabiyecilik çok ilgililer erken doğum riskim var dedim özelden ulaşıp bilgi verdiler hemen yolladılar tanesi 1.39 lira promosyondaymışEki Görüntüle 1460035 Eki Görüntüle 1460036
Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlarımız suslerini paylasmis bende bir fikir olsun sizlere diye bebek sekerimizi paylaşayım bakalım begenicekmisiniz keselerini kendim yaptım sadeceEki Görüntüle 1460039 Eki Görüntüle 1460040
telaş yapma canım benımde daha hazır degıl. sadece yıkadım bebısın kıyafetlerını. kendı pıjamamı vs.Canım sordun mu hastaneye neler yapıyorlarmış neler dahilmiş diye, annemle konuştum da şerbet için bardak alalım falan dedi bende anlamadığım için sen gelince bakarız dedim kapadım konuyu.
Bu arada herkes hazırlanmış galiba en sondan ben geliyorum daha doğum çantam bile hazır değil annem başka şehirde terlik,pijama herşeyi almış ama daha gelmedi valizi hazırlayamadık. Belki ay sonu gelecek evi temizleyip, bebeğin odasını yerleştiricez.
Birde bebeğim 2 hafta kadar önde dedi doktorumuz iri olucak dedi bakalım hayırlısı.
Hepsi cok guzel ellerinize saglik.saglikla kullaninMerhaba arkadaşlar bazı arkadaşlarımız suslerini paylasmis bende bir fikir olsun sizlere diye bebek sekerimizi paylaşayım bakalım begenicekmisiniz keselerini kendim yaptım sadeceEki Görüntüle 1460039 Eki Görüntüle 1460040
Benim işk genel anasteziydi bu sefer spinal olacak işallah konforlu bir doğum şekli diyorlar işallah öyledir bebişler gelince kucağa hepsi unutulur zaten.ayağını sürt bakalım geliriz arkandan birer birer.ayrıca heyecanı bende çok kafama takmıştım ama doktorum eğer çok paniklersem cesaret iğnesi diye bir sakinleştiriciden bahsetti sen şimdiden düşünme bence herşeyi akışına bırak zaten kafada bir sürü soru işareti var bu dönemde..ay sorma canım aklımı vermiyorum hiç doğuma fln
valla kesiği fln düşünmüyoum da o heycanı nasıl bastırıcam oralarda onu düşünüyorum
epidural olucak canım
Canim tesekkur ederim cvbin icin bicok kiside bana katiliyor eminim amacim arkadasi kirmak uzmek degil tabiki hepimiz bebislerini bekleyen hassas anne adaylariyiz allah onun da yardimcisi olsun hepimizin de ne diyeyim..burada bizim buluşmamızı sağlayan bebişlerimiz & hamileliğimiz ama zamanla bazı özel sorunlarımızı ve sevinçlerimizi de paylaşır olduk. bunları iyisiyle - kötüsüyle paylaşmak bize iyi geldi, birbirimize destek olduk. ama sana bu konuda katılıyorum sürekli aynı sorunlar Allah arkadaşın yardımcısı olsun ama bizim de sürekli bu sorunları okudukça sinirlerimiz geriliyor, bunları okumak zorunda değiliz ve bu kadar da detaylı anlatılması benim de hoşuma gitmiyor açıkçası.
Canim kizlar dolapta kotu olur dedi ondan koymaya cekindim.kutuyla psetleyip balkna koyacagim.sende dikkat et kotu olmasinbizimkiler buzdolabında canım
Canim kizlar dolapta kotu olur dedi ondan koymaya cekindim.kutuyla psetleyip balkna koyacagim.sende dikkat et kotu olmasin
Bende katılıyorum canım sana meryem demekki konusacak kimsesi yok bizleri burayı kendine yakın gorduğü için anlatıyo onu boyle kırmamalıyız hem hamile hemde gercekten zor bir zamndan geciyo kadınların birbirine destek olması lazım yazsın o onu okumak cevap vermek isteyenlerde var rahatsız olan arkadslar okumayın ozamn direk geçin bazen insanlar sorunlarını içine atamaz hiç birimizin kslni taş değil oda yazarsk buraya içini rahatlatıyo lütfen hepîmiz yakın zsmnda Allahın izniyle anne olcaz daha duyarlı olalım insanlara karsı vijdan sahibi olalım herkes okumak istedini okusun okumak istemedğini okumasın bence yanlışmı düşünüyorumCanim haklisiniz evet bu hormonlar bizi mahfediyor en ufak birseye sinirleniyoruz agliyoruz.dengesiz bozuldu.ama bide o kişi düşündüğümüzde anne yok baba yok kimsesi yok buraya yazip içini dökmek istiyor belli ki.o sinirle buraya yakin görüyor kendine ve bizlere yaziyor.sizde haklisiniz arkadaşta
Çok güzeller ay bende mi alsam, eşim beni vurursa şaşırmam almak birşey değilde adam diyecek ki hadi şeker di çikolatasıydı anladıkta kurabiye ne oluyor ta Türkiye'den buraya gelir mi der kesin :)) bunlar çok hoş olmuş insanın istememesi içten değil yahu .Hastaneye götürmek için yaptırdığım kurabiyelerim de geldi umarım kızım yine de vaktini bekler bunlar için güzel bir sepet almalıyım gittigidiyordan aldım ustaoğlu kurabiyecilik çok ilgililer erken doğum riskim var dedim özelden ulaşıp bilgi verdiler hemen yolladılar tanesi 1.39 lira promosyondaymışEki Görüntüle 1460035 Eki Görüntüle 1460036
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?