2015 Nisan Anneleri

Inş değildir CNm gurbette oluncada bu durum oluyor benim de eşim yarın akşam istanbula gidiyor ordan görümceyi alıcak Cumartesi Akşamı getirecek inş . Benim de ağrılarım çoğaldı inş bu süreçte doğum olmaz yoksa oğlumla tek çok zor olur . Arkadaş dost var ama yinede insan Yük olmak istemiyor . Rabbim az daha dayanma Güçü versin inş hepimize .

selam kızlar bugün gelemedim sabahtan merak ettim sizleri herkesler iyidir inş.
annem geldi bebişin yatağını hazırladık ay gidip gidip bakıyorum
banyomu yaptım erken oldu yarında yaparım diyordum ama üşütücen diyip duruyor zor girerim
cuma hayır haberler alırım inş.
muhtemelende doğum olur çok merak edioum kuzumu
çok heycanlıyım sanki her dk heycanım katlanıyor bastırmaya çalışıyorum

ayy hadi hayırlısııı :) güzel haberlerini bekliyoruz

Ay CNm bende şimdi heyecan yaptım artık bebiş gelicek demek hayırlısı ile kavuşun inş . Bu arada ben topik doğurdukça bende doğuruyor gibi oluyorum . Bizde yakında pırtlarız artık az kaldı hissediyorum . Kızımda karnımda durmuyor kanımca oda sabırsız ..

sağolasın canım ya bu oğlan eskitti beni :) kavanoz falan da açamıyırum özellikle sağ bileğimde ve parmaklarda galiba dediğin gibi sinir ezilmesi var inşallah doğum sonrası geçer eşime şu sıkılan toplardan aldırayım bari yoksa dahakötü olacak gibi

bizim hastane de veriyo ama ben yine de yapıcam, eve gelenlere de dağıtmak üzere. bir de hastaneye fazla kişi gelir yetmezse diye yedek götürücem 1 şişe :)
Canım sordun mu hastaneye neler yapıyorlarmış neler dahilmiş diye, annemle konuştum da şerbet için bardak alalım falan dedi bende anlamadığım için sen gelince bakarız dedim kapadım konuyu.

Bu arada herkes hazırlanmış galiba en sondan ben geliyorum daha doğum çantam bile hazır değil annem başka şehirde terlik,pijama herşeyi almış ama daha gelmedi valizi hazırlayamadık. Belki ay sonu gelecek evi temizleyip, bebeğin odasını yerleştiricez.

Birde bebeğim 2 hafta kadar önde dedi doktorumuz iri olucak dedi bakalım hayırlısı.

ayy hadi hayırlısııı :) güzel haberlerini bekliyoruz

inş. kızlar geçen haftada niyetliydi bu hafta alır artık gibi geliyor
sadece arkadaşlarım sürekli aaa neden 40 hftayı beklemiyorsun diyip içime kurt düşürüyor
sonuçta dr bişey olmaz diyip beni kandıracak değil
psikopat değil ya bu kadın ama her kafadan bir ses çıkınca çok sıkıcı oluyor
bugün 37+3 oldum galiba
bende isterdm biraz daha dursun ama risk almak istemiyorum

Onlar açılışı bizde kapanışı yapıcaz sanırım :)

eşofman iyidir bazıları normal kıyafet de giyiyor ama hiç pijama ile çıkanı duymadım

Ben pijamayla cikmistim
hemen eve gelip dusa atmistim kendimi nasil terlemistim ilk gece hatta ilk 2 ay
esim olmaz desede giyinmek biraz zorluyor
ustune lohusa lizozu kafamda tacim ustumde pijama :) :)

Ellerimi sabah uyaninca bende acamiyorum
elime kramp hic girmedi ama uyusma normal diye okumustum

selam canım, hastanenin eğitiminde söylemişlerdi şerbet dağıtımı oluyormuş bardak da veriliyordur onu sormadım çünkü ben bardağımı kendim götüreceğim.hastaneden ayrıca gelirken getirmemiz gereken eşyaların listesi de veriliyor bir daha ki gittiğinde doktorunda isteyebilirsin

Ay canım benimde 37+3 aynı demekki ama normal hersey bekliyor. Ilk normaldi buda normal doğum galiba.cinsiyet erkek hayırlı doğumlar.tesaduf

Hadi hayırlısı Canım güzel haberlerle dönersin insallah

Sağ ol canım, bende yazıldım bir sonraki eğitime daha erken diye doktora pek bir şey sormuyorum haftasonu gidince bir sorayım bakalım daha bir şey hazır değil ya panik olmamak için fazla kurcalamıyorum açıkçası.

sen de haklısın bu durumda doktorun dediğine tabiki güveneceksin, öbür türlü risk alacaksın ve Allah korusun bişi olsa hep kendini suçlarsın. Doktoruna güvenmek zorundasın maalesef. Ben aynı durumda olsam mecbur doktora uyarım. Öbür türlü herkes bişi diyor zaten..bir de doktorlar en kötüsünü düşünüp ona göre karar alıyor olabilirler ya da sırf sezaryen yapmak için de böyle diyor olabilirler ama biz bunu bilemeyiz işte

Nasil bisyki canm cati muayenesi

Hastaneye götürmek için yaptırdığım kurabiyelerim de geldi umarım kızım yine de vaktini bekler bunlar için güzel bir sepet almalıyım gittigidiyordan aldım ustaoğlu kurabiyecilik çok ilgililer erken doğum riskim var dedim özelden ulaşıp bilgi verdiler hemen yolladılar tanesi 1.39 lira promosyondaymış

kızlar alıntı yapamadım tek tek sağolsun amin hayırlısı ile alsam sağlıkla kucağıma sezeryanmış normalmiş düşünmüyorum.tek istediğim sağlıklı olsun
hepimiz içinde dua ediyorum
aynen canım Allah korusun 28. haftadan beri su az vs birşeyler çıkıyor Allah ne yazdı ise onu görücez sudan dolayı korkarken sncı çıktı başıma ben öylesine bel ağğrısı diyordum hiç gitmedim bile dr ye
ne bileyim ilk defa yaşıyorum 2. olsa bilirim belki
dün akşam oturdum ağladım keşke hep içerde kalsa en güvenli yer
çıkıcak çocuk başında bir sürü insan
bizler farklımı doğduk hayır ama işte annelik duyguları bir tuhafmış yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…