Inş değildir CNm gurbette oluncada bu durum oluyor benim de eşim yarın akşam istanbula gidiyor ordan görümceyi alıcak Cumartesi Akşamı getirecek inş . Benim de ağrılarım çoğaldı inş bu süreçte doğum olmaz yoksa oğlumla tek çok zor olur . Arkadaş dost var ama yinede insan Yük olmak istemiyor . Rabbim az daha dayanma Güçü versin inş hepimize .Iyi gunler herkese. Geceden beri adet agrim var. Yatiyorum oyle. Hastaneyi aradim kanama varmi vs diye sordu. Yok diyince dogum baslamis olsa bile durdurmayiz dedi. Idrar da iltihapda olabilirmis..Ama anca yarin sabah 8 de randevu alabildim. Of bugunu atlatsam bi. 16da annem gelcek esim ise gidecek. Ogluma bakcak 20 e kdr. Esim 22 de geliyor. Umarim dogum sancisi degildir
Evt ya bende çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor resmen şimdi böyle isek kuzular gelince nasıl olur kimbilircnm bende şimdi verdim sipariş bende dekoratif olanı seçtim :) çok heyecan verici hemen gelsinnn :)
selam kızlar bugün gelemedim sabahtan merak ettim sizleri herkesler iyidir inş.
annem geldi bebişin yatağını hazırladık ay gidip gidip bakıyorum
banyomu yaptım erken oldu yarında yaparım diyordum ama üşütücen diyip duruyor zor girerim
cuma hayır haberler alırım inş.
muhtemelende doğum olur çok merak edioum kuzumu
çok heycanlıyım sanki her dk heycanım katlanıyor bastırmaya çalışıyorum
Ay CNm bende şimdi heyecan yaptım artık bebiş gelicek demek hayırlısı ile kavuşun inş . Bu arada ben topik doğurdukça bende doğuruyor gibi oluyorum . Bizde yakında pırtlarız artık az kaldı hissediyorum . Kızımda karnımda durmuyor kanımca oda sabırsız ..selam kızlar bugün gelemedim sabahtan merak ettim sizleri herkesler iyidir inş.
banyomu yaptım erken oldu yarında yaparım diyordum ama üşütücen diyip duruyor zor girerim
sağolasın canım ya bu oğlan eskitti beniTatlım ben oğluma hamile iken çok yoğun yaşadım bu durumu şimdide var biraz ama öncekine oranla daha az . Daha evvel bu durumu konuştuk burda genelde sebep ellerin su toplaması sonucu sinirler eziliyor bu yüzden oluyor . Hamilelerin bazılarında çıkması mümkün ve normal doğumdan sonra geçiyor . Benim geçmişti . Seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyor özellikle uykudan kalktığında eller kaskatı kesiliyor , kavrama gücüm azalıyor ben çok çanak bardak kırdım bu durumdan dolayı , bol bol el egzersizleri yapmak iyi geliyor dene sende istersen .
Canım sordun mu hastaneye neler yapıyorlarmış neler dahilmiş diye, annemle konuştum da şerbet için bardak alalım falan dedi bende anlamadığım için sen gelince bakarız dedim kapadım konuyu.bizim hastane de veriyo ama ben yine de yapıcam, eve gelenlere de dağıtmak üzere. bir de hastaneye fazla kişi gelir yetmezse diye yedek götürücem 1 şişe :)
ayy hadi hayırlısııı :) güzel haberlerini bekliyoruz
inş. kızlar geçen haftada niyetliydi bu hafta alır artık gibi geliyorAy CNm bende şimdi heyecan yaptım artık bebiş gelicek demek hayırlısı ile kavuşun inş . Bu arada ben topik doğurdukça bende doğuruyor gibi oluyorum . Bizde yakında pırtlarız artık az kaldı hissediyorum . Kızımda karnımda durmuyor kanımca oda sabırsız ..
Onlar açılışı bizde kapanışı yapıcaz sanırım :)Ay CNm bende şimdi heyecan yaptım artık bebiş gelicek demek hayırlısı ile kavuşun inş . Bu arada ben topik doğurdukça bende doğuruyor gibi oluyorum . Bizde yakında pırtlarız artık az kaldı hissediyorum . Kızımda karnımda durmuyor kanımca oda sabırsız ..
eşofman iyidirbazıları normal kıyafet de giyiyor ama hiç pijama ile çıkanı duymadım
Kızlar ellerine kramp giren var mı benim özellikle sağ elimde orta parmakta kramp oluyor sabahları da açamıyorum uyuşukluktan.
Bu arada bende hastane çıkışına eşofman ya da hamile taytımı düşünüyorum rahat olabilmek için 1.5 saat yol geleceğiz sonuçta
Canım sordun mu hastaneye neler yapıyorlarmış neler dahilmiş diye, annemle konuştum da şerbet için bardak alalım falan dedi bende anlamadığım için sen gelince bakarız dedim kapadım konuyu.
Bu arada herkes hazırlanmış galiba en sondan ben geliyorum daha doğum çantam bile hazır değil annem başka şehirde terlik,pijama herşeyi almış ama daha gelmedi valizi hazırlayamadık. Belki ay sonu gelecek evi temizleyip, bebeğin odasını yerleştiricez.
Birde bebeğim 2 hafta kadar önde dedi doktorumuz iri olucak dedi bakalım hayırlısı.
Ay canım benimde 37+3 aynı demekki ama normal hersey bekliyor. Ilk normaldi buda normal doğum galiba.cinsiyet erkek hayırlı doğumlar.tesadufinş. kızlar geçen haftada niyetliydi bu hafta alır artık gibi geliyor
sadece arkadaşlarım sürekli aaa neden 40 hftayı beklemiyorsun diyip içime kurt düşürüyor
sonuçta dr bişey olmaz diyip beni kandıracak değil
psikopat değil ya bu kadın ama her kafadan bir ses çıkınca çok sıkıcı oluyor
bugün 37+3 oldum galiba
bende isterdm biraz daha dursun ama risk almak istemiyorum
Hadi hayırlısı Canım güzel haberlerle dönersin insallahselam kızlar bugün gelemedim sabahtan merak ettim sizleri herkesler iyidir inş.
Sağ ol canım, bende yazıldım bir sonraki eğitime daha erken diye doktora pek bir şey sormuyorum haftasonu gidince bir sorayım bakalım daha bir şey hazır değil ya panik olmamak için fazla kurcalamıyorum açıkçası.selam canım, hastanenin eğitiminde söylemişlerdi şerbet dağıtımı oluyormuş bardak da veriliyordur onu sormadım çünkü ben bardağımı kendim götüreceğim.hastaneden ayrıca gelirken getirmemiz gereken eşyaların listesi de veriliyor bir daha ki gittiğinde doktorunda isteyebilirsin
inş. kızlar geçen haftada niyetliydi bu hafta alır artık gibi geliyor
sadece arkadaşlarım sürekli aaa neden 40 hftayı beklemiyorsun diyip içime kurt düşürüyor
sonuçta dr bişey olmaz diyip beni kandıracak değil
psikopat değil ya bu kadın ama her kafadan bir ses çıkınca çok sıkıcı oluyor
bugün 37+3 oldum galiba
bende isterdm biraz daha dursun ama risk almak istemiyorum
Nasil bisyki canm cati muayenesiselam kızlar, doktordan geldik. oğlumuz 3.140 gr olmuş. ultrasonda göründüğünden biraz daha zayıf doğuyormuş ama doktor kilosu iyi, büyük olmasındansa küçük olması iyidir kolay doğum olur dedi :) bir dee çatı muayenesi de olduk, sonuç iyi ama olana kadar da biraz zorlandım açıkçası. ben tam olarak böyle bişi olduğunu bilmiyodumm
doğum önümüzdeki haftadan önce olmaz dedi, sanki 38 dolunca heran gelcekmiş gibi konuştu kanala henüz girmemiş ama kanal yolunda bu hafta girer artık dedi.
sen de haklısın bu durumda doktorun dediğine tabiki güveneceksin, öbür türlü risk alacaksın ve Allah korusun bişi olsa hep kendini suçlarsın. Doktoruna güvenmek zorundasın maalesef. Ben aynı durumda olsam mecbur doktora uyarım. Öbür türlü herkes bişi diyor zaten..bir de doktorlar en kötüsünü düşünüp ona göre karar alıyor olabilirler ya da sırf sezaryen yapmak için de böyle diyor olabilirler ama biz bunu bilemeyiz işte
Nasil bisyki canm cati muayenesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?